دااستان بازی که عالی بود و نسبت به نسخه ی اول خیلی پیشرفت داشت . جزئیات بازی هم که خیلی زیاد شده بودند . گرافیک کلی بازی که عالی بود . از نظر گیم پلی هم که حرف نداشت .
تنها ایرادش باگهای گرافیکی بود که هم تو ذوق میزد و هم اذیت می کرد .
Uncharted 1 : Drake's Fortune : 8.4
داستان بازی اضلا پیچیدگی لازم رو نداشت و می تونست بهتر از این باشه . گرافیک واقعا حرف نداشت . موزیک به نظر من فوق العاده بود . گیم پلی بازی در صحنه های تیراندازی خیلی یکنواخت بود !!! اون مرحله های تاریک و زامبی کشی واقعا ریتم بازی رو بهم زد .
Heavy Rain : The Origami Killer : 10
بهترین بازی عمرم .
داستان فوق العاده پر پیچ و خم و پر جزئیات . گیم پلی مناسب ( راه رفتن با شخصیت ها برای من مشکلی بوجود نیاورد ) که در مواقع لازم آروم می شد و در بعضی مواقع هم فوق العاده سریع که واقعا نفس منو تو سینه حبس می کرد . گرافیک بی نقص ( من اصلا اون باگ هایی که دوستان می گفتن رو ندیدم ) . موزیک دیوانه کننده . شخصیت پردازی استادانه !!!
اولین بازی که روی ps3 تموم کردم و بهترین بازی عمرم heavy rain
گیم پلی:
گیم پلی بازی که اصلا یه چیز ماورایی بود یه زندگی واقعی (از همون اولم شروع میشه با تراشدن ریش اتان) آنقدر محاسن داره این بخش که واقعا در اینجا نمیگنجه فقط با این امتیاز میتونید خوبیش رو بفهمید 10/10 گرافیک:
گرافیک بازی هم درحد عالی بود
جزئیات صورت شاهکار بود البته یه مشکلات بسیار بسیار کوچکی هم داشت که ممکنه متوجه نشید مثل 2 نمونه باگی که من دیدم 9.8/10 داستان:
اصلا راجع به داستان هم نمیشه صحبت کرد پایه بازی روی داستانش حیف که اینجا نمیشه داستان عالی بازی رو گفت 10/10(بخوانید 20 از 10) موسیقی وصداگذاری:
اولین چیزی که منو جذب خودش کرد موسیقی فوق العاده بازی بود
الان که دارم مینویسم هم موسیقیش تو ذهنمه
صداگذاری هم خیلی خوب بود
(مخصوصا صدای گریه زن اتان وقتی بچش مرد) 10/10
امتیاز کل: 10/10
من هم به Heavy Rain امتیاز 9.8 از 10 رو میدم ...
به علت اینکه خیلی باگ بازی رو مخ است ... ولی دیگه هیچ ایرادی نداره بلکه در کلیه ضمینه ها یه شاهکار به حساب میاد...