آخرین ویرایش:
مهراد خریدی یا بازی کرک شده ؟؟متا از 23 نقد 82
---
من یه چند دستی روی سیستم بازی کردم. رابط کاربری و منوها زیباتر شده و مجزا تر و از به همریختگی در اومده. گیم پلی نسبت به نسخه قبلی کند تر شده اما تا به اینجا و با پچ روز اول بازی، هوش مصنوعی به شدت چالشی طراحی شده و از همه حرکات و وسیله ها و محیط اطرافش به خوبی استفاده میکنه. عملا اجازه نمیده نفس بکشی و یک سری از حرکات رو مداوم روت اجرا میکنه. بر خلاف نسخه قبل که هوش مصنوعی حتی تو درجه Legend هم گیج میزد و راحت تریک میخورد، اینجا از Payback هاش به خوبی استفاده میکنه و سریعا به کاور یا سابمیشن میره. گرافیک بازی چشم نواز هست اما توی نسخه PC نمایش ورودی و پایان مسابقه 30 فریم باقی مونده ولی گیم پلی + دوربین اکشن و ریپلای ها 60 فریم که حرکات نرمی رو نشون میده. امسال FSR هم به تنظیمات گرافیکی بازی اضافه شده. بر خلاف نسخه قبلی، استامینا نقش مهمی توی بازی داره و کاراکتر شما زودتر از قبل خسته میشه و این رو به وضوح توی انیمیشن راه رفتن و ایستادنش می تونید ببینید. همچنین یک سری بدل های جدید اضافه شدن به بازی و بسته به موقعیت های مختلف، ممکنه کاراکتر شما یا حریف قِل بخوره بره زیر رینگ یا خودشو از طناب بکشه بالا و بره پشت طناب های Springboard یا رو به روتون بچسبه بهش.
اما خب تجربه نشون داده با آپدیت های بعدی هرچقدر به نسخه جدید نزدیک تر میشیم، باگ ها زیاد تر میشن و گیم پلی از حالت بالانسی خودش در میاد. باگ های احمقانه میخوره بازی و کلا سیستم عوض میشه. متاسفانه برای استفاده از DLC ها هم، آپدیت اجباری هست. سوپر استار ها دقیقا مثل نسخه قبل هستن به جز 45 نفر که حذف شدن یا به خاطر اینکه توی کمپانی های AEW و ROH حضور دارن یا مثل خانوم مندی رز رفتن اونلی فنز زدن! و دقیقا همون سوپر استار های نسخه قبل رو عینا اینجا هم دارید و حتی عکسشون عوض نشده (منظورم شخصیت هایی هست که باز میشن یا نسخه قبلی از طریق مود شوکیس در دسترس بودن مثل ادی گوئررو یا کین و ...) + شخصیت های جدیدی که به کمپانی اضافه شدن و بقیه شون که داخل 5 تا DLC به بازی اضافه میشن. مود جدید امسال WarGames هست که به صورت 3 به 3 و 4 به 4 بازی میشه و هیجان انگیز و شلوغه و تنوع حرکات رو داخل دو تا رینگ و یه قفس بالا برده. امسال یه سری تغییرات هم داخل ورودی های سوپراستار ها دادن. مثلا ورودی کودی رودز توی رسلمنیا 38 به خوبی خودش شبیه سازی شده و با ورودیش توی شو های دیگه فرق داره. همینطور تماشاگرا حتی بعد از شروع شدن مسابقه با خودشون آهنگ ورودی بعضی از شخصیت ها مثل سث رالینز رو همخونی میکنن و خودشونم خم کردن روی رمپ ولی همچنان گرافیکشون در حد نسخه PS2 باقی مونده.
امسال شوکیس بازی درباره جان سینا و حریف هاییش هست که شکستش دادن به صورت گلچین شده و براتون آرنا های جدید، مدل های مختلف از جان سینا در چندین سال + کمربند های قدیمی و حریف های مختلف رو باز میکنه. مثل سال گذشته بازی بین لایو فوتیج ها و گیم پلی، به صورت بی وقفه سوئیچ میشه و نسبت به 2K22 طبیعی تر هم در اومده. فقط اینکه جان سینا خیلی حرف میزنه قبل مسابقه و صحبت هاشو برای وسط فوتیج ها نگه نداشته! در کل بازی فان و سرگرم کننده س و ساعت ها میتونه شمارو پای خودش نگهدارِ. بخش کامیونیتی کریشن هم از الان شروع به کار کردن و کم کم به صورت حرفه ای تر سوپراستار هایی که از بازی حذف شدن رو اضافه میکنن و چون امسال 20-30 مدل پوست واقعی رو اسکن سه بعدی کردن، ساخت سوپراستار نتیجه طبیعی تری به خودش گرفته.
امتیاز من به نسخه PC بازی 8/10
داداش به نظرت من پول به بازی میدم؟مهراد خریدی یا بازی کرک شده ؟؟
خب این مثل روز روشنه نهداداش به نظرت من پول به بازی میدم؟کرکی زدم رفت و خب هر چی بیشتر میگذره لذت بخش تر میشه برام. هنوز وقت نکردم با داداشم بازی کنم فعلا دارم شوکیس جان سینا رو تموم میکنم تا کاراکترا و آرناهای جدید باز بشه بعدش میرم سراغ تجربه همه مود ها
---
متا از 24 نقد اومد روی 83