امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب من هم Resistance2 رو بازی کردم و یک بازی بودش که کاملا از بازی های معروف Xbox تقلید کرده و دارای باگ های کوچیکی هم بودش. من بهش 7 میدم چون نصف بازی تقلیدی از GEOW , Halo بودش.

تقلید در چه مواردی؟
کیوان جان به نظر من چیزهایی که از Halo گرفته بودش یکی اون سپرها بود، یکی اون تفنگ هایی بودش که دارای دو نوع با تیرهای قرمز و آبی بودن و همین طور وجود قابلیت دوم در سلاح ها. از GEOW هم قیافه بعضی از دشمنان بزرگ بازی. مثلا اون دایناسوره یا اونی که توی مرحله آخر تو یک خونه باید می کشتیم. البته چیزهای جدید هم داشتش مثل تفنگ های متنوع(البته به جز اونایی که گفتم)، دشمنان متنوع تر نسبت به بازی مثل Halo. ولی در عوض گرافیک In Game واقعا چیزی برای گفتن نداشتش و خیلی ضعیف بود.

کیوان جان به نظر من چیزهایی که از Halo گرفته بودش یکی اون سپرها بود، یکی اون تفنگ هایی بودش که دارای دو نوع با تیرهای قرمز و آبی بودن و همین طور وجود قابلیت دوم در سلاح ها. از GEOW هم قیافه بعضی از دشمنان بزرگ بازی. مثلا اون دایناسوره یا اونی که توی مرحله آخر تو یک خونه باید می کشتیم. البته چیزهای جدید هم داشتش مثل تفنگ های متنوع(البته به جز اونایی که گفتم)، دشمنان متنوع تر نسبت به بازی مثل Halo. ولی در عوض گرافیک In Game واقعا چیزی برای گفتن نداشتش و خیلی ضعیف بود.
گرافیگ ضعیف بود؟
من هرچی ویدیو از ingame بازی دیدم همه سطح بالای گرافیک بازی رو نشون میداد!

خب اینا رو نمیشه تقلید به حساب اورد چون این چیزهایی که که شما میگی "identical" مختص یک بازی نیست که بگیم حتما از روی Halo و Geow تقلید کرده... اینا مشخصاتی هست که توی خیلی از بازی ها استفاده میشه.

اون مواردی هم که گفتی از Geow تقلید کرده، اینطور نیست چون همچین چیزایی تو نسخه اول بازی هم بود و ربطی به Geow نداره.

البته من خودم Resistance 1 رو به 2 ترجیح میدم.

گرافیگ ضعیف بود؟
من هرچی ویدیو از ingame بازی دیدم همه سطح بالای گرافیک بازی رو نشون میداد!
به نظر من که این جوری بودش. دموهای بازی خوب کار شده بودش ولی در داخل بازی به جز پرداختی که رو محیط انجام داده بودند کار دیگه ای انجام نداده بودند. مثلا شما این بازی رو با گرافیک Uncharted هم مقایسه کنی به نظر من کم میاره. بعدش هم میثم خودت باید بازی کنی این ویدیوها خیلی به درد نمی خوره

پ.ن: بهتره بحث رو ادامه ندیم چو خیلی ربطی به تاپیک نداره. اگه خواستی بیا پروفایل

خب اینا رو نمیشه تقلید به حساب اورد چون این چیزهایی که که شما میگی "identical" مختص یک بازی نیست که بگیم حتما از روی Halo و Geow تقلید کرده... اینا مشخصاتی هست که توی خیلی از بازی ها استفاده میشه.

اون مواردی هم که گفتی از Geow تقلید کرده، اینطور نیست چون همچین چیزایی تو نسخه اول بازی هم بود و ربطی به Geow نداره.

البته من خودم Resistance 1 رو به 2 ترجیح میدم.

خوب پس حرف شما در این مورد صحیح تر هستش. فکر کنم این جوری بگم بهتره. چون آیتم های تکراری بازی در داخلش نسبت به آیتم های جدید و نوین کمتر بود و در کنار یک گرافیک نه چندان عالی همراه شده بود من خیلی با این بازی حال نکردم و فقط در حد یک تجربه بود. موفق باشید

آخرین ویرایش:
به نظر من که این جوری بودش. دموهای بازی خوب کار شده بودش ولی در داخل بازی به جز پرداختی که رو محیط انجام داده بودند کار دیگه ای انجام نداده بودند. مثلا شما این بازی رو با گرافیک Uncharted هم مقایسه کنی به نظر من کم میاره. بعدش هم میثم خودت باید بازی کنی این ویدیوها خیلی به درد نمی خوره

پ.ن: بهتره بحث رو ادامه ندیم چو خیلی ربطی به تاپیک نداره. اگه خواستی بیا پروفایل
بازی فردا دستم میاد میام نظرمو میگم ولی من حس میکنم killzone 2 باعث شده انتظارا اینطور بالا بره!

بازی فردا دستم میاد میام نظرمو میگم ولی من حس میکنم killzone 2 باعث شده انتظارا اینطور بالا بره!

شاید هم اینطور باشه اما همین بازی فکر کنم با MGS 4 اومد که با هم خیلی اختلاف دارن..

به نظر من اگر KILLZONE 2 ، MGS4 و GEOW رو یک بازی درجه یک تو این سبک حساب کنیم این بازی با اون ها خیلی اختلاف داره خصوصاً تو گرافیک بازی..

این بازی یک چیزی مثل BLACKSITE - Ares 51 بود..

کسای که میگن گرافیک r2 کم معلوم اول kz2 زو زدن بازی موقعی که ریلیز شد
بازی کردم بهترین شوتری بود که سال 2008 اومد کلی هم حال کردم بعدشم بازی که
از سایتهای معتبر امتیاز 9.5 میگیره نباید اینجوری ببرین زیر سوال شخصیت پردازی تو این بازی اول شخص
موج میزن که تو کم بازی شاهدش بودیم گرافیک هم عالی بود یک شوتر سریع و خوش دست دیگه هرچی درموردش بگم کم
البته قبول دارم موتور گرافیکی بازی خیلی قوی نبود ولی بازم با این وجود سازندهاش تا جای که تونستن
قشنگ طراحیش کرد همون مرحله شیکاگو من هنوز یادم نمیره وقتی از کات سینس وارد بازی شد باورم نشد این گرافیک خود بازی:love:

ا
ما همین بازی فکر کنم با MGS 4 اومد که با هم خیلی اختلاف دارن.

نه تو پاییز 2008 اومد

آخرین ویرایش:
بعد من یک نظری در مورد راسیستن بدم راسیستن رو نمی شه گفت تقلید هالو درسته مثلا بعضی از دشمن ها شبیهن ولی این دلیل نمی شه راسیستن بازی خوبی بود خوشنتشم زیاد نبود کمم نبود متوسط بود ولی در بعد از دشمن ها نو اوری داشت نمونش دشمن هایی که غیب می شدن همون ها چندین بار منو کشتن....:biggrin1:گیرز هم که بحثش جداست:biggrin1:

Last edited by a moderator:
منم بگم؟:blushing:
bionic commando=3:sick:
killzone 2=9.4
resistance 1 =8.6 (فکر کنم امتیاز GS هم همین بود ولی به خدا منو جو نگرفته ها:-")
روم نمیشد امتیازامو بگم.آخه نیست که 3تا بیشتر بازی نکردم به خاطر همین.1ماهه به PC خیانت کردم.:cheesygri

شما بس كنيد ديگه
اگه ميخوايد بازي رو برسي كنيد كه ببنيد چه بازيه بريد تو تاپيك مخصوصش
اينجا بايد به بازي نمره بديد نه اينكه برسي كنيدو هي اسپم بديد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or