امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

خود AJ اینقد که شما دارید نقدشو جدی میگیرید کار خودشو جدی نمیگیره بابا طرف یوتوبره کل زندگیش از همین کانالش در میاد و سابسکرایباش وقتی دور یه چیزی اینقد سر و صدا میشه خب طرف دوست داره سوار بر خواسته مردم بشه و یه استفاده ای هم بکنه

کسی هم از نقدش بالا نرفت و این خانوم هم خدا رو شکر شدیدا اینجا منفوره
من کاری به حرف ایشون ندارم، ولی همین AJ با اون عکس العملش ثابت کرد اگه از نظر فیزیکی virgin نباشه، از نظر مغزی کاملا هست. سر اون سکانس از شدت عصبانیت داشت تشنج می‌کرد و یک ریز چرت و پرت می‌گفت مردک! :))
این خانوم رسما به همه توهین میکنه بعد کاری به حرف ایشون نداری ؟
بعد با واکنش AJ مشکل داری ؟
AngryJoe همین , اگه بازی دوست داشته باشه تحسین میکنه
اگه دوست نداشته باشه چیز های تو ذهنش صادقانه میگه
------
یا در حال داد زدنه، یا خوندن کامنتای چت (که بدون استثنا ترول و meme هستن)، یا ور رفتن با گوشی ؟
AngryJoe مثل سایر استریمر ها یک ساعت و دوساعت بازی نکرد
9 تا 10 ساعت زنده بازی استریم می کرد
9 تا 10 ساعت
انتظاری داری 9 ساعت مستقیم به TV نگاه کنه ؟

----------------------
این سطح از تعصب ؟
بازی 54/55 تا نمره کامل گرفته کافی نیست ؟ حتما همه باید بازی تحسین کنن و گرنه دلقک ان ؟
دوستان تحمل حتی یه نظر مخالف هم ندارن

اگه بحث این باشه که من بخوام ببینم به جز خودم نظر کل کامیونیتی در مورد بازی چیه(نه اینکه بخوام نظرشو به عنوان مدرک خوب یا بد بودن بازی استفاده کنم یا ببینم صلاح هست از بازی خوشم بیاد یا نه Lol)، ویدئوی Angry Joe که می‌بینم هیچی کامنتای ویدئوش رو هم می‌رم می‌خونم.
بحث کلِ کامینیوتیِ بازی‌ه و نظرشون حالا این از اون منتقدی که کوری بارلوگ پشماش از دستش ریخته شروع می‌شه تا اونی که سندروم دان داره.
حالا اینجوری نگاه Angry joe و امثالهم اتفاقا خیلی هم مهمن. یه سابقه و سلیقه شناخته شده دارن، مخاطب دارن که ازش تاثیر می‌گیرن و تاثیر میذارن. پس اگه می‌خوای نظر کل رو بسنجی اتفاقا باید ببینی یکی مثل این چی میگه.
به هرکی نظر مخالف می‌ده یه انگی چسبونده می‌شه. من موندم این همه رسانه و آدم سر این بازی از اعتبار افتادن فردا همه‌شون از یه انحصاری سونی تعریف کنن اینا روشون می‌شه بهشون اشاره کنن؟
تو طول تاریخ این تاپیک کی به پیودی پای و انگری و غیره به عنوان منتقد اشاره کرده بود که بخواد بعدا اشاره کنه :-j
من فقط موندم امثال شما دفعه بعد که نمره بازی مورد علاقتون بالا شد با چه رویی میخواید از متاش تعریف کنید و به متا استناد کنید ؟

این خانوم رسما به همه توهین میکنه بعد کاری به حرف ایشون نداری ؟
بعد با واکنش AJ مشکل داری ؟
AngryJoe همین , اگه بازی دوست داشته باشه تحسین میکنه
اگه دوست نداشته باشه چیز های تو ذهنش صادقانه میگه
------
یا در حال داد زدنه، یا خوندن کامنتای چت (که بدون استثنا ترول و meme هستن)، یا ور رفتن با گوشی ؟
AngryJoe مثل سایر استریمر ها یک ساعت و دوساعت بازی نکرد
9 تا 10 ساعت زنده بازی استریم می کرد
9 تا 10 ساعت
انتظاری داری 9 ساعت مستقیم به TV نگاه کنه ؟

----------------------
این سطح از تعصب ؟
بازی 54/55 تا نمره کامل گرفته کافی نیست ؟ حتما همه باید بازی تحسین کنن و گرنه دلقک ان ؟
کوروش جان عزیز ، پسر خوب .... کسی نمیگه انگری بیجا کرد نقد کرد ،، داریم میگیم ، این فان تیوب ها رو جای نقد قالب نکنید

... اون خانوم هم کاملا حال به هم زنه...هیچ چیزی ارزش این قدر پا فشاری و این جور توهین ها رو نداره...

کدوم مشکلات ؟ مشکلاتی که از همون لیک شروع شد و الانم میدونم مشکلشون چی بوده حتی درکشون هم میکنم ولی این هیت ورزیدن و موج منفی دقیقا قبل از بازی شروع شد و دیسلایک ها رو شروع کردن . یه سری از همین ها هم گفتن اوکی بازی میکنیم که نگیم بازی نکردیم ولی با نفرت و خشم از همون اول , نمونش همین انگری جو که داره در حد متا معتبر میشه , کسی که از همون اول ری اکشن هاش مشخص بود اسپویل شده بوده و آماده بوده که به هر چیزی هیت بده (کسی که تریلر رونمایی علامت فایرفلای رو تشخیص نداد lol). همین امروز رفتم تاپیک اسپویل حقیقا غیر از هیترهایی که میشناسم کاربری ندیدم که بازی کرده باشه و بیاد درست حسابی انتقاد کنه
همین یوزر اسکوری که میخواستن بهش ارزش بدن از ساعت اول رفت رو 3.3 اونم با رقمی نجومی ! بخاطر بازی نکردن , قضاوت زودهنگام و البته هیت یه عده که 7 سال قسمت اول اذیتشون کرد
الان چند روزه که گیمرها دارن بازیو تموم میکنن و حمله برنامه ریزی شده و اکانت ساختن اونایی که شلوغ میکردن تموم شده همون یوزراسکور رسیده به 5 و هر روز داره 1دهم میره بالا
اتفاقا توی همون تاپیک اسپویلر گفته شد چرا بازی مشکل داره. خشمی که هم دنبال بازی راه افتاده نتیجه ی همون مشکلاته. حالا اینکه چند نفر دارن از این موج سواستفاده میکنن نمیشه کاریش کرد ولی اینطور هم نیست که کلا این موضوع رو نادیده بگیریم. همون نسخه ی اول هم یه تعداد بودن از بازی ایراد بنی اسراعیلی میگرفتن ولی بازی اونقدر خوب بود که صداشون بجایی نمیرسید برای تلو2 موضوع فرق میکنه. توی تاپیک اسپویل ها من بازی رو انجام دادم درموردش هم نوشتم چرا بازی اشکال داره (گاها با عصبانیت چون حق خودم میدونستم عصبانی بشم همینطور که حق بقیه میدونم و دلیل هم داره) اما قبل از بازی باور نمیکنی ولی از همه شما بیشتر هیجان داشتم نسبت به تلو2.
ببین من از این لحظه به بعد حتی با یک نفرم که با داستان بازی مشکلی داشته باشه بحث نمی‌کنم. چون در نهایت نظرات به هر دلیلی متفاوته و واقعا کاری که می‌کنیم کاملا بی‌معناست. چون نه بحثی صورت می‌گیره نه نظری عوض می‌شه. هر کی حرف خودشو می‌زنه فقط. حرفم اینه که این بابا واقعا آدمی نیست که به نقداش تکیه کنید. nتا آدم منتقدتر بازی رو کوبیدن. این بنده خدا واقعا دلقکه! :D اگه یه حرف درست حسابیم بزنه احتمالا بخاطر حرفای اون دوست درشت هیکل و حرفایی هست که تو اینترنت دیده و شنیده. کلا قدرت تحلیل خودش به عنوان یه "منتقد" به طرز خنده داری پایینه! :D این دلقک بازی‌هایی که تو ویدئوهاش می‌بینی از کلی فیلتر قوی رد شده که تازه شده این! :D توی نقدش همچین صحنه‌ای نمی‌بینی چون خودشم می‌دونه اگه واکنش‌های واقعی و لحظه‌ایش رو منتشر کنه چه آبرویی ازش می‌ره. وگرنه چنتا ویدئو از استریم کردنش ببینی، حالت از اینکه این بشر از دید خیلیا "منتقد" محسوب می‌شه بهم می‌خوره. مثلا برو همون ری-اکشنش به سکانس رومنس بازی رو ببین، انگار نه انگار یه آدم بالغ داره یه اثری رو تجربه و نقد می‌کنه. یا در حال داد زدنه، یا خوندن کامنتای چت (که بدون استثنا ترول و meme هستن)، یا ور رفتن با گوشی. ولی خب سرگرم کننده هست رفتارش دیگه. استعدادش تو همون showman بودنه، نه منتقد بودن. حالا می‌خواد به بازی 10/10 بده یا 1/10.
من زیاد نقد یوتیوبرها رو نگاه نمیکنم ولی چیزی که هست فرم محتوای همه یوتیوبرها همینطوره ، سرگرم کننده است محتوای تصویریه و نمیتونن یکجا خشک بشینن و با کلمات قلمبه سلمبه و جدی صحبت کنن! خسته کننده میشه باید مسخره بازی دربیارن مخصوصا موقع استریم کردن.اما وقتی طرف میخواد محتوای از پیش ضبط شده منتشر کنه خب طبیعتا فکر شده تره و بیشتر روش کار میشه درنتیجه خب ممکنه محتوا با استریم که بصورت لحظه ای اتفاق میفته فرق کنه. نقدی هم که از بازی انجام داده حرف هایی هم که زده کلیتش چیزی نیست که من بگم ایراد های بیخودی گرفته مشکلاتی هست که خیلی ها بهش اشاره کردن. درکل این اینفلوعنسرهای یوتیوبی شاید به اندازه ی ژورنالیست ها نتونن به یک بازی اعتبار بدن ولی قطعا روی مخاطب های عامی که دنبالشون میکنن تاثیر میذارن و بحث هاشون خارج از چهارچوبی که من و شما داریم صحبت میکنیم نیست.

تو طول تاریخ این تاپیک کی به پیودی پای و انگری و غیره به عنوان منتقد اشاره کرده بود که بخواد بعدا اشاره کنه :-j
من فقط موندم امثال شما دفعه بعد که نمره بازی مورد علاقتون بالا شد با چه رویی میخواید از متاش تعریف کنید و به متا استناد کنید ؟

گفتم به عنوان جزوی مهم از کامینیوتی بازی نه منتقد. حالا بماند منتقد گیم کی هست و کی نیست.
و من به تنها چیزی که استناد می‌کنم چشمام‌ه. متا تو گیم برام از چند نظر می‌تونه با معنی باشه ولی در مقابل حس خودم پشیزی براش ارزش قائل نیستم. بخاطر همینم اگه کسی بازی رو به نظرم بیش از اندازه بکوبه و من بخوام باهاش مخالفت کنم مسخره‌ترین کار ممکنه که بخوام کوچکترین اشاره‌ای کنم که متای بازی ۹۴ه پس دهنتو ببند.

میخوای چند تا واکنش مشابه بزارم؟
همه اونا از لحاظ ذهنی ویرجین هستن؟
Pewds ویرجینه؟
برای S*xScene که حضرت دراکمن میسازه هم آدم خاص میخواد.
بیشتر ملت مشکلشون این بود صحنه اش خیلی مسخره و یکهویی بود.
میاید اون جمله جو رو میزارید ولی خودتون حرف خیلی بدتری نسبت به خود شخص جو میزنید. باز خوبه جو در مورد یک کرکتر حرف میزد.
شما سه هزارتا واکنش مشابه بذار اصلا! :D هر کاری دوست داری بکن. گفتم، من دیگه پوینتی تو بحث کردن راجب داستان بازی نمی‌بینم. حداقل نه تو فرومی مثل اینجا که بحث شکل گرفتن توش از پدیده‌های بسیار نادره.
اون جمله‌ی جو رو می‌ذاریم چون می‌خوایم بگیم آدمی که دارید به نقدش تکیه می‌کنید همچین موجودیه. ینی چی حرف بدتری نسبت به خود شخص جو می‌زنید؟ :)) کلید اسراره مگه؟ بله جو که در مورد کرکترای خیالی عربده می‌زنه، جیغ می‌کشه و عین بچه‌های 4 ساله رفتار می‌کنه و چون فلان سکانس رومنس باب میلش پیش نرفته (من نمی‌دونم واکنش بقیه چی بوده، ولی ایراداتی که این بنده خدا از اون سکانس داشت می‌گرفت یکی از احمقانه‌ترین ایراداتی بود که تو کل عمرم شنیدم!) عصبانی می‌شه و به دلقک بازیاش برچسب "نقد" می‌زنه و با وجود همه‌ی اینا به قول شما رو ذهن کلی مخاطب تاثیر داره مشکلی نداره، اما ما که از رفتار بچگانه‌ش حرف می‌زنیم فلان و بیساریم. Good for Joe. امیدوارم لذت ببرید از این منتقد حرفه‌ای. :D

این سطح از تعصب ؟

ببین دوست عزیز

یه مشکل بزرگ اینجا هست

اصلا تعریف منتقد چیه ؟هر کسی که به بازی که ما دوست داریم 10 بده ؟؟

بازی 54/55 تا نمره کامل گرفته

شما یا سایر دوستان با اون منتقد های که بازی 10 دادن هم همین شکلی برخورد می کنید ؟

همه کسانی که به بازی 10 دادن

واقعا گیم پلی پلی/ داستان/شخصیت پردازی / روایت / گرافیک فنی وهنری به صورت تخصصی بررسی کردن ؟

بسیاری از کسانی که بازی 10 دادن در حد همین AngryJoe هم نیستن

برای شما مهم نیست محتوای نقد چیه / منتقد کیه , صرفا اون نمره 10 ارزش داره

اما امان از وقتی که نمره پایین از انتظار ما باشه

این دلقک/ چیزی به نام شعور و تخصص نداره /کلا قدرت تحلیل خودش به عنوان یه "منتقد" به طرز خنده داری پایینه و....

وقتی شما هر 10/10 چشم بسته قبول میکنی پس نمره AngryJoe هم قبول کن

هر چند اصلا تاثیری روی متا هم نداره

دلیل این همه خشم و ترور شخصیت چیه ؟

---------------------

کی گفته نباید برای اونا گریست؟ :D من که گفتم، این Skill Up منتقدی بود که حرفاش ارزش گوش کردن داشت و هنوز هم داره، و امثال ایشون خیلی کمن. و این یعنی باید به حال جامعه‌ی منتقدا واقعا گریست. قرار نیست چون یه نقدی به Part II 10/10 داده من باهاش حال کنم. بهترین بازی‌های پارسال برای من Control و Death Stranding و Disco Elysium بودن، که به غیر از این آخری هیچ کدوم خیلی critically acclaimed نبودن، ولی از اون دسته آدمایی هم نیستم که می‌گن متا مهم نیست. اما با این حال به نظر من یه درصد خیلی خیلی زیادی از منتقدا واقعا فرقی با گیمرای معمولی ندارن و این که نظراتشون "ثبت" می‌شه و براش پول دریافت می‌کنن خنده داره!

آخرین ویرایش:
کوروش جان عزیز ، پسر خوب .... کسی نمیگه انگری بیجا کرد نقد کرد ،، داریم میگیم ، این فان تیوب ها رو جای نقد قالب نکنید

... اون خانوم هم کاملا حال به هم زنه...هیچ چیزی ارزش این قدر پا فشاری و این جور توهین ها رو نداره...
ببین دوست عزیز
یه مشکل بزرگ اینجا هست
شما یا سایر دوستان با اون منتقد های که بازی 10 دادن هم همین شکلی برخورد می کنید ؟
واقعا گیم پلی پلی/ داستان/شخصیت پردازی / روایت / گرافیک فنی وهنری به صورت تخصصی بررسی کردن ؟
این دلقک/ چیزی به نام شعور و تخصص نداره /کلا قدرت تحلیل خودش به عنوان یه "منتقد" به طرز خنده داری پایینه و....

---------------------

آخرین ویرایش:
واقعا این یوتوبرا انقدر برش دارن و نقداشون برای ملت مهمه که انقدر کوبیدن AJ باعث شد TLOUPII ضعیفترین افتتاحیه تاریخ رو داشته باشه:-<
کسی میدونه MIA Playez چه نمره ای داده ؟ به نظرم ارجاعش بدیم یه عده ، قابلیت کعبه ای جدید برای یک سری ممکنه ایجاد بشه :D

منتظر عرضه TLOUPIII هستم تا استاندارد جدیدی از نقد رونمایی بشه :D نسخه اول هم وضعیت همین بود :D

یک سری از سال ۲۰۱۳ منتظر این لحظه بودن ، یک فردی تصور کنید ۷ سال منتظر مونده تا بازی رو بکوبه ( به عنوان مثال ) انتظار نداشته باشید تو یک شب نظرش عوض بشه :D البته که هستن کسانی که واقعا خوششون نیاد ، اما اون موردی که مثال زدم هم کم نیستن که زیاد هم هستند :D

ببین دوست عزیز
یه مشکل بزرگ اینجا هست

---------------------
نه عزیزم نمره انگری جو رو قبول نمیکنیم ،،، تو خوشت میاد ، دلیلی ندارد همه تایید کنن،،،

ما گیم کریتیکز رو داریم نقدشم خیلی بده ، واقعا عجیبه .. ولی باز من به عنوان نقد قبولش دارم که رفتم ببینم چی گفته ...

کسی که حتی منتقد نیست. و کارش اینه که ویدئو فان برای مخاطب ها و تماشاچی هاش درست کنه رو اسمش رو نگذارید منتقد ،، به خدا زشته ...

با این دیدگاه نگاه کنیم ،، که نمرات ده بازی از سایت های معروف و پر بیننده و کسایی که قبلاً تو متا هم ثبت میشدن و الن نمیشن که تعداد ۱۰ های بازی بالاتر ۷۰،۷۵ تا ده میشه ...
والا سر همون یوزر اسکور بحث کنیم قابل اتکا تره ...

آخرین ویرایش:
واقعا این یوتوبرا انقدر برش دارن و نقداشون برای ملت مهمه که انقدر کوبیدن AJ باعث شد TLOUPII ضعیفترین افتتاحیه تاریخ رو داشته باشه:-<
کسی میدونه MIA Playez چه نمره ای داده ؟ به نظرم ارجاعش بدیم یه عده ، قابلیت کعبه ای جدید برای یک سری ممکنه ایجاد بشه :D

منتظر عرضه TLOUPIII هستم تا استاندارد جدیدی از نقد رونمایی بشه :D نسخه اول هم وضعیت همین بود :D

یک سری از سال ۲۰۱۳ منتظر این لحظه بودن ، یک فردی تصور کنید ۷ سال منتظر مونده تا بازی رو بکوبه ( به عنوان مثال ) انتظار نداشته باشید تو یک شب نظرش عوض بشه :D البته که هستن کسانی که واقعا خوششون نیاد ، اما اون موردی که مثال زدم هم کم نیستن که زیاد هم هستند :D
دقیقا ما همین بحثا رو هفت سال پیشم داشتیم ، اون موقع سطح ترول ، روی اورریتد بودن بازی بود و جو سازی فن ها و رسانه ها ، وگرنه نهایتا یه بازی معمولیه، بود (تازگی‌ها شده شاهکاردوباره) سر نسخه ۲ که دیگه کلا بازی رو با پشکل همتراز کردن و از این موج دارن سواری میگیرن ...

۷ سال پیش جوایز این سر و صدا ها رو تا حد زیادی خوابوند ، باید امسال رو ببینیم ...

فکر نکنید از این داستان ها برای پارت یک نداشتیم ،، ولی تو همچین لولی نبود ... که کلا بازی رو اشغال فرض کنن

آخرین ویرایش:
چرا نمره انگری جو باعث تنش درونی بعضیا شده؟ والا اگر نقد لست پارت 1 رو برید ببینید اصلا قضیه دلقک یا هر پسوندی که بهش وصل میکنید نیست کاملا منطقی نقد میکنه و یه سری جاها از شدت فن بازی زیاده، که روی دلسوزی میگه. بعضی از دوستان اینجا چون بازی رو خیلی دوست داشتن و معنی خاصی داره براشون، باب میلشون نبوده. قرار نیست یک نظر باشیم همه.

کافی بود 10/10 میداد به بازی نمیدونم اونموقع بهش دلقک میگفتین یا موقتا براتون استاد میشد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or