امتیازهای Indiana Jones and the Great Circle

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    144
  • این نظرسنجی در این تاریخ بسته خواهد شد: .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
capsule_616x353.jpg

Indiana Jones and the Great Circle

Developer: Machine Games
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows, PlayStation 5
Genre: Action Adventure
Release Date: December 9th, 2024 (Xbox Series X|S, Microsoft Windows) and Q1/Q2 2025 (PlayStation 5)

امتیازهای این عنوان در تاریخ 16 آذر در ساعت 3:30 بامداد منتشر خواهد شد...

آخرین ویرایش:
۷۳-۷۵
فکر میکنم یه بازی خیلی معمولی باشه‌. با نمایشهای جدیدش هم خیلی چیز خاصی ندیدم. البته چه بهتر که قضاوتم اشتباه باشه.
بتسدا رو سال دیگه id با doom کری میکنه طبق معمول و ژانر fps یه چند لول میره بالاتر، طبق معمول. 🚀😁

اگر میانگین نمرات در حدود انتظارات نباشه، امیدوارم عمده نقدها به مشکلات فنی مربوط باشه، چون مشکلات فنی رو می شه تا ریلیز بازی روی PS5 بهبود بدن مثل عناوین قبلی مایکروسافت گیمینگ :D اگر هم میانگین نمرات قابل قبولی بگیره که بهتره اینطور باشه! برای دوس داران ادونچرو عاشقان بیشمار انچارتد از جمله فیل، خبر مسرت بخشیه

این بازی چیزی نداره که بخواد مشکل فنی داشته باشه، تریلر اخر خیلی خوب بود، و دست پخت ماشین گیمز رو کلا میپسندم=P~
با id Tech ساخته شده و با این بازی میریم به استقبال DOOM^:)^
در کل چیز WOW و مو‌سیخ‌کن‌ از بازی ندیدم ولی به نظر یک نامه عاشقانه برای فن های سریال و بازی های ماشین‌گیمز هست
اگه ناامیدمون نکنه برای من احتمالا ی تجربه 10/10 باشه

شرایط فعلی من اینطوریه :

عه یه بازی سینگل پلیر داستانی AAA >>>>>> امیدوارم متاش 99 بشه و مثل سگ بفروشه ( میخواد مال مایکروسافت باشه یا سونی یا نینتندو فرقی نداره )
عه یه بازی آنلاین لایو سرویس کو آپی >>>>>> امیدوارم متاش 20 بشه و در استودیو و ناشر تخته بشه ( مال هرکی میخواد باشه )

بنابرین امیدوارم متا و فروش عالی داشته باشه هر چند بعید میدونم .

زیاد فکر نکنم چیز خاصی باشه و نمراتش متوسط به پایین خواهد بود
ولی بازم خدا پدر ماکروسافت بی آمرزه هر ماه داره یک بازی میده بیرون و همشون هم روی گیم پس میشه بازی کرد

• Smile
Reactions: SiminSecret

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or