امتیازهای بازی King's Bounty: Crossworlds

VahiD_ST

کاربر سایت
5305_Kings_Bounty-Crossworlds-packshot.jpg

سلام.
این بازی استراتژی که بصورت انحصاری برای PC منتشر شده امتیازهای زیر رو فعلا دریافت کرده:

GameSpot : 8.0 / 10
GameZone : 7.0 / 10
Computer Gamer RO : 88 / 100
RPGFan : 59 / 100
Gamer Vortex : 88 / 100
Cheat Code Central : 3.3 / 5
​

معلومه بازی متوسطیه
از کجا به این نتیجه رسیدید؟ اگر خوشتون نمیاد راحت میتونید بگید بدم میاد متنفرم و ... که این میشه نظر شخصیتون ولی اینطور نظر دادن (قضاوت کردن) کاملا غلطه.
محض اطلاعتون دو شماره قبلی این بازی فوق العاده بودند ولی البته انتظار ندارم که خیلی ها بکش بکش با تفنگ رو ول کنند و بیان این رو بازی کنند. این سبک طرفداران خودش رو داره که این بازی و اکسپنشن هاش رو با هیچ بازی دیگه ای عوض نمیکنند.
حتی موسیقی این بازی به تنهایی می ارزه به 99 درصد بازهای دیگه. شاهکار های lind erebros درکش برای نسل رپ خیلی مشکله.

بالا توضیح دادم که نظر شخصی چطوری گفته میشه: من از این بازی خوشم نمیاد یا از این بازی متنفرم. این میشه نظر شخصی. ولی وقتی میگیم بازی متوسطی ـه داریم قضاوت میکنیم و این درست نیست. من خودم از بایوشاک متنفرم ولی نمیگم بازی اشغالی ـه چون ممکنه خیلی ها خوششون بیاد. بجاش میگم حالم از این بازی بهم میخوره متنفرم بدم میاد و ... . امیدوارم فرق این دو رو متوجه شده باشید.

من از این بازی خوشم نمیاد یا میاد و چیکار دارم
من نمراتی که گرفترو دارم میگم به نظر متوسط میاد چون من قبلیاشو بازی نکردم و شاید بخوام اینو بازی کنم
این نظره نه چیز دیگه
شما هم منظورمو بد گرفتی

من نمراتی که گرفترو دارم میگم به نظر متوسط میاد چون من قبلیاشو بازی نکردم و شاید بخوام اینو بازی کنم
این نظره نه چیز دیگه
شما هم منظورمو بد گرفتی
پیر شدیم ما !!!! نتونستیم به ملت بفهمونیم نمره ی 6 و 7 یعنی خوب ! و 8 و 9 یعنی فوق العاده ...
پس در متاسفانه با نمرات اشنایی ندارید. متوسط به محدوده 5 از 10 گفته میشه و بازی که میانگین امتیازات شماره قبلش بالای 80 از 100 (دقیقا 82) بوده بهش میگن بازی خیلی خوب نه متوسط.
کوروش جان منظور ایشون نمرات این بازی هستش ! منظورشون اینه که نمره 88 از 100 نمره ی متوسطی هست .

آخرین ویرایش:
این نظره نه چیز دیگه
شما هم منظورمو بد گرفتی
پس در متاسفانه با نمرات اشنایی ندارید. متوسط به محدوده 5 از 10 گفته میشه و بازی که میانگین امتیازات شماره قبلش بالای 80 از 100 (دقیقا 82) بوده بهش میگن بازی خیلی خوب نه متوسط.
http://www.metacritic.com/game/pc/kings-bounty-armored-princess

پیر شدیم ما !!!! نتونستیم به ملت بفهمونیم نمره ی 6 و 7 یعنی خوب ! و 8 و 9 یعنی فوق العاده ...

کوروش جان منظور ایشون نمرات این بازی هستش ! منظورشون اینه که نمره 88 از 100 نمره ی متوسطی هست .

خوب سعی کن جوون بمونی به من چه
اگه به صورت ریاضی حساب کنیم اره نصف 10 یعنی 5 متوسطه و 6 بالای متوسطه ولی در کل 6 اصلا نمره ی خوبی نیست شاید برای تو خوب باشه

در ضمن میشه از این سخنان گهر بارت بگی من کی گفتم 88 یعنی متوسط؟
قبل از حرف زدن بخون من چی گفتم
رفتی چسبیدی به بالاترین نمره ای که داده شده؟
فکر نکنمم روی صحبتم با شما بوده باشه
http://www.metacritic.com/game/pc/kings-bounty-armored-princess

اره حق با شماست من که گفتم شماره ی قبلیشو بازی نکردم و از نمراتی که این جدیده به دست اورده این نظرو دادم به عنوان نظر خودم

روی نمرات این شماره داشتم می گفتم نظرمو:d

خوب سعی کن جوون بمونی به من چه
اگه به صورت ریاضی حساب کنیم اره نصف 10 یعنی 5 متوسطه و 6 بالای متوسطه ولی در کل 6 اصلا نمره ی خوبی نیست شاید برای تو خوب باشه

در ضمن میشه از این سخنان گهر بارت بگی من کی گفتم 88 یعنی متوسط؟
قبل از حرف زدن بخون من چی گفتم
رفتی چسبیدی به بالاترین نمره ای که داده شده؟
فکر نکنمم روی صحبتم با شما بوده باشه
با نظرات گوهرباری مثل این مسلما جوونی رو از ما میگیرید :) .
6 نمره ی خوبی نیست ؟! 6 نمره ی نسبتا خوبی هست . 7 خوبه . به بالا عالیه ! خواستی بگی انقدر سطح من بالاست که 8 به بالا ارضام میکنه ؟!
شما گفتید که من از روی نمراتش میگم بازیه متوسطیه ! نمراتش بین 7 و 8 ـه . حالا یه 59 هم داره که خیلی به نظرم در برابر نمرات بسیار خوب دیگه به چشم نمیاد .
اولین پستتم بعید میدونم با کسی بوده باشه که حالا بخوای بگید روی صحبتم با کسه دیگری بود :) .
کلا من نمیدونم چرا بعضی ها مجبورن الکی در مورد بازی ـی که نه بازی کردن نه اسمش رو شنیدن نظر بدن ...

اره حق با شماست من که گفتم شماره ی قبلیشو بازی نکردم و از نمراتی که این جدیده به دست اورده این نظرو دادم به عنوان نظر خودم

روی نمرات این شماره داشتم می گفتم نظرمو

اینم شماره جدید تاحالا میانگین 74 یعنی خوب.
هرچند از نظر من امتیاز اصلا مهم نیست.

خوب 6 خیلی هم خوب نیست دیگه
یه خورده منطقی باش
من این سری رو بازی نکردم ولی حق که دارم بازی کنم
البته اگه اجازه بدی
این حرفا هم دیگه بسه کلا بازی نکردن حرف نزنن
من درباره ی بازی حرفی زدم که به غیرت شما برخورده؟
از طریق این نمره ها هم می سنجم که تو چه رنجیه
این جا هم نظر دادن درباره ی بازی نیست درباره ی امتیازهای بازیه:دی
اینم شماره جدید تاحالا میانگین 74 یعنی خوب.
هرچند از نظر من امتیاز اصلا مهم نیست.

خودم از میانگیناش خبر دارم بابا
حرف شمارم قبول دارم:d
ولی باید قبول کرد خیلی سطح اول نیست دیگه با این نمره
من به هیچکس نظرمو تحمیل نمی کنم
البته برای شما که فن این بازی به نظر هستی نمره نبایدم مهم باشه:d

یه نکته رو بگم سری بازی King's Bounty بین طرفدارهای استراتژی بازی معروفی هست. اتفاقا نسخه های قبلی بازی هم کیفیت بالایی داشتن این یکی هم همونجوریه.
نسخه قبلی بازی King's Bounty Armored Princess که پارسال منتشر شد فکر کنم میانگینش بالای 82 بود.

یه نکته رو بگم سری بازی King's Bounty بین طرفدارهای استراتژی بازی معروفی هست. اتفاقا نسخه های قبلی بازی هم کیفیت بالایی داشتن این یکی هم همونجوریه.
نسخه قبلی بازی King's Bounty Armored Princess که پارسال منتشر شد فکر کنم میانگینش بالای 82 بود.

کلا بعد از منحل شدن new world computing و 3DO و افتضاحی که ubi و nival در HOMM 5 به بار اوردن king's bounty تنها بازی بوده که تونسته خاطرات خوش اون دوران رو زنده کنه و بهمین دلیل بین طرفدارها محبوبیت خاصی داره. دو شماره قبلی رو من حتی نتونستم صبر کنم که به بازار بیاد و خودم مستقیما دانلود کردم. این هم دانلودش بزودی تموم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or