امتیازات Uncharted4: A Thief's End

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظر شما در مورد متا ( تمام شد )

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

Navid

?Can I Play Daddy
کاربر سایت
footer-logo.png

U4-final-logo-web.png

952hef0w2q2q2lhs9hg4.png

متای بازی تا به این لحظه: 94
قوانین مهم تاپیک:​
1: اسپویل داستانی به هر شکلی تکرار میکنم به هر شکلی به شدت ممنوع و به شدت برخورد میشه چون واقعا حق بقیه ضایع میشه

Atomix 100/100
PSX-Sense.nl 100/100
Arcade Sushi 100/100
Areajugones 100/100
CG magazine : 100100
GamingTrend 100/100
Gamereactor Norway 100/100
Gamereactor Sweden 100/100
Gamereactor Danmark 100/100
Time - 100/100
Toronto Sun - 100/100
Meristation 100/100
Game Rant 100/100
Digital Spy 100/100
DarkStation 100/100
Telegraph 100/100
Twinfinite 100/100
PlayStation LifeStyle 100/100
Gameblog.fr 100/100
CGMagazine 100/100
Playstation Universe 100/100
empireonline 100/100
TheSixthAxis 100/100
Push Square 100/100
GameSpot 100/100
Giant Bomb 100/100
God is a Geek 100/100
JeuxActu 100/100
IGN Denmark 100/100
examiner 100/100
DualShockers 100/100
Nextgen gaming 100/100
GameOver.gr 100/100
NGB 100/100
PSL 100/100
Hobby Consolas 98/100
NZGamer 98/100
GamesBeat 98/100
LevelUp 97/100
Multiplayer.it 97/100
LaPS4 96/100
Merlin'in Kazanı 96/100
Game World Navigator Magazine: 96/100
IGN Spain 96/100
PS Nation 95/100
GRYOnline.pl 95/100
3DJuegos 95/100
The Games Machine 95/100
Game Informer 95/100
Everyeye.it 95/100
Vandal Online 95/100
XGN 95/100
Destructoid 95/100
Power Unlimited 94/100
PC Games (Germany) 94/100
InsideGamer.nl 93/100
4Players.de 91/100
EGM 90/100
GamePro Germany 90/100
0Gamreactor Germeny 90/10
Gamereactor UK 90/100
Gamer.nl 90/100
Forbes 90/100
TrustedReviews 90/100
Eurogamer Poland 90/100
IGN Sweden 90/100
Digital Chumps 90/100
Metro GameCentral 90/100
USgamer 90/100
Post Arcade (National Post) 90/100
High-Def Digest 90/100
Polygon 90/100
Hardcore Gamer 90/100
Attack of the Fanboy 90/100
games(TM) 90/100
Eurogamer Italy 90/100
We Got This Covered 90/100
Shacknews 90/100
Cheat Code Central 88/100
The Jimquisition 85/100
Jim Sterling 85/100
GamesRadar+ 80/100
M3 80/100
Digitally Downloaded 80/100
VideoGamer 80/100
Paste Magazine 80/100

Unscoreds:
Ars Technica
IGN
The A.V. Club
Kotaku

جایزه: من از جیب خودم به دو نفر از کسانی که درست متا را پیش بینی کنن دو تا کارت 15 دلاری پی اس ان میدم برای خرید مکس پین 1 و فیلم قرعه کشی را هم میگیرم پس درست انتخاب کنین

آخرین ویرایش:
اقا من دیگه کلا هنگیدم مگه میشه مگه داریم؟ من دارم این بازی رو انجام میدم هر چپتر به خودم یک ساعت استراحت میدم چون اگه ندم مغزم کشش این بازیرو نداره نابود میشم این چجوری 4 داده؟
از یه طرف میگن خوده واشنگتن 4 داده از یه طرف میگن سایت متا خودش 4 داده:|...نفهمیدیم چی شد اصلا تا حالا سابقه داشته سایت متا یه نقدی رو بذاره بعدش پاکش کنه؟؟؟
یعنی اینقدر این بازی باعث حسرت بعضی ها شده؟؟؟
من تو کل نقد های ثبت شده ای که از این سایت دیدم تا حالا امتیاز 4 به چرت ترین بازیای عالمم ندیدم، ایراد نداره, اگه پاکش نکنه سطح شعور جلبکیه اعضای سایت متا رو میرسونه که من خودم به شخصه دیگه یک kb هم حروم باز کردن سایتش نمیکنم :)

Sent from my E6633 using Tapatalk

• Like
Reactions: Masta_killa
مشکلات متا خیلی وقته که داره من رو زجر میده و فقط مربوط به ساپورت از یه سایتی بی معنی یا هر چیزی دیگه این نیست. متا توی این چند مدت، به شدت کنترل سایت ها و سطح ضریب گذاریشون رو از دست داده. از اون طرف تعداد سایت های ساپورت کننده رو هم بیشتر کرده و در نتیجه، یک بی نظمی و یکنواختی بدی بوجود اومده. به شخصه، هر بازی جدیدی که نمراتش میاد، سایت های جدیدی رو می بینم که تا حالا اصلاً اسمشون به گوشم نخورده
اما از اون طرف این مشکلات واقعاً تو اپن کریتیک به میزان بسیار کمتری وجود داره. یه ضریب گذاری درست، یه کنترل درست و از همه مهم تر، فعالیت اختصاصی بر روی ویدئوگیم، باعث شده که من، بازی به بازی، تمایل بیشتری نسبت به دیدن نمراتش در اپن کریتیک داشته باشم.

من شک ندارم دوباره اون عدد برمیگرده مثل قبل روی 94 با ادامه نقد هایی که توی روز های اینده میاد پس مسئله قطعا اون عدد نمایشی نیست. اما این قضیه کاملا نشون میده چقدر سطح این سایت و مدیریتش ضعیف هست رو که حتی نقد رو نخوندن که اصلا این نقد شایسته ای این هست که کنار نقد هایی مثل GS و IGN و ... قرار بگیره یا نه. اصلا توی نقد هیچ صحبت فنی به میون نیومده فقط منتقد گفته بسم الله . من از کل سری انچارتد متنفرم تمام ... یعنی واقعا هیچ چیز قابل تاملی نداره این نقد. شعاری که متا داره هم خیلی جالبه =))

Reviews & Scores from The Best Critics in Film, Music, TV and Games

آخرین ویرایش:
خب بیاییم این نقد رو یه بررسی کنیم ببینیم حرف حسابش چیه!

اول از همه تیترش نظر آدم رو جلب می‌کنه: This four-part series should have ended after Part One.
ایشون معتقده که آنچارتد باید توی همون نسخه اول تموم می‌شده. یعنی ایشون نسخه دوم که GOTY سال 2009 شد و نسخه سوم رو قبول نداره. اینکه چنین شخصی اصلا چرا باید نسخه چهارم این سری موفق رو نقد کنه، خودش جای سوال داره!

در جای دیگه منتقد می‌نویسه: “A Thief’s End” is overflowing with useless detail.
یعنی ND غلط کردی که چنین گرافیک خفنی تحویلمون دادی. این همه جزییات بدرد نخور برای چیمونه؟

در آخر هم می‌گه: “A Thief’s End” is less a conclusion to Nathan Drake’s story than an affirmation of the inconclusive wreck it has always been.
"پایان یک دزد بیشتر از اینکه پایانی برای داستان نیتن باشه، تاییدیه‌ای است بر خرابه‌ی بی‌پایانی که همواره بوده."
اینم بگم و بحث در مورد این نقد رو تموم کنم. همین منتقدی که به ظاهر به آنچارتد 4 نمره 4 داده، مقاله ای رو توی forbes نوشته و Dark Souls II رو بدترین بازی تاریخ دونسته. واقعا دیگه جای بحث برای هیچ گیمری نمی‌مونه، مشکل از جای دیگه است!

Is Dark Souls II The Worst Game Ever Made?

حالا که این بحث اعتبار متا پیش اومده این سایت OpenCritic هم یه نگاه بندازین واقعا سایت جالبیه و دیزاین خوبی داره همین نقد WP رو جز نقدهای بدون نمره گذاشته برای کسایی که با نمره زیاد حال میکنن اگه ثبت نام کنید خودتون میتونین نقدهای معتبر رو تیک بزنین و این سایت های نمره خراب کن رو حذف کنید میانگین میگیره.
من این نقدهایی که نمره 8 دادن رو همینجوری تیکشون رو برداشتن به میانگین 96 رسید که شاهکاره.
اگه مسخره بازیه چند تا سایت نبود (با اینکه خلاصشون رو میخوندم بیشترشون تعریف و تمجیده کلی هم نخوندم چون اسپویل دارن ارزش نداره) یه میانگین بینظیر درمیومد ولی اشکالی نداره همین الانشم شاهکاره با 93 تو این نسل اونم برای شماره چهارم قدرت آنچارتد و ناتی داگ رو نشون میده.

حتی یه پاراگراف درست و حسابی هم در مورد گیم پلی بازی گفته نشده تو نقد
مثل اینکه کلا هیچ درکی از نحوه روایت داستان ندارن ایشون از هرچی دم دستشون بوده ایراد میگرفتن ( کلا با داستان حال نکرده )
The first few hours of the game jumps backward and forward through time, making it seem like there might be more behind each unanswered question than there is. The second half becomes a laborious trudge across a small but inexhaustible part of the Malagasy coast searching for the lost pirate colony of Libertalia. The brothers argue about their dead mother and Nathan begins to wonder whether his commitment to his last remaining blood relation is ruining his marriage. They process their feelings by shouting lines at each other like: “This has nothing to do with that!” And “This has everything to do with that!”:-@

سخن بزرگان
:Uncharted 4: A Thief’s End همانقدر که اجتناب ناپذیر است، غیر ضروری می‌باشد.
_
_
_
واشنگتن پست

=)):)):-j:D
اخه واقعا من هرچی سعی میکنم معنی این جمله رو نمیفهمم. یکی میشه ترنسلیت کنه؟
ولی خب تقصیر واشنگتن پست نیست اصل کاری تقصیر متاکریتیکه که اونو ثبت کرده.

بچه ها انقدر احساسى فكر نكنين آنچارتد بازى فوق العاده ايه ولى بالاخره يه بازيه!! نقد واشنگتن پست هم بخونين بعضى جاهاش واقعن حق داره و منم باهاش موافق بودم مخصوصن درباره پايان بازى ولى نمره ٤٠ حقش نيست !

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Miniature Rose
The Washington Post provides us with scores for all of their reviews. They assigned a score of 4 out of 10 to that review.
این جمله رو متاکریتیک در جواب ثبت متای Washington Post ارسال کرده؟
اگر اینطور باشه که همه چیز مشخصه، عجیبه که یکی از دوستان تو پست های قبل می گفت تحریریه متاکریتیک نقد رو خوندن و از نظر خودشون یه نمره چسبوندن بهش...
سایتی که کارش جمع آوری امتیاز سایت های مختلف برای یه سرگرمی هست، باید با مراجع مهم ارتباط داشته باشه. من اصلا نمی دونم نقد Washington Post کجا هست اما اینکه سایت های مورد اعتماد متاکریتیک نقد و بررسی خودشون رو همراه با امتیاز براشون ارسال کنند طبیعی هست، شاید اینکه نمره تو نقد عمومی قرار نگرفته هم اینه که خیلی ها نمره رو می بینند و میگذرند، حذف نمره باعث میشه نقد و بررسی مطالعه بشه، طبیعی هم هست.

به هر حال نظرها متفاوت هست، اولین بار هم نیست که نمرات عجیب غریب برای بازی های موفق ثبت می شه، metacritic هم با توجه به سابقش سایتی نیست که بخاطر یه بازی و یه نمره بهش انگ زده بشه، همیشه از این مرجع برای میانگین امتیازهای بازی استفاده می شد نمیشه گفت با فلان بازی لج داشته، عجیبه که بخاطر یه نمره بخوان خودشون رو بد نام کنند. اینطور در نظر بگیریم که نظرها متفاوت هست میشه از کنارش گذشت.

• Like
Reactions: samijavid and NPR
بچه ها انقدر احساسى فكر نكنين آنچارتد بازى فوق العاده ايه ولى بالاخره يه بازيه!! نقد واشنگتن پست هم بخونين بعضى جاهاش واقعن حق داره و منم باهاش موافق بودم مخصوصن درباره پايان بازى ولى نمره ٤٠ حقش نيست !

Sent from my iPhone using Tapatalk
با کدوم جاهاش موافقی دقیقا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or