امتیازهای بازی Silent Hill 2 Remake

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    186
  • نظرسنجی بسته شده است .
فکر نکنم نسخه اصلی کمتر از 5 با رفته باشم بین سایلنت هیل های تیم سایلنت همین شماره 2 برای من بهترین بود وبعد از اون 4.کلا آشنا شدن من با این سری با شماره دومش بود که البته در مورد رزیدنت اویل هم به همین صورت بود .خدایی این ریمیک تا تقریبا الان که آخراش هستم خیلی عالی بوده و فقط یک موردی توی اسپویل تاپیک اصلی گفتم نسبت به نسخه اصلی پایین تره ولی کیفیت عالی ریمیک اونقدر خوب هست که بشه اون مورد نادیده گرفت.اینکه کونامی بتونه این راه ادامه بده یا دوباره خراب بکنه بعدا معلوم میشه ولی در مورد این بازی خوب عمل کرده من خودم زیاد با تریلر های ریمیک متالگیر حال نکردم مخصوصا چهره باس ولی شاید اون هم مثل سایلنت هیل 2 خوب از آب دربیاد .درسته که کونامی جزو 3 کمپانی منفور صنعت گیمه ولی موفقیت این بازی نمیشه ندید گرفت و حتی بعدا هم باز همون کمپانی منفور باقی بمونه چیزی از ارزش و کیفیت این بازی کم نمیکنه

آقا تو تاپیک سایلنت هیل اگه برین قطعاً پست های اولیه من و خیلی از بچه های تاپیک رو میبینین.
بالای ده ها بار هر نسخه رو رفتم و دیگه هرچی تو بازی بود و نبود رو جوویدیم ولی بازم این ریمیک لذت همون دوران رو حالا با کمی زیاد و کم داره تکرار میکنه.
اینکه دست گذاشتن روی بهترین نسخه از بازی واقعاً جرأت میخواد! هر لیستی رو نگاه کنین سایلنت هیل ۲ جزو ده تای اول هست و واقعا جسارت میخواد که بیای و این نسخه رو ریمیک کنی.
همین الان امیدوارم که بلوبر روی نسخه یک و سه و چهار به ترتیب کار کنه.
بنظرم بازی تا حد زیادی به نسخه اصلی وفادار هست و خودم رو به روزی یک ساعت محدود کردم که زود این جواهر تموم نشه ...

آقا تو تاپیک سایلنت هیل اگه برین قطعاً پست های اولیه من و خیلی از بچه های تاپیک رو میبینین.
بالای ده ها بار هر نسخه رو رفتم و دیگه هرچی تو بازی بود و نبود رو جوویدیم ولی بازم این ریمیک لذت همون دوران رو حالا با کمی زیاد و کم داره تکرار میکنه.
اینکه دست گذاشتن روی بهترین نسخه از بازی واقعاً جرأت میخواد! هر لیستی رو نگاه کنین سایلنت هیل ۲ جزو ده تای اول هست و واقعا جسارت میخواد که بیای و این نسخه رو ریمیک کنی.
همین الان امیدوارم که بلوبر روی نسخه یک و سه و چهار به ترتیب کار کنه.
بنظرم بازی تا حد زیادی به نسخه اصلی وفادار هست و خودم رو به روزی یک ساعت محدود کردم که زود این جواهر تموم نشه ...
نه شما حقیقت رو نمیگی.
چون اونموقع که نسخه اصلی منتشر شد بازی رو تو محله شما نمیفروختن.
مثل ما و خیلیهای دیگه در تاریکی و ظلمت به سر میبردی و فقط 3-2 نفر تو کل ایران بازی کردن و داستانش رو متوجه شدن و...
رویکردت اگه اسکاندیناوسکی بود که میتونستی مارکوپولویی تصمیم بگیری و وضعیتت این نمیبود.

نقد گاردین کثافت و آشغالی بیش نیست. مرتیکه الاغ نوشته:
I don’t have time to care about Angela or her missing mum. It’s already taking all my combined energies just to care about James and his mono-dimensional possible-ghost wife​
Silent Hill 2 doesn’t feel refreshed. It feels like what it is: a game from the early 2000s, with the monsters and the puzzles to match. Resident Evil still makes sense in glorious remaster-o vision​
یکی نیست بگه آخه روانی اگر نمی‌خوای سراغ داستان بازی و شخصیت‌های بازی بری اصلا برای چی تصمیم به نقد بازی گرفتی؟ مخصوصا بازی مثل SH2.
منتقد متاسفانه هیچ آگاهی نسبت به فرنچایز سایلنت هیل نداره و به نظر می‌رسه که بیشتر منتظر رزیدنت ایول بوده تا سایلنت هیل. همچین نقد مزخرفی به عمرم ندیده بودم. در تعجبم سردبیر رسانه معتبری مثل گاردین چطور اجازه نشر این حجم از چرت و پرت داده.

نقد گاردین کثافت و آشغالی بیش نیست. مرتیکه الاغ نوشته:

یکی نیست بگه آخه روانی اگر نمی‌خوای سراغ داستان بازی و شخصیت‌های بازی بری اصلا برای چی تصمیم به نقد بازی گرفتی؟ مخصوصا بازی مثل SH2.
منتقد متاسفانه هیچ آگاهی نسبت به فرنچایز سایلنت هیل نداره و به نظر می‌رسه که بیشتر منتظر رزیدنت ایول بوده تا سایلنت هیل. همچین نقد مزخرفی به عمرم ندیده بودم. در تعجبم سردبیر رسانه معتبری مثل گاردین چطور اجازه نشر این حجم از چرت و پرت داده.
جالبه که سال هاست چنین منتقد هایی که امتیازهاشون متا رو می سازه شدن معیار خوب و بد بودن یک بازی .

کلا بعضی بازیا بد شانسی میارن و بازی رو کسی نقد میکنه که کلا تو یه فازی دیگه ای هستش. Guardian یه منتقد ثابت داره که خیلی خوشبین هستش نسبت به همه ی بازیها ولی از شانس بلوبر بازی رو کسی نقد کرده که دوسال یبار بازی نقد میکنه و از مرحله کلا پرته!

این لیست بازیهایی هستش که این منتقد Guardian نقد کرده! قضاوت با خودتون :D
Screenshot 2024-10-10 172554.png

یکی از دلایل جذابیت سایلنت هیل تئوری هایش است، یکی از تئوری های عجیبی که در مورد سایلنت هیل وجود دارد این است که اصلا جایی به نام سایلنت هیل وجود ندارد و این ساخته ی ذهن کاراکتر بازی است.
بعد کاراکتر های بازی نسبت به گذشته ی خودشان احساس شرمساری می کنند و سعی در تغییر آن دارند. در واقع سایلنت هیل مکانی است برای مواجه با آنچه قبل رخ داده و واکاوی آن به نحوی دیگر.
به نوعی هر چه در سایلنت هیل اتفاق می افتد بازتاب آن چیزی است که در درون با آن دست به گریبانیم. در واقع یک یادآوری لایه به لایه از شکست درونی خودمان و مواجه با آن و عواقب کارهایی که کرده ایم.

یکی از دلایل جذابیت سایلنت هیل تئوری هایش است، یکی از تئوری های عجیبی که در مورد سایلنت هیل وجود دارد این است که اصلا جایی به نام سایلنت هیل وجود ندارد و این ساخته ی ذهن کاراکتر بازی است.
بعد کاراکتر های بازی نسبت به گذشته ی خودشان احساس شرمساری می کنند و سعی در تغییر آن دارند. در واقع سایلنت هیل مکانی است برای مواجه با آنچه قبل رخ داده و واکاوی آن به نحوی دیگر.
به نوعی هر چه در سایلنت هیل اتفاق می افتد بازتاب آن چیزی است که در درون با آن دست به گریبانیم. در واقع یک یادآوری لایه به لایه از شکست درونی خودمان و مواجه با آن و عواقب کارهایی که کرده ایم.
این تقریبا اصلی ترین‌ تئوری هست. هرکسی به واسطه ی گناهی که کرده به اونجا کشونده میشه و پیرامید هد نماد مجازات هست. برای همین اون بچه چیزای ترسناک و زشت رو نمیبینه فکر کنم. چون گناهی نداره .

این تقریبا اصلی ترین‌ تئوری هست. هرکسی به واسطه ی گناهی که کرده به اونجا کشونده میشه و پیرامید هد نماد مجازات هست. برای همین اون بچه چیزای ترسناک و زشت رو نمیبینه فکر کنم. چون گناهی نداره .
البته این تئوری تاحدودی مشکل داره یکیش سایلنت هیل 1 وگذشته وتاریخچه شهره و دیگری صحبت های کارگردان سایلنت هیل 2 که گفته از اینکه پیرامید هد نماد سایلنت هیل شده خوشش نمیاد چون پیرامید هد فقط برای داستان سایلنت هیل 2 طرحی کرده و به نوعی خود جمیز هستش

رتبه دوم متااسکور در سری اصلی 8->

View attachment 353015
هی میخوایم تو این جا که همه چی وارونه س نیایم!!! کار به مسائل باریک میکشه یه بار ال جی بی تی شدنمون یه با طرفدار EA شدن و الان دیگه زدن تو سر تیم سایلنت!!!داداش سوای اینکه این تیم عمرا بتونه فقط یه کانسپت شبیه ضعیفترین کار تیم سایلنت که همون ۴ باشه بده و فقط ریمیک کرده و اوردنش تو این لیست بالای شماره یک و سه و چهار ناجوانمردانه هست، خدایی پست اول همین تاپیک رو ندیدی حداقل آخرین میانگین رو زده ۸۶ بزرگ؟؟؟ صبر کن کل نمرات بیان چون احتمالا وقتی هنوز نقد میاد از قضا سایتهایی که باید کمی تا قسمتی فحش کش کنید زیادم میشن.

پ.ن: تنها راه اینکه یکی با ای دی سالید اسنیک اینطوری تا این حد جنس کونامی رو تبلیغ کنه (تا جایی که تو پست اول تاپیک همون لحظه زده ۸۶ ایشون عکس گذاشته ۸۷:دی) همونیه که اون ادین بیامرز ز.م میگفت سحر و جادو بشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or