امتیازات The Walking Dead: Survival Instinct

..ROC..

کاربر سایت
89059881702540563313.jpg

G4MERS - 3\10

امتیازات بخش های مختلف بازی توسط G4MERS
Presentation - 3
Graphics - 2
Sound - 5
Gameplay - 3

VR-Zone - 6\10
GamesReviews - 6\10
GamesBeat - 5.5\10
The Controller Online - 5\10
Game Informer - 5\10
Gaming Irresponsibly - 4.7\10
IGN - 4.5\10
Vandal - 4.5\10
Softpedia - 4.5\10
3djuegos - 4.2\10
Golden4games - 4\10
4Players.de - 4\10
PCGMedia - 4\10
NowGamer - 4\10
GamingVlogNetwork - 4\10
CramG - 4\10
Gamocial - 3.5\10
Polygon - 3\10
GameZone - 3\10
Bloody Disgusting - 3\10
Angry Joe - 3\10
Quarter Disorder - 3\10
About - 3\10
Gamers Heroes - 3\10
Meristation - 3\10
Den of Geek US - 2.8\10
TGC - 2.3\10
Giant Bomb- 2\10
The Gaming Vault - 2\10
Gamereactor Sweden - 2\10
Destructoid - 2\10
Error! Not Found - 2\10
EGM - 1.5\10

عنوان The Walking Dead: Survival Instinct در تاریخ 19 مارس (29 اسفند) برای پلتفرم های X360 ،PS3 ،Wii U و PC منتشر می شود.

آخرین ویرایش:
گرشاسب 5.5 گرفت از ign این 4.5
این همون بازیی بود که وقتی خبر زدیم نسخه pc کنسل شد اونجا همه کنسول بازا برا pc مراسم عزاداری گرفتن
عجب بازیی بود ایکاش خبر تایید دوبارشو نمیزدم چون حیف pc بود که این شاهکار براش بیاد ولی اکتیویژن کلا بلد نیست بازی بسازه سه نسخه اخر کالاف مشابه همه
فقط یه cabelas dangerous hunt رو داد که بد نبود

خوب من به خاطر علاقه ای که به سریالش دارم بازی رو دانلودم کردم 3 ساعتی بازی کردم باید بگم هیچ مشکلی از نظر گرافیک و گیم پلی نیست فقط تنها چیزی که شدیدا ادم رو اذیت میکنه اینه که شما اگر زامبی های یک محله رو پاک سازی کرده باشید باز که برگردید باز اونجان یکی دیگه از نکات منفیش اینه که به طور مثال اگر در طول مرحله کسی از شما چیزی بخواد کل محیط رو بچرخید نمیتونید پیداش کنید یه دفعه میبیند تو پرت ترین جا تو بدترین جا مخفی شده اصلا چیدمان جالبی نداره ! اصلا هیچی با هم هماهنگ نیست ! من نه از گرافیک و نه از نحوه ی استفاده از اسلاح و کلا پیدا کردن تیر و .... اصلا اذیت نشدم بلکه قشنگ هم بود ولی این عدم ناهماهنگی تو طول مراحل و تولید خود به خودی زامبی ها بازی رو به گند کشید ! به عنوان طرفدار سریال این عنوان رو به دلیل مشکلات بالا از سیستمم پاک میکنم :|

خوب من به خاطر علاقه ای که به سریالش دارم بازی رو دانلودم کردم 3 ساعتی بازی کردم باید بگم هیچ مشکلی از نظر گرافیک و گیم پلی نیست فقط تنها چیزی که شدیدا ادم رو اذیت میکنه اینه که شما اگر زامبی های یک محله رو پاک سازی کرده باشید باز که برگردید باز اونجان یکی دیگه از نکات منفیش اینه که به طور مثال اگر در طول مرحله کسی از شما چیزی بخواد کل محیط رو بچرخید نمیتونید پیداش کنید یه دفعه میبیند تو پرت ترین جا تو بدترین جا مخفی شده اصلا چیدمان جالبی نداره ! اصلا هیچی با هم هماهنگ نیست ! من نه از گرافیک و نه از نحوه ی استفاده از اسلاح و کلا پیدا کردن تیر و .... اصلا اذیت نشدم بلکه قشنگ هم بود ولی این عدم ناهماهنگی تو طول مراحل و تولید خود به خودی زامبی ها بازی رو به گند کشید ! به عنوان طرفدار سریال این عنوان رو به دلیل مشکلات بالا از سیستمم پاک میکنم :|
گرافیک بازی حتا از F.E.A.R که اول نسل آمد پایین‌تره. این یعنی فاجعه برای یک بازی امروزی از کیفیت بافت‌ها طراحی‌ها هم میگذرم

بازی رو انجام دادی ؟ سریال رو دیدی ؟ کسی که طرفدار سریالش باشه اینا براش مهم نیست ! ولی اره اگر بخوایم از نظر فنی بگیم یه فاجعست ! منتقد به چشم دیگه به بازی نگاه میکنه و طرفدار سریالش به یه نگاه دیگه ! اینا خیـــــــــــــــــلی با هم فرق دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or