امتیازهای Horizon: Zero Dawn

پیش بینی میانگین امتیازات Horizon: Zero Dawn

• 94 به بالا

رای‌ها: 8 4.4%
  • 92-93

رای‌ها: 19 10.6%
  • 90-91

رای‌ها: 50 27.8%
  • 88-89

رای‌ها: 53 29.4%
  • 86-87

رای‌ها: 29 16.1%
  • 84-85

رای‌ها: 13 7.2%
  • 82-83

رای‌ها: 5 2.8%
  • 80-81

رای‌ها: 2 1.1%
  • 75-79

رای‌ها: 1 0.6%
  • 74 به پایین

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .
کلا نکته عجیبی هست، اون موقع همه میگفتن چرا گیم پلی KZ2 اینجوریه و چون متفاوت بود گنگ بنگ شد، و تا جا داشت ایراد گرفتن، اما الان انقدر کلون دسته چندم CoD به خوردشون داده شده که دلشون برای گیم پلی و اتمسفر متفاوت KZ تنگ شده. من مشکل YloD دارم و کنسولم بعد تعمیر صرفا روشن میشه و نمیتونم بازی کنم. دلم لک زده برای تجربه مجدد KZ2 و از شانس سونی هم لج کرده این یه قلم رو ریمستر نمیکنه! بیاند هم ریمستر شد، KZ2&3 با این هم محبوبیت و طرفدار ریمستر نمیشن. خاک بر سرشون واقعا.

خوبی نسخه بعدی اینه که هر دو طرف دیگه میدونن چی از هم میخوان،هم سازنده هم مخاطب :دی

• Like
Reactions: Cloud Strife
ولی واقعا حیف هست
یکی دو هفته دیگه نقدای زلدا میاد و کنسول جدید شیپ میشه
فک کنم کلا دیگه کسی از هورایزن حرف نزنه :D
نه در اون حد که کسی در مورد Horizon حرف نزنه ولی رسانه‌ها و گیمرای خارجی کلا قراره تحت تاثیر Zelda باشن و الانم خیلیا فقط می‌خوان Horizon رو تموم کنن که بعدش با خیال راحت برن سراغ Zelda :D (البته اینا در مورد بازیسنتر و ایران کلا صحت نداره :D)
متای Zelda هم احتمالا بالای 90 یا در نهایت در حد Horizon بشه (اگه کمتر بشه خیلی تعجب می‌کنم!)
در کل واسه اونایی که زمان عرضه Switch یا Wii U رو هم در کنار PS4 دارن قراره انتخاب سختی بین Horizon و Zelda بکنن :D خداروشکر که فعلا بودجه‌ی خرید Switch نیست!! :D:|
آخرِ سال عجب رقابتی بشه :D

• Like
Reactions: ArianAwesome
بعد برای حسن ختام پایان نسل بیان Horizon 2 رو بدن بیرون. این از نظر من ایده آله!:D
به احتمال فراوون سونی آخرای 2019 استارت نسل 9 خودشو میزنه بعد چجوری نسخه دوم بازیی که نسخه اولش نزدیکه به 6 سال ساختش طول کشیده رو برای آخر نسل بدن بیرون!؟:D

به احتمال فراوون سونی آخرای 2019 استارت نسل 9 خودشو میزنه بعد چجوری نسخه دوم بازیی که نسخه اولش نزدیکه به 6 سال ساختش طول کشیده رو برای آخر نسل بدن بیرون!؟:D
بابا تازه کنسول میان نسلی دادن دقت کن میان نسل یعنی نصف دیگه پس هنوز مونده:D

بابا تازه کنسول میان نسلی دادن دقت کن میان نسل یعنی نصف دیگه پس هنوز مونده:D
2013-2016 = سه سال
2016-2019 = سه سال

---
ولی نسخه دوم ساختن، از اولی خیلی راحت تره، ایده ها آماده ست، بیس کار آماده ست، فقط مونده تکامل و پیشرفت! نمیخوان بزنند زمین و از صفر شروع کنند که!:دی

کیلزون دو تنها شوتریه که من بهش میگم شبیه ساز جنگ .. جز سه تا شوتر برتر تمام دوارن هم هست از نظرم.
خوشبختانه هم ps3 رو نگه داشتم و هم دیسک بازی رو و هر وقت بخوام میزنم بر بدن ... الان من تو کف کیلزون ۳ هستم ... بدجور

2013-2016 = سه سال
2016-2019 = سه سال

---
ولی نسخه دوم ساختن، از اولی خیلی راحت تره، ایده ها آماده ست، بیس کار آماده ست، فقط مونده تکامل و پیشرفت! نمیخوان بزنند زمین و از صفر شروع کنند که!:D
اگه از فردای انتشار Horizon هم شروع به ساخت نسخه دوم کنن کمتر از 2020 حساب نکنید(که میشه بین 3.5 تا 4 سال):Dیادمه یکی از توسعه دهنده های GTA گفته بود اگه بخوایم حتی میتونیم هر 2 سال یه دونه GTA بدیم بیرون ولی این چیزی نیست که دنبالش باشیم.مطمئنا سونی هم در مورد نسخه دومش با احتیاط رفتار میکنه چون مشخصه این یه پروژه بلند مدته و با این نقدها و بازخوردهای عالی کارشون سختتر هم میشه.رسیدن به قله خیلی سخته ولی سقوط خیلی راحت:-"

• Like
Reactions: Metal Gear
2013-2016 = سه سال
2016-2019 = سه سال

---
ولی نسخه دوم ساختن، از اولی خیلی راحت تره، ایده ها آماده ست، بیس کار آماده ست، فقط مونده تکامل و پیشرفت! نمیخوان بزنند زمین و از صفر شروع کنند که!:D
جوابت سنگین بود:D ولی اینطوری که میشه نسل 6 ساله خیلی کمه که باید 8 سال باشه:D

وا کجاش کمه ! PS1 و PS2 هر دو بعد 6 سال کنسول نسل بعدیشون اومد ، PS3 که مثلا طولانی بود 7 سال شد اینبار هم خیلی بعیده بیشتر از 6 سال طول بکشه (تازه دست بالا حساب کنیم 6 سال چون مایکرو آخره سال عملا داره کنسول نسل بعدی میده اگر تاخیر نخوره)

آخرین ویرایش:
اگه از فردای انتشار Horizon هم شروع به ساخت نسخه دوم کنن کمتر از 2020 حساب نکنید(که میشه بین 3.5 تا 4 سال):Dیادمه یکی از توسعه دهنده های GTA گفته بود اگه بخوایم حتی میتونیم هر 2 سال یه دونه GTA بدیم بیرون ولی این چیزی نیست که دنبالش باشیم.مطمئنا سونی هم در مورد نسخه دومش با احتیاط رفتار میکنه چون مشخصه این یه پروژه بلند مدته و با این نقدها و بازخوردهای عالی کارشون سختتر هم میشه.رسیدن به قله خیلی سخته ولی سقوط خیلی راحت:-"
اون دیگه بستگی به دیدگاه سونی و GG داره!:-" ولی اگر یک تیم بزرگ روش کار کنند شدنیه:دی بالاخره کل تیم که تا روز آخر رو بازی کار نمیکنند:-" مراحل مختلفی وجود داره:دی

گرچه سه سال به نظرم بسه برای بازی، اگر نخواد بره نسل بعد:-"

این نسل خیلی زور بزنه، بشه 6 سال! گرچه به نظر منم با اومدن اسکورپیو احتمالا آخر 2018 کنسول سونی هم بیاد:دی (بعیده بیشتر از یک سال میدون نسل بعد رو خالی کنه!:-")

وا کجاش کمه ! PS1 و PS2 هر دو بعد 6 سال کنسول نسل بعدیشون اومد ، PS3 که مثلا طولانی بود 7 سال شد اینبار هم خیلی بعیده بیشتر از 6 سال طول بکشه (تازه دست بالا حساب کنیم 6 سال چون مایکرو آخره سال عملا داره کنسول نسل بعدی میده اگر تاخیر نخوره)
خب اخه این چه نسلیه ناتی داگ دوتا بازی معرفی کرد تو نسل قبل سه تا:|,سانتا یکی ساخت تو نسل قبل دوتا:| ساکرپانچ که دیگه ازش خبری نیست:| مدیا مولوکل با دریم که معلوم نیست کی میاد دوتا معرفی کرده تو نسل قبل سه تا:| ژاپن استدیو هم همینطور:|
خبر مرگشون با این نسل هشت تازه این کنسول چندین برابر ps3 هست:| خدایش من از 2016 دارم مزه این نسل رو میچشم هنوز شروع نشده تموم شد که:|

• Like
Reactions: mohsen2012
اون دیگه بستگی به دیدگاه سونی و GG داره!:-" ولی اگر یک تیم بزرگ روش کار کنند شدنیه:D بالاخره کل تیم که تا روز آخر رو بازی کار نمیکنند:-" مراحل مختلفی وجود داره:D

گرچه سه سال به نظرم بسه برای بازی، اگر نخواد بره نسل بعد:-"
خداییش تازگیا تقویمُ نگاه کردی!:Dداریم وارد ماه سوم 2017 میشیم و سونی خیلی بخواد دیر نسل 9 خودشو شروع کنه میشه آخر 2019 یعنی 2 سال بعد از انتشار Scorpio.بعد انتظار داری یه بازی اوپن ورد به این گندگی که قراره نسخه بعدش رو بزرگترم بسازن ظرف 2 سالُ 2-3 ماه تحویل بدن و هنوزم تصور میکنی H2 تا تموم نشدن نسل 8 (یعنی آخرای 2019)منتشر میشه!=))خیلی باحالید:D
خب اخه این چه نسلیه ناتی داگ دوتا بازی معرفی کرد تو نسل قبل سه
نسل پیش U1/U2/U3 و TLOU که میشه 4تا.Naghty Dog این نسل هم عالی کار کرده:
2014= TLOU: Left Behind + TLOU Remastered
2016= Uncharted 4
2017= Uncharted: The Lost Legacy
آخرای 2018 یا 2019 هم TLOU Part II
یه استودیو از این منظم تر که به کیفیت کارشون صدمه ای هم وارد نشه نمیتونه کار کنه.

خداییش تازگیا تقویمُ نگاه کردی!:Dداریم وارد ماه سوم 2017 میشیم و سونی خیلی بخواد دیر نسل 9 خودشو شروع کنه میشه آخر 2019 یعنی 2 سال بعد از انتشار Scorpio.بعد انتظار داری یه بازی اوپن ورد به این گندگی که قراره نسخه بعدش رو بزرگترم بسازن ظرف 2 سالُ 2-3 ماه تحویل بدن و هنوزم تصور میکنی H2 تا تموم نشدن نسل 8 (یعنی آخرای 2019)منتشر میشه!=))خیلی باحالید:D

نسل پیش U1/U2/U3 و TLOU که میشه 4تا.Naghty Dog این نسل هم عالی کار کرده:
2014= TLOU: Left Behind + TLOU Remastered
2016= Uncharted 4
2017= Uncharted: The Lost Legacy
آخرای 2018 یا 2019 هم TLOU Part II
یه استودیو از این منظم تر که به کیفیت کارشون صدمه ای هم وارد نشه نمیتونه کار کنه.
میگم شدن میشه، نه اینکه حتما اتفاق میفته!:-"
+ ممکنه جزو بازی هایی بشه که بعد از نسل جدید میان:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or