آخرین ویرایش:
نه شما حقیقت رو نمیگی.آقا تو تاپیک سایلنت هیل اگه برین قطعاً پست های اولیه من و خیلی از بچه های تاپیک رو میبینین.
بالای ده ها بار هر نسخه رو رفتم و دیگه هرچی تو بازی بود و نبود رو جوویدیم ولی بازم این ریمیک لذت همون دوران رو حالا با کمی زیاد و کم داره تکرار میکنه.
اینکه دست گذاشتن روی بهترین نسخه از بازی واقعاً جرأت میخواد! هر لیستی رو نگاه کنین سایلنت هیل ۲ جزو ده تای اول هست و واقعا جسارت میخواد که بیای و این نسخه رو ریمیک کنی.
همین الان امیدوارم که بلوبر روی نسخه یک و سه و چهار به ترتیب کار کنه.
بنظرم بازی تا حد زیادی به نسخه اصلی وفادار هست و خودم رو به روزی یک ساعت محدود کردم که زود این جواهر تموم نشه ...
I don’t have time to care about Angela or her missing mum. It’s already taking all my combined energies just to care about James and his mono-dimensional possible-ghost wife
یکی نیست بگه آخه روانی اگر نمیخوای سراغ داستان بازی و شخصیتهای بازی بری اصلا برای چی تصمیم به نقد بازی گرفتی؟ مخصوصا بازی مثل SH2.Silent Hill 2 doesn’t feel refreshed. It feels like what it is: a game from the early 2000s, with the monsters and the puzzles to match. Resident Evil still makes sense in glorious remaster-o vision
جالبه که سال هاست چنین منتقد هایی که امتیازهاشون متا رو می سازه شدن معیار خوب و بد بودن یک بازی .نقد گاردین کثافت و آشغالی بیش نیست. مرتیکه الاغ نوشته:
یکی نیست بگه آخه روانی اگر نمیخوای سراغ داستان بازی و شخصیتهای بازی بری اصلا برای چی تصمیم به نقد بازی گرفتی؟ مخصوصا بازی مثل SH2.
منتقد متاسفانه هیچ آگاهی نسبت به فرنچایز سایلنت هیل نداره و به نظر میرسه که بیشتر منتظر رزیدنت ایول بوده تا سایلنت هیل. همچین نقد مزخرفی به عمرم ندیده بودم. در تعجبم سردبیر رسانه معتبری مثل گاردین چطور اجازه نشر این حجم از چرت و پرت داده.
این تقریبا اصلی ترین تئوری هست. هرکسی به واسطه ی گناهی که کرده به اونجا کشونده میشه و پیرامید هد نماد مجازات هست. برای همین اون بچه چیزای ترسناک و زشت رو نمیبینه فکر کنم. چون گناهی نداره .یکی از دلایل جذابیت سایلنت هیل تئوری هایش است، یکی از تئوری های عجیبی که در مورد سایلنت هیل وجود دارد این است که اصلا جایی به نام سایلنت هیل وجود ندارد و این ساخته ی ذهن کاراکتر بازی است.
بعد کاراکتر های بازی نسبت به گذشته ی خودشان احساس شرمساری می کنند و سعی در تغییر آن دارند. در واقع سایلنت هیل مکانی است برای مواجه با آنچه قبل رخ داده و واکاوی آن به نحوی دیگر.
به نوعی هر چه در سایلنت هیل اتفاق می افتد بازتاب آن چیزی است که در درون با آن دست به گریبانیم. در واقع یک یادآوری لایه به لایه از شکست درونی خودمان و مواجه با آن و عواقب کارهایی که کرده ایم.
کلا سایلنت هیل ها همه شون underrated ان!من تنها نسخه ای که بازی کردم downpour بوده و اصلا درک نمی کنم برای چی این امتیاز پایین رو گرفته
من که اون زمان خیلی باهاش حال کردم
ولی واقعا من شماره ۳ رو خیلی دوست دارم حتی بیشتر از ۲ و جالبه از سه به بعد رو بازی نکردم ۴ هم تا حدی رفتم و دراپ کردم
این تقریبا اصلی ترین تئوری هست. هرکسی به واسطه ی گناهی که کرده به اونجا کشونده میشه و پیرامید هد نماد مجازات هست. برای همین اون بچه چیزای ترسناک و زشت رو نمیبینه فکر کنم. چون گناهی نداره .
هی میخوایم تو این جا که همه چی وارونه س نیایم!!! کار به مسائل باریک میکشه یه بار ال جی بی تی شدنمون یه با طرفدار EA شدن و الان دیگه زدن تو سر تیم سایلنت!!!داداش سوای اینکه این تیم عمرا بتونه فقط یه کانسپت شبیه ضعیفترین کار تیم سایلنت که همون ۴ باشه بده و فقط ریمیک کرده و اوردنش تو این لیست بالای شماره یک و سه و چهار ناجوانمردانه هست، خدایی پست اول همین تاپیک رو ندیدی حداقل آخرین میانگین رو زده ۸۶ بزرگ؟؟؟ صبر کن کل نمرات بیان چون احتمالا وقتی هنوز نقد میاد از قضا سایتهایی که باید کمی تا قسمتی فحش کش کنید زیادم میشن.