از کجا به این نتیجه رسیدید؟ اگر خوشتون نمیاد راحت میتونید بگید بدم میاد متنفرم و ... که این میشه نظر شخصیتون ولی اینطور نظر دادن (قضاوت کردن) کاملا غلطه.معلومه بازی متوسطیه
پیر شدیم ما !!!! نتونستیم به ملت بفهمونیم نمره ی 6 و 7 یعنی خوب ! و 8 و 9 یعنی فوق العاده ...من از این بازی خوشم نمیاد یا میاد و چیکار دارم
من نمراتی که گرفترو دارم میگم به نظر متوسط میاد چون من قبلیاشو بازی نکردم و شاید بخوام اینو بازی کنم
این نظره نه چیز دیگه
شما هم منظورمو بد گرفتی
کوروش جان منظور ایشون نمرات این بازی هستش ! منظورشون اینه که نمره 88 از 100 نمره ی متوسطی هست .پس در متاسفانه با نمرات اشنایی ندارید. متوسط به محدوده 5 از 10 گفته میشه و بازی که میانگین امتیازات شماره قبلش بالای 80 از 100 (دقیقا 82) بوده بهش میگن بازی خیلی خوب نه متوسط.
پس در متاسفانه با نمرات اشنایی ندارید. متوسط به محدوده 5 از 10 گفته میشه و بازی که میانگین امتیازات شماره قبلش بالای 80 از 100 (دقیقا 82) بوده بهش میگن بازی خیلی خوب نه متوسط.من از این بازی خوشم نمیاد یا میاد و چیکار دارم
من نمراتی که گرفترو دارم میگم به نظر متوسط میاد چون من قبلیاشو بازی نکردم و شاید بخوام اینو بازی کنم
این نظره نه چیز دیگه
شما هم منظورمو بد گرفتی
پیر شدیم ما !!!! نتونستیم به ملت بفهمونیم نمره ی 6 و 7 یعنی خوب ! و 8 و 9 یعنی فوق العاده ...
کوروش جان منظور ایشون نمرات این بازی هستش ! منظورشون اینه که نمره 88 از 100 نمره ی متوسطی هست .
پس در متاسفانه با نمرات اشنایی ندارید. متوسط به محدوده 5 از 10 گفته میشه و بازی که میانگین امتیازات شماره قبلش بالای 80 از 100 (دقیقا 82) بوده بهش میگن بازی خیلی خوب نه متوسط.
http://www.metacritic.com/game/pc/kings-bounty-armored-princess
با نظرات گوهرباری مثل این مسلما جوونی رو از ما میگیریدخوب سعی کن جوون بمونی به من چه
اگه به صورت ریاضی حساب کنیم اره نصف 10 یعنی 5 متوسطه و 6 بالای متوسطه ولی در کل 6 اصلا نمره ی خوبی نیست شاید برای تو خوب باشه
در ضمن میشه از این سخنان گهر بارت بگی من کی گفتم 88 یعنی متوسط؟
قبل از حرف زدن بخون من چی گفتم
رفتی چسبیدی به بالاترین نمره ای که داده شده؟
فکر نکنمم روی صحبتم با شما بوده باشه
اره حق با شماست من که گفتم شماره ی قبلیشو بازی نکردم و از نمراتی که این جدیده به دست اورده این نظرو دادم به عنوان نظر خودم
روی نمرات این شماره داشتم می گفتم نظرمو
اینم شماره جدید تاحالا میانگین 74 یعنی خوب.
هرچند از نظر من امتیاز اصلا مهم نیست.
یه نکته رو بگم سری بازی King's Bounty بین طرفدارهای استراتژی بازی معروفی هست. اتفاقا نسخه های قبلی بازی هم کیفیت بالایی داشتن این یکی هم همونجوریه.
نسخه قبلی بازی King's Bounty Armored Princess که پارسال منتشر شد فکر کنم میانگینش بالای 82 بود.