داستانی دنباله بر قسمت اول بود داستان جالبی بود اما عالی نبود .
6/10
----
گـیم پلی بازی هم مثل سری قبل چیز خاصی اضافه نشده بود ولی خوب بود و نیاز به تغییر هم نداشت تو آنلاین همکاری ها دیونه کننده فان هست کلان آنلاین .
9/10
----
گـرافیک بازی مثل قبل فقط تکسچرا کمی پر جزئیات تر شده بود و بعضی جاها اصلا کیفیت نداشتن و تو بازی خورشید همیشه پشت ابره ، محیط ها خوب بودن و تکسچر لودینگ رو عصاب کلا بازی از لحاظ گرافیکی مالی نبود .
4/10
----
صـدا گذاری بازی بنظر من بهترین قسمت بازی بازی بود واقعا صدا گذاری عالی کار شده بود .
10/10
----
در کل بازی پر باگ تو بخش آنلاین بطوری که قابلیت بازی کردن رو از شما می گیره ! و شما می تونید نقش ابو الهول رو ایفا کنید و به کل هیجان رو نابود می کنه.
5/10
-------------------------------------
داستان بازی فقط می تونم بگم شبیه طنز بود .
2/10
----
گـیم پلی خیلی برای یه سبک به اصطلاح ترسناک، آزادی داشت که بجای مبارزه کلا آدم فرار رو به همه چی ترجیح می داد !
4/10
----
صـدا گذاری بازی فقط کاتسینا خوب بود زامبی ها هم سلام می رسوندن :d.
6/10
----
گـرافیک بنظر خوب می یومد ولی از نسخه 5 خیلی ضعیف تر بود ! کلا چیزی به نام فیزیک تو بازی تعریف نشده بود تکسچرا هم بعضی جا خوب بعضی جاها افتضاح کلا چیز آشغالی بود .
2/10
----
در کل بازی کاملا بی ارزش و بی محتوا و فقط منوی اول بازی برای من جالب بود و دویدن کارکترا خوش استایل بود .
3/10
---------------------------
داستان بازی در مورد برادر شخصیت اصلی قسمت اول بود (مرگ) هست که برای نجات برادرش (جنگ) خودشو به هر در رو دیواری می زنه داستان خیلی خوب بود من که خیلی خوشم اومد مخصوصا از شخصیت (مرگ) خیلی عالی بود .
9/10
----
گیم پلی خوب با کمبو های عالی و همینطور اسلحه های جالب و .. اما کنترول بازی یجوری خشکه و بعضی مواقع خیلی رو عصاب می ره کنترول کردن و جابه جا شدن مخصوصا رو دیوارها .
7/10
----
گرافیک با با حالت کومیک جالبه بود محیط های بزرگ و زیبا مخصوصا سومین منطقه که مثل اینکه پاییز شده بود خیلی زیبا بود و لودینگ مپ ها خیلی زیاده و تقریبا در هر ساعت فقط 5 دقیقا تو لودینگه در کل خوب و قابل قبول بود .
8/10
----
صدا گذاری شخصیت ها خیلی خوب بود آهنگ های شنیدنی و جالب در کل مشکلی نداشت .
8/10
----
در کل جز بازی های رده بالا قرار می گیره برا من ،چون از شخصیت پردازی این سری بازی ها خوشم می یاد.
8/10
----------------------
Ratchet & Clank : QForce
داستان بازی چیز خاصی نیست و در حد یه بازی آرکیده ولی مسخره بازی های کورک خیلی حالل می ده .
6/10
----
گیم پلی همون سیستم a4o هست که اینجا یه مقداری اضافه تر شده ولی این گیمپلی زیاد هماهنگی با این حالت سوم شخص از نزدیک نداره .
5/10
----
صدا گذاری مثل همیشه عالی و صدای دوست داشتنی کارکترا و ... .
8/10
----
گرافیک بازی می شه گفت کارکترای بازی، گرافیک و کیفیت کاتسین های a4o رو دارن و طراحی و جزئیات خیلی خوب، اما محیط ها خیلی ساده بی روح و کم جزئیات .
7/10
----
در کل من خیلی از این سری بازی ها خوشم می یاد مخصوصا پشمالو بودن رچت :d و خول بودن کورک:d و ریز پیزه بودن کلنک :d و من بیشتر به طراحی کارکترا اهمیت می دم که از پسش به عنوان یه بازی 20 دلاری بر اومدن .
7/10
---------------------
داستان خیلی جالب و خوبی داشت و با کلی ابهامات که امیدوارم تو DLC های داستانی رفع بشن و بازی می تونست پایان بهتری داشته باشه برای کانر، از اونجایی که داستان دازمند و کانر جدا هستن و این قسمت آخرین هست امتیازات رو جدا می دم به داستان .
کانر :
8/10
دازمند : کلی بگم اگه دازمند نبود این بازی خیلی سر سنگین تر بود . 2/10
----
گیم پلی بازی عالی بود هر چند باگ داشت اما انیمیشن رون و فوق العاده و مبارزات با تکنیکای عالی از لحاظ گیمپلی بازی مشکلی نداشت .
10/10
----
صدا گذاری بازی عالی بود فقط بعضی جاها هماهنگی کامل رو نداشت و در کل محیط ها حیوانات و ... همه عالی بودن .
10/10
----
گرافیک که تو این باز سنگ تموم گذاشته بودن همه چیز عالی بود ولی تفاوت کاتسین ها در حال اینکه Real time in game بودن فرق فاحشی با گیمپلی داشت که بنظر می یومد از تکنیک جدیدی استفاده کردن که واقعا کارامد بوده و موشن کپچر حرکات صورت هم عالی و طبیعی بودن . در کل محیط حیوانات و شهرها همه عالی بودن برای یه بازی Open-World و جزئیات لباس کانر هم عالی بود بجز سایه ها که خیلی داغون بودن .
9/10
----
از بازی بود که من توصیه می کنم حتما بازی کنید واقعا سرگرم کنند است و چشم نواز و صد البته ناخدایی کشتی خیلی صفا داره :d.
9/10