امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

خندش می‌گیره آدم تو این تاپیک از دست یه سری فنا. کل تاریخ متاکریتیک همینه. اول اونایی که طرفدارن میان امتیاز می‌دن و بعد کم کم نقدای کمتر مثبت منتشر می‌شن. معمولا هم اون اول بلافاصله که امبارگو برداشته می‌شه یه نمره‌ای می‌آد و نمره‌ی نهایی بعد چند وقت معمولا کمتر می‌شه از اون نمره اولیه.
من نمی‌دونم مثلا چه سناریویی‌ رو تو مغز منتقد تصور می‌کنن که می‌گن یوز اسکورها روی طرف تاثیر گذاشته؟ اصلا اون منتقدی که تحت تاثیر یوز اسکور نمره پایین بده نمره‌ش دیگه چه ارزشی برات داره که اینقدر پیگیرشی؟!
نه عزیز من دست از فرافکنی وردار. یوز اسکور تاثیر نداشته، اون چیزی از بازی که باعث شده یوزرا هجوم بیارن نمره پایین بدن همون چیز منتقد رو هم شاکی کرده همین. اینا علت و معلول نیستن، یه تصادف منطقین.

darkzero هم مونده و معمولا هم خیلی بد نمره نمیده
PLAY!Zine و CD-Action هم که 9.5 و 10 به زودی ثبت میشه مگر اینکه یکی از اون 2 تا گند بزنن یا تام چیک یهو هوس نقد کردن به سرش بزنه که بعیده .
به هر حال خیلی فرقی نداره بازی نقدهاشو گرفت و به موفقیتی که لازم بود رسید , نیل دراکمن یه مصاحبه اخیرا ازش دیدم گفت که انتظار متای پایین تری رو داشته و اصلا متا و حتی فروش براش مهم نیست فقط در حدی باشه که سونی اجازه و آزادی عمل برا پروژه های بعدی بهشون بده . خیلی حال کردم با این حرفش ... حالا یه سری منتقدها فقط نشون میدن که نظر شخصی ندارن و حزب بادن مثل منتقد ZTGD که 10 قطعیش شد 7.5
اخه اینا خیلی وقته نمره داده بودن و اگه میخواستن ثبت کنن تا حالا کرده بودن نکنه متاکریتیک یادش رفته یا از شانس ما اینا رو ثبت نمیکنه؟ :-s اگه از دوستان کسی میتونه نمره ی این سایتها رو به متا اطلاع بده شاید یادش رفته باشه
خندش می‌گیره آدم تو این تاپیک از دست یه سری فنا. کل تاریخ متاکریتیک همینه. اول اونایی که طرفدارن میان امتیاز می‌دن و بعد کم کم نقدای کمتر مثبت منتشر می‌شن. معمولا هم اون اول بلافاصله که امبارگو برداشته می‌شه یه نمره‌ای می‌آد و نمره‌ی نهایی بعد چند وقت معمولا کمتر می‌شه از اون نمره اولیه.
من نمی‌دونم مثلا چه سناریویی‌ رو تو مغز منتقد تصور می‌کنن که می‌گن یوز اسکورها روی طرف تاثیر گذاشته؟ اصلا اون منتقدی که تحت تاثیر یوز اسکور نمره پایین بده نمره‌ش دیگه چه ارزشی برات داره که اینقدر پیگیرشی؟!
نه عزیز من دست از فرافکنی وردار. یوز اسکور تاثیر نداشته، اون چیزی از بازی که باعث شده یوزرا هجوم بیارن نمره پایین بدن همون چیز منتقد رو هم شاکی کرده همین. اینا علت و معلول نیستن، یه تصادف منطقین.
خنده؟از کامنت خودت باید خنده ات بگیره بزرگوار.
"اون چیزی از بازی که باعث شده یوزرا هجوم بیارن نمره پایین بدن همون چیز منتقد رو هم شاکی کرده همین. اینا علت و معلول نیستن، یه تصادف منطقین."
یوزر اسکور؟یعنی منتقدان هم این شکلی هستن؟ 155976

طبق یوزر اسکور ghost of Tsushima بازی بسیار بهتری هست از بازیهایی که اسم پروفایل ات ساخته یا بهترین بازی نسل مثل انچارتد ۴ و بلادبورن و لست ۲ و فورزا و زلدا و ماریو و رددد و ... هست
@Timeless One
مگه قرار نبود اگه کسی از یوزر اسکور و اهمیتش حرف بزنه(این دوستمون حتی پا رو فراتر گذاشته و اهمیت اونو با نظر منتقدان یکی میدونه)اخطار داده بشه و در صورت تکرار بن بشه؟

اخه اینا خیلی وقته نمره داده بودن و اگه میخواستن ثبت کنن تا حالا کرده بودن نکنه متاکریتیک یادش رفته یا از شانس ما اینا رو ثبت نمیکنه؟ :-s اگه از دوستان کسی میتونه نمره ی این سایتها رو به متا اطلاع بده شاید یادش رفته باشه
نه اون 10 سی دی و اون 9.5 ثبت میشه فقط چون مجلن تقریبا دیر ثبت میشن. مثلا تاریخ ثبت نمره های سی دی رو ببینی تقریبا بین ثبت هر سری نقداش که توی شماره جدید مجلشه هر کدوم یک ماه بینش فاصلست

این بخشی که میگی ایراد منتقدها، ایراد یوزر اسکورهاست اشتباهه به نظرم
البته در کل هیچ ربطی به هم ندارن واقعا
تنها پترنی که این جاست اینه که این نقدها بعد ریلیز بازی عرضه شدن، اون نقدها قبلشون :دی
و خب همیشه همینه، نقدها یکم بعد عرضه تغییر می کنن.. بعضیا منفی تر میشن... بعضیا هم مثبت تر

چیزی که هست اینه که خیلی کمتر نقدهای عرضه تحت تاثیر امبارگو اند. همین!
یوزر اسکور خیلی بعیده تاثیر رو منتقدها داشته باشه

کاملا درسته GOT هم بهترین بازی نسله

نه اون 10 سی دی و اون 9.5 ثبت میشه فقط چون مجلن تقریبا دیر ثبت میشن. مثلا تاریخ ثبت نمره های سی دی رو ببینی تقریبا بین ثبت هر سری نقداش که توی شماره جدید مجلشه هر کدوم یک ماه بینش فاصلست
خب پس خیالم راحت شد.همینطوری در حد بازی ظلم شده چه برسه اینکه اینا رو هم ثبت نکنن.حالا کاری به این ندارم که نقدها بعد لانچ بازی افتضاح شده و کاری ندارم که منتقدان تحت تاثیر چی بودن ولی بازی بدشانسی هم آورد.قشنگ یادمه سه چهار تا نمره کامل و ده که توی لیست ناشران و فعالان متاکریتیک بودن ثبت نشد و amin.ap و only sony هم توی تاپیک قرار داده بود.علاوه بر این از شانس بد بازی giant bomb که خیلی از بازی خوشش اومده و ضریب بالایی ذاره هم نمره نداده به بازی.شک ندارم اگه این هم حاشیه دور بازی نبود و اینهمه بدشانسی نمی آورد راحت میتونست ۹۷_۹۶ بشه واقعا حیف شد.ولی این متایی هم که الان گرفته واقعا با اینهمه حاشیه و جنجال و بدشانسی خیلی خیلی عالیه

این بخشی که میگی ایراد منتقدها، ایراد یوزر اسکورهاست اشتباهه به نظرم
البته در کل هیچ ربطی به هم ندارن واقعا
تنها پترنی که این جاست اینه که این نقدها بعد ریلیز بازی عرضه شدن، اون نقدها قبلشون :D
و خب همیشه همینه، نقدها یکم بعد عرضه تغییر می کنن.. بعضیا منفی تر میشن... بعضیا هم مثبت تر

چیزی که هست اینه که خیلی کمتر نقدهای عرضه تحت تاثیر امبارگو اند. همین!
یوزر اسکور خیلی بعیده تاثیر رو منتقدها داشته باشه

نه اشتباه نیست، کل حقیقتم نیست ولی میدونم نخاله و مزدور سایبری و اینا ممکنه زیاد باشه ولی همه رو با یه چوب نمیشه روند. اون حجم اولیه که یه ساعت واکتروعم ندیده بودن خب شوخیه. بعدم به هر حال باید چیزی باشه که حجم قابل توجه ناراضیان جدی رو سمبلیک کنه همونطور که متای بازی از نظر دوستان می‌گه یه سری آدم فهمیده بازی رو شاهکار می‌دونن. منم اعتباری به یوز اسکور نمی‌دم. منبع درجه اول نیست برام که. حالا برای اشاره به نارضایتی عمومی بجای یوز اسکور میتونیم بگیم شلغم فرقی نداره ولی باید چیزی برای اشاره باشه. دلقکای یوتیوبم جز زیر مجموعه‌‌ی همین شلغم میتونه باشه.

ولی اینکه یوز اسکور تاثیر گذاشته از یه جهت موافقم. اونم اینکه فضا رو برای انتقاد باز کرده. اینم بعید می‌دونم سناریوی دوستان باشه ینی اینکه یک: بازی واقعا اشکال داره و دو: اگه جو واسه همه نقدها اینقد باز بود شاید متای بازی هم بالای نود نمی‌شد که شما بیای ناراضی باشی که داره می‌رسه ۹۳!

مثل اینکه بحث ممنوع بوده. له‌ش فقط اوکی نیست یا علیه‌شم ممنوعه؟ چون خود دوستان هی اشاره می‌کنن. به هر حال من اصراری ندارم. اینم خواستم اشاره دوستمونو رفع سوءتفاهم کنم.

این یعنی چی دقیقا ؟! میشه اینو دقیق توضیح بدی لطفا ...

ساده است :D
فشار امبارگو روشون کمتره، میتونن راحتتر در مورد بازی صحبت کنن. همین :D
تازه میتونه دلیلش این هم نباشه و یه بخشیش برگرده به فشار ناشرها :-? ولی خب من نمیخوام خیلی تئوری ببافم :D همون ایده تاثیر یوزر اسکورها بهتره :D (بخوام تئوری ببافم برحسب این همه تاپیک نمره ها که خودم آپدیت کردم، کلا همیشه جو بین نقدهای بعد و قبل ریلیز فرق داره...)

تازه میتونه دلیلش این هم نباشه و یه بخشیش برگرده به فشار ناشرها :-? ولی خب من نمیخوام خیلی تئوری ببافم :D همون ایده تاثیر یوزر اسکورها بهتره :D (بخوام تئوری ببافم برحسب این همه تاپیک نمره ها که خودم آپدیت کردم، کلا همیشه جو بین نقدهای بعد و قبل ریلیز فرق داره...)
داریم در مورد امتیاز صحبت میکنیم، یعنی چی فشار امبارگو؟ یعنی مثلا IGN و Gameinformer و EuroGamer و.... تحت فشار امبارگو ۱۰ دادن؟ یعنی ۱ هفته از ریلیز میگذشت مثلا ۸ یا ۹ میدادن؟
امبارگو یعنی تا ریلیز نشده نگو بازی چند تا کرکتر قابل بازی داره یا نگو داستان چند فصل داره یا... اینا چه ربطی به امتیاز منتقد داره؟ یا چه ربطی به ارزش بازی داره؟
ناشر چه فشاری میتونه بیاره؟ پول داده؟ ارث پدرش رو میخواد؟ خوار مادر منتقد رو داده دست کریتوس ؟ :D بعد به IGN فشار میاره ولی به ۴ تا سایت بی در و پیکر مثل The Gamer و... زورش نمیرسه :D

بنظرم بیخیال واقعا :D

داریم در مورد امتیاز صحبت میکنیم، یعنی چی فشار امبارگو؟ یعنی مثلا IGN و Gameinformer و EuroGamer و.... تحت فشار امبارگو ۱۰ دادن؟ یعنی ۱ هفته از ریلیز میگذشت مثلا ۸ یا ۹ میدادن؟
امبارگو یعنی تا ریلیز نشده نگو بازی چند تا کرکتر قابل بازی داره یا نگو داستان چند فصل داره یا... اینا چه ربطی به امتیاز منتقد داره؟ با چه ربطی به ارزش بازی داره؟
ناشر چه فشاری میتونه بیاره؟ پول داده؟ ارث پدرش رو میخواد؟ بعد به IGN فشار میاره ولی به ۴ تا سایت بی در و پیکر مثل The Gamer و... زورش نمیرسه :D

منم میتونم همه اینا رو در مورد تاثیر یوزر اسکور بگم خدایی... خیلی مسخرست :D
اگه بخوایم منطقی باشیم یا دنبال کلیک اند یا نظرشون فرق داشته همین :D

پ.ن: تاثیر ناشرها قبلا بحثش شد که کلا ممکنه روابط شون رو با نشریه ها قطع کنن که شامل کدهای نقد و دعوتنامه ها و موارد دیگه میشه
یه چند مورد خاص بوده که پای پول وسط بوده... خیلی کم اند و نمیشه روشون حساب کرد... اتفاقا این موارد برای سایت های بزرگتر حیاتی تره تا چند تا نشریه کوچیکتر که از کلیک و مخاطب بیشتر سود می کنن تا جریان رابطه با ناشر و حمایت طرفدارهای بازی

امبارگو یعنی تا ریلیز نشده نگو بازی چند تا کرکتر قابل بازی داره یا نگو داستان چند فصل داره یا... اینا چه ربطی به امتیاز منتقد داره؟ یا چه ربطی به ارزش بازی داره؟
ناشر چه فشاری میتونه بیاره؟ پول داده؟ ارث پدرش رو میخواد؟ خوار مادر منتقد رو داده دست کریتوس ؟ :D بعد به IGN فشار میاره ولی به ۴ تا سایت بی در و پیکر مثل The Gamer و... زورش نمیرسه :D

میون کلامتون این یه‌چیز تایید شده‌س دیگه واقعا که بین سایت‌ها و ناشرها روابط خاصی برقراره

مثلا ناشر به وبسایت مبلغی رو پرداخت میکنه، در مقابل وبسایت بازی جدید ناشر رو تبلیغ می‌کنه. از طرف دیگه ناشر اجازه تور و دسترسی به پشت‌پرده و مصاحبه اختصاصی به اون خبرگزاری میده که با بازدید بیشتر مطلب، هم به نفع خبرگزاریه و هم ناشر.

دوباره یک وجهه دیگه‌ش اینه که خبرگزاری‌هایی معمولا Review Copy می‌گیرن که این کانکشن برقراره و اون نمرات اول اگر Favorable باشن، به فروش بازی کمک می‌کنه.

مثال خیلی خیلی معروفش که ماجرایی شد واسه خودش هم نقد گیم‌اسپات از Kane & Lynch بود که باوجود اسپانسر شدن Square Enix، منتقد گیم‌اسپات به بازی ۶ داد و بعد نقدش اخراج شد. اسم منتقد رو متاسفانه یادم نمیاد ولی از آدم حسابی‌های صنعته و بعدش هم که نقد سایر سایت‌ها اومد و K&L اولی با سر رفت تو دیوار

---

جدای از این دلیل اصلی وجود داشتن «ناشر» تو زمینه بازی، سینما، کتاب و موسیقی همینه که چون منابع مالی بسیار وسیع‌تری داره نسبت به یک استدیو/نویسنده/خواننده، بخشی از فروشی بازی رو صاحب میشه تا در عوض فشار کاری و مالی بخش تبلیغات و هزینه عرضه رو به عهده بگیره… یجور رابطه همزیستی. وگرنه اینطور نیست که مثلا کارگردان و تیم GTA با روسای Rockstar و Take2 رفیق گرمابه و گلستان باشن و با هم همکاری کنند

آخرین ویرایش:
داداش به جای این بیهوده گویی هات بیای یه جای دیگه رو بازی اسپویل کنی اینجوری شاید بیشتر تاثیر بزاره، چون این بازی از مهم ترین نشریه ها و منتقدای نمره کامل گرفت و برچسب بهترین یا یکی از بهترین گیم های تاریخ روش خورده، متاشم ۹۴ و این متا به صورتی بدست اومده که بازی قبلش لیک شده، بازی مولتی پلیر نداشت شماره قبل یه مولتی پلیر محبوب داشت، خشونت بازی بالا هست و حتی با توجه به محدودیت سنی گذاشته شده یه عده بچه کوچولو اومدن این رو ایراد حساب کردن و نمره کم کردن، شماره دوم یکی از بهترین های تاریخه، نفرت پراکنی عجیبی دور بازی وجود داشت که برای بعضیا این نفرت طوری هست که گویا سری the last of us و دراکمن باعث مرگ یکی از اعضای خونوداشون شده الان میخوان انتقام بگیرن از این بازی:D یعنی برای بقیه بازی های بزرگ طوری هست که همه خوشحالن که قراره یه بازی خیلی خوب بیاد که ازش لذت ببرن ولی برای the last of us اینجوریه که جماعت عظیمی شمشیر بدست وایساده بودن تا بازی رو تخریب کنن، البته خودم با این حال میکنم، این نشونه ی عظمت و بزرگی ناتی داگ و دراکمن هست که همچین بازی ساختن که به راحتی میشه گفت یکی از مهم ترین بازی های تاریخه شایدم مهم ترین، خلاصه که باید با این عظمت سری the last of us کنار اومد و نمیشه کاریش کرد، درک میکنم کنار اومدن با این موضوع برای کسایی که با این بازی مشکل دارن سخته ولی خوب یه کاریش باید بکنن.
اگه یه سریا هم جوگیر بازی و ننه من غریبم بازی رو بزارن کنار قرار نیست متای بازی ۹۳ بشه، وقتی کلا دو سه تا نشریه مونده که دو تاش نمره هاشون معلومه که ۱۰ و ۹.۵ و اتفاقا اون ۱۰ هم از سی دی اکشنی هست که کلا زیاد ۱۰ نمیده و انگشت شماره نمره های کاملش و ضریب بالایی هم داره یعنی متای ۹۴ فیکس هست.

آخرین ویرایش:
داداش به جای این بیهوده گویی هات بیای یه جای دیگه رو بازی اسپویل کنی اینجوری شاید بیشتر تاثیر بزاره، چون این بازی از مهم ترین نشریه ها و منتقدای نمره کامل گرفت و برچسب بهترین یا یکی از بهترین گیم های تاریخ روش خورده، متاشم ۹۴ و این متا به صورتی بدست اومده که بازی قبلش لیک شده، بازی مولتی پلیر نداشت شماره قبل یه مولتی پلیر محبوب داشت، خشونت بازی بالا هست و حتی با توجه به محدودیت سنی گذاشته شده یه عده بچه کوچولو اومدن این رو ایراد حساب کردن و نمره کم کردن، شماره دوم یکی از بهترین های تاریخه، نفرت پراکنی عجیبی دور بازی وجود داشت که برای بعضیا این نفرت طوری هست که گویا سری the last of us و دراکمن باعث مرگ یکی از اعضای خونوداشون شده الان میخوان انتقام بگیرن از این بازی:D یعنی برای بقیه بازی های بزرگ طوری هست که همه خوشحالن که قراره یه بازی خیلی خوب بیاد که ازش لذت ببرن ولی برای the last of us اینجوریه که جماعت عظیمی شمشیر بدست وایساده بودن تا بازی رو تخریب کنن، البته خودم با این حال میکنم، این نشونه ی عظمت و بزرگی ناتی داگ و دراکمن هست که همچین بازی ساختن که به راحتی میشه گفت یکی از مهم ترین بازی های تاریخه شایدم مهم ترین، خلاصه که باید با این عظمت سری the last of us کنار اومد و نمیشه کاریش کرد، درک میکنم کنار اومدن با این موضوع برای کسایی که با این بازی مشکل دارن سخته ولی خوب یه کاریش باید بکنن.
اگه یه سریا هم جوگیر بازی و ننه من غریبم بازی رو بزارن کنار قرار نیست متای بازی ۹۳ بشه، وقتی کلا دو سه تا نشریه مونده که دو تاش نمره هاشون معلومه که ۱۰ و ۹.۵ و اتفاقا اون ۱۰ هم از سی دی اکشنی هست که کلا زیاد ۱۰ نمیده و انگشت شماره نمره های کاملش و ضریب بالایی هم داره یعنی متای ۹۴ فیکس هست.

داداش کسی در مورد بازی حرفی نزد :D شمشیرتو بیار پایین... Calm Down...
داشتم در مورد تغییر رویه نقدها قبل و بعد عرضه حرف میزدم که همیشه هست... تو این مورد یه خورده شدیدتر بوده
این که چرا یکی به خشونت بازی ایراد گرفته یا چرا نسبت به نیل دراکمن این قدر هیت وجود داره یا چقدر دلست عظیمه خیلی ربطی به چیزی که من و نیما بحث می کردیم سرش نداره. همشون یه بحث کامل دیگن
در کل حتی به نظرم پست مو نخوندی، یوزرنیم رو دیدی درجا صرفا ریپلای زدی :D

پ.ن: تاثیر ناشرها قبلا بحثش شد که کلا ممکنه روابط شون رو با نشریه ها قطع کنن که شامل کدهای نقد و دعوتنامه ها و موارد دیگه میشه
یه چند مورد خاص بوده که پای پول وسط بوده... خیلی کم اند و نمیشه روشون حساب کرد... اتفاقا این موارد برای سایت های بزرگتر حیاتی تره تا چند تا نشریه کوچیکتر که از کلیک و مخاطب بیشتر سود می کنن تا جریان رابطه با ناشر و حمایت طرفدارهای بازی

احیانا این تاثیر ناشر و روابط و کد نقد و ... فقط برای سونی و مخصوصا TLOU II هست ؟!
چون ندیدم وقتی Zelda میاد 70 تا 10/10 میگیره از این صحبت ها پیش بیاد و اتفاقا خودت با افتخار از این رکوردشکنی صحبت میکنی !
یا چطور شرکت عظیم و ثروتمندی مثل MS نمیاد از این روابط استفاده کنه بلکه مهمترین IP هاش حداقل 90 رو بگیرن ؟!!
یا EA ؟ یا Ubisoft ؟ یا Bethesda ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or