امتیازات Uncharted 3: Drake’s Deception

Behrooz

کاربر سایت
Gamespot 9/10

IGN
- 10/10

v4mk1jvxnfmavaqku9wr.png

Playmania( Spanish Magazine) - 9.9/10

اولین امتیاز از یک مجله ی اسپانیایی
این مجله به Uncharted 2 امتیاز 9.5 داده بود.
و در آخر این بالاترین نمره ای است که تاکنون این مجله به بازیها اختصاص داده است.

(Power Unlimited (Dutch Magzine به بازی 94/100 داده .

بخشی از Review
"Uncharted 3 is Drake's most varied, compelling and overwhelming adventure ever! It is jaw-dropping... The whole game is full of highlights. One of the best games ever for the PlayStation 3 to date."

PlayStation Official Magazine Spain - 9.8/10

OPM Spain گفته تموم کردن سینگل پلیر بازی، 10 تا 12 ساعت زمان میخواد.
تعداد چپترهای بازی هم مشخص شد.(اسپویل)
22
البته گفته شده چند چپتر پایانی بسیار طولانیه.
Uncharted 1 , 2 به ترتیب 22 و 26 چپتر بودن.

OPM Spain :

Graphics 9.8/10

Excels in all aspects but highlights the progress made ​​in lighting, physical and emotions

Sound 9.8/10

The Castilian dub is impeccable and the campaign is full of memorable melodies

Gameplay 9.8/10

Intense firefights with improved combat and an increasing number of puzzles

Length 9.8/10

10-12 hours of remarkably broad campaign for a full-featured multiplayer section

Online 9.8/10

Cooperative and competitive split screen or online that you will enjoy for many hours
Performance 9.8/10

We really difficult for someone to be able to look further expressed the ps3 hardware

Overall 9.8/10:
A masterpiece to remember for many years and will be difficult to overcome

PS Mania (Italian Magazine) -4.5/5

ریز نمرات
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 10/10
صداگذاری : 9/10

اسکن های مجله:
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-1.jpg
http://sillegamer.com/wp-content/upl...PS-Mania-2.jpg

Swedish Gaming Magazine Level - 10/10

EDGE (Magazine) - 9/10

Gamersnet - 10/10

Being Nerdy - 10/10

XGN - 94/100

متای بازی با 51 نقد 93

لیست امتیازات ثبت شده در Metacritic :

Guardian - 10/10
Destructoid - 10/10
PSX Extreme - 10/10
Games.cz - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Playstation Official Magazine UK - 10/10
TheSixthAxis - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
IncGamers - 10/10
1UP - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Giant Bomb - 10/10
IGN - 10/10
GamePro - 10/10

PSFocus - 9.8/10
Cheat Code Central - 9.8/10

Multiplayer.it - 9.7/10
3DJuegos - 9.7/10

Vandal Online - 9.6/10

GamingXP - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
Game Informer - 9.5/10
GameTrailers - 9.5/10
Everyeye.it - 9.5/10
Computer and Video Games - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10

XGN - 9.4/10

AusGamers - 9.3/10
SpazioGames - 9.3/10
Videogameszone.de - 9.3/10

Level7.nu - 9/10
Eurogamer Portugal - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10

Meristation - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
GameOver.gr - 9/10
Metro GameCentral - 9/10
NZGamer - 9/10
Telegraph - 9/10
Gamer.no - 9/10
Edge Magazine - 9/10
games(TM) - 9/10
VideoGamer - 9/10
Games Radar (in-house) - 9/10
Joystiq - 9/10

Gamereactor Denmark - 8/10
Gamekult - 8/10
Eurogamer - 8/10

The AV Club - 5/10

آخرین ویرایش:
خب چیکار کنم الان که شما متاسفی؟

کارخاصی نیاز نیست انجام بدید فقط همون طور که پست منو پاک میکنی این اسپم ها رو اونم در صورتی هیچ 360 فنی چیزی نمیگه پاک کن اگرم پاک نمیکنی ماله ماهم پاک نکن.برای مثال:

اخه مشکل اینجاست که به اونم نمیشه پناه ببرن
خدا واسه بتمن و پرتال بیشترش کنه ایشالا . ما که بخیل نیستیم ولی مسئله چیز دیگست :دی

اونایی که باید متوجه بشن ، شدن .

من فكر ميكنم دست آخر دوستان به UC2 پناه ميبرن.

بتمن سنگر جدید بعضی هاست ظاهرا ... متاسفم براتون .

دقیقا، همونطور که قبلا توی این فروم بحثش شده هرکدوم از بازی های مولتی پلتفرم در مواقع لازم میتونن انحصاری 360 به حساب بیان ...

اخه همون طور که گفتم مسئله اینجاست که این کامنت ها رو وقتی شاهدیم که هیچ ترولی صورت نگرفته و به قول بابک اینا همه ناشی از خالی کردن عقده های این یه سال میباشه.:|

بازی با میانگین 84 هم مگه فشار داره:-/

متوجه نشدی، اون تاپیک نمونه خوبیه برای اینکه بفهمید اگه این بازی هم همون امتیازها رو گرفته بود الان وضع این تاپیک چطوری بود. همین عده ای که الان تاسف میخورن و ادعای مظلومیت میکنن در اون صورت اینجا پارتی می گرفتن و کسی هم اعتراض نمی کرد. ولی اوضاع طبق مرادشون نبود حالا دارن اعتراض می کنن.

متوجه نشدی، اون تاپیک نمونه خوبیه برای اینکه بفهمید اگه این بازی هم همون امتیازها رو گرفته بود الان وضع این تاپیک چطوری بود. همین عده ای که الان تاسف میخورن و ادعای مظلومیت میکنن در اون صورت اینجا پارتی می گرفتن و کسی هم اعتراض نمی کرد. ولی اوضاع طبق مرادشون نبود حالا دارن اعتراض می کنن.
من بعید میدونم کسی با بازی پدرکشتگی داشته باشه و به خاطر امتیاز بخواد بیاد اینجا به قول تو جشن بگیره.البته نمونه مشابه این رو مثلا در مورد FM4 دیده بودیم که یه سری رسما شمشیر رو از رو بسته بودن و آماده بودن که حمله کنن ولی خب ناکام موندن.ولی اینجا من یادم نمیاد کسی اینکار رو کرده باشه.

چیزی که بحثش تموم شده چی شد جو گرفت دوباره اسمشُ آوردین؟ :-/
خب تقصیر ما چیه یه عده معلوم الحال میرن پشت شنل بتمن قایم میشن؟
اخه مشکل اینجاست که به اونم نمیشه پناه ببرن
چرا عزیز میشه. تا اینجا که به بتمن اونم نسخه PS3 پناه بردن اگه دیدی به U3 یا حتی GOW II - PS2 هم پناه بردن اصلا تعجب نکن.
دوست عزیز چیز تازه ای نیست ( ناظمی رو که داری میگی همه میشناسن ) :
1- از بازی تعریف کنی : میگن باد از کدوم طرف اومده ... چرا رنگ عوض کردید .... ؟
2- از بازی انتقاد کنی : میگن فشار اومده ...سوزش ایجاد شده .... پماد بدم خدمتتون ؟
3-اسم یک سایت رو میاری : میگن قبله جدید .... دشمن دیروز یار امروز ...
4- اصلا پست ندی : میگن که ترسیدن بیان .... رفتن تو لاک .... فهمیدن که با چه بازی طرف هستند و .....

و جالبتر در همه ی این موارد بیای جواب بدی به عنوان ترول کننده یا اسپم دهنده پستت حذف میشه و اخطار هم میگیری ! اکثرش هم از یک ناظم تکراری !
در حالی که این تایپک پره از اسپم سونی سنتری ها ولی ککشون هم نمیگزه .

یادش بخیر .... البته من عقده ای نیستم چون تو این تایپک حتی یک پست هم ندادم !
عزیز اون ناظم همه ی این حرفها رو میزنه هیچکس هم انکار نمیکنه ولی یه سوال:
دروغ میگه؟ حرف ناحق میزنه؟
هنوز تاپیک های امتیاز های بازی Gears و forza و ... و.... پست های دوستان هست که هر یه امتیاز که میومدن حرف از فشار و ترس و ترول و کمیت و کیفیت و... میزدن پستی هم ازشون پاک نمیشد.
حالا به ما که رسید کیوان شد معلوم الحال؟ هنوز تاپیک های دستپخت شما و دوستان تو آرشیو سایت هست نذارید بکشیمشون بیرون...
ویرایش: ظاهرا تا من اومدم پست رو ارسال کنم به یه نمونه از تخلیه ی فشار دوستان اشاره شد... تا دلتون بخواد هست...
امین جان محبت کن این یه پست رو پاک نکن بذار یه عده بفهمن چه خبره...

من بعید میدونم کسی با بازی پدرکشتگی داشته باشه و به خاطر امتیاز بخواد بیاد اینجا به قول تو جشن بگیره.البته نمونه مشابه این رو مثلا در مورد FM4 دیده بودیم که یه سری رسما شمشیر رو از رو بسته بودن و آماده بودن که حمله کنن ولی خب ناکام موندن.ولی اینجا من یادم نمیاد کسی اینکار رو کرده باشه.
براي چي الكي خودتونو ميزنيد به اون راه اگه كسي پدر كشتگي نداره پس چرا 73 صفحه رفته جلو تاپيك اتفاقا تاپيك امتيازات FM4 تقريبا همش بحث در مورد خود نمره و كسي نيومده ايراد بگيره از بازي يا ترول كنه حالا حساب از اون موقع تا حالا كلي پست پاك شده از عناويني مثله GOW III و Metal Gear Solid 4 نام برده ميشه اينا بنظرت اسمش چيه؟

حتی اگرم کسی اینکار رو کرده باشه به خاطره اینه که خودشون شروع کردن.تا همین دیروز قبل از اینکه یه عده بیان با تمسخر بگن بتمن شده بازی انحصاریه بعضی ها و اینا !!! ایا این سر و صدا ها بودش؟؟!! مشکل از خودشونه بعد گردن دیگران میندازن. موضوع بر میگرده به همون تخلیه و اینا.

شوخی می کنی دیگه؟ اگه اون یه نمونه کافی نبود یه سری به تاپیک امتیازات Killzone 3, inFAMOUS 2 و Resistance 3 بزن ببین با این بازی ها کسی پدر کشتگی داشت یا نه.

براي چي الكي خودتونو ميزنيد به اون راه اگه كسي پدر كشتگي نداره پس چرا 73 صفحه رفته جلو تاپيك اتفاقا تاپيك امتيازات FM4 تقريبا همش بحث در مورد خود نمره و كسي نيومده ايراد بگيره از بازي يا ترول كنه حالا حساب از اون موقع تا حالا كلي پست پاك شده از عناويني مثله GOW III و Metal Gear Solid 4 نام برده ميشه اينا بنظرت اسمش چيه؟
والا تا اونجایی که من دیدم یه چیزی حدود 30 صفحه فقط پیش بینی امتیازات توسط یه عده بود.بعدشم که تعریف و تمجیدهای خودتون و فحش دادن یه عده به بقیه و بعدشم که مقایسه کردن با بتمن.اینجا هم اگه میبینید اینطوریه چون اولا Hammer قوی بوده و دوما بازی خوبی هستش.
FM4 هم رسما با امتیازاتش رسما دهن یه عده رو که خیز ورداشته بودن و شمشیر تیز کرده بودن و از قبل هم اعلام کرده بودن رو بست.نمونه های اولیه اش رو واسه شروع کار رو هم میتونید تو این تاپیک ببینید.
شوخی می کنی دیگه؟ اگه اون یه نمونه کافی نبود یه سری به تاپیک امتیازات Killzone 3, inFAMOUS 2 و Resistance 3 بزن ببین با این بازی ها کسی پدر کشتگی داشت یا نه.
البته من با ترولها و مسخره بازیها کاری ندارم ولی شما انتظار داری اگه اونها امتیازات خیلی خوبی نگرفتن هیچکس حرفی نزنه و نقدی نکنه.اینجا هم اگه صحبت اونطوری نیست به خاطر اینه که U3 بازی خوبی هست و امتیازات خوبی گرفته.
خودت داری حرف های خودت رو نقض می کنی... چطور در مورد فورتزا ملت شمشیر در آورده بودن و امتیازهای بالا دهنش رو بسته ولی در مورد Uncharted اینطور نیست؟
پستم رو کامل خوندی؟!

آخرین ویرایش:
والا تا اونجایی که من دیدم یه چیزی حدود 30 صفحه فقط پیش بینی امتیازات توسط یه عده بود.بعدشم که تعریف و تمجیدهای خودتون و فحش دادن یه عده به بقیه و بعدشم که مقایسه کردن با بتمن.اینجا هم اگه میبین فعلا اینطوریه چون اولا Hammer قوی بوده و دوما بازی خوبی هستش.
FM4 هم رسما با امتیازاتش رسما دهن یه عده رو که خیز ورداشته بودن و شمشیر تیز کرده بودن و از قبل هم اعلام کرده بودن رو بست.نمونه های اولیه اش رو واسه شروع کار رو هم میتونید تو این تاپیک ببینید.

البته من با ترولها و مسخره بازیها کاری ندارم ولی شما انتظار داری اگه اونها امتیازات خیلی خوبی نگرفتن هیچکس حرفی نزنه و نقدی نکنه.اینجا هم اگه صحبت اونطوری نیست به خاطر اینه که U3 بازی خوبی هست و امتیازات خوبی گرفته.

خودت داری حرف های خودت رو نقض می کنی... چطور در مورد فورتزا ملت شمشیر در آورده بودن و امتیازهای بالا دهنش رو بسته ولی در مورد Uncharted اینطور نیست؟

اگر کیوان بازی رو نقد میکنه فکر کنم کامل بده :d (یا شایدم 98 :d ) ولی اگر نیما بازی رو نقد کنه فکر کنم 95 بده :d

حالا فهمیدم منظور Cloud Strife چی بود:d، نمیدونم یک سری از دوستان چه پدر کشتگی‌ای با این عنوان دارند که اینقدر خودشون رو عذاب میدند، خوب حقیقت رو با تمام تلخیش قبول کنیم.همیشه همه چیز بر وفق مراد ما نیست!

یه بار پستم رو که نقل قول کردی از اول کامل بخون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or