امتیازات The Last of Us

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

74432825320831130017.jpg

خُب اولین نقد The Last of Us هم با شکستن Embargo توسط سایت/مجله EmpireOnline منتشر شد; 5/5 !

Empire بشدت از بازی تعریف کرده و در توصیف TLoU میگه که, "بهترین ساخته Naughty Dog تاکنون که براحتی میتونه مدعی بهترین بازی این نسل کنسول ها باشه . همچنین از بازی به عنوان Citizen Kane صنعت گیم نام برده, شاهکاری که برای سالها در موردش صحبت خواهد شد ."

OPM - 10/10
"A work of art in which amazing sights and sounds fuel an emotionally draining, constantly compelling end of days adventure. This is Naughty Dog pushing the PS3 to its limit. Over to you PS4"

EDGE - 10/10
Naughty Dog has delivered the most riveting, emotionally resonant story-driven epic of this console generation.

Eurogamer - 10/10
At a time when blockbuster action games are sinking into a mire of desperate overproduction, shallow gameplay and broken narrative logic, The Last of Us is a deeply impressive demonstration of how it can and should be done. It starts out safe but ends brave; it has heart and grit, and it hangs together beautifully. And it's a real video game, too. An elegy for a dying world, The Last of Us is also a beacon of hope for its genre.

IGN - 10/10
PlayStation 3 isn’t only well-known for its number of exclusive games, but for the sheer number of quality exclusives. That’s what makes The Last of Us even more impressive, because not only does it join the ranks of Uncharted, Killzone, God of War, Infamous and more, but it bests them all. In short, Naughty Dog has crafted a game that impresses in virtually every way. The Last of Us is a true feat.

Its unrivaled presentation in particular sets the bar even higher than the Uncharted trilogy already did, and its writing, voice acting and layered gameplay combine to create what is very easily the game to beat for Game of the Year 2013.

Destructoid - 10/10
There is more to The Last of Us than just combat and "emotional" story tropes. To touch on its setpiece moments, to detail its beautiful changes in pace, would be to spoil too much. It cannot be said enough, however, that Naughty Dog's new best creation is complete, and when I say complete, I mean it to pay the highest of compliments. I do not want more from The Last of Us: I do not need more. As the last line was uttered and the credits ushered in the close, I was done. The Last of Us had achieved everything it needed to achieve in order to provide me with everything I wanted.

And it ended perfectly.

GamesRadar - 10/10
The Last of Us is the definitive statement on what the genre has achieved thus far. Made of wildly eclectic gameplay mechanics polished to a sheen, bound intelligently and movingly to one of the most affecting narratives in games, The Last of Us succeeds where so many pretenders have failed.

It combines DNA strands from across the genre, yet reworks and recontextualises them to become far more than the sum of its parts. Its storytelling is peerless, as affecting and multi-layered as it is grounded, underplayed and real. In terms of everything the modern action game has strived to be, The Last of Us is the full-stop at the end of the sentence, leaving no more to be said. Until next-gen. If this is our starting point for that, then the next five to ten years could be truly amazing.

TheSixthAxis - 10/10
Nobody doubted Naughty Dog’s technical expertise – and there’s no question that The Last Of Us pushes the aging PlayStation 3 hardware well beyond what we might expect of it in terms of visual fidelity – it’s in the game’s storytelling and scripting that the real surprises lay. Joel and Ellie’s story is a sprawling, often desperate struggle for survival against insurmountable odds and a series of increasing bad rolls of the dice, and it’s expertly told.

But there are moments of beauty in the tale, both physically and emotionally, between a mismatched duo that end up relying on each other far more than either thought they might. The bright moments are overwhelmingly powerfully so, the innocent ignorance of Ellie’s upbringing slotting perfectly between Joel’s dark, barbed decades of his own private hell, and those they meet on the way.

There’s one fleeting, momentary respite near the end of the tale as Ellie stares out onto a rich green field, Joel at her side. It’s quiet, poignant, delicate and shows an element of nature untouched by the disasters around it. A reminder that not all is bad, not all is lost, and, after everything that’s happened, it’s hard to fight back the tears. These things you can’t help but carry with you long after it’s all over, and few other games can have that kind of hook, that kind of reaction.

The Last Of Us does. Several times. Just be ready.

VideoGamer - 10/10
The Last of Us isn't just the PlayStation 3's swan song; it's the best exclusive on the console full stop.

CVG - 10/10
"The Last of Us is a remarkable achievement, and one of those rare games that you never want to end."

GameReactor - 10/10
This is a masterpiece: play it as soon as possible.

Machinima - 10/10
Overall, multiplayer is light on modes and it may not expand on the core story-driven experience, but it’s still a thoughtful addition to a superbly executed package.

PushSquare - 10/10
An assured, touching, and engrossing adventure, The Last of Us represents a watershed moment for the medium. The unlikely bond that blossoms between the title’s two lead characters is both heartrending and poignantly paced – but the release delivers much more than captivating cinematics. This is a meaty slice of survival action that masterfully depicts the horrors of life in a post-pandemic setting. The conclusion may feel a little hurried, and the multiplayer somewhat surplus to requirements, but this is still an essential tale of survival that will consume you quicker than a cloud of contaminated spores.

GiantBomb - 10/10
The Last of Us is not simply Uncharted with zombies, but it couldn't exist without Naughty Dog having made Uncharted first, either. It's a dark adventure, one rarely filled with laughs or joy. There are bitter pills to swallow along the way, and nothing is taken for granted, not even characters. People live, people die. Sometimes it's fair, sometimes it's not. It's still a zombie game, but a sobering one. Take a deep breath.

Cheat Code Central - 10/10
The Last of Us is one of the best games I have had the pleasure to play in my life. The graphics are gorgeous and believable; the soundtrack is pure audible gold for the ears; the story and actors deliver in a way that it should become industry standard. However, there is one thing The Last of Us does better than many games out there--it treats you like an *****. It doesn’t hold punches; it doesn’t try to hide away from hard issues; it is just what it is. You are not a stupid gamer, and Naughty Dog realizes this and therefore doesn’t treat you like one.

PSU - 9.5/10
A thrilling, cinematic, movie-like action adventure with the best videogame pairing ever conceived

تمامی نمرات :

Push Square
Eurogamer Sweden
Levelup
Game Revolution
Games.cz
The Digital Fix
Joystiq
Push Squar
TheSixthAxis
Telegraph
PlayStation LifeStyle
Guardian
Gameblog.fr
Eurogamer Spain
SpazioGames
Gamereactor Sweden
GamesRadar
Cheat Code Central
Playstation Official Magazine UK
VideoGamer
Edge Magazine
Eurogamer
IGN
Destructoid
Giant Bomb
The Digital Fix
Machinima
Digital Spy
Everyeye.it
Post Arcade (National Post)
Eurogamer Portugal
Eurogamer Italy
PSX Extreme
NZGamer
Vandal Online
3DJuego
Meristation
Multiplayer.it
Canadian Online Gamers
Gamer.nl
GamingTrend
PSX-Sense.nl
GamePlanet
LaPS3
InsideGamer.nl
JeuxActu
EGM
Game Informer
Playstation Universe
4players.de

XGN
The Escapist
GryOnline.pl
Metro GameCentral
IGN Italia
The Globe and Mail (Toronto)
games(TM)
GamesBeat
Gamer.no
Gamereactor Denmark
NowGamer
GameSpot
Toronto Sun
Polygon

آخرین ویرایش:
متای بازی باید 100 میشد تا اینا 10 میدادن ؟!؟!؟ لول !! :))

چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
شما میگین امتیاز منصفانه نیست منم میگم امتیاز بازی مثل همون متاش هست پس کاملا منصفانست!!!l-)

چه ربطی به متا داره امتیاز متا الان باید رو 97 می بود که چندتا سایت خوشحال نذاشتن
شما خودت انصاف داشته باش بازی که تو این اواخر نسل 40 تا نمره کامل تا الان داره به نظر شما حقش نمره 10 نیست که از بازی سنتر بگیره؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت اگر این بازی حقش 10 نیست به نظر شما کدام باطی حقش 10 است؟؟؟؟

تا وقتی نمیخواین حرف منو بفهمین همین آش و همین کاسست!
اگه بگین بازیسنتر منصفانه نیست پس همراهش بگین متا هم منصفانه نیست!!!
متای 95 یعنی اجماع نظر منتقدای معتبر دنیا اینه که حق این بازی نمره 9.5 بوده,پس اگه متا رو قبول دارین باید هم قبول کنین نمره بازیسنتر هم منصفانه هست!!!
اگه 40 تا نمره 10 داره نمیدونم دقیق ولی لابد 30 تا هم باید زیر 10 داشته باشه چرا اونور قضیه رو نمیبینید!!!
من کاری به بازیهای دیگه ندارم هنوز هم نتونستم این بازی رو بازی کنم ولی چیزی که دارین سوال میکنین نظر شخصی منه,از من بپرسین که فقط میگم سری استارکرفت و وارکرفت و Dragon Age Origins حق گرفتن 10 رو دارن!!!:d
پس این یه نظر شخصیه شاید شما این بازی رو 10 بدونین یکی دیگه 9.5 یکی هم 8,نمیشه بهشون خرده گرفت و شاکی شد!

آخرین ویرایش:
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
شما میگین امتیاز منصفانه نیست منم میگم امتیاز بازی مثل همون متاش هست پس کاملا منصفانست!!!l-)

چه ربطی به متا داره امتیاز متا الان باید رو 97 می بود که چندتا سایت خوشحال نذاشتن

شما خودت انصاف داشته باش بازی که تو این اواخر نسل 40 تا نمره کامل تا الان داره به نظر شما حقش نمره 10 نیست که از بازی سنتر بگیره؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت اگر این بازی حقش 10 نیست به نظر شما کدام بازی حقش 10 است؟؟؟؟

تا وقتی نمیخواین حرف منو بفهمین همین آش و همین کاسست!
اگه بگین بازیسنتر منصفانه نیست پس همراهش بگین متا هم منصفانه نیست!!!
متای 95 یعنی اجماع نظر منتقدای معتبر دنیا اینه که حق این بازی نمره 9.5 بوده,پس اگه متا رو قبول دارین باید هم قبول کنین نمره بازیسنتر هم منصفانه هست!!!
اگه 40 تا نمره 10 داره نمیدونم دقیق ولی لابد 30 تا هم باید زیر 10 داشته باشه چرا اونور قضیه رو نمیبینید!!!
من کاری به بازیهای دیگه ندارم هنوز هم نتونستم این بازی رو بازی کنم ولی چیزی که دارین سوال میکنین نظر شخصی منه,از من بپرسین که فقط میگم سری استارکرفت و وارکرفت و Dragon Age Origins حق گرفتن 10 رو دارن!!!:d
پس این یه نظر شخصیه شاید شما این بازی رو 10 بدونین یکی دیگه 9.5 یکی هم 8,نمیشه بهشون خرده گرفت و شاکی شد!

ولی تو این نقد بازیسنتر بدجوری بوی فن بازی به مشامم می خوره :d
شما نقد دومی که آقای کیوان زحمتشو کشیده بخون نوشته :
در پایان، از نظر من TLOU کاملا شایسته نمره کامل 10 است و هر چیزی کمتر از آن ظلم در حق این بازی است
اما آقای احد اصلا به قسط کوبیدن بازی این بازیو نقد کرده تابلوه دیگه
)x یه ایراداتی گرفته که آدم واقعا میمونه چی بگه :|

خدایش نقد کیوان کجا نقد احد کجا

این عکس که دوستمون گذاشت جواب شما رو میده :d

p616_74432825320831130017.jpg

بعد شما میگید چون متا بازی 95 است پس این امتیاز درست است اما شما یه نگاه به امتیازاتی که بازیسنتر به بازیهای بزرگ داده بندازید متوجه میشید که ما چی میگیم: ( بازی سنتر با این جور امتیاز دادن فقط و فقط اعتبار خودشو پیش کاربراش میاره پایین شما به نمره Halo 4 نگاه بندازید گواه همه چیز است :d )

اسکایریم با متای 94.57 نمره 10
bioshock با متای 94 نمره 10
halo 4 با متای 87 نمره 9.5
uncharted 2 با متای 96 نمره 9.5
the last of us با متای 95 نمره 9.5

آقا جان من 1باز Tlou بازی کن اگه نمره به غیر نمره 10 بهش دادی من خودمو دار میزنم :d به خدا شاهکاره این بازی

البته بایوشاک اینفینیت متاش 94 شد نه 96 !

دیگه بدتر :d الان اصلاحش میکنم

آخرین ویرایش:

شما خودت انصاف داشته باش بازی که تو این اواخر نسل 40 تا نمره کامل تا الان داره به نظر شما حقش نمره 10 نیست که از بازی سنتر بگیره؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت اگر این بازی حقش 10 نیست به نظر شما کدام بازی حقش 10 است؟؟؟؟

ولی تو این نقد بازیسنتر بدجوری بوی فن بازی به مشامم می خوره :d
شما نقد دومی که آقای کیوان زحمتشو کشیده بخون نوشته :
در پایان، از نظر من TLOU کاملا شایسته نمره کامل 10 است و هر چیزی کمتر از آن ظلم در حق این بازی است
اما آقای احد اصلا به قسط کوبیدن بازی این بازیو نقد کرده تابلوه دیگه
)x یه ایراداتی گرفته که آدم واقا میمونه چی بگه :|

خدایش نقد کیوان کجا نقد احد کجا

این عکس که دوستمون گذاشت جواب شما رو میده :d

p616_74432825320831130017.jpg

بعد شما میگید چون متا بازی 95 است پس این امتیاز درست است اما شما یه نگاه به امتیازاتی که بازیسنتر به بازیهای بزرگ داده بندازید متوجه میشید که ما چی میگیم: ( بازی سنتر با این جور امتیاز دادن فقط و فقط اعتبار خودشو پیش کاربراش میاره پایین شما به نمره Halo 4 نگاه بندازید گواه همه چیز است :d )

bioshock با متای 96 نمره 10

آقا جان من 1باز Tlou بازی کن اگه نمره به غیر نمره 10 بهش دادی من خودمو دار میزنم :d به خدا شاهکاره این بازی
البته بایوشاک اینفینیت متاش 94 شد نه 96 !

من کاری به نمره احد ندارم ولی خدایی نقدش فوق العاده جامع و عالی نوشته شده.

نقد بچگانه؟! دوستان خواهشا دیگه کم لطفی نکنید. شما بجای اینکه فقط نمره رو نگاه کنید نقد رو کامل بخونید.

باور کنید اکثراً خوندن نقد رو بخاطر همین موضوعی که پیش اومده
متاسفانه نمیشه گفت که نقد به نقصه و بشه بهش گفت فوق العاده و جامع.همونطوری که اولم گفتم Opening بازی توی اول نقد گفته شده که این اصلاً خوب نیست و یک نقد حرفه ای نباید تیکه ای از بازی رو تعریف کنه مخصوصاً اگر این تیکه جز سورپرایزها باشه یا مثلاً اون تیکه که روابط Joel و Ellie در طول بازی چجوری پیش میره نباید در یک نقد باشه چون میتونه برای کسی که هنوز بازی نکرده و این نقدو میخونه رفتارهای موجود در بازی رو قابل پیش بینی کنه

در برخی از صحنه‌ها، بازی شما را در موقعیتی قرار می‌دهد که مثلا پای شما به بطری‌ها بخورد و به تبع آن توجه یکی از Hunterها به طرف شما جلب ‌شود. با مشاهده چنین صحنه‌ای این گونه تصور می‌کنید که آنها نسبت به صدای برخورد حساس هستند. اما وقتی در ادامه پایتان به یک صندلی می‌خورد و بعد از چندین غلت هیچ واکنشی از سوی آنها نمی‌بینید، به این نتیجه می‌رسید که آن صحنه‌ای که قبلا دیدید، کاملا از پیش تعیین شده بود. متاسفانه بازی در ابتدا انتظاراتی در ذهن بوجود می‌آورد که بعدها برخلاف آن عمل می‌کند. نمونه‌هایی از این کم‌کاریهای عجیب در بازی زیاد است
مثلاً در اینجا باید گفت که بازی شما رو در این موقعیت قرار نمیده بلکه کاملاً شما رو آزاد گذاشته در هر موقعیتی که بخواین قرار بگیرید و اینجور آزادی عمل چطور میتونه از قبل تعیین شده باشه؟!حتی اگر هم صندلی هم صدا تولید نکنه(که واقعاً تولید میکنه و اگر بیفته متوجه میشن ولی در اینجا برعکسش گفته شده) دلیلی بر این نیست که بشه گفت این صحنه از پیش تعیین شده بوده!واقعاً نمیدونم که در کجا بر خلاف انتظارات عمل کرده ولی باز این میتونه به سلیقه ی منتقد برگرده که نظر خودش هست و وارد این موضوع زیاد نمیشم فقط خواستم بگم در اینجور جاها کم کاری نشده با توضیحاتی که دادم
مثلا وقتی جسد یکی از دشمنان پیدا شد، آنها سعی میکنند تا باخبر کردن همدیگر، با احتیاط‌ بیشتری منطقه را جست‌و‌جو کنند. اما بعدها متوجه می‌شوید که اینها صرفا حرف است و در عمل هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد. شاید معادل‌سازی هوش مصنوعی با عناوینی‌ مثل Batman که در آن دشمنانی حساس به وضعیت موجود داشتند، باعث شود تا متوجه شویم که بازی در این بعد از هوش مصنوعی، چیز خاصی برای ارائه ندارد.
یعنی واقعاً برای نویسنده ی این نقد این مورد پیش نیومده که با دقت بگردن؟!این مورد شاید برای اکثریت افرادی که بازی کردن اتفاق افتاده باشه(در واقع همه) و این دقیقاً اتفاق میفته که هر کدوم از دشمنها برن و در محیطهای مختلف رو بگردن و کاری که کردن باعث میشه تغییر استراتژی بده و این میتونه یک چالش خیلی عالی برای مخفی کاری و طرز رفتن شما باشه.در کل این رو باید بگم AI بازی آنچنان در سطح بالایی قرار داره که به راحتی نمیشه هر ایرادی رو بهش گرفت و واقعاً بعضی چیزهایی که اتفاق میفته برای شما واقعاً متعجبتون میکنه و بعد از مدتهای طولانی که بازی کردید شاید اولین باری بوده که همچین حرکتی از هوش مصنوعی دیده باشید
گاها همراهان شما، موقعی که شما کاملا با مخفی کاری پیش رفته‌اید، شروع به تیراندازی می‌کنند تا در یک لحظه زحمات شما را بر باد بدهند و شما در وسط کار انجام شده قرار دهند
اینم نیاز به توضیح زیاد نداره واقعاً که دوستان خیلی دربارش گفتن و من و خیلی های دیگه اصلاً همچین موردی به چشممون نخورده

در آخر هم بگم که نکات منفی و مثبتی که برای بازی قرار داده شده بعضیاشون همدیگه رو نقض میکنن مثل هوش مصنوعی متفاوت که در نکات مثبته و اشکالاتی عجیب در هوش مصنوعی که در نکات منفی هست و اینها در حالی هست که نویسنده ی نقد اکثراً از مشکل هوش مصنوعی صحبت کرده و اصلاً خیلی تعریف خاصی نکرده ولی در نکات قوت قرارش داده(در حالی که اشکلاتش رو هم در نقاط ضعف قرار داده) و وقتی راضی نیست از این هوش مصنوعی و در بعضی ابعاد بنظرش هوش مصنوعی چیزی واسه ارائه نداره و در بعضی صحنه ها بر خلاف انتظاراتش ظاهر شده چرا در نکات قوت هم قرارش داده؟یک مسئله ی دیگه اینه که تنوع مثال‌زدنی در بازی به نظرشون وجود داره که در نکات مثبت قرار دادن ولی در نقاط ضعف تکراری شدن بازی در برخی از قسمت‌ها رو قرار دادن که یک اون دیگری رو نقض میکنه.اگر تنوع مثال زدنی داره بازی خوب چطور تکراری میشه؟!یه سری دیگه از اشکالات رو هم که در پست قبلیم در این تاپیک گفتم که تقریباً همینا هستن

در کل باید بگم که اصلاً من نه میخوام بگم که نویسنده کارشو بلد نیست نه چیز دیگه ای که توهین آمیز باشه.فقط دارم از نقد(نه نمره حرفی هم از نمره نزدم من اصلاً) انتقاد میکنم که واقعاً جای کار خیلی بیشتری داشت و میتونست بهتر از این نوشته بشه.همین

دوستان هنوز چند تا نمره دیگه مونده که ثبت شه خواهشاً کاری نکنید دوستمون پرهام بیاد تاپیکو ببنده :d

قبلاً هم گفتم این نقد اصلاً جایی ثبت نمیشه انقدر جدی گرفتین :d حالا به بازی های با متای زیر 90 طرف اومده 9.5 داده فکر نکنم تقصیر منتقد TLOU باشه

bioshock با متای 94 نمره 10
اینجا Bazicenter.com هست نه Metacritic.com :دی سایتی که نتونه واسه نقدهای خودش استقلال رای و نمره داشته باشه که باید خیلی قشنگ درش رو تخته کنه!

اینجا Bazicenter.com هست نه Metacritic.com :دی سایتی که نتونه واسه نقدهای خودش استقلال رای و نمره داشته باشه که باید خیلی قشنگ درش رو تخته کنه!

نخیر. متاکریتیک نمره 100 داره. به همین دلیل بازیسنتر بــــــایـــــد 100 بده. وگرنه یا پول گرفته یا طرف چیزی حالیش نیست.

خوشم میاد خودتون اول پای متا رو میارید وسط بعد میزنید تو کار انکارش
کی بود میگفت نمره بازی با توجه به متا عالیه؟

آخرین ویرایش:

نخیر. متاکریتیک نمره 100 داره. به همین دلیل بازیسنتر بــــــایـــــد 100 بده. وگرنه یا پول گرفته یا طرف چیزی حالیش نیست.
شهاب جان محمد خان چرا متوجه نمی شید کسی با نمره مشکلی نداره ( یا حداقل من ندارم ) بچه ها بیشتر دارن به متن نقد انتقاد میکنن من خودم وقتی نقد رو میخونم میگم اخرش منتقد 8.5 یا 8 میده من خودم فکر میکنم اگه دست احد منتقد بازی باز بود 10 میداد کلی هم از بازی تعریف میکرد ولی معلومه دستش باز نبوده حالا نمی دونم شاید هم من توهم زدم :d

شهاب جان محمد خان چرا متوجه نمی شید کسی با نمره مشکلی نداره ( یا حداقل من ندارم ) بچه ها بیشتر دارن به متن نقد انتقاد میکنن من خودم وقتی نقد رو میخونم میگم اخرش منتقد 8.5 یا 8 میده من خودم فکر میکنم اگه دست احد منتقد بازی باز بود 10 میداد کلی هم از بازی تعریف میکرد ولی معلومه دستش باز نبوده حالا نمی دونم شاید هم من توهم زدم :d
من جواب اون دوستی رو دادم که امتیازات متا رو گذاشته بود :دی وگرنه بقیه موارد نظر شخصی دوستان هست و هر کسی هم نظرش محترمه. این دستش باز نبوده و اینا رو هم بی خیال بشید بهتره، تا اون جایی که من در جریانم همه تو نقدها دستشون باز هست، هیچکی هم مجبور به انجام کاری نمیشه، یعنی اصلا این حرفی که زدی به هیچ وجه درست نیست :دی

آخه نمره بازی سنتر چه ارزشی داره که دارین سرش بحث میکنین؟:d
یعنی اینجا کسی پیدا میشه که به خاطر نمره بازی سنتر بره یه بازی رو بخره(یا نخره)؟

من این چند صفحه اخیرا ک خوندم فک کردم bc ۷ چیزی داده ک اینقدر دوستان گیر دادن 9.5 ک خیلی امتیاز خوبیه حالا اگه ب متنه ایرادتون اون جداس بحثش اما اگه امتیاز ب نظرتون پایینه باید بگم فن بازی دیگه تا چ حد؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or