امتیازات Tom Clancy's The Division

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
ydlvy1n5y2hdqanqx7y6.jpg

Genre: Action , Third Person Shooter
Release Date: March 8 2016
platforms: PS4 X1 PC
Publisher : Ubisoft

OpenCritic : 81
MetaCritic : 82

Digital Spy 100/100
Examiner 100/100
Cheat Code Central 92/100
hobby consolas 91/100
Eurogamer Italy 90/100
Attack of the Fanboy 90/100
Playstation Lifestyle 90/100
GameRant 90/100
We Got This Covered 90/100
LaPS4 90/100
IGN italia 90/100
Brashgames 90/100
IGN Spain 88/100
Multiplalyer.it 88/100
Vandal Online 87/100
86/100
(Merlin'in kazani (Turkey
jeuxActu 85/100
softpedia 85/100
Meristation 85/100
Gamecrate 83/100
GamingBolt 80/100
Giantbomb 80/100
gamingtrend 80/100
High-Def Digest 80/100
gameblog.fr 80/100
insideGamer.nl 80/100
TheSixAxis 80/100
PCGamesN 80/100
XGN 80/100
Xbox Achievements 80/100
Hardcore Gamer 80/100
Gamespot 80/100
MetroGameCentral 70/100
Play!zine 70/100

The jimquisition 65/100
Destructoid 65/100

14059145788099818848_3.png

the jimquisition: Tom Clancy’s The Division is overwhelmingly okay. It will drown you in its abundant okayness, so okay is it in terms of playability and content
It’s a game of just enoughs – it’s just exciting enough to avoid being boring, just polished enough for the numerous glitches to be less offensive, and features co-op just fun enough to make the whole thing relatively worthwhile.
I would’ve loved to have seen it if it were more inspired, ambitious, or offered much else outside of stat upgrades for the sake of finding more stat upgrades. As it stands, The Division is a run-of-the-mill MMO-lite cover shooter and it’s absolutely okay.
6.5
Alright
cheat code central: Cooperative play is a joy, an abundance of gear means your agent is ever-evolving, and an air-tight narrative set within a game world that is unmistakably Tom-Clancian provides a sense of purpose and urgency that makes it nigh impossible to put the controller down. You'll be like me soon enough: fighting off sleep as you recount recent battles with your friends and think about which branch of your base you'd like to upgrade next. It's an addiction as contagious as the fictional virus sweeping through The Division's New York. The wait was worth it, so get out there and gear up, agent. I'll meet you in Brooklyn
Tom Clancy's The Division Review - Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WTF? and m.a.t
طرف هنوز بازی رو از نزدیک ندیده و نمیدونه اصلا چی هست اون وقت اینجا داره از بدی هاش و خوبی هاش برای ما میگه!! والا خیلی نوبره دیگه یعنی دقیقا خود، خفن پنداری هست.

بازی که متاش الان 81 هست یعنی بده و اشغاله؟؟؟ حالتون خوبه جدا؟ بازی درسته نمره 5 و 6 داره ولی تا دلت هم بخواد نمره 8و 9 داره حالا این یعنی چی؟ یعنی بازی کاملا سلیقه ای هست، البته متا 81 رو نمیشه گفت سلیقه ای، میشه گفت یه بازی خیلی خوب ولی خب اینجا...

بازی رو بدون تجربه کردن انقدر میکوبن بعد اون وقت ما داریم راحت و آسوده بازی اش میکنیم ولی اینجا که میایم بنظر میاد این دوستان یه 6 الی 7 دور کل بازی رو شخم زدن و ته و توه بازی رو در آوردن، انقدر با اعتماد بنفس و قاطعیت پست میدن!

طرف هنوز بازی رو از نزدیک ندیده و نمیدونه اصلا چی هست اون وقت اینجا داره از بدی هاش و خوبی هاش برای ما میگه!! والا خیلی نوبره دیگه یعنی دقیقا خود، خفن پنداری هست.

بازی که متاش الان 81 هست یعنی بده و اشغاله؟؟؟ حالتون خوبه جدا؟ بازی درسته نمره 5 و 6 داره ولی تا دلت هم بخواد نمره 8و 9 داره حالا این یعنی چی؟ یعنی بازی کاملا سلیقه ای هست، البته متا 81 رو نمیشه گفت سلیقه ای، میشه گفت یه بازی خیلی خوب ولی خب اینجا...

بازی رو بدون تجربه کردن انقدر میکوبن بعد اون وقت ما داریم راحت و آسوده بازی اش میکنیم ولی اینجا که میایم بنظر میاد این دوستان یه 6 الی 7 دور کل بازی رو شخم زدن و ته و توه بازی رو در آوردن، انقدر با اعتماد بنفس و قاطعیت پست میدن!
الان مشکل چیه؟! من دارم اشتباه میگم؟ خب بیا درستشو بگو ! یا اینکه چون بازیش نکردم نباید کلا درباره این بازی نظر بدم؟! خب نقد هارو واسه همچین وقتایی گذاشتن. چرا وقتی میدونم بازی مشکلات زیادی داره (اگه نداره خب بیا بگو اشتباه میکنم و مثلا بگو باس های بازی فوق العادس!) باید بخرمش؟
حالا خوبه جوابتو خودت دادی که بازی سلیقه ای هستش. خب این بازی به نظر من مشکلات زیادی داره و با سلیقه ی من جور در نمیاد. الان میخوای به Ubisoft ایمیل بزنم بگم که ببخشید این بازیتون مشکل داره و با سلیقه ی من جور نیست؟!
بازم میگم اگه این چیزایی که تو پست های قبلی گفتم اگه درست نیست بیا بگو که اشتباه فکر میکنم نه اینکه که مثل بچه ها کلا با نظر مخالف دادن مشکل داشته باشی.
اگرم خود خفن پندار بودم کلا پستتو جواب نمیدادم چون که اصلا واسم مهم نیست که درباره پست های من چه فکری میکنی ولی خواستم بدونی که این پست های من برای خراب کردن بازی یا حرص دادن طرفداراش نبوده فقط جنبه ی اطلاع رسانی داشت چون قبل از خوندن این نقدا قرار بود بازیو بخرم ولی الان منصرف شدم و ممکن بود یه نفر دیگه مشابه این شرایط من رو داشته باشه.

• Like
Reactions: Grand Theft
الان مشکل چیه؟! من دارم اشتباه میگم؟ خب بیا درستشو بگو ! یا اینکه چون بازیش نکردم نباید کلا درباره این بازی نظر بدم؟! خب نقد هارو واسه همچین وقتایی گذاشتن. چرا وقتی میدونم بازی مشکلات زیادی داره (اگه نداره خب بیا بگو اشتباه میکنم و مثلا بگو باس های بازی فوق العادس!) باید بخرمش؟
حالا خوبه جوابتو خودت دادی که بازی سلیقه ای هستش. خب این بازی به نظر من مشکلات زیادی داره و با سلیقه ی من جور در نمیاد. الان میخوای به Ubisoft ایمیل بزنم بگم که ببخشید این بازیتون مشکل داره و با سلیقه ی من جور نیست؟!
بازم میگم اگه این چیزایی که تو پست های قبلی گفتم اگه درست نیست بیا بگو که اشتباه فکر میکنم نه اینکه که مثل بچه ها کلا با نظر مخالف دادن مشکل داشته باشی.
اگرم خود خفن پندار بودم کلا پستتو جواب نمیدادم چون که اصلا واسم مهم نیست که درباره پست های من چه فکری میکنی ولی خواستم بدونی که این پست های من برای خراب کردن بازی یا حرص دادن طرفداراش نبوده فقط جنبه ی اطلاع رسانی داشت چون قبل از خوندن این نقدا قرار بود بازیو بخرم ولی الان منصرف شدم و ممکن بود یه نفر دیگه مشابه این شرایط من رو داشته باشه.

شما از گرایش Confirmation Bias استفاده میکنید ، البته خیلیا اینطورین. این نوع نظر دادن مناسب نیست ...یک نوعی از تعصب هست.

In psychology and cognitive science, confirmation bias (or confirmatory bias) is a tendency to search for or interpret information in a way that confirms one's preconceptions, leading to statistical errors.

البته نظرتون کاملا محترمه، ولی خب ادم خودش تجربه کنه و نظر بده بهتر هست تا...

• Like
Reactions: PrinceofPersiα

خب شما که میگید review ها هستن پس بزارید بقیه هم همون review هارو بخونن

شما الان دارید نقد های بازی رو نقد می کنید نه خودِ بازی رو...

• Like
Reactions: PrinceofPersiα
الان مشکل چیه؟! من دارم اشتباه میگم؟ خب بیا درستشو بگو ! یا اینکه چون بازیش نکردم نباید کلا درباره این بازی نظر بدم؟!

با عرض احترام، شما الان در مورد بازی نظر نمی دید!! بلکه فقط نقد یا نظر یه نفر دیگه را اینجا نقل قول می کنید.
قسمت جالب هم اینه که شما فقط به اون نقدهایی که نمرات پایین به بازی دادن استناد می کنید و میگید بازی پر از اشکال هست. در حالی که ما داریم کلی نقد مثبت و نمرات 8 به بالا از بازی می بینیم! حالا بماند که میاید میگید اون نقدهای اولیه بازی مشکوک بوده و ...

با عرض احترام، شما الان در مورد بازی نظر نمی دید!! بلکه فقط نقد یا نظر یه نفر دیگه را اینجا نقل قول می کنید.
قسمت جالب هم اینه که شما فقط به اون نقدهایی که نمرات پایین به بازی دادن استناد می کنید و میگید بازی پر از اشکال هست. در حالی که ما داریم کلی نقد مثبت و نمرات 8 به بالا از بازی می بینیم! حالا بماند که میاید میگید اون نقدهای اولیه بازی مشکوک بوده و ...
جالب تر اینه که هیچ کدومتون هیچ دفاعیه قابل قبولی برای مشکلات بازی ندارید فقط خوشتون نمیاد که این ایرادات رو کسی بازگو بکنه
با نادیده گرفتن و انکار کردن این مشکلات بیشتر دارید به خودتون صدمه میزنید و Ubisoft رو به اینکار تشویق میکنید ولی انصافا اگه فن واقعی Ubisoft هستید سر این مشکلات باید پدر Ubisoft رو در میاوردید
ولی اگه که فکر میکنید بازی ای که کلا PVP ایش جواب نمیده و یه باس درست حسابی نداره و... لایق 9 و 10 هستش و اینا مشکل حساب نمیشن همونطور که قبلا گفتم به معیار شما از بازی خوب برمیگرده ( دقیقا مثل نقدهایی که به بازی 9 و 10 دادن )
حالا نمیدونم که مشکل نقل قول از نقدهای دیگه چیه که ارتش فن های بی چون و چرای Ubisoft به من حمله کردن(:D) ولی نظر مخالف و نقد مخالف قرار نیست نظر شما رو تحت الشعاع قرار بده و شما هنوز نظر خودتونو دارید و این هیچ مشکلی نداره. دلیل استنادم به نقد های منفی هم این بود که بیشترشون وقت کافی روی بازی گذاشتن و حداقل یه هفته بعد از انتشار نقدشونو منتشر کردن و از همه مهمتر معیارشون از یه بازی خوب با معیار من برابر بود.
بقیه موارد رو هم توی پست های قبلی توضیح دادم

• Like
Reactions: Grand Theft
دوستان بیاین پول بزاریم برای این دوستمون بازی رو بخریم بلکه استقلالِ رای پیدا کردن ...
شما پولاتو نگه دار واسه Season pass بازی شاید یه چیز بدردبخوری توش بود ...
در ضمن شما قدرت عوض کردن بحثتون خیلی بیشتر از دلیل منطقی آوردنه بهتون تبریک میگم =D>

آخرین ویرایش:
جالب تر اینه که هیچ کدومتون هیچ دفاعیه قابل قبولی برای مشکلات بازی ندارید فقط خوشتون نمیاد که این ایرادات رو کسی بازگو بکنه
با نادیده گرفتن و انکار کردن این مشکلات بیشتر دارید به خودتون صدمه میزنید و Ubisoft رو به اینکار تشویق میکنید ولی انصافا اگه فن واقعی Ubisoft هستید سر این مشکلات باید پدر Ubisoft رو در میاوردید
ولی اگه که فکر میکنید بازی ای که کلا PVP ایش جواب نمیده و یه باس درست حسابی نداره و... لایق 9 و 10 هستش و اینا مشکل حساب نمیشن همونطور که قبلا گفتم به معیار شما از بازی خوب برمیگرده ( دقیقا مثل نقدهایی که به بازی 9 و 10 دادن )
حالا نمیدونم که مشکل نقل قول از نقدهای دیگه چیه که ارتش فن های بی چون و چرای Ubisoft به من حمله کردن(:D) ولی نظر مخالف و نقد مخالف قرار نیست نظر شما رو تحت الشعاع قرار بده و شما هنوز نظر خودتونو دارید و این هیچ مشکلی نداره. دلیل استنادم به نقد های منفی هم این بود که بیشترشون وقت کافی روی بازی گذاشتن و حداقل یه هفته بعد از انتشار نقدشونو منتشر کردن و از همه مهمتر معیارشون از یه بازی خوب با معیار من برابر بود.

وقتی می خوان یه بازی را نقد بکنن میان بر اساس کل مجموعه ای که هست بهش نمره میدن، نه این که فقط نقاط منفی بازی را ببینن و بیان بر اساس کمبودها و نقص هایی که داره بهش نمره نهایی را بدن.
ولی اینجا شما میای فقط نقاط منفی بازی را در نظر میگیری و براساس اون بازی را برآورد می کنی که چی هست. (هر چند این برآوردت هم نتیجه تجربه خودت نیست و براساس نظر دیگران هست و شاید یه نکته ای برای شما خیلی منفی باشه ولی برای یه نفر دیگه اون مورد زیاد تاثیر گذار روی تجربه کلی بازیش نباشه. برای همین هم هست که بچه ها از این که بازی را تجربه نکرده، درباره بازی نظر میدید یه مقدار خوششون نمیاد! )
به عنوان مثال وجود داشتن باگ تو بازی را بیایم یه نکته منفی در نظر بگیریم. همین آقای انگری جو تو نقدش به شدت عصبانی از باگ بود! خود من بعد از 54 ساعت تجربه بازی شاید 4 یا 5 بار اون مشکل باگ گرافیکی برام اتفاق افتاده و زیاد رو تجربه کلی بازیم تاثیر نداشته. حتی یه مثال یه مقدار بیربط به قضیه بزنم. من حدود 60 ساعت ویچر بازی کردم و اندازه کل بازی های عمرم، باگ دیدم!!! ولی بازی به قدری خوب بود و نکات مثبت داشت که اون همه باگی که دیدم، چیزی از ارزش های بازی برام کم نکرد.
یا همین جناب انگری جو اومده میگه چرا لباسش تو لول 30 با بقیه که لول پایین تر دارن فرق نمیکنه! من سر این ایرادش یه خنده کوچولو زدم و رد شدم:)
یه نکته دیگه هم بگم. باز هم نقد های مثبت به اندازه کافی بودن که یه هفته بعد از انتشار بازی اومدن. و البته شما با اونها هیچ کاری نداشتید.
یه نکته دیگه هم بگم! همین دوست عزیزمون وحید که به نظرتون بهتون حمله کرده!! فک کنم خودش به بازی نمره 8 یا 8.5 داده بود و بازی را لایق 9 یا 10 نمیدونه و البته در به خاک و خون کشیدن یوبی سافت هم تابحال چیزی کم نذاشته!!:D

EGM 90/100
Twinfinite 80/100
IBTimes UK 80/100
Digitally Downloaded 90/100
MMOGames 90/100
Game Debate 85/100
Pixel Dynamo 83/100
Eurogamer Italy 90/100
Playstation Lifestyle 90/100
GameRant 90/100
IGN Spain 88/100
insideGamer.nl 80/100
PCGamesN 80/100
Giant Bomb:80/100
GamingTrend:80/100

86/100 (Merlin'in kazani (Turkey
Meristation 85/100
High-Def Digest 80/100
Actiontrip 91/100
Dayli dot 90/100
ZTGD 90/100
Slant Magazine 90/100
Worthplaying 85/100
Gameinformer 80/100
CGmagazine 80/100
Telegraph 80/100
We Got This Covered: 9/10
Hardcore Gamer 80/100
Xbox Achievements 80/100
Gamespot : 8/10

تک تک این نقد های بازی که براتون بالا گذاشتم همشون 1 هفته الی 2 هفته بعد از زمان انتشار بازی و باز شدن سرور های بازی اومدن و اکثرشون هم از سایت های کاملا معتبر و بزرگ هستن و همشون هم 8 الی 9 دادن، این برای اینکه دیگه این بحث خنده دار توطئه چینی و نقد های منفی ظریف و دقیق و نقد مثبت اخ و تف رو نکشید وسط و محض رضای خدا یکم منطقی باشی.

در رابطه با باس، این برمیگرده به اینکه اگه یکم بازی رو از نزدیک دیده بودی و تجربه کردی بودی هیچوقت توقع چنین چیزی رو از بازی نمیکردی، بازی تو سبک Fantasy و تاریخی نیست که باس های تخیلی باشه، دنیای بازی بر اساس دنیای واقعی و منطق های یک دنیای واقعی ساخته شده و دشمن های شما همه انسان های معمولی و در نهایت ارتشی هستند در نتیجه نمیشه از بازی و پایه و اساسش توقع یه باس کلاسیک بازی های MMO و RPG داشت، هرچند از نظر بنده تو بازی Elite Enemy هایی هستند که از صدتا اژدهایان سری Dragon Age و Elder Scrolls و Witcher هم شکست دادشون سخت تر و چلنجینگ تر هست حالا شاید در حد باس های سری Dark Souls و Bloodborne نباشه( که خب مسلمه نیست ) ولی جدا توقع شما از یه بازی Third Person Shooter/RPG/MMO که Reality Base هست چیه؟ مثل اینه که از Battlefield و Call Of Duty انتظار باس داشته باشی!
PVP رو هم تا حدودی به منتقد ها حق میدم ولی بازی یه ریشه خیلی خوب و زیبا از یه بازی تاکتیکال داره و اون روح بازی با مود هایی مثل Team Death Match که فقط بکش بکش خالص و بدون تفکر هست از بین میره و این بر میگرده به همون بیس بازی که نمیشه یه حالت PVP خوب براش در نظر گرفت.
اون بقیه ایراد های بازی رو هم لطفا بگو تا ما بدونیم چیه و الکی «سه نقطه» نزار ته جمله هات.

در رابطه با فن Ubisoft بودن (LoL!!!!) هم امین بالاتر توضیح داد درباره من و واقعا لازم نمیدونم تو این زمینه توضیح بدم!!! من خودم قبل انتشار این بازی انقدر کوبیدمش حسابش از دستم در رفته! همین الان هم کم بهش ایراد نگرفتم ولی کلیت بازی واقعا خوب و عالیه و اصلا و ابدا در حد 5 و 6 نیست!

تک تک این نقد های بازی که براتون بالا گذاشتم همشون 1 هفته الی 2 هفته بعد از زمان انتشار بازی و باز شدن سرور های بازی اومدن و اکثرشون هم از سایت های کاملا معتبر و بزرگ هستن و همشون هم 8 الی 9 دادن، این برای اینکه دیگه این بحث خنده دار توطئه چینی و نقد های منفی ظریف و دقیق و نقد مثبت اخ و تف رو نکشید وسط و محض رضای خدا یکم منطقی باشی.

در رابطه با باس، این برمیگرده به اینکه اگه یکم بازی رو از نزدیک دیده بودی و تجربه کردی بودی هیچوقت توقع چنین چیزی رو از بازی نمیکردی، بازی تو سبک Fantasy و تاریخی نیست که باس های تخیلی باشه، دنیای بازی بر اساس دنیای واقعی و منطق های یک دنیای واقعی ساخته شده و دشمن های شما همه انسان های معمولی و در نهایت ارتشی هستند در نتیجه نمیشه از بازی و پایه و اساسش توقع یه باس کلاسیک بازی های MMO و RPG داشت، هرچند از نظر بنده تو بازی Elite Enemy هایی هستند که از صدتا اژدهایان سری Dragon Age و Elder Scrolls و Witcher هم شکست دادشون سخت تر و چلنجینگ تر هست حالا شاید در حد باس های سری Dark Souls و Bloodborne نباشه( که خب مسلمه نیست ) ولی جدا توقع شما از یه بازی Third Person Shooter/RPG/MMO که Reality Base هست چیه؟ مثل اینه که از Battlefield و Call Of Duty انتظار باس داشته باشی!
PVP رو هم تا حدودی به منتقد ها حق میدم ولی بازی یه ریشه خیلی خوب و زیبا از یه بازی تاکتیکال داره و اون روح بازی با مود هایی مثل Team Death Match که فقط بکش بکش خالص و بدون تفکر هست از بین میره و این بر میگرده به همون بیس بازی که نمیشه یه حالت PVP خوب براش در نظر گرفت.
اون بقیه ایراد های بازی رو هم لطفا بگو تا ما بدونیم چیه و الکی «سه نقطه» نزار ته جمله هات.

در رابطه با فن Ubisoft بودن (LoL!!!!) هم امین بالاتر توضیح داد درباره من و واقعا لازم نمیدونم تو این زمینه توضیح بدم!!! من خودم قبل انتشار این بازی انقدر کوبیدمش حسابش از دستم در رفته! همین الان هم کم بهش ایراد نگرفتم ولی کلیت بازی واقعا خوب و عالیه و اصلا و ابدا در حد 5 و 6 نیست!

The jimquisition 65/100
Metro game central 70/100
The scapist 70/100
Eurogamer poland 70/100
Polygon 70/100
Destructoid 65/100
PC Gamer 68/100
IGN 67/100
Kill Screen 50/100
Paste Magazine 60/100
Digital Trends 50/100
Angry joe show 50/100
این دوتا هم همین چند دقیقه پیش ثبت شد:
PC Invasion 60/100
Game Revolution 70/100
اینا نقدهای منفی و متوسط بازیه اگه یه زحمتی بکشی و یه نگاهی بندازی کاملا نکات منفی بازی مشخصه. بینشونم سایت های اسم و رسم دار زیاده.
این نقد ها بازیو با معیارهای من سنجیدن و همونطور که توی پست های قبل توضیح دادم ممکنه شما از تکراری بودن بازی یا باس های تکراری و بدون هوش مصنوعی درست حسابی خوشتون بیاد ولی واسه من اینطور نیست.
الان این کجاش نامفهوم و غیر منطقیه؟
معنی باس خوب رو هم فهمیدیم! کی گفت باس باید تخیلی باشه تا خوب باشه؟ یعنی از یه ادم معمولی یا ارتشی نمیشه یه باس جذاب درآورد؟ باید حتما شاخ و دم داشته باشه؟!
داشتن یه pvp درست حسابی به روح بازی صدمه میزنه؟!! =)) عاشق توجیح کردناتونم! خب چرا توی تبلیغات به روح بازی صدمه نمیزد؟
خب اگه نمیشه یه pvp خوب براش درنظر گرفت (که میشه) باید کلا قیدشو میزدن.
در مورد کارکتر های فراموش شدنی و داستانی که فقط اسم tom clany روشه و Ending ضعیف و Customization ضعیف سربازها هم تو نقدها اشاره زیادی شده.
در مورد فن بودن هم من به شما اشاره ای نکردم و منظورم شما نبودی و بقیه که خیلی هم تابلو هستن رو خطاب قرار دادم پس واسه خودتون داستان درست نکنید!
خلاصه کلام اینکه شما و منتقدایی که نمراتشون مثبت بوده یه انتظاری از بازی داشتن و من و بقیه منتقد ها یه انتظار دیگه ای داشتیم پس این بحث ها فک نکنم نتیجه ای داشته باشه

• Like
Reactions: beh1382
سر چی این همه بحث آخه:D
بازی متای ۸۰ به بالا داره که میشه رنج یه بازی گریت یا عالی.حالا این وسط یکی ازش حالش بهم میخوره مشکل خودشه
در کل اونایی که دارن بازی میکنن وقتشون رو اینجور جاها تلف نکنن به نظر من:D

• Like
Reactions: -Poormaz-
The jimquisition 65/100
Metro game central 70/100
The scapist 70/100
Eurogamer poland 70/100
Polygon 70/100
Destructoid 65/100
PC Gamer 68/100
IGN 67/100
Kill Screen 50/100
Paste Magazine 60/100
Digital Trends 50/100
Angry joe show 50/100
این دوتا هم همین چند دقیقه پیش ثبت شد:
PC Invasion 60/100
Game Revolution 70/100
اینا نقدهای منفی و متوسط بازیه اگه یه زحمتی بکشی و یه نگاهی بندازی کاملا نکات منفی بازی مشخصه. بینشونم سایت های اسم و رسم دار زیاده.
این نقد ها بازیو با معیارهای من سنجیدن و همونطور که توی پست های قبل توضیح دادم ممکنه شما از تکراری بودن بازی یا باس های تکراری و بدون هوش مصنوعی درست حسابی خوشتون بیاد ولی واسه من اینطور نیست.
الان این کجاش نامفهوم و غیر منطقیه؟
معنی باس خوب رو هم فهمیدیم! کی گفت باس باید تخیلی باشه تا خوب باشه؟ یعنی از یه ادم معمولی یا ارتشی نمیشه یه باس جذاب درآورد؟ باید حتما شاخ و دم داشته باشه؟!
داشتن یه pvp درست حسابی به روح بازی صدمه میزنه؟!! =)) عاشق توجیح کردناتونم! خب چرا توی تبلیغات به روح بازی صدمه نمیزد؟
خب اگه نمیشه یه pvp خوب براش درنظر گرفت (که میشه) باید کلا قیدشو میزدن.
در مورد کارکتر های فراموش شدنی و داستانی که فقط اسم tom clany روشه و Ending ضعیف و Customization ضعیف سربازها هم تو نقدها اشاره زیادی شده.
در مورد فن بودن هم من به شما اشاره ای نکردم و منظورم شما نبودی و بقیه که خیلی هم تابلو هستن رو خطاب قرار دادم پس واسه خودتون داستان درست نکنید!
خلاصه کلام اینکه شما و منتقدایی که نمراتشون مثبت بوده یه انتظاری از بازی داشتن و من و بقیه منتقد ها یه انتظار دیگه ای داشتیم پس این بحث ها فک نکنم نتیجه ای داشته باشه
اول کار بگم که اصلا فن یوبی نیستم و واقعیت رو میگم. میتونی پست های من رو در مورد Far cry primal یا assassin بخونی.کلیات رو دوستان گفتن.در مورد باس بگم که توی بیشتر ماموریتهاش چه اصلی یا فرعی٬ بازی باس داره. اگه با دوستات رفته باشی مسلما سخت تره. مثلا مرحله پس گرفتن اکادمی پلیس. باس اخر مرحله فوق العاده سخت و عالی بود. دو تا اسنایپر از پشت سرش از باس محافظت میکردن و کلا یه وضع خفنی بود. در مورد pvp بگم که rouge شدن کاملا به خودت بستگی داره. دیدم که بعضی ها میگفتن میشه به اشتباه باعث rouge شدن بقیه بشی و حسابی فارم کنی. اصلا اینطوری نیست. همین دیشب موقع شلیک به دشمن اشتباهی به یه agent دیگه تیر زدم و بهم اخطار داد در صورت شلیک دوباره rouge میشی. منم دل و زدم به دریا و rouge شدم. مورد Customization هم قبول ندارم. درسته که شاید هشت تا صورت بیشتر نداره ولی عوض اش توی لباس جبران کرده و اصلا اینطور نیست که دو نفر دقیقا مثل هم بشن. من که ندیدم. اینکه مثل fallout 4 چشم و دهن و ... رو نمیتونی درست کنی چه اهمیتی میتونه داشته باشه و اصلا به گیم پلی ضرر نزده. به نظرم خوبی یه بازی به این چیزا نیست. یکی از بزرگترین خوبی های بازی سیستم کاور هست. فوق العاده است. کاملا با گیم پلی بازی و نحوه ی حمله و هوش مصنوعی دشمن هماهنگه. اگه دشمن ببینه که با چند تا گلوله از جون ات خیلی کم میشه ٬ به خودش اجازه میده و نزدیک ات میشه تا خلاصت کنه و برعکس اگه تو بتونی خیلی زود از جون دشمنت کم کنه اون هم سریع عقب نشینی میکنه یا کاور میگیره. شاید درست باشه که بعضی مواقع شاید لوت خوب گیرت نیاد ولی تا حالا نشده که برم dark zone و سی تا وسیله خارج کنم و همشون چرت باشن. با قابلیت recalculate هم که به بازی اضافه شده حسابی هم حال کردم. دست ات رو توی شخصی سازی لباس و ارمور و ... باز گذاشته. مثلا لباست به دمیج اضافه میکنه ولی تو جون ات خیلی کمه. به راحتی میتونی تغییر اش بدی. در نود و پنج درصد مواقع باب میلت عوض میشه. سیستم matchmaking عالی داره. گرافیک بازی هم خیلی دانگرید نیست. شاید هشتاد درصد اصلیش. از WD خیلی بهتره. بازی به شدت co-op محوره. اوایل تنهایی بازی میکردم و خب زیاد حال نمیداد ولی از وقتی برادرم بازی رو خرید به شدت باهاش حال کردم. وقتی با دوستات بازی کنی و اسکیل گروهتون مکمل هم باشه عالی میشه.نمیدونم چرا از endgame خیلی بد میگن. تا حالا پنجاه ساعتی بازی کردم و تقریبا نصف مراحل رو رفتم.به نظرم واقعا می ارزید که خریدمش. خیلی مواقع بازی میخریدم و کمتر از نصف این زمان رو صرف اش میکردم و اصلا خوب نبود. مثلا وقتی dying light رو تموم میکنی توقع داری بازی چی بشه؟ مطمعنم با محتوای dlc هم بازی بهتر میشه.امیدوارم کامل گفته باشم. اگه نقد یا سوالی دارید در خدمتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or