یعنی سایت ها الکی و چشم بسته به هر عنوانndنمره بالا میدن؟؟یعنی فقطndرو بازی باشه دیگه بالایی90؟؟به نظر من هم یکی از عواملی که باعث شده بازی از بعضی از سایت ها نمره پایینی کسب کنه به خاطر اینه که ND سازنده بازی نیستش.
به نظر من نمرات کمی که گرفته به خاطر این بوده که منتقد ، این بازی رو با بازیهای اصلی Uncharted روی PS3 مقایسه کرده و مطمئنا نمیشه تمام ایده ها رو روی یه کنسول دستی پیاده کرد ! بازی هم به نظرم لول دیزاینش یکم تکراری میزنه ( با توجه به تریلرهایی که دیدم ) . ولی بازم به نظر میاد به عنوان لانچ تایتل بازی خیلی خوبی باشه .اینجاست که معلوم میشه آنچارتد به خاطر چی آنچارتد شده !قابل توجه کسایی که فکر میکنن بازی همینجوری سرخود خوبه ! نه آقا اون ناتی گاد ـه که بلده چه جوری بازی بسازه
پ.ن : بویژه قابل توجه کسایی که عاشق علم کردن نمره ـن
اره بازي اشعال هست و در حد مقوا .
ما طرفدار ها كه راضي ..... كساي ناراضي ( چيز بدي نيست خودتون پر كنيد !)
به نظر من نمرات کمی که گرفته به خاطر این بوده که منتقد ، این بازی رو با بازیهای اصلی Uncharted روی PS3 مقایسه کرده و مطمئنا نمیشه تمام ایده ها رو روی یه کنسول دستی پیاده کرد ! بازی هم به نظرم لول دیزاینش یکم تکراری میزنه ( با توجه به تریلرهایی که دیدم ) . ولی بازم به نظر میاد به عنوان لانچ تایتل بازی خیلی خوبی باشه .
خیر عزیز.شما منظور منو متوجه نشدی.در کل به نظرم فقط ND هستش که در ساخت Uncharted تبحر خاصی داره.یعنی سایت ها الکی و چشم بسته به هر عنوانndنمره بالا میدن؟؟یعنی فقطndرو بازی باشه دیگه بالایی90؟؟