امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
hitman absolution.............................9.5\10
تنها بازی بود که بعد از سالی منو واسه تموم کردنش تا ساعت 6 صبح پای تلوزیون نشوند.مراحل فوق العاده طراحی شدن.آدم کشی واقعا تو این بازی لذت بخشه:dشده یه چیزایی تو مایه های max payne.داستان بازی فوق العادست جوری داستانو تو بازی پیاده کردن که شما تا یه جورایی احساس پدر کشتگی با boss بازی پیدا میکنید.بهترین قسمت بازیم کشتن boss از میون جمعیت و شلوغی بدون این که کسی حتی متوجه حضور شما بشه هستش اگه کسی متوجه بشه که دیگه گوره خودشو کنده:d
شخصیت بازی فوق العاده خونسرد و آرومه خیلی کم صحبت میکنه و صدای دلنشینی داره.کاراکتر شما همیشه آروم حرکت میکنه قابلیت دویدن ندارید و پرشم فقط تو موارد خاصی داره کلا تمام حرکاتش مثل یک قاتل حرفه ایه.بعضی وقتا حتی خود شما هم از آرامش کاراکتر تعجب میکنید که چطوری میون اون همه خطر این قدر ریلکسه.البته صدا گذاری و موزیکای بازیم خیلی تو هیجان بازی موثره
گرافیکه بازیم فقط میتونم بگم فوق العادست.به نظر من که یه خورده فانتزیه و بعضی جاها تم بازی سیاهه مثل max payne و یا فیلم sin city گاهی اوقاتم مخصوصا مراحل توی صحراش دارای تم مایل به زرد مثل kill zone 2 هستش.در کل گرافیک با تمام بازیایی که قبلا کرده بودم فرق داره.البته مشکلاتی هم داره که بعضی چیزا رو بد طراحی کردن ولی در کل گرافیکش عالیه و همینطور انیمیشن بازی واقعا حرفه ای کارگردانی شدن
در کل این بازیرو به همه پیشنهاد میکنم
call of duty black ops 2.....................6.5\10
یه زمانی هر نسخه جدید از این بازی میومد تعریف جدیدی از گرافیک و هیجان واسه گیمرا به ارمغان میاورد ولی این نسخه بدون هیچ مقدمه چینی به نظر من آشغاله.گرافیک از بازیای روز واقعا عقبه
most wanted 2..................6\10
فقط یه نصیحت بهتون میکنم اگه ایکس باکس دارید برید horizon بازی کنید و لذت ببرید و اصلا به این نگاه نکنید.اگه ندارید برید همینو بازی کنیدو لذتشو ببرید:d

اگه اشتباه نکنم با R1 یا L1 میتوانید بدوید :>

من نمیدونم چرا با این هیتمن خیلی حال کردم نمره دادنم هم از روی عقل نیست :دی
9.5/10 :دی
واقعا بازی محشر بود از یک چیز بازی خوشم اومد که برای اینکه تارگت رو بکشی باید طرح میریختی ببینی چجور بکشی که هم - نخوری هم نریزن سرت :دی گرافیک بازی که محشر بود سایه زنی های خوفی داشت :دی گیم پلی هم که یکم قبل تر توضیح دادم :دی موسیقی هم حس خوبی به ادم میداد :دی (حس یک ادم کش :دی) تنها نقطه ی ضعفی که من تو بازی دیدم نحوه ی لباس عوض کردن بود :دی برا همین نمره کم کردم :دی

آبرومونو بردی با این حرف که:dالان رفتم امتحان کردم دیدم با L1 میتونی بدویی
ولی من خدا وکیلی بدون دویدن تمومش کردم خبر نداشتم:d چقدر به کارگردان بازی فحش دادم:d

=)) خیلی باحال بود فک کن بازی رو بدن دویدن تموم کنی :d

آقا من یه سوالی دارم اگه فضولی نباشه:شمایی که ایکس باکس دارید چرا بازی های مولتی پلتفرم مثل hitman رو روی ps3 بازی میکنید؟:d(البته گرافیک هیتمن روی ps3 بالاتره ولی من کلی گفتم)

آقا من یه سوالی دارم اگه فضولی نباشه:شمایی که ایکس باکس دارید چرا بازی های مولتی پلتفرم مثل hitman رو روی ps3 بازی میکنید؟:d(البته گرافیک هیتمن روی ps3 بالاتره ولی من کلی گفتم)

اگر با من هستی :دی من کلا بیشتر با PC بازی میکنم اگرم بازی باشه که نتوستم با PC اجرا کنم روی کنسول میزنم :دی حالا روی هر کدوم بهتر بود با اون میزنم :دی هیتمن هم که رابطه ی دیرینه با PS داره :دی

اگر با من هستی :دی من کلا بیشتر با PC بازی میکنم اگرم بازی باشه که نتوستم با PC اجرا کنم روی کنسول میزنم :دی حالا روی هر کدوم بهتر بود با اون میزنم :دی هیتمن هم که رابطه ی دیرینه با PS داره :دی
اتفاقا یه ویدیو تو پردیس گذاشته بود که hitman تو pc و ps3 و xbox360 مقایسه کرده بود.جالبیش اینه که نسخه 360 با تنظیمات ultra روی pc مقایسه کرده بود و نسخه ps3 رو با تنظیمات medium روی pc مقایسه کرده بود.یعنی نسخه 360 خیلی بهتر بود و حتی از نسخه pc روی ultra زیاد کم نیاورده اینم لینکش:
پردیس گیم - تریلر: Hitman: Absolution
منم نسخه ps3 شو گرفتم:dپدر بی پولی بسوزه کی با این وضعیت dvd 9 میتونه بازی 360 بگیره واسه همین رفتم بلوری گرفتم:d

=)) خیلی باحال بود فک کن بازی رو بدن دویدن تموم کنی :d

منم بدون دویدن تموم کردم:dمگه چیه؟:d آخه تو راهنمای مرحله اولش که یه زنه صحبت میکنه همه کلیدهارو بهت میگه الا این دویدن رو!!!

من اونقدر باهاش حال کردم یه بار رو 360 رفتم دفعه دوم رو PS3 دفعه سوم رو PC میخوام برم :dاگه پلتفرم دیگه ای هم بود بگید رو اون هم یه دور دیگه برم:d

اتفاقا یه ویدیو تو پردیس گذاشته بود که hitman تو pc و ps3 و xbox360 مقایسه کرده بود.جالبیش اینه که نسخه 360 با تنظیمات ultra روی pc مقایسه کرده بود و نسخه ps3 رو با تنظیمات medium روی pc مقایسه کرده بود.یعنی نسخه 360 خیلی بهتر بود و حتی از نسخه pc روی ultra زیاد کم نیاورده اینم لینکش:
پردیس گیم - تریلر: Hitman: Absolution
منم نسخه ps3 شو گرفتم:dپدر بی پولی بسوزه کی با این وضعیت dvd 9 میتونه بازی 360 بگیره واسه همین رفتم بلوری گرفتم:d
منبع معتبر تر از پردیس گیم نبود:|یعنی یه چیزایی میگید آدم شاخ در میاره.سایت معتبر یوروگیمر هردونسخه رو مقایسه کرده و گفته هردوبسیار شبیه هم هستن ولی در مجموع خرید نسخه ps3 رو توصیه کرده
so we can easily recommend the game to both PlayStation 3 and Xbox 360 owners alike. However, on a purely visual level, we'd be inclined to give the PS3 game the nod here if you have the choice.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hitman-absolution-face-off

آخرین ویرایش:
14381643618092839151.png

Borderlands 2

داستانی دنباله بر قسمت اول بود داستان جالبی بود اما عالی نبود . 6/10
----
گـیم پلی بازی هم مثل سری قبل چیز خاصی اضافه نشده بود ولی خوب بود و نیاز به تغییر هم نداشت تو آنلاین همکاری ها دیونه کننده فان هست کلان آنلاین . 9/10
----
گـرافیک بازی مثل قبل فقط تکسچرا کمی پر جزئیات تر شده بود و بعضی جاها اصلا کیفیت نداشتن و تو بازی خورشید همیشه پشت ابره ، محیط ها خوب بودن و تکسچر لودینگ رو عصاب کلا بازی از لحاظ گرافیکی مالی نبود . 4/10
----
صـدا گذاری بازی بنظر من بهترین قسمت بازی بازی بود واقعا صدا گذاری عالی کار شده بود . 10/10
----
در کل بازی پر باگ تو بخش آنلاین بطوری که قابلیت بازی کردن رو از شما می گیره ! و شما می تونید نقش ابو الهول رو ایفا کنید و به کل هیجان رو نابود می کنه.
5/10
-------------------------------------

21702025487122237327.png

Resident Evil 6

داستان بازی فقط می تونم بگم شبیه طنز بود . 2/10
----
گـیم پلی خیلی برای یه سبک به اصطلاح ترسناک، آزادی داشت که بجای مبارزه کلا آدم فرار رو به همه چی ترجیح می داد ! 4/10
----
صـدا گذاری بازی فقط کاتسینا خوب بود زامبی ها هم سلام می رسوندن :d. 6/10
----
گـرافیک بنظر خوب می یومد ولی از نسخه 5 خیلی ضعیف تر بود ! کلا چیزی به نام فیزیک تو بازی تعریف نشده بود تکسچرا هم بعضی جا خوب بعضی جاها افتضاح کلا چیز آشغالی بود . 2/10
----
در کل بازی کاملا بی ارزش و بی محتوا و فقط منوی اول بازی برای من جالب بود و دویدن کارکترا خوش استایل بود .
3/10
---------------------------

69153941401520998405.png

DarkSiders II

داستان بازی در مورد برادر شخصیت اصلی قسمت اول بود (مرگ) هست که برای نجات برادرش (جنگ) خودشو به هر در رو دیواری می زنه داستان خیلی خوب بود من که خیلی خوشم اومد مخصوصا از شخصیت (مرگ) خیلی عالی بود . 9/10
----
گیم پلی خوب با کمبو های عالی و همینطور اسلحه های جالب و .. اما کنترول بازی یجوری خشکه و بعضی مواقع خیلی رو عصاب می ره کنترول کردن و جابه جا شدن مخصوصا رو دیوارها . 7/10
----
گرافیک با با حالت کومیک جالبه بود محیط های بزرگ و زیبا مخصوصا سومین منطقه که مثل اینکه پاییز شده بود خیلی زیبا بود و لودینگ مپ ها خیلی زیاده و تقریبا در هر ساعت فقط 5 دقیقا تو لودینگه در کل خوب و قابل قبول بود . 8/10
----
صدا گذاری شخصیت ها خیلی خوب بود آهنگ های شنیدنی و جالب در کل مشکلی نداشت . 8/10
----
در کل جز بازی های رده بالا قرار می گیره برا من ،چون از شخصیت پردازی این سری بازی ها خوشم می یاد.
8/10
----------------------

90712960082813769544.png

Ratchet & Clank : QForce

داستان بازی چیز خاصی نیست و در حد یه بازی آرکیده ولی مسخره بازی های کورک خیلی حالل می ده . 6/10
----
گیم پلی همون سیستم a4o هست که اینجا یه مقداری اضافه تر شده ولی این گیمپلی زیاد هماهنگی با این حالت سوم شخص از نزدیک نداره . 5/10
----
صدا گذاری مثل همیشه عالی و صدای دوست داشتنی کارکترا و ... . 8/10
----
گرافیک بازی می شه گفت کارکترای بازی، گرافیک و کیفیت کاتسین های a4o رو دارن و طراحی و جزئیات خیلی خوب، اما محیط ها خیلی ساده بی روح و کم جزئیات . 7/10
----
در کل من خیلی از این سری بازی ها خوشم می یاد مخصوصا پشمالو بودن رچت :d و خول بودن کورک:d و ریز پیزه بودن کلنک :d و من بیشتر به طراحی کارکترا اهمیت می دم که از پسش به عنوان یه بازی 20 دلاری بر اومدن .
7/10
---------------------
77276385918916811545.png

Assassin's Creed III

داستان خیلی جالب و خوبی داشت و با کلی ابهامات که امیدوارم تو DLC های داستانی رفع بشن و بازی می تونست پایان بهتری داشته باشه برای کانر، از اونجایی که داستان دازمند و کانر جدا هستن و این قسمت آخرین هست امتیازات رو جدا می دم به داستان .
کانر : 8/10
دازمند : کلی بگم اگه دازمند نبود این بازی خیلی سر سنگین تر بود . 2/10
----
گیم پلی بازی عالی بود هر چند باگ داشت اما انیمیشن رون و فوق العاده و مبارزات با تکنیکای عالی از لحاظ گیمپلی بازی مشکلی نداشت . 10/10
----
صدا گذاری بازی عالی بود فقط بعضی جاها هماهنگی کامل رو نداشت و در کل محیط ها حیوانات و ... همه عالی بودن . 10/10
----
گرافیک که تو این باز سنگ تموم گذاشته بودن همه چیز عالی بود ولی تفاوت کاتسین ها در حال اینکه Real time in game بودن فرق فاحشی با گیمپلی داشت که بنظر می یومد از تکنیک جدیدی استفاده کردن که واقعا کارامد بوده و موشن کپچر حرکات صورت هم عالی و طبیعی بودن . در کل محیط حیوانات و شهرها همه عالی بودن برای یه بازی Open-World و جزئیات لباس کانر هم عالی بود بجز سایه ها که خیلی داغون بودن . 9/10
----
از بازی بود که من توصیه می کنم حتما بازی کنید واقعا سرگرم کنند است و چشم نواز و صد البته ناخدایی کشتی خیلی صفا داره :d.
9/10

آخرین ویرایش:
FarCry 3
فوق العاده هست بازی . گرافیک بازی واقعا زیباس . صدا گذاری هم که دیگه بهتر از این نمیشه . داستان بازی هم واقعا عالی هست . این شخصیت vaas یه روانی واقعیه . دیوانش شدم .
Gameplay : 9
Graphic : 9
Story : 8
Sound : 9.5
overall : 9

Sleeping Dogs

گیم پلی بازی به نظرم یکم خشک بود . یعنی بعد از یه مدت خسته کننده میشه . فیزیک بازی هم اصلا قابل قبول نبود . در مورد OW بودن بازی هم باید بگم خیلی یک نواخت و بی روح بود . تسکچر تکراری خیلی زیاد داشت گرافیک هم بعضی موقع شدیدا میخورد تو ذوق
کیفیت بافت ها افتضاح
به نظر من تنها چیز مثبت بازی صداگذاری عالی و داستان خوب بود .
Gameplay : 5.5
Graphic : 6
Sound :8.5
Story :7
Overall : 6

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or