امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

باورم نمی‌شه از نقد همچین آدمی دارید دفاع می‌کنید! :D "شوخی"! :)):D
عاقا دم شما گرم که بدون هشدار لینک فرستادی و برای منی که نه لیک دیده بودم و نه اسپویلر،بازی رو لو دادی:|فقط دمت گرم بهم بگو اونقدر داستان غیر قابل پیشبینی هست که منی که هیچی از جزئیات نمیدونم بازم سورپرايز شم؟(همون یک ثانیه اول که دیدم بستمش)
اون پست اولی هم یه اخطار بدی برای بقیه ثواب داره

کافی بود 10/10 میداد به بازی نمیدونم اونموقع بهش دلقک میگفتین یا موقتا براتون استاد میشد؟
نه ... مگه وقتی به TLOU 1 امتیاز 10 داد کسی در موردش حرف زد ؟ یا بقول شما استاد شد ؟ اینا کلا ماهیتشون اینه که فن هاشون حال کنن باهاشون ، الان هم که یوتوب پلتفرم اصلی هیترهای بازی شده.
و اگه این جوی که بوجود اومده برعکس بود همین آدم 10 میداد و همه ی اون چیزایی که مسخره میکنه به نکات مثبت تبدیل میشد.

قضیه خیلی مشخصه ، همین تالار امتیازها رو شما ببین ، این همه تاپیک امتیاز داریم برای بازیهای مختلف ، کجا و چه زمانی دیدی به این شکل نقدها و امتیازهای یوتوبرها مطرح بشه ؟!

هرکی از بازی تعریف کرد = بافهم، اهل دل، معتبر، کاربلد
هرکی به بازی ایراد گرفت: دلقک، تازه به دوران رسیده، بچه و...
^ جو الان تاپیک این هست :-"
دیگه وقتی کامنت هایی مثل" ps4 داشتن لیاقت میخواد!" و کامنت تاریخی " متاسفم برای کسایی که ویدیوگیم براشون به یه سرگرمیه سطحی و بچه گانه خلاصه میشه. متاسفانه یا خوشبختانه این بازی فراتر از سطح درک خیلیاست و من بسیار احساس خوبی دارم که جزء این دسته از افراد سطحی نگر نیستم و میتونم از این داستان خاص و منحصربفرد لذت ببرم." پست میشن و دوستان هم با کلی به به کردن لایک میزنن و همچین نظراتی روو معتبر میدونن، دیگه کلا جای بحث و منطق باقی نمیمونه :-j:-j:-j

هرکی از بازی تعریف کرد = بافهم، اهل دل، معتبر، کاربلد
هرکی به بازی ایراد گرفت: دلقک، تازه به دوران رسیده، بچه و...
^ جو الان تاپیک این هست :-"
دیگه وقتی کامنت هایی مثل" ps4 داشتن لیاقت میخواد!" و کامنت تاریخی " متاسفم برای کسایی که ویدیوگیم براشون به یه سرگرمیه سطحی و بچه گانه خلاصه میشه. متاسفانه یا خوشبختانه این بازی فراتر از سطح درک خیلیاست و من بسیار احساس خوبی دارم که جزء این دسته از افراد سطحی نگر نیستم و میتونم از این داستان خاص و منحصربفرد لذت ببرم." پست میشن و دوستان هم با کلی به به کردن لایک میزنن و همچین نظراتی روو معتبر میدونن، دیگه کلا جای بحث و منطق باقی نمیمونه :-j:-j:-j

وقتی داری از تنابی بالا میری بهتره ببنیی اون طرف تناب چیه داری میری داخل چاه یا بیرون میای .

الان اون طرف که با بازی حال کرده نفهم و پول گرفته از سونی و فن و ... شما دوستان که ایراد میگیرین معتبر .

کسی نگفت بازی ایراد نداره یا قراره همه خوششون بیاد اما دلقک بازی و ... لطفا وارد نقد کردن نکنین که فردا روزی سر یک بازی دیگه قشنگ میشه هزار تا Meme راجب بازی های دیگه ساخت و رفتار های بچگانه و دلقک بازی کرد و ترول های وارد نشده همین الان من میتونم هزار تا ایراد به تمام بازی های که انجام دادم بگیرم اما آیا درسته یا چون من خوشم نیومده باید همه بیان خوششون نیاد ؟

فرق نقد و انتقاد و تخریب اول یاد بگیرین بعد از چیزی ایراد بگیرین .

وای به روزی که مقاوت کنید در مقابل "متوجه شدن" :D
واقعا به یاد ندارم سر هیچ کدوم از بازیای ND یا باقی استودیوهای سونی کسی برای تعریف از بازی لینک از یوتیوبر و استریمر گذاشته باشه اونم امثال AJ و پیودی‌پای :D کسی هم نگفته حق ندارن بازی رو نقد کنن. AJ میتونه تا آخر عمرش هر روز پارت۲ رو ترول کنه که شما بهش میگید نقد، ولی هیچ متر و معیاری برای تشخیص خوب یا بد بودن بازی نیست. هیچوقت نبوده نیست و نخواهد بود. اسکیل‌آپ هم که مشخصه دچار مرض AJ شده چون در گذشته با خیلی از بازیا مشکل داشته و بزرگترینشون RDR2 بود که حتی توی ویدئوی مربوط به دیزگان با عنوان "in defence of daysgone" اشاره میکنه به مشکلات مشترک دیزگان که توی RDR2 هم بودن اما کسی بهشون اشاره نکرد. ولی چرا اون زمان اینقدر لودگی نکرد سر RDR2 و الان داره خودش رو پاره میکنه سر TLOUP2؟! چرا اون زمان به ۱۰های بیشمار RDR2 واکنشی نشون داده نمیشد؟ جَوی که توی اینترنت راه افتاده و فکر میکنن اگه به لودگی‌هاشون و مقاومت در مقابل نفهمیدن ادامه بدن خیلی کول جلوه داده میشن! یه عده هم توی توئیتر بهشون میگن برادر من دست ازین اسکل بازیا بردار برگرد سر کار خودت اما خب خوش میگذره بهشون :D

وقتی داری از تنابی بالا میری بهتره ببنیی اون طرف تناب چیه داری میری داخل چاه یا بیرون میای .

الان اون طرف که با بازی حال کرده نفهم و پول گرفته از سونی و فن و ... شما دوستان که ایراد میگیرین معتبر .

کسی نگفت بازی ایراد نداره یا قراره همه خوششون بیاد اما دلقک بازی و ... لطفا وارد نقد کردن نکنین که فردا روزی سر یک بازی دیگه قشنگ میشه هزار تا Meme راجب بازی های دیگه ساخت و رفتار های بچگانه و دلقک بازی کرد و ترول های وارد نشده همین الان من میتونم هزار تا ایراد به تمام بازی های که انجام دادم بگیرم اما آیا درسته یا چون من خوشم نیومده باید همه بیان خوششون نیاد ؟

فرق نقد و انتقاد و تخریب اول یاد بگیرین بعد از چیزی ایراد بگیرین .
درسته کسی قرار نیست از همه ی بازی ها خوشش بیاد یا برای بقیه تعیین تکلیف کنه، ولی بحث الان این نیست که همه باید از بازی بدشون بیاد....

اول اینکه، این داستان یوتیوبر ها و لایو استریمر ها از وقتی شروع شد که عزیزان فن بازی میگفتن هرکی از بازی ایراد میگیره 100% "بازی نکرده" و یا بچست/تینیجره و چون این بازی بزرگسالانست! پس طرف داستان رو نمیفهمه یا سطح درکش پایینه...
بعد دیده شد که خیلی از لایو استریمر ها (که بازی رو لایو انجام دادن) هم از داستان و بخش هایی دیگه ای از بازی ایراد میگیرن، یجورایی یه جوابی بود به دوستانی که میگفتن هرکی از بازی بد میگه = بازی نکرده.
الانم که خوب همه ی لایواستریمر ها و یوتیوبر ها شدن دلقک :-"

دوم، یوتیوبر هایی که بازی رو نقد میکنن، اکثرا نقدهاشون خودمونی تره، یعنی فکر کن که مثلا میخوای بازی رو برای یکی دوستات تعریف کنی، اکثر یوتیوبر ها این کارو میکنن و درسته نقد حرفه ای نیست ولی دلیل نمیشه که حرفاشون بی پایه و اساس باشه، اونا هم بالاخره کلی بازی کردن و کلا کارشون اینه، نمیشه گفت فقط بخاطر دلقک بازی الکی یه بازی رو بکوبن.

و یه نکته دیگه، وضعیت منتقد های گیم خیلی داغونه در کل :-" در حدی که بعضی از همون بلاگر ها و یوتیوبر ها نقد های بهتری نسبت به "منتقد" های رسمی مینویسن...

با‌ورم نمیشه این تاپیک سر یه دلقک زباله ای به نام انگری جو ده صفحه رفته جلو :|

خدایی خسته نشدید از این همه نفرت پراکنی ؟ نمیدونم هدفتون چیه، ولی احساس میکنم خاطره بدی از دراکمن دارید :D . عزیز من تا دیروز از دکل دانکی بالا میرفتید که خدایی منتقداست ولی وقتی نقدش اومد جوری ضایع شدید که زدید جاده خاکی.
این همه منتقد درست و خفن تو صنعت هست برید حداقل نقد اونارو بخونید .
مثل ایشون که با ۳۰ سابقه تازه بازنشست شدن.

آخرین ویرایش:
به پارت ۱ امتیاز ۹۵ داده بودن

151531

The Irony is Killing me:))
لول اینو ببین ، سلطان منتقدین یوتیوبر :)) ، جدا از دفعه بعد فقط نمرات انگری جو و امثالهم میذاریم اینجا :-j
انصافا چند ساله اینجام تا حالا ندیده بودم یک نفر اینقدر از یوتیوبر جماعت تو تاپیکهای امتیازات بالا بره. بابا فهمیدم تو خیلی شاخی . فقط تو میفهمی امثال انگری جو . :))
برو خدا روزیتو جای دیگه بده ;)

آخرین ویرایش:
با‌ورم نمیشه این تاپیک سر یه دلقک زباله ای به نام انگری جو ده صفحه رفته جلو :|
@
خدایی خسته نشدید از این همه نفرت پراکنی ؟ نمیدونم هدفتون چیه،
The Irony is Killing me:))

درسته کسی قرار نیست از همه ی بازی ها خوشش بیاد یا برای بقیه تعیین تکلیف کنه، ولی بحث الان این نیست که همه باید از بازی بدشون بیاد....

اول اینکه، این داستان یوتیوبر ها و لایو استریمر ها از وقتی شروع شد که عزیزان فن بازی میگفتن هرکی از بازی ایراد میگیره 100% "بازی نکرده" و یا بچست/تینیجره و چون این بازی بزرگسالانست! پس طرف داستان رو نمیفهمه یا سطح درکش پایینه...
بعد دیده شد که خیلی از لایو استریمر ها (که بازی رو لایو انجام دادن) هم از داستان و بخش هایی دیگه ای از بازی ایراد میگیرن، یجورایی یه جوابی بود به دوستانی که میگفتن هرکی از بازی بد میگه = بازی نکرده.
الانم که خوب همه ی لایواستریمر ها و یوتیوبر ها شدن دلقک :-"

دوم، یوتیوبر هایی که بازی رو نقد میکنن، اکثرا نقدهاشون خودمونی تره، یعنی فکر کن که مثلا میخوای بازی رو برای یکی دوستات تعریف کنی، اکثر یوتیوبر ها این کارو میکنن و درسته نقد حرفه ای نیست ولی دلیل نمیشه که حرفاشون بی پایه و اساس باشه، اونا هم بالاخره کلی بازی کردن و کلا کارشون اینه، نمیشه گفت فقط بخاطر دلقک بازی و الکی یه بازی رو بکوبن.

و یه نکته دیگه، وضعیت منتقد های گیم خیلی داغونه در کل :-" در حدی که بعضی از همون بلاگر ها و یوتیوبر ها نقد های بهتری نسبت به "منتقد" های رسمی مینویسن...

بحث دقیقا همینه شما یک بازی انجام میدی خوشت میاد یا نمیاد اگه خوشت نیومده خوشت نیومده ایرادت میگی میری بقیه هم میتونن راجبش صحبت کنن یا ایرادی که میگیری وارده به نظر بقیه یا نیست .

حالا میایم راجب بخش دوم اگه شما با اینکار میخوای بگی کسی که بازی کرده خوشش نیومده پس من که داشتم نظرم از روی کسی که بازی خوشش نیومده میگم بازی بد یا مشکل داره بازم نظرش ارزش نداره چون بازی نکرده بدرد خود شخص میخوره هر کاری بکنی نمتیونی به کسی که بازی انجام نداده وجهه موجه بدی چون اون خوشش نیومده پس ملاک چون بین اون کسی که خوشش نیومده هم میشه راجب نظرش صحبت کرد و بقیه میتونن قبول داشته باشن یا نداشته باشن .

کسی مثل انگیری جو یا هزار تا یوتوبر برای جمع کردن فالوور هزار تا مسخره بازی انجام میدن که پول در بیارن نظرش برای خودش میتونه خوب باشه اما اینکه ملاک باشه با این رفتار که نظرش مخالف پس مخالف ها درست میگن چرتی بیش نیست .

نقد خودمونی . =)) نقد اصول داره خودمونی غیر خودمونی نداره یک سری اصول و پایه داره شما داری نظر شخص به عنوان نقد در نظر میگیری نقد هنر همین کارها رو کردین هه شدن نقاد و راجب هر چیزی نظر میدن .

شما اول فرق نقد با نظر دادن راجب یک چیزی درک کنین به نظر من بهتر اسم اینها رو نمیزارن نقد کردن نقد اینکه شما اصول و پایه های یک اثر در نظر بگیری و بر اساس اون اثر نقدش کنی کجای نظر های خودمونی شما نقد کجاش یک اصول ثابتی داره .

lol باشه از فردا نقد های فاخر سینما و کتاب و ... هم میدیم به همین یوتیوبر ها . :)) اینکه شما کی ملاک نقدت قرار میدی و نظرش برات ارزش داره نظر خودت اما اینکه بقیه بخوان اون ملاک قرار بدن بدرد نظر شخصی خودت میخوره به شخصه نمیرم نقد یکی روی یوتیوب نگاه کنم که برم فیلم نگاه کنم یا بازی کنم بلکه نظر کلی افراد که در اون صنعت نظر دارن میبینم بعد تصمیم میگیرم خودم تجربه کنم نه اینکه بر اساس نظر انها بگم خوب دیگه این گفت فلان فیلم متوسط دیگه نبینم ولش کن فلانی گفت فلان داستان مشکل داره حتما مشکل داره من نرم بازی کنم برم به بقیه بگم فلانی گفته بازی مشکل داره .

یعنی حتی از گفتن این چند خط اخر خودم خندم گرفت که نظر های خنده داری میدین .

هر ساختار شکنی در مدیوم گیم و به خصوص سینما قطعا تاوان داره . یه امر کاملا طبیعی که من میگم نیل دراکمن کاملا بهش واقف بوده . یکی از تاوان هاش حمله به نویسنده و خالق اثر هست ، یکی دیگه از تاوان هاش از دست رفتن بخشی از طرفداران و ... در نتیجه شک ندارم نیل دراکمن از کاری که کرده و اتفاقاتی که افتاده و شکاف به وجود امده بین طرفداران کاملا رضایت داره . و من به عنوان یه طرفدار که حتی به یه سری از بخش های داستان نقد دارم این جسارت و پذیرش تاوان رو تحسین میکنم. امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه حتی اگر قرار باشه داستان یه تراژدی اذیت کننده باشه . قطعا ساختار شکنی همراه با تحول و پیشرفت خواهد بود .

نقد خودمونی . =)) نقد اصول داره خودمونی غیر خودمونی نداره یک سری اصول و پایه داره شما داری نظر شخص به عنوان نقد در نظر میگیری نقد هنر همین کارها رو کردین هه شدن نقاد و راجب هر چیزی نظر میدن .

شما اول فرق نقد با نظر دادن راجب یک چیزی درک کنین به نظر من بهتر اسم اینها رو نمیزارن نقد کردن نقد اینکه شما اصول و پایه های یک اثر در نظر بگیری و بر اساس اون اثر نقدش کنی کجای نظر های خودمونی شما نقد کجاش یک اصول ثابتی داره .

lol باشه از فردا نقد های فاخر سینما و کتاب و ... هم میدیم به همین یوتیوبر ها . :)) اینکه شما کی ملاک نقدت قرار میدی و نظرش برات ارزش داره نظر خودت اما اینکه بقیه بخوان اون ملاک قرار بدن بدرد نظر شخصی خودت میخوره به شخصه نمیرم نقد یکی روی یوتیوب نگاه کنم که برم فیلم نگاه کنم یا بازی کنم بلکه نظر کلی افراد که در اون صنعت نظر دارن میبینم بعد تصمیم میگیرم خودم تجربه کنم نه اینکه بر اساس نظر انها بگم خوب دیگه این گفت فلان فیلم متوسط دیگه نبینم ولش کن فلانی گفت فلان داستان مشکل داره حتما مشکل داره من نرم بازی کنم برم به بقیه بگم فلانی گفته بازی مشکل داره .

یعنی حتی از گفتن این چند خط اخر خودم خندم گرفت که نظر های خنده داری میدین .
lol اگه قراره از اصول حرف بزنیم که کل ژورنالیسم گیم و مربوط به گیم میره زیر سوال! ویدئو گیم الان پر سود ترین صنعت سرگرمی هست و از هالیوود و ... هم زده جلو، ولی نه جایی جدی گرفته میشه و تقریبا هیچوقت فراتر از سرگرمی ساده نمیره ( به غیر از تک و توک بازیی هایی مثل planescape torment یا disco elisyum ) یکی از دلایلشم همین نقد ها و نشریات هستن.
منتقد اصولی: "شیندلر لیست دنیای گیم :-j"
منتقد گیمفا هم فکر میکنه اصولی نقد میکنه :-j:-j:-j
+
در کل برید همون احساس خوبی داشته باشید که جزء این دسته از افراد سطحی نگر نیستید و میتونید از این داستان خاص و منحصربفرد لذت ببرید که با بهترین های دنیای سینما و داستان گویی رقابت میکنه :-"

lol اگه قراره از اصول حرف بزنیم که کل ژورنالیسم گیم و مربوط به گیم میره زیر سوال! ویدئو گیم الان پر سود ترین صنعت هست و از هالیوود و ... هم زده جلو، ولی نه جایی جدی گرفته میشه و تقریبا هیچوقت فراتر از سرگرمی ساده نمیره ( به غیر از تک و توک بازیی هایی مثل planescape torment یا disco elisyum ) یکی از دلایلشم همین نقد ها و نشریات هستن.
+
در کل برید همون احساس خوبی داشته باشید که جزء این دسته از افراد سطحی نگر نیستید و میتونید از این داستان خاص و منحصربفرد لذت ببرید که با بهترین های دنیای سینما و داستان گویی رقابت میکنه :-"

دقیقا مشکل شما همینه شما داری به خاطر اینکه یکی اسم خودش گزاشته منتقد همه منتقد ها رو سلاخی میکنی و به کسی میگی منقد که اصلا معنی منتقد بودن نمیدونه چیه وقتی شما میای برای زیرسوال بردن بقیه منتقدین صنعت یکی که نظر شخصیش به عنوان منتقد پخش میکنه زیر سوال میبری که یکی که منتقد نیست ببری بالا این مشکل از دیدگاه شماست و واقعا lol داره نظرت الان شما داری دقیقا یکی مثل انگری جو میبری بالا در حالی که من دقیقا در کنار همون منتقد گیمفا شما قرارش میدم .

گفتم شما اول فرق نظر شخصی و کسی که اسم خودش میزاره منتقد و اصول منتقد بودن میفهمه تفاوت قائل شو بعد میبینی که نظر کلی منتقدین نه نظر یک نفر که اسم خودش گزاشته منتقد یا شما بهش میگی منتقد مثل انگری جو خودمونیتون اون وقت نظرات اصولی و نقد های حرفه ای صورت گرفته این وسط هم میبینی .

ما قرار نیست احساس خوبی یا بدی داشته باشیم مثل اینکه شما زیادی جو گرفتت که میخوای ثابت کنی که بازی ارزش نداره وگرنه نقد های کلی و نظر کلی راجب بازی داره میگه یک بازی عالی و به نظر خودم که بازی تجربه کردم نزدیک دیگه نیازی نیست احساس خوب یا بدی داشته باشم برای نظر شخصی شما .

lol اگه قراره از اصول حرف بزنیم که کل ژورنالیسم گیم و مربوط به گیم میره زیر سوال! ویدئو گیم الان پر سود ترین صنعت سرگرمی هست و از هالیوود و ... هم زده جلو، ولی نه جایی جدی گرفته میشه و تقریبا هیچوقت فراتر از سرگرمی ساده نمیره ( به غیر از تک و توک بازیی هایی مثل planescape torment یا disco elisyum ) یکی از دلایلشم همین نقد ها و نشریات هستن.
+

دلیل اصلیش امثال شما هستید که فقط داستانی براتون قابل قبوله که خیر و شر داشته باشه و شما هم با همون "خیر" بزنید همه رو لت و پار کنید و ازش بُت بسازید و پُسترش رو بزنید به دیوار.

حتما همین کار رو میکنیم . شما هم بشینید رو یوتوب بازی کنید و همونجا با انگری جو و ... حزب تنفر تشکیل بدید و به همدیگه حال بدید که بازی رو زدیم زمین حس اکثریت بگیرید به خودتون :-j
به پارت ۱ امتیاز ۹۵ داده بودن

View attachment 151531

البته 97 داده ، متا اشتباه ثبت کرده . اینم مثبت و منفی نقدش :

The graphic section is the pinnacle of the current generation of consoles
Its incredible story and the way the narrative is handled
The depth given to the characters and the world in which it is set
The soundtrack is sublime and accompanies perfectly

Exploring certain areas exhaustively can become tedious

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن