خوب من هم Resistance2 رو بازی کردم و یک بازی بودش که کاملا از بازی های معروف Xbox تقلید کرده و دارای باگ های کوچیکی هم بودش. من بهش 7 میدم چون نصف بازی تقلیدی از GEOW , Halo بودش.
کیوان جان به نظر من چیزهایی که از Halo گرفته بودش یکی اون سپرها بود، یکی اون تفنگ هایی بودش که دارای دو نوع با تیرهای قرمز و آبی بودن و همین طور وجود قابلیت دوم در سلاح ها. از GEOW هم قیافه بعضی از دشمنان بزرگ بازی. مثلا اون دایناسوره یا اونی که توی مرحله آخر تو یک خونه باید می کشتیم. البته چیزهای جدید هم داشتش مثل تفنگ های متنوع(البته به جز اونایی که گفتم)، دشمنان متنوع تر نسبت به بازی مثل Halo. ولی در عوض گرافیک In Game واقعا چیزی برای گفتن نداشتش و خیلی ضعیف بود.تقلید در چه مواردی؟
گرافیگ ضعیف بود؟کیوان جان به نظر من چیزهایی که از Halo گرفته بودش یکی اون سپرها بود، یکی اون تفنگ هایی بودش که دارای دو نوع با تیرهای قرمز و آبی بودن و همین طور وجود قابلیت دوم در سلاح ها. از GEOW هم قیافه بعضی از دشمنان بزرگ بازی. مثلا اون دایناسوره یا اونی که توی مرحله آخر تو یک خونه باید می کشتیم. البته چیزهای جدید هم داشتش مثل تفنگ های متنوع(البته به جز اونایی که گفتم)، دشمنان متنوع تر نسبت به بازی مثل Halo. ولی در عوض گرافیک In Game واقعا چیزی برای گفتن نداشتش و خیلی ضعیف بود.
کیوان جان به نظر من چیزهایی که از Halo گرفته بودش یکی اون سپرها بود، یکی اون تفنگ هایی بودش که دارای دو نوع با تیرهای قرمز و آبی بودن و همین طور وجود قابلیت دوم در سلاح ها. از GEOW هم قیافه بعضی از دشمنان بزرگ بازی. مثلا اون دایناسوره یا اونی که توی مرحله آخر تو یک خونه باید می کشتیم. البته چیزهای جدید هم داشتش مثل تفنگ های متنوع(البته به جز اونایی که گفتم)، دشمنان متنوع تر نسبت به بازی مثل Halo. ولی در عوض گرافیک In Game واقعا چیزی برای گفتن نداشتش و خیلی ضعیف بود.
به نظر من که این جوری بودش. دموهای بازی خوب کار شده بودش ولی در داخل بازی به جز پرداختی که رو محیط انجام داده بودند کار دیگه ای انجام نداده بودند. مثلا شما این بازی رو با گرافیک Uncharted هم مقایسه کنی به نظر من کم میاره. بعدش هم میثم خودت باید بازی کنی این ویدیوها خیلی به درد نمی خورهگرافیگ ضعیف بود؟
من هرچی ویدیو از ingame بازی دیدم همه سطح بالای گرافیک بازی رو نشون میداد!
خب اینا رو نمیشه تقلید به حساب اورد چون این چیزهایی که که شما میگی "identical" مختص یک بازی نیست که بگیم حتما از روی Halo و Geow تقلید کرده... اینا مشخصاتی هست که توی خیلی از بازی ها استفاده میشه.
اون مواردی هم که گفتی از Geow تقلید کرده، اینطور نیست چون همچین چیزایی تو نسخه اول بازی هم بود و ربطی به Geow نداره.
البته من خودم Resistance 1 رو به 2 ترجیح میدم.
بازی فردا دستم میاد میام نظرمو میگم ولی من حس میکنم killzone 2 باعث شده انتظارا اینطور بالا بره!به نظر من که این جوری بودش. دموهای بازی خوب کار شده بودش ولی در داخل بازی به جز پرداختی که رو محیط انجام داده بودند کار دیگه ای انجام نداده بودند. مثلا شما این بازی رو با گرافیک Uncharted هم مقایسه کنی به نظر من کم میاره. بعدش هم میثم خودت باید بازی کنی این ویدیوها خیلی به درد نمی خوره
پ.ن: بهتره بحث رو ادامه ندیم چو خیلی ربطی به تاپیک نداره. اگه خواستی بیا پروفایل
بازی فردا دستم میاد میام نظرمو میگم ولی من حس میکنم killzone 2 باعث شده انتظارا اینطور بالا بره!
ما همین بازی فکر کنم با MGS 4 اومد که با هم خیلی اختلاف دارن.