امتیازات The Walking Dead: Survival Instinct

..ROC..

کاربر سایت
89059881702540563313.jpg

G4MERS - 3\10

امتیازات بخش های مختلف بازی توسط G4MERS
Presentation - 3
Graphics - 2
Sound - 5
Gameplay - 3

VR-Zone - 6\10
GamesReviews - 6\10
GamesBeat - 5.5\10
The Controller Online - 5\10
Game Informer - 5\10
Gaming Irresponsibly - 4.7\10
IGN - 4.5\10
Vandal - 4.5\10
Softpedia - 4.5\10
3djuegos - 4.2\10
Golden4games - 4\10
4Players.de - 4\10
PCGMedia - 4\10
NowGamer - 4\10
GamingVlogNetwork - 4\10
CramG - 4\10
Gamocial - 3.5\10
Polygon - 3\10
GameZone - 3\10
Bloody Disgusting - 3\10
Angry Joe - 3\10
Quarter Disorder - 3\10
About - 3\10
Gamers Heroes - 3\10
Meristation - 3\10
Den of Geek US - 2.8\10
TGC - 2.3\10
Giant Bomb- 2\10
The Gaming Vault - 2\10
Gamereactor Sweden - 2\10
Destructoid - 2\10
Error! Not Found - 2\10
EGM - 1.5\10

عنوان The Walking Dead: Survival Instinct در تاریخ 19 مارس (29 اسفند) برای پلتفرم های X360 ،PS3 ،Wii U و PC منتشر می شود.

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم این با این امتیازهای ناجورش باس انحصاری PC میبوده.>:d<
آخه خداییش 1000 تومن بیشتر نمی ارزه. باس بره قاطی بقیه.
منو باش که میخواستم براش کالکتور بگیرم. روم سیاه. تازه طفلک کنسولی های اریج باز.;)

منو باش که میخواستم براش کالکتور بگیرم. روم سیاه. تازه طفلک کنسولی های اریج باز.;)
دو روز پیش ناب کنسولی بود الان چسبید به عناوین انحصاری PC. من پورت بد دارک سولز رو به این بازی ترجیح می‌دم. :|
اصلا PC باز اوریج باز نداریما همه پایرت اصلا یک وضعی است 60 میلیون کاربر Steam زیر سوال رفتند. آمازون و اورجین هم شرمنده حرفتون شدند.:|
یادم نبود Crysis 2 رو همراه با چندین بازی دگیر اوریج دارم اصلا اینا ارویج نیست کپی برابر اصل هستند:|

:arrowd:
آخ جونمی جون.
داغ اینم موند به دل PCای ها.
پ.ن 1: اوه اوه.. چه بد میگذره این روزگار...
پ.ن 2: گوگولی مگولی :-* [2]

شما Bipolar هستین؟مسخره نیست جدی می‌پرسم.:)

جدا این اکتی خجالت نکشید با وجود شاهکار به یاد موندنی Telltale Game یه بازی دیگه به اسم TWD بیرون داد و آبروی این سریو برد
منتظر عرضه ی بازی واقعی TWD یعنی سیزن دوم شاهکار ساخته ی Telltale Game میمونیم و فراموش میکنیم که یه چنین فاجعه ای وجود داشته که فقط خواسته از محبوبیت این اسم استفاده ای کرده باشه

حداقل تو سال جدید سعی کنید ادم باشید هر چند اقتضای سنتونه اینکارا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

من تا حالا قسمت نشده بود فیدبک پست های خودمو ببینم .
1-ماشالله چه دوستانی دارم من:-/
2-من هم این روزهای شما رو گذروندم. میدونم چه احساسی دارین.
3-جواب تک تک عزیزان رو هم میدم.
:arrowd:

پ.ن 1: اوه اوه.. چه بد میگذره این روزگار...
پ.ن 2: گوگولی مگولی :-* [2]

1-بله درست میفرمایید. متاسفانه من بیخود رو این گیم سرمایه گذاری کرده بودم. البته اگه کالکتور داشته باشه میگیرمش منتها دیگه بهم نمیچسبه.
2-شرمنده ام ولی متوجه نشدم. شاید سنم از این کارها گذشته.
شما Bipolar هستین؟مسخره نیست جدی می‌پرسم.:)

پاسخ شما هم دادم عزیز.
حداقل تو سال جدید سعی کنید ادم باشید هر چند اقتضای سنتونه اینکارا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

من نمیدونم چه بدی در حق شما کردم که مورد مهر شما قرار گرفتم! واقعیتش دیگه من تو دنیای گیم پیر شدم ولی آدم نبودن رو نمیدونم با چه ملاکی به من نسبت دادین.

پ ن : سال نو همگی هم مبارک

من فکر میکنم این با این امتیازهای ناجورش باس انحصاری کنسول میبوده.
البته کلا Call Of Duty چه خطی بسازه چه غیره خطی بی داستان با داستان بازی کلا متا بالای 9 میگیره.:)). اما خوب خوب شد دانلود نکردیم این عنوانو .. دی:

دوستان که امتیاز ها رو نگاه میکنن و ... میگن الان که بازی امده رفتن یک تست کنن ببینن بازی چطور بوده ؟

به نظر من از نظر گرافیکی شاید مشکل داشته باشه میشد خیلی بهتر باشه اما بازی واقعا حال میده .

اون احساس سریال رو هم در بازی کاملا احساس میکنی .

تنها مشکل این بازی فقط همون بودجه ای هستش که اکتیویژن براش در نظر گرفته و گرنه بازی خیلی حال میده میشد خیلی بهتر باشه اما به من که داره حال میده .

دوستان که امتیاز ها رو نگاه میکنن و ... میگن الان که بازی امده رفتن یک تست کنن ببینن بازی چطور بوده ؟

به نظر من از نظر گرافیکی شاید مشکل داشته باشه میشد خیلی بهتر باشه اما بازی واقعا حال میده .

تنها مشکل این بازی فقط همون بودجه ای هستش که اکتیویژن براش در نظر گرفته و گرنه بازی خیلی حال میده میشد خیلی بهتر باشه اما به من که داره حال میده .
فرض کن بیای بگی Aliens رو بازی کنید حال میده خوبه عالیه نمراتش کشک هستند.

باز اگه بازی 5 یا 6 گرفته بود حرفات قابل قبول بود اما بازی که 2 یا 3 میگیره جای بحثی باقی نمیذاره و نمیشه گفت بازی سلیقه ایه شاید یکی باهاش حال کنه یکی نه یعنی بازی مشکلاتی داره که غیر قابل بازی کردن میکنتش

فرض کن بیای بگی Aliens رو بازی کنید حال میده خوبه عالیه نمراتش کشک هستند.

باز اگه بازی 5 یا 6 گرفته بود حرفات قابل قبول بود اما بازی که 2 یا 3 میگیره جای بحثی باقی نمیذاره و نمیشه گفت بازی سلیقه ایه شاید یکی باهاش حال کنه یکی نه یعنی بازی مشکلاتی داره که غیر قابل بازی کردن میکنتش

مشکل دوستان همین هستش که برای انجام یک بازی به امتیاز ها توجه میکنن یعنی معیار حال کردن با بازی یا انجام یک بازی امتیاز های هستش که همین منتقدین میدن که اشتباهه .

یک مورد دیگه هم اینکه دوستان دقت نمیکنن منتقدین دارن این بازی رو با اون نسخه دیگه مقایسه میکنن .

وقتی یک بازی حال بده 100% نمراتش کشک میشه اصلا شک نکن به خاطر اینکه اگه اون بازی اگه 1 هم بگیره شما حال کردی و بازی میکنی من هم همین رو میگم برین بازی رو انجام بدین بعد در مورد بازی با نظر منتقدین همراه بشین .

اگه حال نکردین بله نظر شما درست هستش اما اگه حال کردین بر عکس میشه برای شما یعنی اون امتیاز برای شما کشک هستش و بازی میکنید .

بعدشم الان آخر نسل هستش یک بازی که 3 میگیره در حد 6 و بازی که 7-8 میگیره در حد 8-9-9.5 هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or