امتیازهای Batman: Arkham City

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
اولین امتیاز از Official Playstation Magazine استرالیا :

"Batman: Arkham City is not only the best superhero game ever made, it's one of
the best games ever made full-stop
. It takes the already superlative original
and gloriously expands on it. It's a deeper game, more complex, more inventive,
more mature. It brings the caped crusader's world to life better than any comic,
movie or television show before it."

"Presentation: Endlessly creative,
perfectly moody, and technically flawless. This is Epic's Unreal engine pushed
to its absolute limit."

"Sound: Alternatively foreboding and frantic, the
game's orchestral soundtrack matches the on-sccreen action perfectly. Voice
acting is brilliant."

"Controls: Complex and initially overwhelming but
also logical and responsive. It'll take a while to get used to them, but once
you do it feels perfectly natural flinging Batman around."

"Replay Value:
Immense. A massive main quest, dozens of side missions, Riddler challenges,
secondary game modes, and DLC will keep most people occupied for
months."

"VERDICT: We can't imagine how a superhero game could be better
than this. Absolutely sublime."

10/10

• Like
Reactions: Loghman
سال 2009 آنچارتد 2 نزاشت که شماره اول این بازی بدرخشه امسال هم احتمالا آنچارتد 3!:|
برای من که یکی از نامزدهای بی چون و چرای GOTY هست.
بهر حال هر جفت بازی ها رو دوست دارم و به نظر من این بازی یکی از اون بازیهایی هست که باعث میشه خاطره خیلی خوبی از این نسل از بازی ها در ذهن گیمر ها باقی بمونه و یادمون باشه که توی این نسل بازی های زیبایی خلق شد که نظیرش در هیچ نسل دیگه ای وجود نداشت

و زمانی که bf3 در حد گوتی میشه توی بی سی و رقیب Arkham City هم به حساب میاد :))

بتمن ها تقریبا همیشه از بهترین بازی های سوپر هیرویی بودن... حتی توی میکرو هم یه سر و گردن از بقیه بازی های سوپر هیرویی بالاتر بود. انشالله که امسال گوتی میشه.

بحث کردن سر GTOY امسال اونم از الان با وجود اینهمه بازی شاخ اصلا کار درستی نیست چون امسال یکی از بهترین سالهای صنعت گیم هست اما خوب این بازی قطعا یکی از نامزدای کسب این عنوانه و شاید جزو 5 تا بازی برتر باشه برای خود من که بهترین بازی سال 2009 بود و خیلی بیشتر از بازیای دیگه ازش لذت بردم امسالم با توجه به اینکه خیلی نسبت به نسخه ی قبلش پر سرو صداتره و هایپ و تبلیغاتشم بیشتره شاید به عنوان بهترین بازی انتخاب بشه اما خوب با وجود سه غول بزرگ مثل U3. SKYRIM . P2 . شاید بحث کردن سر بهترین بازی سال شدن بازیای دیگه کمی بیهوده به نظر بیاد به نظر خود من که SKYRIM همه ی جایزه هارو همراه با U3 درو میکنن و چندان جایی برای بازیای دیگه باقی نمیگذارن البته B3 رو هم نباید فراموش کرد که تو E3 امسال حسابی جایزه گرفت اما خوب GOTY شدن یک اکشن اول شخص اونم از نوع شوتر نظامی خیلی دور از ذهنه در ضمن GEOW3 رو هم نباید فراموش کرد یا حتی FMS4

خداوکیلی هر چقدر هم خوب باشه به اینا نمیرسه :d یعنی شما U3 رو به batman ترجیح میدی ؟! :d

Batman AC یکی از کاندیدا های حتمی GOTY هست.شک نکن.حتی با وجود بازیهایی مثل L.A Noir یا RAGE یا Skyrim. من باشم به Batman AC برای GOTY رای میدم.:d
با تمام علاقه ای هم که به COD دارم، فکر نکنم MW3 بتونه GOTY بشه.البته BF3 هم همینطور.چون اینا یکسری فکتورهایی رو که برای GOTY نیازه ممکنه نداشته باشن.که بزرگترینشون داستانه.(که امکان نداره داستانشون به قشنگی Batman AC باشن:d)

راستی، هم شهری هستیما! :d

واقعا عالیه.من هم یکی از رقیب های سرسخت GOTY امسال میدونم. Batman AA که فوق العاده بود و باهاش زندگی کردم... این دیگه از اون هم جلو میزنه.
متا رو روی 92-93 پیش بینی میکنم...
یا L.Aیه یا BF3 :d اون ته ته ها هم یه جایی واسه U3 هست :d
حتی شوخی اینکه BF3 بازی سال بشه هم جالب نیست چه برسه تصورش...

خداوکیلی هر چقدر هم خوب باشه به اینا نمیرسه :d یعنی شما U3 رو به batman ترجیح میدی ؟! :d

نه ترجیح نمیدم ، Batman رو به U3 ترجیح میدم . U3 رو بخاطر ِ گرافیک ِ فک بر اندازش دوس دارم وگرنه در کل Arkham City رو بیشتر دوس دارم !

بهترین بازیه سال بین بتمنو گیرزو انچارتدو ریجه اصلا شک نکنید شایدم اسکای ریم هم بتونه بین اینا باشه اما خدایی بتلفیلد در حد این چیزا نیست
خب حالا ميگي چيكار كنيم؟
yahoo_7.gif
هیچی دیگه باید یه یادی از اژدها بکنیم دیگه:d

آخرین ویرایش:
ایشون خوبن ولی در حد Goty نیستند :دی این همه بازی بعدا جناب Batmanخان ؟! :دی

L.A Noire
BF3
Uncharted 3
Cod : MW3 !! :دی
The witcher 2
و ...

بتمن بینشون جای نداره محمد خان :دی
Red Orchestra 2 و Just Dance 3 ـَم به لیستت اضافه کن LOL
سال 2009 آنچارتد 2 نزاشت که شماره اول این بازی بدرخشه امسال هم احتمالا آنچارتد 3!:|
Batman AA وقتی اومد که چند ماه برهوت ـه بازی بود بعد یکدفعه زدو بتمن اومد 2-3 تا فروخت و چشمارو گشاد کرد ولی الان یکم بدموقع داره میاد چندین بازی تاپ توراهه فکر نکنم کسی از بازی دلخواهش بگذره و یک بازی دیگه بخره
اینا که یکسال صبر کردن 3 ماه دیگه هم روش اوائل 2012 ریلیز میکردن هم استقبال ازش بیشتر میشد هم احتمال گوتی بودنش بالاتر میرفت
_____
حالا جناب یوروگیمر یه 8 ول میده بقیه رو هم شیر میکنه
خب حالا ميگي چيكار كنيم؟
yahoo_7.gif
کاری خاصی نمیخواد بکنی تاسف بخور
آهان يعني لياقت كيل زون نمره 10 نبوده؟
چون 10 داده بايد تاسف بخورم؟
يا چون لياقت كيل زون 10 نبوده و همون مجله هم به بتمن 10 داده بايد تاسف بخوريم؟
هان؟
هـــم!!!
کلی عرض کردم شما حرص نخور ضرر داره
عرض و طولش واسه من فرقي نميكنه!
ضررش هم به خودم مربوط ميشه
شما جواب سوال هاي منو بده
:-$
فعلا تو فشار قلط بزن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pedramb
واقعا عالیه.من هم یکی از رقیب های سرسخت GOTY امسال میدونم. Batman AA که فوق العاده بود و باهاش زندگی کردم... این دیگه از اون هم جلو میزنه.
متا رو روی 92-93 پیش بینی میکنم...
حتی شوخی اینکه BF3 بازی سال بشه هم جالب نیست چه برسه تصورش...
بهنام هر کی ندوونه من میدونم که فن Mw3ای :d
Batman AC یکی از کاندیدا های حتمی GOTY هست.شک نکن.حتی با وجود بازیهایی مثل L.A Noir یا RAGE یا Skyrim. من باشم به Batman AC برای GOTY رای میدم.:d
با تمام علاقه ای هم که به COD دارم، فکر نکنم MW3 بتونه GOTY بشه.البته BF3 هم همینطور.چون اینا یکسری فکتورهایی رو که برای GOTY نیازه ممکنه نداشته باشن.که بزرگترینشون داستانه.(که امکان نداره داستانشون به قشنگی Batman AC باشن:d)

راستی، هم شهری هستیما! :d
اتفاقا داستان Bf3 بسی فک برانداز هستش :d . عمرا GOTY بشه :d اصلا خود به خود همه به اون عنوان ها کشیده میشن :d
کجا ؟! لاکانی ، تختی ، گلسار و ... ؟! :d
[/QUOTE]

کاری خاصی نمیخواد بکنی تاسف بخور
آهان يعني لياقت كيل زون نمره 10 نبوده؟
چون 10 داده بايد تاسف بخورم؟
يا چون لياقت كيل زون 10 نبوده و همون مجله هم به بتمن 10 داده بايد تاسف بخوريم؟
هان؟

هـــم!!!
کلی عرض کردم شما حرص نخور ضرر داره
عرض و طولش واسه من فرقي نميكنه!
ضررش هم به خودم مربوط ميشه
شما جواب سوال هاي منو بده

فعلا تو فشار قلط بزن

sarcastic_hanend.gif

آخرین ویرایش:
3صحفه دارین لیست بهترین های سال رو میگین حتی بازی های که عرضه نشدن ولی هیشکی اسم گیرز3رو نبرد!!!!نمیدونم چرا همه حتی فن بوی های xboxبازی های انحصاری رو پایین میارن واقعا چرا؟؟؟هممونps1و2داشتیم وباهاشون زندگی کردیم ولی دلیل نمیشه فن بازی دراریم و واقعیت رو قبول نکنیم که xboxهم بازی های فوق العاده داره و تا اخر عمر گیمری فنpsباشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or