امتیازهای Indiana Jones and the Great Circle

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    160
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
capsule_616x353.jpg

Indiana Jones and the Great Circle

Developer: Machine Games
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows, PlayStation 5
Genre: Action Adventure
Release Date: December 9th, 2024 (Xbox Series X|S, Microsoft Windows) and Q1/Q2 2025 (PlayStation 5)

امتیازهای این عنوان در تاریخ 16 آذر در ساعت 3:30 بامداد منتشر خواهد شد...

IMG_20241207_024953_388.jpg

20241207_024555.jpg

آخرین ویرایش:
بیخیال حاجی :دی
میشه بگی کدوم بازیای این چند سال بهشون ظلم شده؟

فورتزا هورایزنا که همیشه متای بالا میگیرن هیچی.
Halo Infinite و موتور اسپورت که در حد انتظارات بالایی که ازشون میرفت نبودن اما بازم متاهای خوبی گرفتن.
با اینکه فن بتسدا و آی پیاش هستم بنظرم Starfield متاش تازه بالاتر از ارزش واقعیش هم شد، Shattered Space هم فک نکنم کسی باشه بگه بهش ظلم شد!

تنها بازیایی که تا دم 90 رفتن اما بالاتر نه Pentiment، Hi-fi rush و Psychonauts 2 بودن (البته hi-fi رو پی سی 90 ـه) اونا هم با اینکه جز بهترین بازیایی بودن که این چند سال بازی کردم اما بازم یه سری ایراداتشون باعث شد نتونن از خیلی از سایتا 10/10 بگیرن.
والا شما Black Myth Wukong در نظر بگیر بعد با بازی Astro Bot مقایسه ش کن😁
یا
رد دد2 حقشو خوردن باید بازی سال میشد نسخه اونم پیچیدن

آخرین ویرایش:
Hey
چه نمره های خوبی
عملا مشابه بقیه بازی های ماشین گیمز عمل کرد
فکر نمی کردم از پس المان های ادونچر کار بربیان
البته انگار به بخش پلتفرمر بازی ایراد گرفتن اکثرا که تقریبا همون چیزیه که فکر می کردم

واقعا برای ماشین گیمز خوشحالم. یکی از معدود استودیوهایی که از دوران طلایی شوترها باقی موندن (وارث استاربریز) و می تونن هنوز FPS خوب بسازن حتی وقتی از حریم امن خودشون خارج می شن و همه می گن نباید می رفتی سراغ این IP.
ایندی تقریبا اولین بازی ایه که ارزش خرید بتسدا رو نشون می ده و این تازه اولشه :دی وقتی موفقیت Avowed و Doom Dark Ages و لذت دی وان بازی کردنشون روی گیم‌پس رو چشیدیم می فهیمم کاتالوگ بتسدا یعنی چی :دی

عجب امتیازات خوبی گرفته :دی البته استودیو کارش درست هست ولی خب تغییر سبک و ساخت بازی جدید، چالش‌های خاص خودش رو داره که به نظر میاد به خوبی از پسش بر اومدن. هنوز نقدها رو نخوندم و فقط امیدوارم کسی نیومده باشه با اکشن ادونچرهای مطرح مقایسه کرده باشه چون از همون نمایش اول مشخص بود که فارش فرق داره.

به قول دوستان یادتون رفته بود اینا از بزرگای صنعت هستن :) جدا از بحث کیفیت از نظر فنی هم با یه تیم حرفه ایی و یه موتور خوب طرفیم . بازی روی سریز اس 60 فریم اجرا میشه :D

کاملا مشخصه قراره تو بازی کلی بخندیم . خیلیا دوست داشتن بازی این نمراتو نگیره و شروع کنن ترول کنن که خداروشکر جوابشونو گرفتن :x

واقعا برای ماشین گیمز خوشحالم. یکی از معدود استودیوهایی که از دوران طلایی شوترها باقی موندن (وارث استاربریز) و می تونن هنوز FPS خوب بسازن حتی وقتی از حریم امن خودشون خارج می شن و همه می گن نباید می رفتی سراغ این IP.
ایندی تقریبا اولین بازی ایه که ارزش خرید بتسدا رو نشون می ده و این تازه اولشه :دی وقتی موفقیت Avowed و Doom Dark Ages و لذت دی وان بازی کردنشون روی گیم‌پس رو چشیدیم می فهیمم کاتالوگ بتسدا یعنی چی :دی
حالا چرا Avowed؟! :D

• Like
Reactions: Love Console
خیلی برای این بازی هایپم اصلا نمیدونم چرا اینجا اینقدر ازش ایراد گرفته میشه
واقعا خفنه مطمئنم +85 میشه متای بازی
اصلا عجیب همه چیزش خوب و خوش ساخت به نظر میاد

به نظر من که بازی عجیب خوبه

نظرات رفقا هم طبق معمول مثل نظرات در مورد سایلنت هیل ریمیکه
یه جوری انیمیشن های سایلنت رو کوبیده بودن و مبارزاتش رو که ادم گفت این بازی متاش زیر 50 میشه
اینم امیدوارم همونطوری باشه و دوستان از حسادت گیر داده باشن [-(

احساسات دروغ نگفتن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or