امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3

• Thread starter Thread starter MR.CR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب پس با این تفاسیر پس جریان 9.4 چیه؟:دی 2 تا ایرادشو بگو

متاسفانه من باگ خيلي زياد تو بازي ديدم ! اصلا انتظار نداشتم تو اين بازي باگ ببينم ! حالا اگر هم ديدم ديگه نه اينقدر زياد . نميدونم شايد مشكل از بازيه من بوده ! گرافيك بازي هم بعضي جاها واقعا بدجوري اُفت ميكرد . تنها چيزايي كه هميشه عالي بودن طراحيه كريتوس بود كه واقعا اينجوري O_o ميشدي يكي هم دورنماها ( مثلا gaia يا محيط هاي اطراف ) بودن . مثلا بقيه كاراكترها كه ميديدي يه جوري ميشدي . اصلا خوب طراحي نكرده بودن . انگار تمام قدرتشون رو گذاشته بودن براي كريتوس . قبل از انتشار بازي هم اينقدر همه جا گفتن بازي با CG مو نميزنه ما خيلي انتظاراتمون رفت بالا ! در كل تنها ايراد بازي تو گرافيك بود به نظر من . گيم پلي , داستان و موسيقي عالي بود . همه چيز دست به دست هم ميداد تا جذب بازي بشي .

به نظرم نظرات شخصی رو کنکاش نکنیم بهتر ِ . به هر حال نظر شخصی و قابل احترام . نوید هم خوب بازی رو توضیح داد و نمره کامل معقولانه ای بهش داد ، یک دهم بیشتر از نمره میانگین . ممنون جناب منتقد :دی
و اما من ! با Battlefield : Bad Company 2

به عنوان یه طرفدار دو آتیش سری Battlefield و بازی های Multiplayer میتونم بگم Patric Bach اقرار نکرد وقتی گفت Bad Company 2 بهترین بازی سری Battlefield ِ . روز 2 مارچ ، همزمان با عرضه جهانی بازی تجربه کردم . از لحظات اول هم وارد منو MP بازی شدم . واقعا همه چیز باور نکردنیه . اولین باری که در بازی مجذوب میشید منو بازیه ، جایی که مهندسی خالقین این اثر تا جایی تاثیر گذار ی که با انواع مدال ها ، آمار و ارقام ریز و درشت و Unlockable ها شما را شگفت زده میکنه .
بخش Multiplayer بازی بدون هیچ مبالغه ای ایراد آنچنانی بهش وارد نیست . از فیزیک Real Time و تاثیر گذار در روند بازی گرفته تا ، گرافیک و ... . از طرف دیگه مپ های وسیع ، وسایل نقلیه بی شمار ، کیفیت سرورهای بازی و سلامت بازی ، اسلحه ها و غیر و غیره بازی رو واقعا ناب و با ارزش کرده . مهمترین جنبه BC2 در بخش MP شاید سیستم کلاس بندی هوشمندانه و خلاقانش باشه ، جایی که شما رو به عمق فهم از وضعیت تیم میبره ، شما را با خودتون آشنا میکنه تا جایی که تو جایگاه خودتون ثابت میشید و نهایت لذت رو از بهترین شماره سری Battlefield میبرید . گفتنی ها راجع به این قسمت زیاد ِ ، شاید تونستم با یه نقد تحلیلی قوی در نسخه جدید سایت در خدمتتون باشم .

بخش Single Player هم رشد چشمگیری نسبت به شماره قبل داشته ، تا جایی که دیگه یه بخش تجملی به حساب نمیاد . گرافیک و Draw Distance بازی شما رو جذب میکنه ، مراحل متنوع که واقعا اجازه ذره ای احساس خستگی رو بهتون نمیده، شروع جالب داستان و روایت خوب که برای یک بازی با سبک First Person Shooter کاملا مناسبه . فیزیک بازی هم هر بازیکنی باهاش آشنا هست و نیازی به تعریف و تمجید نداره .
جایی که میشه بیشترین ایراد رو به بازی گرفت هوش مصنوعی خیلی ضعیف بازیه ، هم از طرف یارهای خودی و هم از طرف دشمنان ، تا جایی که بعضی اوقات شما رو تا مرز جنون پیش میبره .

در کل تجربه Battlefield : Bad Company 2 رو به همتون توصیه میکنم . میخوام از این بازی به عنوان یه محرک نام ببرم ، بازی که میتونه همه شما رو با سبک FPS تو بازی های Online آشتی بده ، محیطی بزرگ و سرشار از هیجان و هرج و مرج ، همراه با لزوم همکاری تا حدی پیش میره که ترک این محیط شاید دیگه غیر ممکن باشه .
دوست داشتم به دو بخش بازی جدا نمره بدم . با این حال به کل بسته بازی امتیاز 9.3 میدم . از نظر من بخش MP بازی میتونه امتیاز 9.7 رو بگیره . شاید کم و کاستی هایی در زمینه تاخیر در وارد شدن Stat ، خروج ناگهانی از بازی در پاره ای از اوقات و چند مورد کوچک دیگه در کسر سه دهم نمره ای دخیل باشه .

سلام،

با احترام به نظر نوید:biggrin1:
GOW III:10/10

نکته ی منفیه خاصی تو بازی ندیدم ولی بعضی مواقع گرافیک بازی چیزی بیش از بقیه ی بازی هایی که تا بحال دیده بودم نبود که البته به معنی بد بودن گرافیک نیست چون یکی از معیارهای مقایسه در این زمینه Uncharted 2 بود که خودش یکی از بهترین گرافیک های تا به الآنه.

خب منم نمره بدم
به بازی هایی نمره دادم که یا تمومشون کردم جدیدا ( سه ماه گذشته) و یا اونقدر بازی کردم که بتونم آگاهانه در موردشون نظر بدم (نظر شخصی) :

Uncharted 2 : 9.8/10
God Of War III : 9.5 /10
Bayonetta : 9.5 /10
Assassin Creed 2 : 9.2/10
Eternal Sonata : 9/10
Madern Warfare 2 : 9/10
Battlefield Bad Company 2 : 8.8/10
Need For Speed Shift : 8.5/10
Assassin Creed 1 : 8/10

gow3 اتفاقاً خیلی باگ های اذیت کننده ای داره

من که اینطوری از ps3 صدا گرفتم: با فرمت dts شیش کانال از کابل نوری ولی متاسفانه همونطور که تو دمو هم برای من اینطوری بود صدا تو بعضی جاها یکی دو ثانیه قطع میشد یا یه دیالوگ که جمله بزرگ بود رو کلمه اول گیر میکرد 3 4 بار تکرار میشد میرفت جمله بعدی یا با تاخیر صدا میومد. (از اسپیکر منم نیست! z-5500)
بعضی جاها هم تصویر خیلی لگ میگرفت!

به همین دلیل منم امتیازمو میدم:
گرافیک: 9.9 چون 2 3 جا پردازش نشده پیدا کردم!
عالی بود

صدا: 1)موسیقی: 10 خیلی روش کار شده 5تا composer داشته
2) دیالوگ ها : 10 واقعاً با احساس صحبت کردن فقط یکم hercules مشکل داشت! صداش به این شخصیت نمیخورد یعنی صدا با هیکل میزون نبود! درسته گوینده اصلی سری hercules بود ولی بیخود بود!
3) صدای محیط! : 9

gameplay: بدلیل اضافه شدن اصلحه! hades به این قسمت من 10 میدم!

داستان: 8.9 !! اگر دقت کرده باشید شماره 1 داستان واقعاً خلاقانه و عالی ای داشت به طوری که تو مغز می شست! شماره 2 یذره داستانش لوس شد! در هر حال داستان 3 از این بهتر نمی تونست باشه چون گند 2 رو اومدن درست کنن!

وفاداری به گذشته!: 7 چون تو 1 معماها خیلی بودن ولی تو 3 کم شده به جدش وفادار نبوده!
مشکل اساسی: همه چیز خیلی سریع اتفاق میوفته بجز موارد فرعی!

در کل: 9.9

----------------------------------
Battle Field Bad Company 2

یه multiplayer واقعی
واقعاً بخش آنلاینش چیزی کم نداره جز هواپیما! چه بمب افکن که تو 1943 بود چه جنگنده های WWII که واقعاً به 1943 عظمت بخشیده بود! همونطور که 3تا از اصلحه های wwii توش استفاده شده میتونه همواپیما ها هم استفاده بشه.

یه مشکلاتی داره که باعث میشه نمره کامل 10 رو نگیره! (بخش single رو هم کلاً در نظر نمیگیرم!):
مشکل تو my stats
یکی از مپ ها هم برای 24 نفر زیادی بزرگه
گلوله های نفربر رو نفر زیاد تاثیر نداره مثل پیستول میمونه!
صدا: بر خلاف bad company 1 که من با نوری صدای dts گرفتم (یعنی 1500کیلوبیت در ثانیه)(توی x360 دالبی دیجیتال بود) شماره 2 استاندارد Dolby Digital صدا میده که بیت ریتش از dts کمتره و 640کیلوبیت تهش هست. با این حال که خوب با ساب ووفر های قوی کنار نمیاد(مشکلی که DD با نوری داره) (شماره 1 بهتر بود!) بهش 10 میدم!
گرافیک: خیلی خوبه ولی میتونست بهتر هم باشه 9

در کل:9.5

--------------------------------

heavy rain

گرافیک: خیلی خوبه فقط صورت نصف شخصیت ها جزئیاتش کمه 9
داستان: همه چیز این گیم فقط به داستانشه 9.5
صدا: خوبه ولی میتونست بهتر باشه یعنی تنوع و تاثیر پذیری نداره به اون صورت! 9

مشکل اساسی: افزوده نکردن آدرنالین در بدن!! که تو 2تا بالایی به شدت تولید میشه!

در کل: 8.5 (به دلیل مورد بالایی. چون یه جورایی آدم entertain نمی شه!)

--------------------------------

آخرین ویرایش:
gow 3
وجود بعضی از باگها برای این شاهکار واقعا تاسف داره.
موسیقی بینظیر بازی گرافیکی که تا به امروز نظیرش دیده نشده و کاملا فکتون به زمین میخوره:biggrin1: مبارزه های بسیار حماسی این بازی رو از یه شاهکار بالاتر برده.
یرای باگهاش میخواستم امتیاز کم کنم ولی دلم نیومد:biggrin1:

10/10 لایق همچین شاهکاریه

آخرین ویرایش:
uncharted 2
بازی فوق العاده خوبی بود
هیچوقت اکشن سوم شخصی به این خوبی بازی نکرده بودم
نمرات من به بازی:
داستان: 9.5
داستان بازی تا آخر بازیکن رو جذب میکردخ و خیلی خوب بود اما یه سری مشکلات بسیار کوچک هم داشت

گرافیک: 10
گرافیک بازی در حد اعلا بود و به هیچ چیز اون نمیشه ایراد گرفت . نورپردازی ها شاهکار بود

گیم پلی: 10
این بخش از بازی هم بسیار خوب بود . تیراندازی ها و کاورگیری ها و تنوع اسلحه ها و دشمنان هم بسیار خوب بود

موسیقی و صداگذاری: 10
صداگذاری ها که محشر بود . صدای راه رفتن توی آب و صداهای طبیعی پرندگان عالی بود
موسیقی هم اولین چیزی بود که از توی همون منوی بازی من رو جذب خودش کرد

کل: 10

نمره کل میانگین نیست
تو اکثر سایت ها هم که نمره میدن وقتی 10 میدن همه چیزش که 10 نیست(خواستی 2500 تا مثال هم واست میزنم)
منم به نظرم داستان یه کم ضعیف بود اما در کل 10 حقشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or