واقعا فکر می کنم play magazine خیلی داره به نفع سونی می ره کنار.Play Magazine 9/10
البته ممكنه كه چون همش 2 ساعت بازي كرده بهش كيف داده شيرين 8 رو بهش داده. چون ميگن بازي بعد از چند ساعت برات تكراري ميشه... ( + لينك )Wow Lair is awesome!!
Seriously this game is very nice and im not even a fan of air battle games.. I dont know whats wrong with reviewers... Iv been playing it for 2 hours now and all i have to say is wow! Sixaxis works perfectly, sure its tougher at the beginning because we are not used to it but after 10-15 mins its easy and it answers very well.. Story looks nice and gameplay what should i say except its a dragon game and you do dragon things![]()
For me its an easy 8/10!

واقعا من اين انتظار را نداشتم دو بازي انحصاري ps3 كه اين همه تبليغ ميشد و به نظر هم خوب ميومدند اين همه ضعيف عمل كنند .
يادمه يه زماني خيلي از طرفدارهاي سوني بازي lair را با gears of war مقايسه ميكردند !مخصوصا از نظر گرافيكي :laughing:
اونم كه از heavenly sword كه من يكي ازش خيلي خوشم ميومد كه بازم مياد ضعيف عمل كرد![]()
مشکل اصلی این بازی ها هم gameplay هست که باید دید در اینده چه جوری میشه :biggrin1: اگه این مشکل حل بشه که حتما میشه فکر باید منتظر بازی هایی واقعا عالی برای این کنسول بود !!!
!!! این که اولش ببینید اخرش چی میشه :biggrin1: !!:arrowd::arrowd::arrowd:Game Spot هم امتياز 4.5/10 رو به بازي داد . فكر كنم ديگه همه از اين بازي نا اميد شدن .
Game Spot هم بازی رو Review کرد و بهش 4.5 داد !
-------------------------------------------
![]()
تنها نکته خوب رو ارزش تولیدی بسیار بالای بازی و همین طور طراحی فوق العاده اون دونسته.
نکات بد بازی :
![]()
![]()
![]()
![]()
مثل بقیه سایتها از کنترل بد بازی نالیده و هدفگیری های بازی رو هم ضعیف دونسته و گفته این ضعفها همه چیز گیم پلی رو از بین برده , از پرواز گرفته تا جنگها. دوربین سینمایی باعث میشه به خاطر این ور اون ور رفتن عصبانی بشین ( تحملتون تموم بشه ! ) اهداف وقتی که توی بعضی مراحل وجود دارن نیاز به دقت خیلی زیادی دارن. اکشن بازی هم سطحی و کم عمقه.
اصلا فكرشم نمي كردم اين قدر پايين بگيره اخه 4.5 يعني برو دنبال.......
ديگه بازي هاي پرت هم 5 به بالا مي گيرن گيم اسپات سختگير كه بود بدترم شد:biggrin1: