آخرین ویرایش:
مخاطب مدرن که می دونی برای چه گروهی استفاده می شه. کونامی هم زده پست مال قبلا رو یک دفعه حذف کردهمتاسفانه ارتباط این خبر رو با سوالم متوجه نشدم !
قافیه که به تنگ آید
قربون آدم چیز فهمحتی ماهایی که کوجیما فن سفت هستیم انقد نق نمیزنیم به کونامی بازی فوق العاده خفن از آب در اومده و تمامی بازخوردها ( منتقدین و پلیرها) بشدت مثبته. دیگه این صحبتهای لوس و تکراری صرفا دنبال زیربغل مار بودنه.... از گیم خوب باید استقبال کرد وسلام! حالا هرکی میخواد ساخته باشدش.
اولا من گرافیک PS2 کاملا برام اوکیه هنوز و خواهد هم بود نیازی واقعا به ریمیک این و MGS3 ندارمهر وقت کامنتهات در مورد کونامی رو که میخونم یاد خودم تو سن پایین میفتم که مادرم غذا درست و میکرد و من از روی قیافه غذا تصمیم میگرفتم که از اون غذا بدم میاد.(بد غذا من بودم که دست و پا درآورده بودم)
مثلا از فسنجون بدم میومد چون قهوه ای بود
قهر میکردم و نمیخوردم به فکر اینکه مثلا دارم تنبیه میکنم ، برنج میخوردم با ماست و...
یه روز از فرط گشنگی برنج رو با ته مونده آب خورشت فسنجون که تو دیگ مونده بود خوردم و پشمهام فر خورد که چرا تا حالا همچین چیزی رو از دست داده بودم.
بازی نکن آقا ، کلاه سر خودت رفته.
چه بخوای چه نخوای کونامی کار خودش رو میکنه.
همچنین اینقدر سایت دوزاریها رو هم نزن ، برای بازیهای 95 به بالا هم هستن جاهایی که نمرات عجیب و غریب بدن.
لااقل بازی رو تجربه کن و بعد بگو دوستش نداشتم.
الان که بازی اومده ولی همچنان داری از روی ذهنیت و تصمیمی که قبلا برای بازی گرفتی نظر میدی.
عجب استدلال تخیلیی خودتو محروم کنی از تجربه یه سری بازی صرفا چون نمراتشون از نسخه اصلی بیشتر نشده!! الان با این استدلال FF7 ریبرث هم که شانس اصلی گوتی امساله، ارزش بازی نداره و زبالس چون نمراتش از نسخه اورجینال بیشتر نشده. یا RE4 Remake و RE1 Remake هیچکدوم بدرد لا جرز دیوار هم نمیخورن چون نمراتشون از نسخه های اورجینالشون بیشتر نیست در صورتی که همون RE1 R در نظر جمیع گیمرها، فرسنگها از نسخه اصلی بهترهاز لحاظ نمرات هم که نه به موفقیت شماره اصلی رسید نه ازش بالاتر شد. هیچ دلیلی واقعا ندارم پلیش بدم. کما اینکه FF VII CC Reunion هم پلی ندادم، چون مثل این جزو ده تای برترم بود و از اونم انتظار داشتم جبران مافات نسخه اصلی رو کنه.
اطمینان صد در صد بهت میدم هیچیو از دست ندادم و هم کاملا منطقیه که بخوام خاطره م از این عنوان رو با نسخه اصلی که بهتر بوده نگه دارم.
چی میگی خداوکیلی چطوری تونستی به این زیبایی گودرز و شقایق رو بهم اتصال بدی؟ یعنی میخوای بگی اینجا ps fan ها چون کوجیما دث استرندینگ رو مولتی پلتفرم کرده برای ضایع کردنش رو آوردن به کونامی و از ریمیک سایلنت هیل ۲ حمایت میکنن؟ ایشالا در جریانی که DS2 یکی از مورد انتظار ترین گیمهای سال بعد اکثر ps fan ها هستش دیگه؟اینکه اینجا جو علیه بنده ایجاد شده عمدتا توسط دوستان PS Fan منهای امیروان، و شما و یه سری دیگه گمان کردید ما آلبرت وسکر ثانی هستیم و... قضیه ش حالا چیز دیگه ای هست که نمیشکافم البته با کمی فلش بک به گذشته وقتی دث استرندینگ مالتی پلتفرم شد و شدن هیتر اون بنده خدا و... و تعصب بیخودشون حتی رو بازی مشترک با PC اونم تو چنین سالی باید قابل درک باشه.
باز میگه محروم!!!عجب استدلال تخیلیی خودتو محروم کنی از تجربه یه سری بازی صرفا چون نمراتشون از نسخه اصلی بیشتر نشده!! الان با این استدلال FF7 ریبرث هم که شانس اصلی گوتی امساله، ارزش بازی نداره و زبالس چون نمراتش از نسخه اورجینال بیشتر نشده. یا RE4 Remake و RE1 Remake هیچکدوم بدرد لا جرز دیوار هم نمیخورن چون نمراتشون از نسخه های اورجینالشون بیشتر نیست در صورتی که همون RE1 R در نظر جمیع گیمرها، فرسنگها از نسخه اصلی بهتره
در نتیجه این استدلالت نه از نظر آماری و نه از نظر عقلانی ذره ای منطقی نیست و در بهترین حالت فقط میتونه برای خودت معنی داشته باشه و بعید میدونم حتی یه نفر اینجا همراهیت کنه.
اینی هم که تمامی نقدها و بازخورد پلیرها رو ول کردی و فقط چسبیدی به دوتا سایت گری گوری لهستانی حقیقتا خنده داره یعنی تمام پلیرهای عالم و منتقدها از کونامی پول گرفتن به جز این ۲ سایت که شدن منجی بشریت؟ در ضمن توی نقد همین ۲ تا هم چیزی از woke بودن و این حرفا ندیدم.
دیگه کامل اپیلاسیون شدمچی میگی خداوکیلی چطوری تونستی به این زیبایی گودرز و شقایق رو بهم اتصال بدی؟ یعنی میخوای بگی اینجا ps fan ها چون کوجیما دث استرندینگ رو مولتی پلتفرم کرده برای ضایع کردنش رو آوردن به کونامی و از ریمیک سایلنت هیل ۲ حمایت میکنن؟ ایشالا در جریانی که DS2 یکی از مورد انتظار ترین گیمهای سال بعد اکثر ps fan ها هستش دیگه؟
بپذیر که تعصب سنگینی پیدا کردی و فقط از یه دری میخوای وارد شی که این تعصب رو توجیه کنی.
من حالا خیلی نمیخوام توی بحثتون وارد بشم ولی واقعا فقط دوست دارم یه مورد رو بدونم، اینکه شما از روی چه معیاری و با چه خط کش و استانداردی میتونی متای 89 نسخه اصلی رو که مال 20 و خورده ای سال پیش هست با متای 87 بازیه ریمیکی که برای امسال هست مقایسه کنی و نتیجه بگیری چون اون 2 نمره بالاتره پس بازیه بهتریه. اصلا این 2 نمره رو میتونی بگی در کدوم بخش فرضا بازی به نسخه اصلیش میبازه؟ ضمن اینکه اون بازی تعداد نقدهاشم نصف این ریمیک هست و همینطور با شرایطی که من دارم میبینم احتمالا متای این بازی با وجود نقدهای 2 برابری نسبت به نسخه اصلی احتمالا اگر بالاتر نشه ولی در همون حد هم برسه به لحاط صرفا عدد متا.باز میگه محروم!!!
بابا واقعا فازتون چیه رس بازیشو کشیدم اینم ریمیک ۱ به ۱ه! از چی محروم شدم؟؟؟
اونایی که میگی همه زمان خودشون متای +۹۰ اوردن! حقشونو تمام کمال گرفتن! ریمیکاشونم متاشون همین بوده جز ریمیک RE3 که اونو اصلا بحث درموردش نکردیم. FF VII Remake Part 1 فقط متای ۸۷ گرفت یادم نیست چرا احتمالا بخاطر مشکلات فنی خصوصا رو PS4 که تکسچرها بعضیا لود نمیشدن و افت فریم اونم نسخه اینتگرید ۸۹ شد و در کل اونم بخوای با ریبرث میانگین بگیری اوکیه از این لحاظ.
واقعا برام عجیبه شما ماست سفید رو سیاه جلوه میدی اونم با این لحن حق به جانب
به اودین پشمام ریخت یه آن
دیگه کامل اپیلاسیون شدم
تاپیکهای قدیمی MGS4 و امثالهم هست آمار اکانتهای قدیمی که تو purge های سایت بن شدن با یوزر دیگه برگشتن هم دارم (به گفته دکتر یه دلیل اینکه حکم تیرمو دادن همین آمار گرفتنا بود که بگذریم) اصلا خودت برو تاپیکشون ببین نظر PSفنها اون زمان درمورد کوجیما چی بود الان چیه
این یه موضوع سواست و اصلا ربط نداره به چیزی که خودت بهش ربط دادی یعنی مساله انحصاری کنسول بودن.
اینکه این ریمیک سایلنت هیل۲ انحصاری کنسولیه یه موضوع سوای دیگه که خب رو اینم تعصب دارن طبعا ری اکشن نشون میدن. من خودمم قبلا همینطور بودم زیاد مهم نیست در کل.
درمورد DS2 هم والا ما چنین چیزی ندیدیم. حوالی لانچ شماره قبلی معلوم شد مالتیه و بعد ۹۰درصد عزیزان گفتن سیمولیتور کول بری هست و...
البته بازیش سبک خاصی داره ولی در کل... قبلش تا زمانی که انحصاری بود اواخر و نمایشهایی ازش اومد ساپرت دوستان ادامه داشت.