امتیازات The Last of Us

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

74432825320831130017.jpg

خُب اولین نقد The Last of Us هم با شکستن Embargo توسط سایت/مجله EmpireOnline منتشر شد; 5/5 !

Empire بشدت از بازی تعریف کرده و در توصیف TLoU میگه که, "بهترین ساخته Naughty Dog تاکنون که براحتی میتونه مدعی بهترین بازی این نسل کنسول ها باشه . همچنین از بازی به عنوان Citizen Kane صنعت گیم نام برده, شاهکاری که برای سالها در موردش صحبت خواهد شد ."

OPM - 10/10
"A work of art in which amazing sights and sounds fuel an emotionally draining, constantly compelling end of days adventure. This is Naughty Dog pushing the PS3 to its limit. Over to you PS4"

EDGE - 10/10
Naughty Dog has delivered the most riveting, emotionally resonant story-driven epic of this console generation.

Eurogamer - 10/10
At a time when blockbuster action games are sinking into a mire of desperate overproduction, shallow gameplay and broken narrative logic, The Last of Us is a deeply impressive demonstration of how it can and should be done. It starts out safe but ends brave; it has heart and grit, and it hangs together beautifully. And it's a real video game, too. An elegy for a dying world, The Last of Us is also a beacon of hope for its genre.

IGN - 10/10
PlayStation 3 isn’t only well-known for its number of exclusive games, but for the sheer number of quality exclusives. That’s what makes The Last of Us even more impressive, because not only does it join the ranks of Uncharted, Killzone, God of War, Infamous and more, but it bests them all. In short, Naughty Dog has crafted a game that impresses in virtually every way. The Last of Us is a true feat.

Its unrivaled presentation in particular sets the bar even higher than the Uncharted trilogy already did, and its writing, voice acting and layered gameplay combine to create what is very easily the game to beat for Game of the Year 2013.

Destructoid - 10/10
There is more to The Last of Us than just combat and "emotional" story tropes. To touch on its setpiece moments, to detail its beautiful changes in pace, would be to spoil too much. It cannot be said enough, however, that Naughty Dog's new best creation is complete, and when I say complete, I mean it to pay the highest of compliments. I do not want more from The Last of Us: I do not need more. As the last line was uttered and the credits ushered in the close, I was done. The Last of Us had achieved everything it needed to achieve in order to provide me with everything I wanted.

And it ended perfectly.

GamesRadar - 10/10
The Last of Us is the definitive statement on what the genre has achieved thus far. Made of wildly eclectic gameplay mechanics polished to a sheen, bound intelligently and movingly to one of the most affecting narratives in games, The Last of Us succeeds where so many pretenders have failed.

It combines DNA strands from across the genre, yet reworks and recontextualises them to become far more than the sum of its parts. Its storytelling is peerless, as affecting and multi-layered as it is grounded, underplayed and real. In terms of everything the modern action game has strived to be, The Last of Us is the full-stop at the end of the sentence, leaving no more to be said. Until next-gen. If this is our starting point for that, then the next five to ten years could be truly amazing.

TheSixthAxis - 10/10
Nobody doubted Naughty Dog’s technical expertise – and there’s no question that The Last Of Us pushes the aging PlayStation 3 hardware well beyond what we might expect of it in terms of visual fidelity – it’s in the game’s storytelling and scripting that the real surprises lay. Joel and Ellie’s story is a sprawling, often desperate struggle for survival against insurmountable odds and a series of increasing bad rolls of the dice, and it’s expertly told.

But there are moments of beauty in the tale, both physically and emotionally, between a mismatched duo that end up relying on each other far more than either thought they might. The bright moments are overwhelmingly powerfully so, the innocent ignorance of Ellie’s upbringing slotting perfectly between Joel’s dark, barbed decades of his own private hell, and those they meet on the way.

There’s one fleeting, momentary respite near the end of the tale as Ellie stares out onto a rich green field, Joel at her side. It’s quiet, poignant, delicate and shows an element of nature untouched by the disasters around it. A reminder that not all is bad, not all is lost, and, after everything that’s happened, it’s hard to fight back the tears. These things you can’t help but carry with you long after it’s all over, and few other games can have that kind of hook, that kind of reaction.

The Last Of Us does. Several times. Just be ready.

VideoGamer - 10/10
The Last of Us isn't just the PlayStation 3's swan song; it's the best exclusive on the console full stop.

CVG - 10/10
"The Last of Us is a remarkable achievement, and one of those rare games that you never want to end."

GameReactor - 10/10
This is a masterpiece: play it as soon as possible.

Machinima - 10/10
Overall, multiplayer is light on modes and it may not expand on the core story-driven experience, but it’s still a thoughtful addition to a superbly executed package.

PushSquare - 10/10
An assured, touching, and engrossing adventure, The Last of Us represents a watershed moment for the medium. The unlikely bond that blossoms between the title’s two lead characters is both heartrending and poignantly paced – but the release delivers much more than captivating cinematics. This is a meaty slice of survival action that masterfully depicts the horrors of life in a post-pandemic setting. The conclusion may feel a little hurried, and the multiplayer somewhat surplus to requirements, but this is still an essential tale of survival that will consume you quicker than a cloud of contaminated spores.

GiantBomb - 10/10
The Last of Us is not simply Uncharted with zombies, but it couldn't exist without Naughty Dog having made Uncharted first, either. It's a dark adventure, one rarely filled with laughs or joy. There are bitter pills to swallow along the way, and nothing is taken for granted, not even characters. People live, people die. Sometimes it's fair, sometimes it's not. It's still a zombie game, but a sobering one. Take a deep breath.

Cheat Code Central - 10/10
The Last of Us is one of the best games I have had the pleasure to play in my life. The graphics are gorgeous and believable; the soundtrack is pure audible gold for the ears; the story and actors deliver in a way that it should become industry standard. However, there is one thing The Last of Us does better than many games out there--it treats you like an *****. It doesn’t hold punches; it doesn’t try to hide away from hard issues; it is just what it is. You are not a stupid gamer, and Naughty Dog realizes this and therefore doesn’t treat you like one.

PSU - 9.5/10
A thrilling, cinematic, movie-like action adventure with the best videogame pairing ever conceived

تمامی نمرات :

Push Square
Eurogamer Sweden
Levelup
Game Revolution
Games.cz
The Digital Fix
Joystiq
Push Squar
TheSixthAxis
Telegraph
PlayStation LifeStyle
Guardian
Gameblog.fr
Eurogamer Spain
SpazioGames
Gamereactor Sweden
GamesRadar
Cheat Code Central
Playstation Official Magazine UK
VideoGamer
Edge Magazine
Eurogamer
IGN
Destructoid
Giant Bomb
The Digital Fix
Machinima
Digital Spy
Everyeye.it
Post Arcade (National Post)
Eurogamer Portugal
Eurogamer Italy
PSX Extreme
NZGamer
Vandal Online
3DJuego
Meristation
Multiplayer.it
Canadian Online Gamers
Gamer.nl
GamingTrend
PSX-Sense.nl
GamePlanet
LaPS3
InsideGamer.nl
JeuxActu
EGM
Game Informer
Playstation Universe
4players.de

XGN
The Escapist
GryOnline.pl
Metro GameCentral
IGN Italia
The Globe and Mail (Toronto)
games(TM)
GamesBeat
Gamer.no
Gamereactor Denmark
NowGamer
GameSpot
Toronto Sun
Polygon

آخرین ویرایش:
یک مقدار منطق پیشه کنید و با چشمان باز نظرات مختلف و بعضا مخالف رو بسنجید.
ظاهرا شما متوجه منظور من نشدی. من نمیگم ایرادی تو هوش مصنوعی بازی وجود نداره، حرف من اینه که این ایراد ها اونقد بزرگ نیستن که ارزش بازی رو پایین بیارن و بشه روشون مانور داد.
چون اسم BioShock آورده شد :biggrin1: اینکه مثلا دشمن ها الیزابت رو نمی بینن واسه من کوچکترین اهمیتی نداره، همین طور که اگه مثلا من TLoU رو نقد میکردم این قضیه که دشمن ها در حالت مخفی کاری همراهان شخصیت اصلی رو نمی بینن، واسم اهمیتی نداشت. حالا اگه مثلا نقد BioShock رو احد می نوشت شاید به خاطر همین مشکل ازش امتیاز کم می کرد، پس فلسفه منتقد متفاوت خیلی چیز پیچیده ای نیست به جان خودم :biggrin1: در ضمن واسه همون BioShock به ایرادات بازی تو متن نقد اشاره شده ولی از نظر منتقد اون ایرادات اینقدر بزرگ نبودن که بخواد از بازی امتیاز کم کنه، ممکن بود اگه یکی دیگه BioShock رو نقد کنه به خاطر اون ایرادات ازش امتیاز کم کنه. پس بازم به فلسفه منتقد متفاوت توجه کنید :biggrin1:
محمد اول اینو بگم که اصلا منظور من این نبود که نمره ی بایوشاک زیادیه یا همچین چیزی :دی
بله مثلا همون نامرئی بودن الیزابت برای دشمن ها، نبود New Game+ که با توجه به اون همه ویگور و اسلحه که با یه بار تموم کردن حتی نصفشون هم کامل آپگرید نمیشن ضربه ی اساسی به ارزش تکرار بازی میزنه، ماکسیمم نبودن گرافیک تکنیکی و... که از نظر من هم اهمیتی ندارن چون بازی به قدری نکات مثبت داره که خیلی راحت تمام این نکات منفی رو از بین میبره.
در مورد TLOU هم همین مورد هست.
وقتی تو نقد از هوش مصنوعی انتقاد میشه و مشکلاتش نقطه ضعف به حساب میاد باید مشخص بشه که آیا اصلا هوش مصنوعی بهتر از این بازی وجود داره؟ اگه وجود داره چند تا؟ به تعداد انگشت های یه دست میرسه؟ کدوم بازی؟ Arkham City که تو یه قدمی دشمن یه نفر رو خفت میکنی و اسلحه یا چوبش میفته زمین ولی هیچکس متوجه نمیشه؟ یا وقتی که دشمن ها یه غول بیابونی سیاه پوش با شنل رو بعد از 4 الی 5 پرش متوالی رو سکو ها گم میکنن؟ اگر اون مشکلاتی که تو TLOU وجود داره مضحکن پس این موارد هم مضحکن.
چیزی که مشخصه اینه که در مورد نقد این بازی بیش از حد سخت گیری و به قول معروف مو رو از ماست بیرون کشیدن اعمال شده و این سخت گیری رو نمره هم تاثیر گذاشته.
خلاصه ی مطلب اینکه به نقد ایراد زیادی وارد نیست ولی به نمره چرا. وقتی توی نقد به ایراد ها اشاره بشه ولی نمره ای کسر نشه هر کسی که بخونه متوجه میشه که اون ایراد ها خیلی جزئی بودن ولی وقتی نمره کسر میشه من خواننده ناخودآگاه ذهنم میره به این سمت که لابد ایراد ها خیلی بزرگ بودن که نمره کسر شده.

در مورد قسمت دوم پستت هم حرفی نمیزنم چون باید خیلی وارد جزئیات بشم و پای مسائل دیگه ای به تاپیک باز میشه و کلا دیگه نمیشه جمعش کرد :دی
باز که بحث مقایسه پیش اومد
biggrin1.gif
این چیزهایی که در مورد بتمن گفتی از نظر من مشکل به حساب نمیان (چون نقد بتمن رو من نوشتم گفتم
biggrin1.gif
) این چند تا نقد از احد رو ببین:
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | PS3 | Hitman Absolution | خیانت یا دلسوزی؟
مشکلاتی در هوش مصنوعی
===
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | X360 | Resident Evil 6 | آش شله قلمکار
هوش مصنوعی بد
===
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | X360 | Spec Ops: The Line | شن‌های کابوس‌زا
هوش مصنوعی نامتعادل
===
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | X360 | The Witcher 2: Assassins of Kings | هیولاها در نزدیکی
برخی از ایرادات در هوش مصنوعی

اینا همگی جز نکات منفی بازی ها بودن، پس مشخصه که منتقد The Last of Us رو قضیه هوش مصنوعی خیلی حساسه در نتیجه مثلا اگه BioShock یا Batman و ... رو هم نقد می کرد احتمال زیادی وجود داشت از هوش مصنوعی اون بازی ها هم ایراد بگیره و این قضیه رو جز نکات منفی بازی قرار بده.
خب پس با این حساب من مجبورم با عرض شرمندگی این مورد رو به حساب این بذارم که منتقد شناخت لازم و کافی از هوش مصنوعی رو نداره و انتظاراتش از این بخش غیر منطقی هست :دی
این که هر بازی ای کوچکترین باگ یا مشکلی تو هوش مصنوعیش بود به عنوان ایراد حساب کنیم و اسم هوش مصنوعی نا متعادل یا مشکل دار روش بذاریم از نظر من منطقی نیست :دی
اون چیزی هم که در مورد بتمن گفتم در واقع از دید خود منتقد به اون بازی (که خود منتقد به عنوان هوش مصنوعی برتر نسبت به TLOU بهش اشاره کرده بود) به ایراداتش نگاه کردم.
اگر این مورد که پای جوئل به صندلی گیر میکنه و کسی متوجه صدا نمیشه ایراد هست پس متوجه نشدن افتادن چوب و اسلحه ی دشمن از یک قدمی هم ایراد حساب میشه.
اگر نامرئی بودن افراد همراه در بخش مخفی کاری تو TLOU ایراد تلقی میشه پس گم کردن بتمن بعد از 4-5 تا پرش متوالی هم ایراد تلقی میشه.

آخرین ویرایش:
محمد اول اینو بگم که اصلا منظور من این نبود که نمره ی بایوشاک زیادیه یا همچین چیزی :biggrin1:
بله مثلا همون نامرئی بودن الیزابت برای دشمن ها، نبود New Game+ که با توجه به اون همه ویگور و اسلحه که با یه بار تموم کردن حتی نصفشون هم کامل آپگرید نمیشن ضربه ی اساسی به ارزش تکرار بازی میزنه، ماکسیمم نبودن گرافیک تکنیکی و... که از نظر من هم اهمیتی ندارن چون بازی به قدری نکان مثبت داره که خیلی راحت تمام این نکات منفی رو از بین میبره.
در مورد TLOU هم همین مورد هست.
وقتی تو نقد از هوش مصنوعی انتقاد میشه و مشکلاتش نقطه ضعف به حساب میاد باید مشخص بشه که آیا اصلا هوش مصنوعی بهتر از این بازی وجود داره؟ اگه وجود داره چند تا؟ به تعداد انگشت های یه دست میرسه؟ کدوم بازی؟ Arkham City که تو یه قدمی دشمن یه نفر رو خفت میکنی و اسلحه یا چوبش میفته زمین ولی هیچکس متوجه نمیشه؟ یا وقتی که دشمن ها یه غول بیابونی سیاه پوش با شنل رو بعد از 4 الی 5 پرش متوالی رو سکو ها گم میکنن؟ اگر اون مشکلاتی که تو TLOU وجود داره مضحکن پس این موارد هم مضحکن.
چیزی که مشخصه اینه که در مورد نقد این بازی بیش از حد سخت گیری و به قول معروف مو رو از ماست بیرون کشیدن اعمال شده و این سخت گیری رو نمره هم تاثیر گذاشته.
خلاصه ی مطلب اینکه به نقد ایراد زیادی وارد نیست ولی به نمره چرا. وقتی توی نقد به ایراد ها اشاره بشه ولی نمره ای کسر نشه هر کسی که بخونه متوجه میشه که اون ایراد ها خیلی جزئی بودن ولی وقتی نمره کسر میشه من خواننده ناخودآگاه ذهنم میره به این سمت که لابد ایراد ها خیلی بزرگ بودن که نمره کسر شده.
باز که بحث مقایسه پیش اومد :دی این چیزهایی که در مورد بتمن گفتی از نظر من مشکل به حساب نمیان (چون نقد بتمن رو من نوشتم گفتم :دی) این چند تا نقد از احد رو ببین:
مشکلاتی در هوش مصنوعی
===
هوش مصنوعی بد
===
هوش مصنوعی نامتعادل
===
بازی‌سنتر | نقد و بررسی | X360 | The Witcher 2: Assassins of Kings | هیولاها در نزدیکی

اینا همگی جز نکات منفی بازی ها بودن، پس مشخصه که منتقد The Last of Us رو قضیه هوش مصنوعی خیلی حساسه در نتیجه مثلا اگه BioShock یا Batman و ... رو هم نقد می کرد احتمال زیادی وجود داشت از هوش مصنوعی اون بازی ها هم ایراد بگیره و این قضیه رو جز نکات منفی بازی قرار بده.

باز که بحث مقایسه پیش اومد :دی این چیزهایی که در مورد بتمن گفتی از نظر من مشکل به حساب نمیان (چون نقد بتمن رو من نوشتم گفتم :دی) این چند تا نقد از احد رو ببین:
مشکلاتی در هوش مصنوعی
===
هوش مصنوعی بد
===
هوش مصنوعی نامتعادل
===

الان شما داری هوش مصنوعی Tlou که به جرات بهترین AI این نسل داره با اینا مقایسه میکنی؟؟؟؟ خوب معلومه این 4تا بازی سر تا پاشون ایراده :d (البته شوخی کردم)

با با هر کسی یک نظری داره .یکی شاید به نظرش این بازی بازی خوبی نباشه .حالا چه درست و چه غلط. شما هم تا اونجائی که می خواهید میتونید محتویات نقدر رو به چالش بکشید ولی به شخص منتقد و نمره خواهشا گیر ندید.

من خودم فن ps3 هستم.ولی به نظر من این بازی با تمام جزئیات و خوبیهایش و بهتر بگم با اون عظمتش یک مشکل اساسی داشت.
شما بازی را تمام میکنی دیگه هیچ چیز جدیدی وجود نداره.
یک بازی اشغالی مثل ایول 5 باز بعد از تموم کردنش 2 تا تفنگ جدید 2 تا انگیزه جدید میده که بازی را چند بار تموم کنی.
شما شاید parasite eve 2 را یادتون نیاد ولی ما در PS1 بالای 20 بازی را تموم می کردیم.چون هر بار میرفتیم یک MP جدید یا یک اسلحه جدید و یک حال جدید تو بازی وجود داشت.یک مود جدید و حریف های متفاوت تر
بنده معتقدم LAST OF US یک بازی بزرگ هست و بازی مثل resident evil revelation یک بازی سطح پایین
ولی من فقط برای مود raid mode بازی اویل بیشتر زمان گذاشتم تا last of us

من خودم فن ps3 هستم.ولی به نظر من این بازی با تمام جزئیات و خوبیهایش و بهتر بگم با اون عظمتش یک مشکل اساسی داشت.
شما بازی را تمام میکنی دیگه هیچ چیز جدیدی وجود نداره.
یک بازی اشغالی مثل ایول 5 باز بعد از تموم کردنش 2 تا تفنگ جدید 2 تا انگیزه جدید میده که بازی را چند بار تموم کنی.
شما شاید parasite eve 2 را یادتون نیاد ولی ما در PS1 بالای 20 بازی را تموم می کردیم.چون هر بار میرفتیم یک MP جدید یا یک اسلحه جدید و یک حال جدید تو بازی وجود داشت.یک مود جدید و حریف های متفاوت تر
بنده معتقدم LAST OF US یک بازی بزرگ هست و بازی مثل resident evil revelation یک بازی سطح پایین
ولی من فقط برای مود raid mode بازی اویل بیشتر زمان گذاشتم تا last of us
وقتی بازی فقط سینگل پلیر داشته باشه replay value هموم چیزی که شما میگی درسته اما وقتی مولتی به این شاخی داره چرا شما هی بازی باید تکرار کنی؟

وقتی بازی فقط سینگل پلیر داشته باشه replay value هموم چیزی که شما میگی درسته اما وقتی مولتی به این شاخی داره چرا شما هی بازی باید تکرار کنی؟

کاری به بازی ندارم اما خیلی ها نه دسترسی دارن به آنلاین نه از کامیونتی های آنلاین خوششون میاد که بخوان آنلاین بازی کنن. شخصا سینگل بازی برای من ارجعیت بیشتری توی هر بازی داره از لوکوروکو تا آنچارتد.

کاری به بازی ندارم اما خیلی ها نه دسترسی دارن به آنلاین نه از کامیونتی های آنلاین خوششون میاد که بخوان آنلاین بازی کنن. شخصا سینگل بازی برای من ارجعیت بیشتری توی هر بازی داره از لوکوروکو تا آنچارتد.
عجب ایراد عجیب غریبی !! کمتر بازی همچین چیزی داره معمولا اکثر بازی ها ندارند ولی TLOU باز داره . اتفاقا بازی رو وقتی تموم کنی تمام سلاح ها و آپشن های دیگه رو نمیتونی تقویت کنی و برا بازه دوم حتما باید حالت + رو بری تا بتونی تا ته تقویت کنی . پس اتفاقا داره خوبم داره در حالی که احتیاجی به بودنش هم نبود با اون مولتی و بخش سینگل طولانی و درضمن تروفی ها هم در این بازی طوریه که حتما باید چند بار بری بازی رو تا همشو بگیری

خب یه مقدار خیلی زیادی (نزدیک 1 ساعت، شاید بیشتر :دی) با احد صحبت کردم و یه سری نتایجی به دست اومد که خلاصه ـش رو اینجا میگم:

اول اینکه احد تاکید کرد که 360 فن نیست و همیشه از کیج دفاع میکرده و PS4 رو هم بهتر از X1 میدونه و... :دی (اینا رو خودم میدونستم :دی)

دوم اینکه کلا سخت گیر هست و Dark Souls که محبوب ترین بازی این نسلش هست هم نقد کنه بیش تر از 9 یا 9.5 بهش نمیده. همینطور Bioshock :دی

نکته ی سوم و مهم ترین نکته هم اینکه روشن شد که این تناقض نمرات به خاطر عدم هماهنگی بین اعضا هست که یکی نمره ی فنی میده و یکی نمره ی ارزش. مثلا احد تو نقد هاش همیشه نمره ی فنی میده و خودش هم اشاره کرد که ارزش بازی 10/10 هست و نمره ای که داده نمره ی فنی بوده نه ارزش. ولی مثلا محمد که بایوشاک رو نقد کرده طبیعتا ارزش بازی رو برا نمره دادن در نظر گرفته. همینطور افراد دیگه.
به هر حال امیدوارم در آینده این ناهماهنگی برطرف بشه و یا همه ی اعضا نمره ی فنی بدن یا همه نمره ی ارزش. و یا اگه امکانش وجود داشت برای هر بازی دو تا نمره در نظر گرفته بشه به جای یکی.

یه سری صحبت های دیگه هم شد در مورد هوش مصنوعی که احد معتقده هوش مصنوعی عالی مساوی نیست با هوش مصنوعی کامل که من شخصا قانع نشدم :دی چون من همه چیز رو نسبی حساب میکنم و به صورت نسبی که حساب کنیم هوش مصنوعی TLOU بهترین چیزی هست که تابحال دیده شده :دی

در مورد گیم پلی و داستان و... هم کلی بحث شد و در ادامه به بایوشاک و بتمن و دارک سولز هم ربط پیدا کرد که دیگه نه در حوصله ی من هست نه در حوصله ی تاپیک :دی

هوش مصنوعی که لست داره انقدر سطح بالا و عالی هستش که حتا اگه یکی دو مورد از جمله ( افتادن صندلی ، عطسه کردن یا نمی دونم دیده شدن سایه طرف و این جور صحبت ها ) باز نمی تونه منکر این قضیه بشه که این هوش مصنوعی برای این نسل نیست و فرا نسلی است

- - -ویرایش - - -

اقا یکی عکس 3*4 جناب احد رو بده به من کاریش نباشه :دی

این بازجوئیی کردن منتقد های اینجا هم واقعا در نوع خودش تحسین برانگیزه. یعنی بعضی از کاربرها چــــنـــــــان پیگیر ماجرا میشن که اگر خدای نکرده یکی یه صدمه ای به اعضای خانواده اشون برسونه انقدر حس کارگاهایی و شرلوکشون فوران نمیکرد که توی یک هفته گذشته کرده.

Get a life...

خب یه مقدار خیلی زیادی (نزدیک 1 ساعت، شاید بیشتر :دی) با احد صحبت کردم و یه سری نتایجی به دست اومد که خلاصه ـش رو اینجا میگم:

اول اینکه احد تاکید کرد که 360 فن نیست و همیشه از کیج دفاع میکرده و PS4 رو هم بهتر از X1 میدونه و... :دی (اینا رو خودم میدونستم :دی)

دوم اینکه کلا سخت گیر هست و Dark Souls که محبوب ترین بازی این نسلش هست هم نقد کنه بیش تر از 9 یا 9.5 بهش نمیده. همینطور Bioshock :دی

نکته ی سوم و مهم ترین نکته هم اینکه روشن شد که این تناقض نمرات به خاطر عدم هماهنگی بین اعضا هست که یکی نمره ی فنی میده و یکی نمره ی ارزش. مثلا احد تو نقد هاش همیشه نمره ی فنی میده و خودش هم اشاره کرد که ارزش بازی 10/10 هست و نمره ای که داده نمره ی فنی بوده نه ارزش. ولی مثلا محمد که بایوشاک رو نقد کرده طبیعتا ارزش بازی رو برا نمره دادن در نظر گرفته. همینطور افراد دیگه.
به هر حال امیدوارم در آینده این ناهماهنگی برطرف بشه و یا همه ی اعضا نمره ی فنی بدن یا همه نمره ی ارزش. و یا اگه امکانش وجود داشت برای هر بازی دو تا نمره در نظر گرفته بشه به جای یکی.

یه سری صحبت های دیگه هم شد در مورد هوش مصنوعی که احد معتقده هوش مصنوعی عالی مساوی نیست با هوش مصنوعی کامل که من شخصا قانع نشدم :دی چون من همه چیز رو نسبی حساب میکنم و به صورت نسبی که حساب کنیم هوش مصنوعی TLOU بهترین چیزی هست که تابحال دیده شده :دی

در مورد گیم پلی و داستان و... هم کلی بحث شد و در ادامه به بایوشاک و بتمن و دارک سولز هم ربط پیدا کرد که دیگه نه در حوصله ی من هست نه در حوصله ی تاپیک :دی
این شد 2 کلام حرف حساب...
این بازجوئیی کردن منتقد های اینجا هم واقعا در نوع خودش تحسین برانگیزه. یعنی بعضی از کاربرها چــــنـــــــان پیگیر ماجرا میشن که اگر خدای نکرده یکی یه صدمه ای به اعضای خانواده اشون برسونه انقدر حس کارگاهایی و شرلوکشون فوران نمیکرد که توی یک هفته گذشته کرده.

Get a life...
شهاب جان البته خودتم کم پیگیری نکردی این موضوع رو داداش بکش بیرون دیگه حالا یکی یه چیزی گفت تو هی بیا گیر بده سرویس کردی مارو :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or