امتیاز بازی Splinter Cell: Blacklist

hosein me

کاربر سایت
Splinter-Cell-Blacklist.jpg

درود خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد
برای شروع خوب بود امیدوارم میتا بره بالای 87

IGN:92

IGN – 9.2\10
MondoXbox – 9.2\10
God is a Geek – 9\10
Post Arcade (National Post) – 9\10
Game Informer – 9\10
EGM – 9\10
The Globe and Mail (Toronto) – 9\10
Polygon – 8.5\10
Official Xbox Magazine – 8.5\10
Eurogamer Italy 8\10
4Players.de 8\10
Official Xbox Magazine UK 8\10
GameSpot 8\10
VideoGamer 8\10
Eurogamer – 8\10
Gameblog.fr – 7\10
Edge Magazine – 6\10
95391824946429528199.jpg

شکه کننده!
دارای افکت های صوتی بسیار بالا
قابلیت ارتباط قوی برای بخش مولتی پلیر آنلاین
دارای بخش مولتی و بازی عالی چند نفره

47684080217877408570.jpg

آخرین ویرایش:
یکیشون من بودم حداقل میام اعلام میکنم :دی
گفتم خیلی اکشن شده نگفتم امتیازش کم میشه که!!
چند تا از این نقد ها هم که اومده رو بخون ببین چی گفتن . به این مساله اشاره کردن که بازی اکشن شده
Where Chaos Theory had you sneak through darkened spaces populated by two or three thugs, Blacklist has you sneaking in broad daylight past six, seven, or – in Kobin’s terrorist hunts – up to 20 heavily armed soldiers.

من هم داخل اون تاپیک پست دادم .
گفتم نسخه های قبل مثل conviction اکشن شده بود . مخصوصا مرحله عراق دقیقا خود cod بود .

من خودم شخصا انتظاراتم خیلی پایین بود از این بازی. حتی به نوعی هیتر شده بودم بهش بعد از تغییر صدای آیرون ساید. واسه همین این میانگین برام جالب بود و اصلا انتظارش رو نداشتم. در مورد نمره EDGE هم یه چیزی رو بگم. نه اینکه چون طرفدار سری هستم این حرف رو میزنم نه، حتی توی جریان NFS هم این رو گفتم. بعد از امتیازات اخیری که از اج دیدم برای چندتا عنوان، دیگه اون حالت اولیش رو برای من از دست داده این مجله و نمره هاش بیشتر تخیلی میزنه تا منطقی.

من نميدونم دوستان تحريريه كه انقدر سطح توقعشون از بازي كم بوده پس چرا بازي رو جزو 5 بازيه پر اميد سال 2013 پيش بيني كرده بودن!!!!

آخرین ویرایش:
من نميدونم دوستان تحريريه كه انقدر سطح توقعشون از بازي كم بوده پس چرا بازي رو جزو 5 بازيه پر اميد سال 2013 پيش بيني كرده بودن!!!!
این حربه‌ی‌گروه رقیب توی تحریریه بوده:دی
ولی کلاً اگر شما می تونستید نوشته های محرمانه ما رو توی کلوپ SC ببینید می فهمیدید ما انتظار چی داشتیم از بازی:دی

tlou با 42 نمره کامل و متای 95 و اون فروش فوقالعاده چطور میتونه نمرش با این بازی یکی باشه؟؟
وقتی یه بازی رو بیشتر سایت ها بگن بهترین بازی نسله شما چطور اصلا به ذهنت خطور میکنه که این 2تا رو با هم مقایسه کنی؟

با عرض معذرت شما به عقل خودت رجوع کن ببین واقعا این دو بازی میتونن در یه حد باشن؟

اولن چون هم سبک نیستن اصلن نمیشه مقایسه کرد دومن بازی اسپلینتر سل یکی از بهترینها تو سبکِ خودشه همونطور که TLOU رو میشه گفت یکی از بهترین ها ولی مسئله اینه که جلوی TLOU یه صفی طویلی از بازیای تقریبن هم سبک هستن که ازش بهتر نباشن حداقل در حدش هستن ولی خب تو زمانِ خودشون انقلاب گیم پلی رو به همراه آوردن... در ضمن TLOU فرنچایر با سابقه ای نیستش مثه اسپلینتر سل ...
اسپلینتر سل 1 سال 2002 منتشر شد , که اگه بازی کرده باشی میدونی چه تغییرات عظیمی رو جدای از داستان سیاسی خاصش با خودش تو سبک اکشی-مخفی کاری آورد , که حتی هیتمن کد 47 ام چنین چیزایی رو با خودش همراه نداشت...استفاده از المانهای تاریکی و نور هنوزم که هنوزه تو ژانر مخفی کاری داره استفاده میشه...3 سری اول این بازی ام متای 93 و 94 رو دارن , نسخه ی چهارم هم متای تقریبیِ 90 ...پس اگه بخوایم ام مقایسه کنیم (که اصن کار درستی نیست) به قاطعیت میشه گفت در حد هم هستن!

:
:دی

خو این کجاش گفته بازی اکشن شده؟:-/ داره به تفاوت ماهیت مخفی کاری تو CT و BL اشاره میکنه.
الان که دقت کردم دیدن ربطی به مخفی کاری نداره اون جمله من برداشتم اون بود.مخصوصا اونجاش که گفته CT توی محیط های تاریک بود شرمنده:))
ولی تو اینکه بازی دیگه بازی اون حالت مخفی کاریش رو از دست داده شک داری؟
یادش بخیر تو CT یا تو PT آژیر 3 بار یه صدا در میومد Mission Failed میداد. مرحله های اخرشم یه بار بود :دی
من تو Conviction اون مرحله ی عراق که شروع شد واقعا درکش برام سخت بود که اینجوری اکشن شده بود بازی.

من خودم شخصا انتظاراتم خیلی پایین بود از این بازی. حتی به نوعی هیتر شده بودم بهش بعد از تغییر صدای آیرون ساید. واسه همین این میانگین برام جالب بود و اصلا انتظارش رو نداشتم. در مورد نمره EDGE هم یه چیزی رو بگم. نه اینکه چون طرفدار سری هستم این حرف رو میزنم نه، حتی توی جریان NFS هم این رو گفتم. بعد از امتیازات اخیری که از اج دیدم برای چندتا عنوان، دیگه اون حالت اولیش رو برای من از دست داده این مجله و نمره هاش بیشتر تخیلی میزنه تا منطقی.
اینکه 2 نمره از میانگین نمرات پایین تر بدی نسبتا تخیلی حساب میشه و خودـه GS هم کم از این کارا نکرده و واسه خیلیا دیگه GSـه سابق نیست . ولی edge از اول نمره هاش عموما یخورده پایین تره ولی این نمره اش از نظر من نسبتا تخیلی ـه . البته نمره تخیلی زیاد ندیدم من ازش . حالا نمیدونم منظورت کودوم بازیا هستن . اگه نام ببری ببینم کودوم نمره هاش تخیلی بودن ؟

دیگه وارد اونجاها نشو , چشماتو ببند و رد شو ;)

آخرین ویرایش:
مثل اینکه با چک پوینت ها هم مشکل داشته و بازی رو خیلی توی تنبیه کردن اشتباهات بازیکن، سخت گیر دونسته

نه پس میخواسته هر وقت یه گندی زدی از 4 متر عقب تر دوباره شروع کنی :| اصل بازی مخفی کاری به همینه ، یادش بخیر هیتمنا ، آخر مرحله تِر میزدی مجبور بودی از اول بری ، همون باعث میشد از اول تا آخر حواست به همه جیز باشه و الکی کاری رو انجام ندی ...

به نظر من که مثبت ترین نکتش همینه "امتیازا هم که خوب بوده تا الان"

IGN نقد رو داده دست کسی که خیلی فن این بازی هست . اگه گرافیک بازی خوب بود 10 رو خیلی راحت میداد . Video Review رو دیدم گرافیک بازی بدک نیست ولی مشکل پارگی تصویر بسیار زیاده .
مالتی بازی هم FPS میشد :d . یادم نمیاد همچین چیزی رو تو سری های قبلی دیده باشم . شبیه COD شده بود . خیلی هم تاکید کرد که بازی سبک قدیم خودش برگشته و مخفی کاری زیاد شده بیشتر شبیه به chaos theory شده .
امتیازها هم از حد انتظار من بیشتر بوده . واقعا خوشحالم که بازی خوب از آب دراومده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or