امتیازهای Indiana Jones and the Great Circle

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    160
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
capsule_616x353.jpg

Indiana Jones and the Great Circle

Developer: Machine Games
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows, PlayStation 5
Genre: Action Adventure
Release Date: December 9th, 2024 (Xbox Series X|S, Microsoft Windows) and Q1/Q2 2025 (PlayStation 5)

امتیازهای این عنوان در تاریخ 16 آذر در ساعت 3:30 بامداد منتشر خواهد شد...

IMG_20241207_024953_388.jpg

20241207_024555.jpg

آخرین ویرایش:
پیشبینی خودم ۸۵-۸۴ هست. بازی تمرکز اصلیش تو گشت و گذار محیط و حل پازل هست که باب میل منه. طراحی محیط ها و اون وایبش هم خیلی دوست دارم. کلان واسه من متا این بازی مهم نیست من برای اون اتمسفر و گشتن تو محیط هاش اینجام 😁

مایکروسافت چطوری این همه بازی که بود و نبودشون تقریبا هیچ فرقی نداره داره؟ چیز خاصی توش ندیدم بالای هشتاد بشه سوپرایز میشم.

سایت arstechnica یه پرویو‌ از بازی گذاشته.
و گفته

Category: Gaming

توانستیم بازی را با رزولوشن 1440p و تنظیمات گرافیکی "بالا" با سرعت ثابت 60 فریم در ثانیه اجرا کنیم. گاهی اوقات بازی در هنگام لودینگ صحنه‌های جدید دچار افت فریم شدید می‌شد و عناصر پس زمینه دورتر هنگام اجرا تمایل به "پرش ناگهانی" داشتند، اما در غیر این صورت، ما شکایات کمی در مورد عملکرد گرافیکی داشتیم.

بنظرم من اگر همون فرمول قبلی بازی های Machine Games رو داشته باشه، نباید کمتر از متای 84/83 بگیره مخصوصا این که تم ماجراجویی هم داره xD
خدایی طراحی مراحل ولفنشتاین ها خدا بود، شوتینگ عالی هم داشتند، البته هم اون نسخه های اخری اصلا خوب نبودن :/!

• Like
Reactions: soltanmasoud
واقعا دوست دارم بازی موفق باشه و کلا برند ایکس‌باکس رشد کنه که سونی از هار شدنش کم بشه
من عاشق سونیم اما واقعا دوست دارم مایکروسافت موفق بشه تا سونی پیشرفت کنه
خدا کنه این بازی +90 شه یه خورده به خودش بیاد دست برداره از LEGO MEGO - Horizon porizen

تو لیک 3 ساعته میگن هوش مصنوعی مشکلاتی داره و میگن همون صحنه های درگیری فیزیکی ایرادشه.
من ندیدم اون 3 ساعت رو ولی دیدم تو توییتر و اینا نوشته

• Like
Reactions: pouria.sh
بنظرم تمام مشکلات بازی رو میشه باهاش کنار اومد و حتی یک بازی خاطره انگیز بشه
بطوری که ضعف های بازی رو نادیده بگیرن
ولی فقط به یک شرط، اونم اینکه واقعا معماهای بازی معما باشن... من خودم عاشق آنچارتدم، ولی سختی معماها با این سفر پر ریسک و خطر پیچیدگی هاش نمی خوند و گاها ساده بودند(می دونم هدف انچارتد معما نبود و برای ریتم بازی این تصمیماتو گرفتند...)
حالا واقعا اگه پازل های بازی رو خوب در آورده باشن... بازی به راحتی می تونه خودشو از TRو uncharted جدا کنه...!

بنظرم تمام مشکلات بازی رو میشه باهاش کنار اومد و حتی یک بازی خاطره انگیز بشه
بطوری که ضعف های بازی رو نادیده بگیرن
ولی فقط به یک شرط، اونم اینکه واقعا معماهای بازی معما باشن... من خودم عاشق آنچارتدم، ولی سختی معماها با این سفر پر ریسک و خطر پیچیدگی هاش نمی خوند و گاها ساده بودند(می دونم هدف انچارتد معما نبود و برای ریتم بازی این تصمیماتو گرفتند...)
حالا واقعا اگه پازل های بازی رو خوب در آورده باشن... بازی به راحتی می تونه خودشو از TRو uncharted جدا کنه...!
میگن مثل سایلنت هیل های قدیمی درجه سختی جدا واسه معما ها داره یعنی از این نظر میشه بهش امیدوار بود

• Like
Reactions: noctis-sm3
به به ترکونده که بابااااااااااا.
احسنت.
پس حداقل 85 به بالا رو میگیره.

من به خاطر بهینه نبودن و مشکلات روز انتشار نمره پایینی رو پیش بینی کردم ولی مثل اینکه یا این مورد رو نداره و یا تاثیرش رو تو نمرات نداشته.
خلاصه که دست مشین گیمز درد نکنه ، مثل همیشه دست پر اومدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or