امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اتفاقا به نظر من بازی شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت با یه خط داستان عالی
همه اعضای گروه به خوبی پردازش شده بودن
ها من همش به این منتقدا میگم ایراد بیخود نگیرید گوش نمیدن :biggrin1:

نظرتون کاملا محترمه.ولی بهرحال شخصیت پردازی اصلا خوب نبود.و حیف بازی به این توپی بود.
اون ریکو که کلاحال آدمو بهم میزد:sick:ناتکو که عین سوسک بود:biggrin1:اون Sev هم که عین عقب افتاده ها بود:biggrin1:تنها آدم باحالشون گارزا بود که اونم مرد:biggrin1:
اون ریکوی مسخره باعث مرگ گارزا شده یه چیزی هم طلبکار هست.خیلی مسخرست خوب.اصلا تا آخر بازی یکم احساس پشیمونی هم نمیکنه.
درکل نظر شماست.و 100 درصد محترم.;)

نظرتون کاملا محترمه.ولی بهرحال شخصیت پردازی اصلا خوب نبود.و حیف بازی به این توپی بود.
اون ریکو که کلاحال آدمو بهم میزد:sick:ناتکو که عین سوسک بود:biggrin1:اون Sev هم که عین عقب افتاده ها بود:biggrin1:تنها آدم باحالشون گارزا بود که اونم مرد:biggrin1:
اون ریکوی مسخره باعث مرگ گارزا شده یه چیزی هم طلبکار هست.خیلی مسخرست خوب.اصلا تا آخر بازی یکم احساس پشیمونی هم نمیکنه.
درکل نظر شماست.و 100 درصد محترم.;)

البته اگه شما اینا رو spoil کنی خیلی بهتر میشه شاید یکی بازی رو انجام نداده باشه
بازم به نظر من رو کاراکتر های اصلی خوب کار شده بود
همون دیوونگی های ریکو و نوع رفتارش به نظر خیلی خوب بود
به sev توهین کردی؟!
نفس کش!!!!!!!!!!!:biggrin1:
نظر شما هم,همچنین!

دوستان من میون خرید uncharted2 و gow3 و heavy rain موندم نمیدونم کدوم رو بگیرم. واسم داستانه بازی خیلی مهمه حالا نمیدونم کدوم انتخاب کنم.الان دست 2 اینا رو چند بگیرم خوبه؟

دوستان من میون خرید uncharted2 و gow3 و heavy rain موندم نمیدونم کدوم رو بگیرم. واسم داستانه بازی خیلی مهمه حالا نمیدونم کدوم انتخاب کنم.الان دست 2 اینا رو چند بگیرم خوبه؟

دوست عزیز به نظر من اگه واقعا داستان بازی خیلی برات مهمه و گیم پلی برات در درجه بعدیه،heavy rain انتخاب عالیه، اگه یه بازی اکشن فوق العاده با هیجان و گیم پلی بالا می خوای uncharted 2 و اگه فن gow هستی یا حداقل شماره های قبلی رو بازی کردی و داستانش رو می دونی gow 3 یه بازیه که تمام خصوصیت های اون 2 تا باز ی دیگه رو داره و واقعا تکرار نشدنیه... .

قیمت دست دوم هم تا اونجایی که من خبر دارم

heavy rain=45

uncharted 2 =40

gow 3=65

heavy rain رو هم بنده دیشب به پایان رسوندم و باید بگم در یک کلام شاهکاره با هزار جور پیچ و خم تو داستان انگار داری یک فیلم خیلی باحال نگاه میکنی شخصیت ها عالی طراحی شدند و گرافیک و صدا گذاری هم بسیار تاثیر گزاره به نظر من این یکی از بهترین بازی هایی هست که تا به حال ساخته شده درست مثل fahrenheit یا همون indigo prophecy

heavy rain رو هم بنده دیشب به پایان رسوندم و باید بگم در یک کلام شاهکاره با هزار جور پیچ و خم تو داستان انگار داری یک فیلم خیلی باحال نگاه میکنی شخصیت ها عالی طراحی شدند و گرافیک و صدا گذاری هم بسیار تاثیر گزاره به نظر من این یکی از بهترین بازی هایی هست که تا به حال ساخته شده درست مثل fahrenheit یا همون indigo prophecy
نمره چند عزیز

من هم ASSASSINS CREED II رو بازی کردم:
9.1/10

ما که یکی 2 ماه خریدیم و زیاد بازی نداشتیم ولی اینا :
Kilzone 2: 8.5 از 10
Uncharted 1:9 از 10
Uncharted 2:9.3 از 10
MGS 4:8.5 از 10
NFS Shift:7.5 از 10
Fifa 09:8 از 10
Resistance 2:8.8 از 10

god of war 3:8 به من که اصلا باندازه 1و2 ش حال نداد.نمیدونم چرا ولی یجورای همه چیزش دیگه داره تکراری میشه.
heavy rain:9,5 عالیه.سالها بود در انتظار چنین بازیی بودم .اون نیم هم بخاطر گرافیک بهش کم دادم.که البته از یه بازی سنگین در این حد شاید انتظار گرافیک خیلی عالی رو هم نباید داشت و بالاخره باید قبول کرد که حداکثر گرافیک تو این نسل در همین حده.

خداوند را شاکریم که به جمع ps3 داران پیوستیم :biggrin1:
خوب من اولین بازیم God Of War3 بود که واقعا شاهکاره.ایرادی نمیشه گرفت ازش پس 10 میدیم بهش :smile:

خداوند را شاکریم که به جمع ps3 داران پیوستیم :biggrin1:
خوب من اولین بازیم God Of War3 بود که واقعا شاهکاره.ایرادی نمیشه گرفت ازش پس 10 میدیم بهش :smile:
داداش خوش آمدی برو این بازیها رو حتما بگیر که آخرشن: uncharted 2-killzone2-mgs4-heavy rain- little big planet:love:
by the way
flower=9.9

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or