امتیازهای Batman: Arkham Knight

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
Kotaku: Yes

Eurogamer - EN

------------------------------------------------------------
Polygon 100
God is a Geek 100
Videogamer 100
AusGamers 100
Attack of the Fanboy 100
Guardian 100
Digital Spy 100
Impulsegamer 100
Twinfinite 100
Empire 100

------------------------------------------------------
LevelUP 98
Canadian Online Gamers 98
GameCrate 98
GameCrate 98
Digital Chumps 96

Game Informer 95
Hobby Consolas 95
Multiplayer.it 95
XGN 95
NZGamer 95
MondoXbox 95
CGMagazine 95
IGN Spain 94
Meristation (Spanish) 93
Atomix 93
GamesVillage.it 93
InsideGamer.nl 93

IGN 92

Xbox Achievements 92
LaPS4 92
Vandal Online 91
GamesTM 90
Gamesreactor 90

Gameblog.fr 90
Everyeye.it 90
Torontosun 90
SpazioGames 90
Cheat Code Central 90
The Escapist 90
Digital Trends 90

Gamer.no 90
Gamer.nl 90
Gaming Age 90
3DJuegos 90
Eurogamer Italy 90
GameTrailers 90
Post Arcade (National Post
) 90

Official Xbox Magazine UK 90

We Got This Covered 90
Eurogamer Poland 90
Arcade Sushi 90
PlayStation LifeStyle 90
Dealspwn 90
IGN Italia 90
GamingTrend 90
ZTGD 90
Lazygamer 90
Pure Xbox 90
Playstation Universe 90

Videogameszone-Germany 87
GRYOnline.pl 85
Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PS4] 85
Worth Playing
85
PSX-Sense.nl 85
PLAY!Zine 85
Gamesradar 80
USgamer 80

JeuxActu 80
TheSixthAxis 80
GAMES.CZ 80

Game Revolution 80
Slant Magazine 80
Hardcore Gamer 80
Push Square 80
Giant Bomb 80
Digitally Downloaded 80
Washington Post 80
EDGE 80
Gamestyle 80
Quarter to Three 80

-------------------------------------------------------

Gamespot 70

Metro 70
Shacknews 70
70
Destructoid

4PLAYERS 67
EGM 65
Kill Screen 65

Merlin'in Kazanı (Turkey)
[PC] 60
New York Daily News
[XboxONE] 60

متای نسخه PS4 از 72 نقد: 88

متای نسخه Xbox One از 8 نقد: 85

متای نسخه PC از 6 نقد: 67

آخرین ویرایش:
ای بابا
چقدر ناراحتید شما
من از اوریجینز که متاش حدود 70 شد هم نهایت لذت رو بردم
این که دیگه 90 شده
لذت بازی رو با یه سری عدد واسه خودتون حروم نکنید

ویدئو گیمر توی نقدش گفته که «بهترین بتمنی بوده که تا حالا ساخته شده!» با اینکه به نسخه ی قبلی هم امتیاز کامل داده ولی B:AK رو بهتر میدونه
Polygon هم توی متن ـش اشاره کرده که بهترین نسخه از سریِ و این سری برازنده ی همچین پایانی بوده.
AusGamers، که به B:AC، امتیاز 9.7 داده بود به این نسخه 10 داده :d توی متن اشاره کرده که B:AK بهترین بازی ای هست که تا به الان برای PS4 اومده!

کلا همه چیز خوبه، فقط گیم اسپات نمره ی خیلی خوبی نداده که اونم دلایل خودشو داره.

بدبختی اینه بازی با اعداد هم کنیم بازی شاهکاره والله !

این همه نقد سر تا پا سبز رو نمیبینید چسبیدید به نقدی که ۲۱ نمره با میانگین امتیازات فاصله داره ؟؟!؟! همچین نقدی ارزش خوندن داره اصلا ؟

بالاترین متا تو این نسل ۹۳ بوده با چنگ و دندون ، اونوقت متا ۹۱ بازی کمتر از شاهکاره ؟

از batman چیزی غیر از این انتظار نمیرفت .

راجب gamespot هم بگم هر چقدر محتوای نقد های این سایت خوب باشه در مقابلش نمره دهی سایت چرت هستش .

تبريك به تمام طرفداران بازي، خوشحالم كه عظمت سري حفظ شد.
---
Bloodborne,witcher3, و حالا batman با نمراتشون ثابت كردند كه تفكر "منتقدين در نسل جديد سخت گير شدند" از ريشه غلطه، اميدوارم در اينده اگر بازي مورد علاقمون خراب كرد دوباره با اين تفكر روبرو نشيم

:|:| باو این گیم اسپات مریضه ! کم دارن به خدا :| تنها کاری که بلدن گند زدن به متای بازی هاست و بیش تر فکر کنم به دلیل اینه که توجه نداشتن ! به قولی به توجه نیاز دارن :))
گیم اسپات رو من دستم بیاد کلا با کل منتقداش مخصوصا این بلانسبت بی عقل به اتیش میکشم :x
نمیدونم اینا مگه ارکهام اوریجینز بازی کردن که چنین نمره ای دادن ! 7 یعنی چی اخه :|:((
الان با این حساب بازی احتمالی داره واسه goty شدن ؟ :(

گیم استاپ ***** :) این ستاره ها رو نمیتونین تشخیص بدین چی بوده چون همین طوری تو فکرم یه چیزی اومد ستاره گذاشتم الکی :| ولی جدا خیلی نامردن .

نمرات عالیه!
هنوز 16 تا بیشتر ثبت نشده بعدن ممکنه بیاد بالاتر و الان اون امتیاز مسخره گیم اسپات روی 16 تا خیلی تاثیر گذاشته، یادمه ویچر هم اوایل همینقدر بود که بعد رسید به 93 :| این گیم اسپاتم تریپ تام چیک برداشته! من که 2-3 سالی هست ازش قطع امید کردم واقعا امتیازای چرت و پرتی میده و کوچک ترین اعتباری بنظرم نداره نمرات این سایت.
سر AO هم امتیاز مسخره ای داد :| بازی شاهکاری نبود اما میانگین تمام امتیازات بین 70-85 بود بعد گیم اسپات به همین صورتی که الان عمل کرده برا اونم اومده 6 داده :|

به دلایلی که آورده کاری ندارم فقط اینو میدونم بازی که گیم اسپات بازی کرده همونیه که بقیه منتقدا بازی کردن :)

آخرین ویرایش:
الان با این حساب بازی احتمالی داره واسه goty شدن ؟ :(

احتمالا کار خیلی سختی داره برای بازی سال شدن. 3 رقیب خیلی بزرگ داره. بلادبورن ویچر و فال اوت. ویچر خیلی خوب عمل کرده و شاهکار بوده و فال اوت هم که بنظر من امید اول بازی ساله . بتمن بنظرم شانسی نزدیک به بلادبورن داره یعنی شانس بازی سال شدن رو داره ولی کمتر از ویچر و فال اوت. باید صبر کرد و دید.

این قضیه امتیاز گیم اسپات و batmobile روهم با توجه به اینکه اکثر منتقد ها ازش ایراد گرفتن ( چه نمره کم کرده باشن چه نه ) بنظرم باید صبر کنیم تا خودمون تجربه کنیم. اگه فقط منتقد گیم اسپات ایراد گرفته بود میشد گفت نقدش مشکل داره ولی ظاهرا کسان دیگه ای هم هستند که ایراد گرفتن( حالا اینکه چقدر بخاطرش نمره کم کردن سلیقه میتونه باشه).
حالا با این تفاصیل اگه شرایط طوری باشه که کنترل بتموبیل داغون باشه و استفاده هم اجباری باشه و دفعات استفاده هم زیاد باشه میشه حق داد به امتیاز کم کردن. باید دید کنترلش چطوره و تاثیرش بر گیم پلی چقدره.
من شخصا اگه استفاده از بت موبیل اجباری نباشه اهمیتی به بد بودن کنترلش نمیدم چون مزه بتمن به استفاده از مسیر هوایی و گلاید کردنشه.

احتمالا کار خیلی سختی داره برای بازی سال شدن. 3 رقیب خیلی بزرگ داره. بلادبورن ویچر و فال اوت. ویچر خیلی خوب عمل کرده و شاهکار بوده و فال اوت هم که بنظر من امید اول بازی ساله . بتمن بنظرم شانسی نزدیک به بلادبورن داره یعنی شانس بازی سال شدن رو داره ولی کمتر از ویچر و فال اوت. باید صبر کرد و دید.
به نظر من هیچکدوم شانسشون اندازه MGS V نیست :دی!

در این که GS سخت گیرانه عمل کرده شکی نیست! منتها من فی ما بین سخنان دوستان اشاره کنم که بی شک متای بازی تاثیر همه جانبه برای کسب GOTY نداره. داورا و منتقدان صرفاً تجربه هاشون رو در نظر می گیرن و به خاطر همینه که اغلب می بینیم بعضی از بازی ها غافلگیرانه جایزه کسب می کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or