امتیاز سایت‌ها و مجله‌ها به Lair

واقعا ......................
سايت 1up به اين بازي امتياز بسيار پايين 6/10 را داد . اينم از بازي هايي كه طرفدارهاي ps3 خيلي براي خودشون سپر ميكردند بازي هاي انحصاري !!!

Play Magazine 9/10
واقعا فکر می کنم play magazine خیلی داره به نفع سونی می ره کنار.

heavenly sword = 10/10
lair = 9/10

حالا ممکنه سایت های ign و gs خیلی سختگیر باشن ولی سایت های دیگه هم امتیازات خیلی جالبی به این دو تا بازی ندادن مخصوصا به lair که میانگینش تا الان 62% هست تازه به لطف این نمره 9 که یکم کشیده بالا تو میانگین نمرشو.

اين بازي از GameZone نمره ي 7.5 داد.
http://ps3.gamezone.com/gzreviews/r28098.htm

به موضوع اصلي اين تاپيك خيلي ربطي نداره ولي يكي از كساني كه اين بازي رو گرفته(يكي از كاربران عادي ps3forums) و 2 ساعت انجامش داده در مورد اين بازي اين چنين ميگه:
Wow Lair is awesome!!
Seriously this game is very nice and im not even a fan of air battle games.. I dont know whats wrong with reviewers... Iv been playing it for 2 hours now and all i have to say is wow! Sixaxis works perfectly, sure its tougher at the beginning because we are not used to it but after 10-15 mins its easy and it answers very well.. Story looks nice and gameplay what should i say except its a dragon game and you do dragon things
icon_smile.gif

For me its an easy 8/10!
البته ممكنه كه چون همش 2 ساعت بازي كرده بهش كيف داده شيرين 8 رو بهش داده. چون ميگن بازي بعد از چند ساعت برات تكراري ميشه... ( + لينك )

راستي دوستان من يه سوالي داشتم. منظور از مبارزات گيج كننده چيه دقيقآ؟ ميشه يكي يه مثال بزنه؟

Game Spot هم بازی رو Review کرد و بهش 4.5 داد !
-------------------------------------------
good_outstanding_design_s.gif

تنها نکته خوب رو ارزش تولیدی بسیار بالای بازی و همین طور طراحی فوق العاده اون دونسته.

نکات بد بازی :
bad_disappointing_s.gif
bad_poor_control_s.gif
bad_shallow_s.gif
bad_camera_s.gif

مثل بقیه سایتها از کنترل بد بازی نالیده و هدفگیری های بازی رو هم ضعیف دونسته و گفته این ضعفها همه چیز گیم پلی رو از بین برده , از پرواز گرفته تا جنگها. دوربین سینمایی باعث میشه به خاطر این ور اون ور رفتن عصبانی بشین ( تحملتون تموم بشه ! ) اهداف وقتی که توی بعضی مراحل وجود دارن نیاز به دقت خیلی زیادی دارن. اکشن بازی هم سطحی و کم عمقه.

واقعا من اين انتظار را نداشتم دو بازي انحصاري ps3 كه اين همه تبليغ ميشد و به نظر هم خوب ميومدند اين همه ضعيف عمل كنند .
يادمه يه زماني خيلي از طرفدارهاي سوني بازي lair را با gears of war مقايسه ميكردند !مخصوصا از نظر گرافيكي :laughing:
اونم كه از heavenly sword كه من يكي ازش خيلي خوشم ميومد كه بازم مياد ضعيف عمل كرد :evil:

سلام.....

واقعا من اين انتظار را نداشتم دو بازي انحصاري ps3 كه اين همه تبليغ ميشد و به نظر هم خوب ميومدند اين همه ضعيف عمل كنند .

در این مورد منهم با شما موافقم :biggrin1::biggrin1: !!!

يادمه يه زماني خيلي از طرفدارهاي سوني بازي lair را با gears of war مقايسه ميكردند !مخصوصا از نظر گرافيكي :laughing:
اونم كه از heavenly sword كه من يكي ازش خيلي خوشم ميومد كه بازم مياد ضعيف عمل كرد :evil:

در این مورد باید بگم که توی بالا بودن گرافیک این بازی ها که هیچ شکی نیست دلیلشم امتیاز هایی که این بازی ها توی بحث گرافیک گرفتن :eek: مشکل اصلی این بازی ها هم gameplay هست که باید دید در اینده چه جوری میشه :biggrin1: اگه این مشکل حل بشه که حتما میشه فکر باید منتظر بازی هایی واقعا عالی برای این کنسول بود !!!
در ضمن به نظر من این بازی ها فقط برای قلق ( نمی دونم درست نوشتم یا نه :biggrin1: ) گیری هست برای بازی هایی مثل GOW3 :love: !!! این که اولش ببینید اخرش چی میشه :biggrin1: !!

در این مورد باید بگم که توی بالا بودن گرافیک این بازی ها که هیچ شکی نیست دلیلشم امتیاز هایی که این بازی ها توی بحث گرافیک گرفتن
IGN: Graphic: 7.5 این یعنی خوب نه عالی!

البته ممكنه كه چون همش 2 ساعت بازي كرده بهش كيف داده شيرين 8 رو بهش داده. چون ميگن بازي بعد از چند ساعت برات تكراري ميشه...
بازی ای که یه fanboy بازی کنه و ازش تعریف هم کنه و بعد از 2 ساعت بهش 8 بده یعنی سایت ها کاملا درست نمره دادن!

بازی ای که یه fanboy بازی کنه و ازش تعریف هم کنه و بعد از 2 ساعت بهش 8 بده یعنی سایت ها کاملا درست نمره دادن!
حالا مگه من نمره دادم؟ :cheesygri
ناراحتي برو به خود طرف بگو. من فقط اطلاع رساني كردم. :cheesygri

Game Spot هم امتياز 4.5/10 رو به بازي داد . فكر كنم ديگه همه از اين بازي نا اميد شدن .
:arrowd::arrowd::arrowd:

Game Spot هم بازی رو Review کرد و بهش 4.5 داد !
-------------------------------------------
good_outstanding_design_s.gif

تنها نکته خوب رو ارزش تولیدی بسیار بالای بازی و همین طور طراحی فوق العاده اون دونسته.

نکات بد بازی :
bad_disappointing_s.gif
bad_poor_control_s.gif
bad_shallow_s.gif
bad_camera_s.gif

مثل بقیه سایتها از کنترل بد بازی نالیده و هدفگیری های بازی رو هم ضعیف دونسته و گفته این ضعفها همه چیز گیم پلی رو از بین برده , از پرواز گرفته تا جنگها. دوربین سینمایی باعث میشه به خاطر این ور اون ور رفتن عصبانی بشین ( تحملتون تموم بشه ! ) اهداف وقتی که توی بعضی مراحل وجود دارن نیاز به دقت خیلی زیادی دارن. اکشن بازی هم سطحی و کم عمقه.

این:
اهداف وقتی که توی بعضی مراحل وجود دارن نیاز به دقت خیلی زیادی دارن

الان ترجمه‌ی اینه؟!:

Timed mission objectives require too much precision

خوبی آریا؟ یه استکان کم‌تر بخور خُب :biggrin1:
اهداف ِ ماموریت‌های زمان‌دار، نیازمند دقتی بیش از اندازه هستند.

اصلا فكرشم نمي كردم اين قدر پايين بگيره اخه 4.5 يعني برو دنبال.......
ديگه بازي هاي پرت هم 5 به بالا مي گيرن گيم اسپات سختگير كه بود بدترم شد:biggrin1:

اصلا فكرشم نمي كردم اين قدر پايين بگيره اخه 4.5 يعني برو دنبال.......
ديگه بازي هاي پرت هم 5 به بالا مي گيرن گيم اسپات سختگير كه بود بدترم شد:biggrin1:

ربطی به سختگیری Gamespot نداره ، از همه جا نمره پایین گرفته .
IGN هم بهش 4.9 داده ....

اینطوری که مشخصه کنترل و Gameplay این بازی شدیدا مذخرفه ...

ولی ظاهرا گرافیک بالایی داره ، چون Gamespot از گرافیکش تعریف کرده کلمه Outstanding رو بکار برده .
ولی خب بقیه موارد بد این بازی باعث شده که گرافیکش هم گم بشه ...

به نظر من روش امتیاز دهی قبلی Gamespot بهتر بود ، چون به هر کدوم از موارد بازی نمره میداد و میانگین میگرفت ، اونطوری بهتر میشد یه بازی رو سنجید ...

من یه بار نشستم بین چندتا بازی حساب کردم فرمولش اینطوری شد :

Graphic ضریب 3
Gameplay ضریب 3
Value ضریب 2
Tilt ضریب 2
Sound ضریب 1

که بعد عدد بدست اومده تقسیم بر 11 میشد و نمره کلی بدست میومد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or