امتیاز بازی Splinter Cell: Blacklist

hosein me

کاربر سایت
Splinter-Cell-Blacklist.jpg

درود خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد
برای شروع خوب بود امیدوارم میتا بره بالای 87

IGN:92

IGN – 9.2\10
MondoXbox – 9.2\10
God is a Geek – 9\10
Post Arcade (National Post) – 9\10
Game Informer – 9\10
EGM – 9\10
The Globe and Mail (Toronto) – 9\10
Polygon – 8.5\10
Official Xbox Magazine – 8.5\10
Eurogamer Italy 8\10
4Players.de 8\10
Official Xbox Magazine UK 8\10
GameSpot 8\10
VideoGamer 8\10
Eurogamer – 8\10
Gameblog.fr – 7\10
Edge Magazine – 6\10
95391824946429528199.jpg

شکه کننده!
دارای افکت های صوتی بسیار بالا
قابلیت ارتباط قوی برای بخش مولتی پلیر آنلاین
دارای بخش مولتی و بازی عالی چند نفره

47684080217877408570.jpg

آخرین ویرایش:
من نميدونم دوستان تحريريه كه انقدر سطح توقعشون از بازي كم بوده پس چرا بازي رو جزو 5 بازيه پر اميد سال 2013 پيش بيني كرده بودن!!!!
الان اینجا کلا 2 نفر از اعضای تحریریه پست دادن که یکیش منم یکیشم سینا. حالا چطور کل اعضای تحریریه رو میانگین گرفتین از 2 نفر نمیدونم. یک رتبه اختلاف اونم با اختلاف 0.03 هم فکر نکنم اختلاف قابل توجهی باشه. خود من به هر دوشون 9 داده بودم (با توجه به چیزی که اونموقع انتظار داشتیم) الان اگه قرار باشه امتیاز داده بشه من خودم به SC حول 8.5 و به متالگیر 9.5 میدم. پس خواهشن این بحث قدیمی رو وسط نکشید چون مقاله مال خیلی وقت پیشه و اونموقع هم اطلاعات زیادی ازش عناوین موجود نبود، و برای باز هزارم این مقالات تنهای برای معرفی و شناساندن عناوینی که در سال آتی میان جمع گردآوری میشه و هدف دیگه ای نداره.
IGN نقد رو داده دست کسی که خیلی فن این بازی هست . اگه گرافیک بازی خوب بود 10 رو خیلی راحت میداد . Video Review رو دیدم گرافیک بازی بدک نیست ولی مشکل پارگی تصویر بسیار زیاده .
مالتی بازی هم FPS میشد :d . یادم نمیاد همچین چیزی رو تو سری های قبلی دیده باشم . شبیه COD شده بود . خیلی هم تاکید کرد که بازی سبک قدیم خودش برگشته و مخفی کاری زیاد شده بیشتر شبیه به chaos theory شده .
امتیازها هم از حد انتظار من بیشتر بوده . واقعا خوشحالم که بازی خوب از آب دراومده .
این بخش قبلا توی SC Double Agent هم بود (قبلی ها رو نمیدونم چون اونموقع برای گیمینگ آنلاین شرایط براه نبود. ) که اونموقع 2 به 2 بود الان شده 4 به 4.

الان اینجا کلا 2 نفر از اعضای تحریریه پست دادن که یکیش منم یکیشم سینا. حالا چطور کل اعضای تحریریه رو میانگین گرفتین از 2 نفر نمیدونم. یک رتبه اختلاف اونم با اختلاف 0.03 هم فکر نکنم اختلاف قابل توجهی باشه. خود من به هر دوشون 9 داده بودم (با توجه به چیزی که اونموقع انتظار داشتیم) الان اگه قرار باشه امتیاز داده بشه من خودم به SC حول 8.5 و به متالگیر 9.5 میدم. پس خواهشن این بحث قدیمی رو وسط نکشید چون مقاله مال خیلی وقت پیشه و اونموقع هم اطلاعات زیادی ازش عناوین موجود نبود، و برای باز هزارم این مقالات تنهای برای معرفی و شناساندن عناوینی که در سال آتی میان جمع گردآوری میشه و هدف دیگه ای نداره.

این بخش قبلا توی SC Double Agent هم بود (قبلی ها رو نمیدونم چون اونموقع برای گیمینگ آنلاین شرایط براه نبود. ) که اونموقع 2 به 2 بود الان شده 4 به 4.

یه سوال فردین : آوتار تو عین آواتار منه ؟ منظورم اینه که منم آواتارم HALOه ولی میدونی خودت دیگه ! . نمیگم طرفدار ساموئل نیستی ولی پستات کمی زیرش زیاد شده بوداره .

بعضی عناوین انقدر پتانسیلشون قویه که نمیشه به این راحتی خرابش کرد . میشه بدونم صدای سم الان چه مشکلی داره ؟ شما به ما میگید تعصب روی بعضی منسائل خوب نیست ولی تا تقی به توقی میخوره کلا میزنید زیرش که ناامید شدمو چیه این ! و نمرات 8 شوکم کردو !! . چه حرفیه فردین ؟؟

عنوان داره خوب پیش میره تنها مشکلش سنو سالو قیافه ی سمه که هی بالا پایین میشه یکم هضمش سنگین میشه .

نمره ی IGN منصفانست اثلا هم شوکه کننده نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or