امتیازات : Unreal Tournament 3

• Thread starter Thread starter fixer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

fixer

کاربر سایت
شروع امتیاز دهی به این بازی که خیلی جالب نبود تا ببینیم خود بازی چی میشه !
The Onion به این بازی امتیاز B داد . یعنی در واقع 8 از 10 .

unreal-tournament-3.jpg

آخرین ویرایش:
از نظر گرافیک هم که مشخصه نسخه PC از PS3 , 360 بهتره. دیگه برای چی باید نسخه PS3 بهتر از PC باشه ؟!

يكم دير شد . ولي نسخه 360 كه عرضه نشده بخواي بگي از 360 بهتره يا مقايسش كني :biggrin1:
ولي از من بپرسي روي 360 بيشتر زحمت ميكشن و امتيازش بالاتر ميشه بالاخره تاخير داره و ميتونن عيب هاش را برطرف كنن تو اين مدت .

- این UT3 روی ps3 که خیلی ستم بود, از مارک رین هم پرسیدند جریان موس و کیبورد روی ps3 چیه. گفتش ما فقط خواستیم حسن نیتمون را به سونی نشون بدیم. بنده خدا پشیمون شده بود روش نمی شد بگه. حالا بگذریم که گفته بود ساختن بازی برای کنسولها راحتتر از pc. احتمالن تا الان پشیمون شده. حالا معلوم نیست مایکرو در مورد موس و کیبورد چه تصمیمی بگیره.
- بنظرم یکی از دلایل اصلی محبوبیت سری آنریل دسترسی به Unreal core است, یعنی برای ساختن مود امکانات زیادی دارند. اصلا آنریل مثل یه کارگاه بازی سازی میمونه. حالا هنوز این موضوع که مایکرو چنین اجازه ای (تولید محتوا توسط کاربر) رو در مورد UT3 بده جای بحث داره.

پ.ن: دیروز مارک تو فروم اپیک گفت که با ps3 هم UT3 بازی میکنه . آی دی PSN هم داد تا بچه ها add کنن, اینه:Markar. ببین این کنسولا چی بروزش آوردن که با اون همه یال و کوپال مجبوره UT3 روی PS3 هم بازی کنه.:cheesygri

من نميدونم epic چه غلطي ميكنه انقد ميگن اين بازي فلان بهمان چرا تو تبليغش زدند از سازنده هاي gow
خاك بر سر epic اين بازي ut كمكم 8 ساله كه معروف

من نميدونم epic چه غلطي ميكنه انقد ميگن اين بازي فلان بهمان چرا تو تبليغش زدند از سازنده هاي gow
خاك بر سر epic اين بازي ut كمكم 8 ساله كه معروف
واسه اینکه بازی gow بازی خیلی بزرگیه یه چیز تو همون مایه های ut !

واسه اینکه بازی gow بازی خیلی بزرگیه یه چیز تو همون مایه های ut !

نه دیگه
نشد
باز دو تا موردی رو سعی کردی با هم مقایسه کنی که قابل مقایسه نیستن

عظمت UT و Quake رو یه بازی که شاید فردا همه اسمشو از خاطر ببرن، نمی تونه به این سادگی ها تکرار کنه
شاید روزی یه بازی بیاد که بتونه جای اینایی که گفتم رو بگیره (که فعلاً بعیده)
ولی اینو به قطع بدون که GoW به هیچ وجه پتانسیل لازم برای ارتقا به این سطح رو نداره
به هیچ وجه
چون GoW یه بازی تمام کنسولیه و همون طوری که قبلاً هم گفتم روی PC تنها میتونیم ازش بعنوان یه بازی متوسط رو به بالا یاد کنیم ... و از اونجایی که بازی هایی مثل Quake و UT برپایه ی Multiplayer ساخته میشن و Lead Platform شون هم بدلیل ساختار خاص، PC ـه ... بنابراین اصلاً نمی شه یه بازی کنسولی که بر مبنای Single Player بنا شده رو با یه چیزی مثل Quake یا UT که هدف ساختشون Muliplayer ـه، مقایسه کرد ...

البته یه موردی هم هست و اون اینه که UT3 نتونسته توقعات DM بازهای حرفه ای رو برآورده کنه و از همون اول با مشکلات بسیار حادی روبرو بوده، به شکلی که این اشکلات روی فروش بازی هم تاثیر بسزایی گذاشته
ولی با این وجود باز هم GoW در اوج قدرتش نمی تونه عنوانی باشه که بخواد حتی در کنار این ورژن درب و داغون از UT دیده بشه، چه رسد به اینکه بخواد مورد مقایسه هم قرار بگیره ...

البته شا يد فروش اين بازي تونسته اونا رو مجاب كنه كه به چنين عملي دست بزنن
اما epic بدون سري بازي هاي unreal يعني پوچ فكرم نكنم غير از gow ديگه بازي رو به غير از اسم unreal داده باشه

سلام
من کجا Gow رو با ut مقایسه کردم؟! من گفتم بازی بزرگیه مثل ut !
ممطئنا اگه بازیه بزرگی نبود epic نمیومد واسه تبلیغ ازش استفاده کنه;) به نظرت یه شرکت میاد از یه بازی کوچیک واسه تبلیغ یه بازی بزرگش استفاده بکنه؟!
درسته بازیه کنسولیه ولی دلیل بر کوچیک بودنش نیست یعنی به نظر شما halo 3 و mgs4 بازیهای کوچیکی هستن چون روی pc نیومدن؟!

البته نظر جفتتون درست اما مثل اين ميمونه كه جرج لوكاس تو قسمت 7فيلم star wars بگه از كار گردان indiana jones به نظر شما مسخره نيست
از نظر من اين كار epic هيچ فرقي با كار بالا نداره

البته نظر جفتتون درست اما مثل اين ميمونه كه جرج لوكاس تو قسمت 7فيلم star wars بگه از كار گردان indiana jones به نظر شما مسخره نيست
از نظر من اين كار epic هيچ فرقي با كار بالا نداره
نه چون به نظر من با اینکارش طرفدارهای 2 تا فیلم رو جذب میکنه!;)
درسته هر 2 تاشون فیلمهای بزرگی هستن ولی چرا برای تبلیغ یکیشون از اون یکی استفاده کرد؟!

سلام
من کجا Gow رو با ut مقایسه کردم؟! من گفتم بازی بزرگیه مثل ut !
ممطئنا اگه بازیه بزرگی نبود epic نمیومد واسه تبلیغ ازش استفاده کنه;) به نظرت یه شرکت میاد از یه بازی کوچیک واسه تبلیغ یه بازی بزرگش استفاده بکنه؟!
درسته بازیه کنسولیه ولی دلیل بر کوچیک بودنش نیست یعنی به نظر شما halo 3 و mgs4 بازیهای کوچیکی هستن چون روی pc نیومدن؟!

مقایسه کردی دیگه
گفتی مثل UT در حالیکه اصلاً در حد و اندازه های UT نیست که استحقاق اون لغت مثل رو داشته باشه

ضمناً
GoW با MGS و Halo هم نمی تونه مقایسه بشه، چون اصلاً در سطح اونا نیست
پشت هر کدوم از این دوبازی که خیلی ساده ازشون نام می بری کیلومترها داستان خوابیده (باز از طرف مقابل مقایسه ی MGS و Halo هم یه کار بیخوده، چون اولاً از نظر خط داستانی MGS برتری کامل داره و از سمت دیگه سبکشون هم با هم فرق می کنه)
در حالیکه GoW یه بازی کاملاً معمولیه (و اگه بخوایم هم سبک مقایسه کنیمش می تونیم با Halo مقایسش کنیم که خوب در کنار Halo هم دیده نمی شه)

من یه Fan نیستم که اینا رو بخوای بهم بگی
قبلناً هم گفتم اینو بارها
MGS اگه روی PC بیاد کوچیک میشه، Halo روی PC بی ارزشه
در حالیکه اینا روی Platform خودشون افسانه هستن، چیزی که GoW با اون فرسنگ ها فاصله داره ...

نه چون به نظر من با اینکارش طرفدارهای 2 تا فیلم رو جذب میکنه!

ایراد همینه دیگه
مشکل از اونجایی شروع میشه که توی نسل فعلی کنسولها مرزها شکست و همه خواستن بیان و پاشون رو جایی بزارن که به اونها هیچ تعلقی نداشت
و این افتضاح فعلی نتیجه ی شکسته شدن همین مرزهاست

پ.ن: از این بحث ها زیاد بوده و به جایی هم نرسیده متاسفانه هیچ وقت
کسی اگه بخواد نتیجه بگیره فکر کنم تا حالا مطالب زیادی بودن که می تونسته اونا رو سرجمع کنه
بنابراین end of story

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or