دادا خودت میونی چی داری میگی نسخه ریمستر اخرین ما که ای پی جدید حساب نمیشه همون رو برداشتن کیفتش رو بردن بالاخداییش تازگیا تقویمُ نگاه کردی!داریم وارد ماه سوم 2017 میشیم و سونی خیلی بخواد دیر نسل 9 خودشو شروع کنه میشه آخر 2019 یعنی 2 سال بعد از انتشار Scorpio.بعد انتظار داری یه بازی اوپن ورد به این گندگی که قراره نسخه بعدش رو بزرگترم بسازن ظرف 2 سالُ 2-3 ماه تحویل بدن و هنوزم تصور میکنی H2 تا تموم نشدن نسل 8 (یعنی آخرای 2019)منتشر میشه!خیلی باحالید
نسل پیش U1/U2/U3 و TLOU که میشه 4تا.Naghty Dog این نسل هم عالی کار کرده:
2014= TLOU: Left Behind + TLOU Remastered
2016= Uncharted 4
2017= Uncharted: The Lost Legacy
آخرای 2018 یا 2019 هم TLOU Part II
یه استودیو از این منظم تر که به کیفیت کارشون صدمه ای هم وارد نشه نمیتونه کار کنه.
به خاطر این که بازی ها روز به روز عظیم تر و پیچیده تر می شن و استاندارد ها هم هر دفعه که یک بازی خوب عرضه می شه بالاتر می ره,همین باعث می شه پروسه ساخت بازی ها طولانی تر بشه و میزان بودجه شان بالاتر برهدادا خودت میونی چی داری میگی نسخه ریمستر اخرین ما که ای پی جدید حساب نمیشه همون رو برداشتن کیفتش رو بردن بالا
الان دیگه بدترم شد چون با لفت بیهایند میشه 5 تا بازی ولی الان با دی ال سی انچارتد میشه 3 تا نمیدونم جریان چیه که بیشتر استدیوهای فرست پارتی دارن کم تر از نسل قبل بازی میدن
به قول دوستمون یه رفیقی هست که دوست داره تمام احتمالات ممکن رو در نظر بگیره که بعدا هر اتفاقی افتاد بگه من که گفتممیگم شدن میشه، نه اینکه حتما اتفاق میفته!
+ ممکنه جزو بازی هایی بشه که بعد از نسل جدید میان
خب عزیز من شما روی اخبار دنیای گیم اشراف ندارید و هنوز نمیدونید Naughty Dog نسل قبل 4 تا عنوان منتشر کرده نه 3 تا اونم در طی 7 سال مشکل من نیست.ضمنا در جریان باش وقتی نسخه اول Uncharted در سال 2007 عرضه شده توسعه بازی 2 سال طول کشیده(از 2005) یعنی از سال 2005 تا سال 2013 استودیوی ND در طی 8 سال 4تا بازی ساخته و منتشر کرده.دادا خودت میونی چی داری میگی نسخه ریمستر اخرین ما که ای پی جدید حساب نمیشه همون رو برداشتن کیفتش رو بردن بالا
الان دیگه بدترم شد چون با لفت بیهایند میشه 5 تا بازی ولی الان با دی ال سی انچارتد میشه 3 تا نمیدونم جریان چیه که بیشتر استدیوهای فرست پارتی دارن کم تر از نسل قبل بازی میدن
این نسل هم سانتا و هم ND تو ساخت بازیشون به مشکل خوردن، یکی که کلا کنسل شد، یکی هم تغییرات زیادی اعمال شد! انشاالله که نسل بعد دوباره درست بشه اوضاعدادا خودت میونی چی داری میگی نسخه ریمستر اخرین ما که ای پی جدید حساب نمیشه همون رو برداشتن کیفتش رو بردن بالا
من کاری به معرفیه اینا ندارم شاید شد، شایدم نشد شما بعدا نخواید بوکمارک بیارید بالا، مطمئن باشید چیزی رو بوک مارک نکردم که بعدا بگم من پیشیینی کرده بودمبه قول دوستمون یه رفیقی هست که دوست داره تمام احتمالات ممکن رو در نظر بگیره که بعدا هر اتفاقی افتاد بگه من که گفتم
خب عزیز من شما روی اخبار دنیای گیم اشراف ندارید و هنوز نمیدونید Naughty Dog نسل قبل 4 تا عنوان منتشر کرده نه 3 تا اونم در طی 7 سال مشکل من نیست.ضمنا در جریان باش وقتی نسخه اول Uncharted در سال 2007 عرضه شده توسعه بازی 2 سال طول کشیده(از 2005) یعنی از سال 2005 تا سال 2013 استودیوی ND در طی 8 سال 4تا بازی ساخته و منتشر کرده.
جالبه TLOU: Left Behind رو که در سال 2014 چند ماه بعد از انتشار PS4 روی PS3/PS4 منتشر شده, جزء کارهای زمانی منتشر شده نسل 7 ناتی داگ حساب میکنی و میگی 5تا !نکته دیگه پروسه ساخت و هزینه ها و تعداد نفرات عنوانی مثل U1 با U4 خیلی خیلی با همدیگه فرق میکنه.از 2014 تا 2017 همونجور که گفتم ناتی داگ منظم و عالی کار کرده.بعلاوه TLOU: R رو در کنار TLOU: Left Behind که در سال 2014 منتشر شد فقط بهش اشاره کردم چون همین خودش حدود 1 سال طول کشیده تمومش کنن و بخشی از نیروی ND در این مورد بکار گرفته شده.
خداییش وقتی زمان ساخت/تعداد نفرات و هزینه های Uncharted 4 رو میزارید کنار Uncharted 1 وقتشه که چند وقتی برم تور تفریحی تایلند(سوت بلبلی) D:این ریمستر و DLCها رو حساب نکنید! ظلمه!
حالا Lost Legacy شاید بیشتر از یک DLC باشه، ولی Left Behind دیگه دو سه ساعت بیشتر نبود که اسمش رو کنار پروژه های کامل نزارید ( tLL هم صبر کنید بیاد، بعد)
خب ما یه اشتباه در تعداد عناوین ساخته شده گفتیم نمدونم دلیلش چیه که تو داری به اخبار گیم ربطش میدی یا اصلا دلیلی نمیبینم که بخوایی تیکه بندازی جناب یا اصلا نمیدونم چرا داری سابقه کار ناتی داگ رو به من توضیح میدیخب عزیز من شما روی اخبار دنیای گیم اشراف ندارید و هنوز نمیدونید Naughty Dog نسل قبل 4 تا عنوان منتشر کرده نه 3 تا اونم در طی 7 سال مشکل من نیست
شما همون چیزی رو که دوست داری بعنوان پاسخ برای خودت در نظر بگیر.موفق باشیخب ما یه اشتباه در تعداد عناوین ساخته شده گفتیم نمدونم دلیلش چیه که تو داری به اخبار گیم ربطش میدی یا اصلا دلیلی نمیبینم که بخوایی تیکه بندازی جناب یا اصلا نمیدونم چرا داری سابقه کار ناتی داگ رو به من توضیح میدی
من بحثم درمورد کاهش تعداد بازی های ساخته شده در استدیو های فرست پارتی سونی هست نه این که ناتی انچارتد 3 رو چند سال بعد از انچارتد 2 ساخنه یا تیمشون چند نفره بوده یا اصلا به چندتا تیم تقسیم شدن یا این که هر تیم رو چه عنوانی کار میکردن
الان حتما می خوایی بگی وقتی از روند کار و هزینه ها خبر نداری من چی بهت بگم نه؟ کلا مشکل خود درگیری داری نه
ماکان مطمئنی این حرفت رو؟
ملت اون موقع چقدر توقعشون بالا بوده جلل خالق
کاش نمرات empire و gamingbolt رو هم میزاشتنEarth is ours no more
پ.ن:The best place to play
دقیق نگاه کن gaming bolt رو میبینی.کاش نمرات empire و gamingbolt رو هم میزاشتن