امتیازات Uncharted Golden Abyss

نگران نباشيد متاش مياد بالای 80.
ضمنا آوردن يه آی پی از يه كنسول خانگی به يه كنسول هندهلد كار فوق العاده سختيه و حتما از كيفيت بازی می زنه، پس اين نمرات چيز غيرطبيعی ـی نيست.

اینجاست که معلوم میشه آنچارتد به خاطر چی آنچارتد شده ! :دی قابل توجه کسایی که فکر میکنن بازی همینجوری سرخود خوبه ! نه آقا اون ناتی گاد ـه که بلده چه جوری بازی بسازه :دی
پ.ن : بویژه قابل توجه کسایی که عاشق علم کردن نمره ـن :دی

به نظر من هم یکی از عواملی که باعث شده بازی از بعضی از سایت ها نمره پایینی کسب کنه به خاطر اینه که ND سازنده بازی نیستش.
یعنی سایت ها الکی و چشم بسته به هر عنوانndنمره بالا میدن؟؟یعنی فقطndرو بازی باشه دیگه بالایی90؟؟

اینجاست که معلوم میشه آنچارتد به خاطر چی آنچارتد شده ! :دی قابل توجه کسایی که فکر میکنن بازی همینجوری سرخود خوبه ! نه آقا اون ناتی گاد ـه که بلده چه جوری بازی بسازه :دی
پ.ن : بویژه قابل توجه کسایی که عاشق علم کردن نمره ـن :دی
به نظر من نمرات کمی که گرفته به خاطر این بوده که منتقد ، این بازی رو با بازیهای اصلی Uncharted روی PS3 مقایسه کرده و مطمئنا نمیشه تمام ایده ها رو روی یه کنسول دستی پیاده کرد ! بازی هم به نظرم لول دیزاینش یکم تکراری میزنه ( با توجه به تریلرهایی که دیدم ) . ولی بازم به نظر میاد به عنوان لانچ تایتل بازی خیلی خوبی باشه .

اره بازي اشعال هست و در حد مقوا .

ما طرفدار ها كه راضي ..... كساي ناراضي ( چيز بدي نيست خودتون پر كنيد !‌)

کی گفته من نیستم پسر خوب، نمیخواد جوش بیاری !
کی گفت آشغاله !
خیلی حرارتت بالاستا:dدیگه آدم نباید این همه پنکه ای باشه:d
به دلایلی که امیرحسین گفت دلیل اصلی برای پایین اومدن متای این عنوان هست به نظرم .
ولی من با توجه به trailerهای منتشر شده از این عنوان انتظار بالایی داشتم .
البته این امتیازا خیلی هم خوبه برای یه بازیه کنسول دستیی که سازنده ها تجربه ساخت هیچ بازیی رو رو اون کنسول نداشتن .

خواه ناخواه بازی رو با بازی های عالی ـه قبلی مقایسه میکنن و چون شماره قبلی زمان زیادی از اومدنش نمیگزره واسه همین رو نقدا تاثییر میزاره .

آخرین ویرایش:
به نظر من که خوبه
به همون دلیل هایی که دوستان گفتن:دی
به بازی های ND نمره ی الکی نمیدن
اینم مطمئنن بازی خیلی خوبی هست اما در مقایسه با نسخه های ps3 خب یه سرو گردن پایین تره

به نظر من نمرات کمی که گرفته به خاطر این بوده که منتقد ، این بازی رو با بازیهای اصلی Uncharted روی PS3 مقایسه کرده و مطمئنا نمیشه تمام ایده ها رو روی یه کنسول دستی پیاده کرد ! بازی هم به نظرم لول دیزاینش یکم تکراری میزنه ( با توجه به تریلرهایی که دیدم ) . ولی بازم به نظر میاد به عنوان لانچ تایتل بازی خیلی خوبی باشه .

آره دقیقاً یه جوری گلچین از گیم پلی و در کل مدل آنچارتد های قبلی میزد تا ارائه دادن یه تجربه ی جدید و متفاوت ! ولی خب برای لانچ یه کنسول دستی بازم چیز خوبیه !

به نظر من که امتیازا خوبه با توجه به شرایطی که دوستان گفتن من دیگه نمیگم و مقایسه این با آنچارتد های اصلی اشتباه محض هست به نظرم . اون سایتایی هم که کم دادن معمولا امتیازاشون همیشه کم هست مخصوصا گیم اسپات که آنچارتد رو کلا خیلی دوست داره :دی

دوستان اصلا و اصلا و اصلا و اصلا به نمره گیم اسپات توجه نکنید چون بازی رو مارک والتون نقد کرده که واقعا کمبود داره ......

فقط دوست دارم برید نقدی که در مورد ویتا نوشته رو بخونید خنده تون میگره انگاری یه بچه 13 ساله نقد رو نوشته بلا استثنا همگی نه تنها از این شخص بلکه از گیم اسپات که روز به روز داره مطالبی مثل این ( مثل مطلب کاملا هدفمندی که تو زمان هک پی اس ان منتشر کرد ) درش بیشتر میشه معترض بودن ...

ای کاش دست تام مک شی میدادن چون اون از هرکسی بهتر سری آنچارتد رو میشناسه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or