به نظرم نظرات شخصی رو کنکاش نکنیم بهتر ِ . به هر حال نظر شخصی و قابل احترام . نوید هم خوب بازی رو توضیح داد و نمره کامل معقولانه ای بهش داد ، یک دهم بیشتر از نمره میانگین . ممنون جناب منتقد
و اما من ! با Battlefield : Bad Company 2
به عنوان یه طرفدار دو آتیش سری Battlefield و بازی های Multiplayer میتونم بگم Patric Bach اقرار نکرد وقتی گفت Bad Company 2 بهترین بازی سری Battlefield ِ . روز 2 مارچ ، همزمان با عرضه جهانی بازی تجربه کردم . از لحظات اول هم وارد منو MP بازی شدم . واقعا همه چیز باور نکردنیه . اولین باری که در بازی مجذوب میشید منو بازیه ، جایی که مهندسی خالقین این اثر تا جایی تاثیر گذار ی که با انواع مدال ها ، آمار و ارقام ریز و درشت و Unlockable ها شما را شگفت زده میکنه .
بخش Multiplayer بازی بدون هیچ مبالغه ای ایراد آنچنانی بهش وارد نیست . از فیزیک Real Time و تاثیر گذار در روند بازی گرفته تا ، گرافیک و ... . از طرف دیگه مپ های وسیع ، وسایل نقلیه بی شمار ، کیفیت سرورهای بازی و سلامت بازی ، اسلحه ها و غیر و غیره بازی رو واقعا ناب و با ارزش کرده . مهمترین جنبه BC2 در بخش MP شاید سیستم کلاس بندی هوشمندانه و خلاقانش باشه ، جایی که شما رو به عمق فهم از وضعیت تیم میبره ، شما را با خودتون آشنا میکنه تا جایی که تو جایگاه خودتون ثابت میشید و نهایت لذت رو از بهترین شماره سری Battlefield میبرید . گفتنی ها راجع به این قسمت زیاد ِ ، شاید تونستم با یه نقد تحلیلی قوی در نسخه جدید سایت در خدمتتون باشم .
بخش Single Player هم رشد چشمگیری نسبت به شماره قبل داشته ، تا جایی که دیگه یه بخش تجملی به حساب نمیاد . گرافیک و Draw Distance بازی شما رو جذب میکنه ، مراحل متنوع که واقعا اجازه ذره ای احساس خستگی رو بهتون نمیده، شروع جالب داستان و روایت خوب که برای یک بازی با سبک First Person Shooter کاملا مناسبه . فیزیک بازی هم هر بازیکنی باهاش آشنا هست و نیازی به تعریف و تمجید نداره .
جایی که میشه بیشترین ایراد رو به بازی گرفت هوش مصنوعی خیلی ضعیف بازیه ، هم از طرف یارهای خودی و هم از طرف دشمنان ، تا جایی که بعضی اوقات شما رو تا مرز جنون پیش میبره .
در کل تجربه Battlefield : Bad Company 2 رو به همتون توصیه میکنم . میخوام از این بازی به عنوان یه محرک نام ببرم ، بازی که میتونه همه شما رو با سبک FPS تو بازی های Online آشتی بده ، محیطی بزرگ و سرشار از هیجان و هرج و مرج ، همراه با لزوم همکاری تا حدی پیش میره که ترک این محیط شاید دیگه غیر ممکن باشه .
دوست داشتم به دو بخش بازی جدا نمره بدم . با این حال به کل بسته بازی امتیاز 9.3 میدم . از نظر من بخش MP بازی میتونه امتیاز 9.7 رو بگیره . شاید کم و کاستی هایی در زمینه تاخیر در وارد شدن Stat ، خروج ناگهانی از بازی در پاره ای از اوقات و چند مورد کوچک دیگه در کسر سه دهم نمره ای دخیل باشه .