امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
البته من با ترولها و مسخره بازیها کاری ندارم ولی شما انتظار داری اگه اونها امتیازات خیلی خوبی نگرفتن هیچکس حرفی نزنه و نقدی نکنه.اینجا هم اگه صحبت اونطوری نیست به خاطر اینه که U3 بازی خوبی هست و امتیازات خوبی گرفته.

همه سایت میدونن برای من حتی 1% نظر سایت ها مهم نیست اما همیشه مطالب دوستان رو میخونم تو بخش امتیاز ها واقعا خودت خندت نمیگیره یک همچین صحبتی کردی ؟

چجوری میشه کسی که قرار نیست بازی رو بازی کنه کسی که اون کنسول رو نداره کسی که از اون سری خوشش نمیاد بیاد راجب بازی نظر بده ؟ وقتی امتیازش بالا میشه یک درد هستش وقتی پایین میشه یک درد دیگه این رو هر دو طرف دارن بهتره بگم هر سه طرف PS3 و 360 و PC اون وقت شما میگی یکی رو برای بالا بودن گفتن یکی رو برای پایین بودن خوب این جوری که همیشه حرف هستش حالا چه دلیل داره که کسی که اون بازی رو نداره در مورد اون بازی نظر بده .

آخرین ویرایش:
حالا فهمیدم منظور Cloud Strife چی بود:d، نمیدونم یک سری از دوستان چه پدر کشتگی‌ای با این عنوان دارند که اینقدر خودشون رو عذاب میدند، خوب حقیقت رو با تمام تلخیش قبول کنیم.همیشه همه چیز بر وفق مراد ما نیست!
تو هنوز تو جوی که!!
همه چی به خوبیُ خوشی تموم شده بود. همه چی آروم بود. 2.3 صفحه قبل باز یه سری دیدن بیکارن.اومدن باز یه سری چیزا گفتن.. منم گفتم وقتی تموم شده دیگه این حرفا چیه.
همه قبول کردن که u3 عالیه. ولی باز بعضیا دیدن نمیتونن بیکار بشینن اون حرف هارو زدن. که به قول یه نفر اون ها اسپم حساب نمیاد.

همه سایت میدونن برای من حتی 1% نظر سایت ها مهم نیست اما همیشه مطالب دوستان رو میخونم تو بخش امتیاز ها واقعا خودت خندت نمیگیره یک همچین صحبتی کردی ؟
چجوری میشه کسی که قرار نیست بازی رو بازی کنه کسی که اون کنسول رو نداره کسی که از اون سری خوشش نمیاد بیاد راجب بازی نظر بده ؟ وقتی امتیازش بالا میشه یک درد هستش وقتی پایین میشه یک درد دیگه این رو هر دو طرف دارن بهتره بگم هر سه طرف PS3 و 360 و PC اون وقت شما میگی یکی رو برای بالا بودن گفتن یکی رو برای پایین بودن خوب این جوری که همیشه حرف هستش حالا چه دلیل داره که کسی که اون بازی رو نداره در مورد نظر بده .
خب منم اگه دقت کنی این افراد رو جزو ترولها دسته بندی کردم و گفتم کاری باهاشون ندارم یعنی بحث من رو صحبت این نوع افراد نیست چون اصولا صحبتشون اهمیت آنچنانی نداره.مفهوم بود؟
برای هر سه طرف PS3 و 360 و PC این موضوع صدق میکنه.

یه بار پستم رو که نقل قول کردی از اول کامل بخون.

بعله پستت رو کامل خوندم ولی تو پست قبلیش گفتی کسی با این بازی پدر کشتگی نداره، منم نمونه برات آوردم. تو پست بعدیت هم همون حرف منو زدی!

خب منم اگه دقت کنی این افراد رو جزو ترولها دسته بندی کردم و گفتم کاری باهاشون ندارم یعنی بحث من رو صحبت این نوع افراد نیست چون اصولا صحبتشون اهمیت آنچنانی نداره.مفهوم بود؟
برای هر سه طرف PS3 و 360 و PC این موضوع صدق میکنه.

حالا قبول داری اگه امیتازهای Uncharted 3 زیر 90 بود الان این تاپیک پر بود از این افراد؟ همین هایی که الان دارن مظلوم نمایی می کنن.

• Like
Reactions: ArianUndead
تو هنوز تو جوی که!!
همه چی به خوبیُ خوشی تموم شده بود. همه چی آروم بود. 2.3 صفحه قبل باز یه سری دیدن بیکارن.اومدن باز یه سری چیزا گفتن.. منم گفتم وقتی تموم شده دیگه این حرفا چیه.
همه قبول کردن که u3 عالیه. ولی باز بعضیا دیدن نمیتونن بیکار بشینن اون حرف هارو زدن. که به قول یه نفر اون ها اسپم حساب نمیاد.

همه چی بر میگرده به تخلیه و اینا.

حالا قبول داری اگه امیتازهای Uncharted 3 زیر 90 بود الان این تاپیک پر بود از این افراد؟ همین هایی که الان دارن مظلوم نمایی می کنن.

بله قطعا می اومدن اما نه به دلیل پدرکشتگی با بازی بلکه به دلیل یه سری شاد و منگول که قبل از عرضه بازی براش میانگین 97 و بهترین بازی تاریخ رو پیش بینی میکردن.حالا انتظار نداری اگه نمرات زیر 90 میشد همچین افرادی مسخره بشن.

خوب بنده هم از جو آرام و دوستانه استقبال میکنم، و خیلی هم خوشحال میشم همچین جوی در تاپیک ببینم!
حقیقتاً من هر موقع به تاپیک سر میزنم برای دیدن نمرات جدیده ولی بعضی از دوستان نمی‌گذارند.الکی تاپیک با محملات جلو میره.

چه کسی نقد کرده ؟ شما خیلی روشن در پستت گفتی دارن نقد میکنن نقد رو چه کسی انجام میده ؟ منم خیلی روشن گفتم اگه قرار به نقد بازی خوبی های بازی گفته میشه بدی هاش هم همین جور اما نه مثل تاپیک های R3 و I2 و GT5 و .... که یک دفعه این بازی ها تبدیل بشن به بازی های درجه 3 و..... بعدشم :

به نظرت امتیاز بیشتر از حقش هستش حالا این جا یک سوال پیش میاد چه کسی این حق رو میده ؟ شما حق رو مشخص میکنی ؟ یا کسی که اصلا این سری رو بازی نکرده و خوشش نمیاد ؟ اگه یک نفر نظر بده که وقعا فقط نظرش رو راجب بازی میده چه دلیلی داره رو نظرش پا فشاری کنه و1000 تا بازی دیگه رو بکشه وسط که فقط بگه نه اشتباه کردن .

یا شما تاپیک های دیگه نبودی و منظور از نقد رو به صورتی که فکرش رو اگه هم میکنی در هیچ کدام از تاپیک ها وجود نداشته یا داشتن میکوبیدن بازی رو یا یک دسته طرفداری میکردن حالا اگه کسای که میکوبیدن الان شدن مظلوم خدا به داد ما برسه که چه بچه بازی رو داریم تحمل میکنیم .

100% همینطور بوده هست و خواهد بود برای هر 2 طرف . از هر دست بدی از همون دست هم میگیری دیگه بازم برای هر 2 طرف . همونطور که خیلی ها منتظر بودن Gears 3 یا Forza 4 گند بزنن تو امتیاز گیری تا حمله ور شن برای بازی های پلی 3 هم همین هستش . غیر از اینه ؟
هر چند به نظر خود من Uncharted مو لا درزش نمیره انصافا .

نسخه ی PS3 !

بتمن سنگر جدید بعضی هاست ظاهرا ... متاسفم براتون .

اونم نسخه PS3

من احساس میکنم اين جواب ها به کامنت من داده شده..

-----------

به هر حال اگه شماها داريد سره batman و u3 مسابقه می زاريد بايد بگم که هروقت تعداد reveiw ها يکسان بود میشه نتيجه گيری کلی کرد...هرچی تعداد نقد ها بالاتر بره به طبع امتياز بازی هم تا حدودی افت میکنه..هرچند نسخه 360 با review های بالاتر باز هم امتيازش بيشتر هست..که البته اين مقايسه هم درست نيست..چون u3 يک بازی انحصاری هست و batman مولتی..

حالا شما میخواهيد انگ فن بودن به من بزنيد سره اين حرف تا توانيد بزنيد.:d

اینکه پستهای انقادی بدون هیچ گونه توهینی پاک میشه ولی به جاش اسپمهای سوزش و ... پماد سوختگی و .... از این و اون بالا نرو و ... بدون هیچ واکنشی سر جاش میمونه آدم رو کلافه میکنه ... بحث سر اینه که چرا شما باید استثنا قایل بشید برای کسانی که دم به دمتون میدن و خشن برای گروه مخالف .
در ضمن شما همه رو به یک چشم میبینید مثلا بنده در تایپک امتیازات gt 5 حتی یک پست هم ندادم و اگر قصدم تخریب بود بهترین فرصت همون جا بود ! به نظر من و خیلی های دیگه نظر شما اینه :
یا با من باشید یا اصلا نباشید !
پاک کردن پست اگر دو طرفه باشه و به حق هیچ کس اینقدر شاکی نمیشه .

آخرین ویرایش:
قبول داری این مورد واسه هر دو طرف هست؟ :-/ خصوصا Forza 4 که دوستان منتظر بودن فقط یک صدم بیاد زیر 90 تا انتقام اون یکی بازی رو بگیرن :دی البته به نظر من بازیی که متوسطش 94 هست دیگه نمیشه ایراد خیلی خاصی بهش گرفت و هر کس اینکارو کنه خودشو کوچک کرده که البته به خودش مربوطه :دی راستی تاپیک مرحوم Alan Wake هم هنوز سرجاشه :دی

بله قطعا می اومدن اما نه به دلیل پدرکشتگی با بازی بلکه به دلیل یه سری شاد و منگول که قبل از عرضه بازی براش میانگین 97 و بهترین بازی تاریخ رو پیش بینی میکردن.حالا انتظار نداری اگه نمرات زیر 90 میشد همچین افرادی مسخره بشن.
شما هم انتضار نداری یه سری شاد و منگول که امتیاز پایین برا این بازی پیشبینی می کردن الا مسخره بشن؟

کلا مشکل وقتی حل میشه که چند کلمه زشت مثه "پماد -فشار - ترول - اسپم - فن" از دایره واژگان پست دوستان(حتی بزرگای سایت) حذف بشه:dحالا طرف هر پلتفرم خاصی که باشن......تنها همین کار مشکل کودکانه بحثای بیخود رو تموم می کنه....... .میای امتیاز ببینی 10 صفحه چرندیات 2 طرف رو میخوونی ..:(
.
.

برای هر دو طرف همیشه این بچه بازیها بوده، اما نکته اینه که این جور کارها از تاپیک امتیازات Alan Wake شروع شد، همه هم این موضوع رو میدونن.

پس بهتره یا کلا تموم بشه، یا اینکه همینجوری ادامه بدید و درجه سنی سایت رو پایین و پایینتر بیارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or