امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

دراکمن یه بازی ساخت خود یا بد ، یه داستان نوشت خوب یا بد ، مثل تمام سازنده های دیگه گه کار خوب و بد دارن، تموم شد رفت

من میخونم کامنتا رو اینور و اونور دیگه ، این حس دشمنی چیه ... اینکه انگار دراکمن یه جنایت نابخشودنی در حق ملت کرده و باید به هر شکلی که میتونن عدالت رو در حقش اجرا کنن چیه دیگه ، چند سالتونه

خداوکیلی یاد اون بچه های میفتم که داستان مورد علاقشون بد تموم میشه ، میرن بالشت رو میزارن رو سرشون گریه میکنن‌...

سوال من اینه تریلر ۲۰۱۸ که پخش شد از اندینگ خبر داشتید ، از اتفاقات داستان خبر داشتید ، پس چرا اون موقع هم همین قدر هیت نسبت به بازی به وجود اومد ، الان این مسائل داستانی برای خیلی ها فقط سنگر شده که پشتش قایم شن ، اگه علایق و شیوه زندگی دو تا کارکتر که تخیلی نیستن ، خیلی هاشون اطرافمون زندگی میکنن، باعث ایجاد این داستان ها شده ... امیدوارم از تمام بازی های دراکمن متنفر باشید ...

انتقاد بکنه ، بره بازی رو بخره بازی کنه ، انتقاد بکنه، بیاد بگه اینجا و اونجاش خوب نبود ، نه این شکل ، این حس طلبکارانه مشکل داره ، نیل دراکمن به هیچ کس تعهد نداده بازی که شما دوست داری بسازه ...

الان من شک ندارم ، جای الی و جوئل عوض شده بود ، همین دوستان میومد اینجا اشک ها میرختن و از ابر شاهکار حرف میزدن ، چون این کلیشه به عنوان واقعیت تو ذهنشون هک شده ...
فقط اگه همین به اتفاق میوفته ، چند ضلعی های جوئل و الی عوض میشد ... یعنی داستان همین ، گیم پلی همین ، پیسینگ همین ، اونت پلنینگ همین ... اندینگ هم همین

من الان خودمم بازی رو تموم کنم اول میام ایراداتی که بهش برخوردم رو میگم ، بعد میرم سر محاسنش
خب اون بنده خدام داره انتقاد میکنه نظرشو میگه کسی نمیتونه نیل رو مجبور کنه چی رو چجوری بسازه ولی میتونه از چیزی که ساخته انتقاد کنه حتی اگه بازی هم نکرده باشه!
یجوری برخورد میکنین کسی جرات نکنه از بازی چیزی بگه. این همه امتیاز از بازی اومده همه زیر ۹ هارو فحش دادین، رفتین ببینین حرفشون چی بوده نظرشون چی بوده که نمره کم دادن بشینین منطقی بحث کنین؟! یا کلا هرکی نمره کم کرده بصورت پیش فرض جوگیر شده و هیتر بازیه؟!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• Like
Reactions: Nameless King
خب اون بنده خدام داره انتقاد میکنه نظرشو میگه کسی نمیتونه نیل رو مجبور کنه چی رو چجوری بسازه ولی میتونه از چیزی که ساخته انتقاد کنه حتی اگه بازی هم نکرده باشه!
یجوری برخورد میکنین کسی جرات نکنه از بازی چیزی بگه. این همه امتیاز از بازی اومده همه زیر ۹ هارو فحش دادین، رفتین ببینین حرفشون چی بوده نظرشون چی بوده که نمره کم دادن بشینین منطقی بحث کنین؟! یا کلا هرکی نمره کم کرده بصورت پیش فرض جوگیر شده و هیتر بازیه؟!

حالا که بازی رو می‌بینیم و نمی‌فهیمم نویسنده‌ها تو چه عوالمی بودن که همچین ترواشاتی داشتن شاکی هستیم و به نظرمون این رویه ایه که نباید بهش میدون داد و باهاش اوکی بود.

اگه به این میگی انتقاد ، برو تو همین تاپیک های که جمع هستن در کنارشون به همین شیوه انتقاد کن :lol::lol::lol: یه همچین تاپیک هایی تو بازی سنتر زده میشه که ملت توش صدای انقلابشون رو به گوش جهانیان برسونن :o)

اگه به این میگی انتقاد ، برو تو همین تاپیک های که جمع هستن در کنارشون به همین شیوه انتقاد کن یه همچین تاپیک هایی تو بازی سنتر زده میشه که ملت توش صدای انقلابشون رو به گوش جهانیان برسونن :o)
آره اینم انتقاده حالا میتونه غیرمنطقی باشه اگه غیرمنطقیه راحت جوابشو نده
اون بخش دوم حرفم کلی بود نه راجع به نظر ایشون چون دیدم هرکی نمره کم کرده رو برچسب جوگیری بهش میزنین بدون اینکه نقدشو بخونین و ایرادی از نقدش بگیرین

• Like
Reactions: Arima Kishou
امتیاز بازی‌مگ تو OpenCritic ثبت شد.

سامری انگلیسیش:

The word "masterpiece" is definitely the only word that can be used to describe the second part of The Last of Us. In practice, there is nothing left to criticize. Part II has definitely been able to be a leader in all areas and complements the previous works of the studio and the first game The game's story line, with a different structure, expresses its story in a new way in the game industry, and as I mentioned, it also has many references to gender and religious issues, which may ultimately cause dissatisfaction among a group of its audience, but in practice it is definitely the result. It will be a brilliant title that will be remembered for years to come.
بازی تا حالا از کل وبسایت های فارسی حاضر در OpenCritic نمره کامل گرفته و فقط پردیس‌گیم مونده (یادمه اون قدیما پردیس‌گیم در واقع یه مرکز تکثیر بود که بازی های کپی PC رو با کاور پردیس عرضه میکرد و اسم سایتشونم pardiscdcovers بود :D).

قبل اینکه ip مورد علاقه شما باشه ،، اثر خود نیل دراکمنه .... اگه نیل تصمیم می‌گرفت اصلا الی رو بگیرن دست جمعی بهش تجاوز کنن و با اره برقی جرش بدن این کار رو میتونست بکنه ،، مخاطب می‌تونه تصمیم بگیره همچین چیزی رو میخره. یا نه ، خدا رو شکر بازی کاملا لیک شد و چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد تا جماعت شما حداقل این بهونه رو نداشته باشید که ۶۰ دلار پول دادیم ...

مخاطب ، حتی اگه ۲۰۰۰۰ دلار خرج اون اثر و محتویاتش مثل پوستر و اکشن فیگور و غیره کرده باشه ... یا شبا با بالشتک الی بخوابه ...
هیچ حقی روی اثر یا محتوای اثر نداره ...

دم نیل دارکمن حتی با اینکه مضخرف ترین داستان رو نوشته (به فرض) نیومد ببینه ، فن بیس چی میخواد ، هر چی دلش خواسته و تصوراتی رو نوشته که از دنیایی که خودش خلق کرده داشته ، نه اینکه چی یه مشت مدعی رو خوشحال می‌کنه ‌‌.

ده ها اثر میتونم اسم ببرم که به خاطر همین جلب رضایت فن ها به فنا رفتن و شکل فرم و محتوی کاملا تغییر کرد ...

نمونش آخرین حرف مارتین راجع به سریال ، فلان کارکتر محبوب تره ، نقش بیشتر و کارای بزرگتری بهش بدیم ... طرفداراش حال کنن ....

ایشالله که از است ۲ به بعد هیچ کس حس مالکیت و ارث پدری بودن نسبت به بازی های ناتی داگ نداشته باشه .... شما فقط میتونی تصمیم بگیری حمایت کنی یا نکنی ... این ناله ها نه بازی رو تغییر میده ، نه فضای حاکم بر استودیو رو ، فقط برای اینه که حالا که من خوشم نیومده ، هیچ کس حق ندارد خوشش بیاد

ریلی؟ اگه بحث مال اونه مال منه باشه که IP مال سونیه فردا میاد باهاش به درخواست دراکمن بازی بیسبال منتشر می‌کنه امیدوارم اون موقع هم اوکی باشی و فقط به این راضی باشی که: خب به جهنم من نمیخرم. دیگه مارو به دودوتا چهارتا از اول اختراع کردن نندازید.

بعد دقیقا از کجا فهمیدید درونیات خودشه اینا و برای خوشحالی یه سری مدعی جز ما نیست؟ چون چیزیه که خودشم شاید نتونه بگه. شاید از اینجا که از اون داستان ساده و خفن Part I به این داستان اگزجره و بی‌خودی شلوغ با اون اندینگ خنده‌دار و فیلمفارسی‌طور Part II رسیده؟ یا چون می‌خواد به زور با خشونت بیش از حد و شخصیت‌های بی‌خودی اگرسیو روابط دراماتیک و شخصیت پردازی و بار احساسی نداشته‌شو نشون بده؟

بعدم حرف نذارید تو دهن من کسی حق نداره خوشش بیاد یا فک می‌کنم آی‌پی ارث پدرمه و از این جور چیزهای خارج از بحث که واقعا جوابی براش ندارم. نظر ندیم یه وقت فک نکنید فک می‌کنیم بابامون بهمون گفته دراکمن ایده Tlou رو از اون دزدیه؟ یا اگه کسی نظرش مخالفمون باشه دلمون می‌خواد اعدامش کنیم؟ ولمون کنید خواهشا. من نظر خودمو می‌گم. شما هم اگه در دفاع از بازی چیزی داری بگی ریپلای کن وگرنه اینجوری حرف زدن با منطق‌های ضعیف و شخصی کردن مسئله‌م نیست.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
من الان روز سوم رو تموم کردم ، فارغ از هر تصور و پیش زمینه ای که دارید ، فقط یک بار، فقط یک بار بازیش کنید ...

صبح به یکی از دوستام گفتم من نمی‌دونم چی خوبه چی بد ، چی درسته ، چی اشتباه، ولی تا سر حد مرگ دارم از بازی لذت میبرم ....

الان میتونم اینم بهش اضافه کنم که تا روز مرگم هم راجع به این بازی فکر میکنم ... یکی از دلایلی که شاید بشه گفت بازی ارزش تکرار پایینی داره ، اینه که آدم می‌تونه دوباره با این صحنه ها مواجه بشه و آگاهانه دوباره همون کارها رو بکنه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
ریلی؟ اگه بحث مال اونه مال منه باشه که IP مال سونیه فردا میاد باهاش به درخواست دراکمن بازی بیسبال منتشر می‌کنه امیدوارم اون موقع هم اوکی باشی و فقط به این راضی باشی که: خب به جهنم من نمیخرم. دیگه مارو به دودوتا چهارتا از اول اختراع کردن نندازید.

بعد دقیقا از کجا فهمیدید درونیات خودشه اینا و برای خوشحالی یه سری مدعی جز ما نیست؟ چون چیزیه که خودشم شاید نتونه بگه. شاید از اینجا که از اون داستان ساده و خفن Part I به این داستان اگزجره و بی‌خودی شلوغ با اون اندینگ خنده‌دار و فیلمفارسی‌طور Part II رسیده؟ یا چون می‌خواد به زور با خشونت بیش از حد و شخصیت‌های بی‌خودی اگرسیو روابط دراماتیک و شخصیت پردازی و بار احساسی نداشته‌شو نشون بده؟

بعدم حرف نذارید تو دهن من کسی حق نداره خوشش بیاد یا فک می‌کنم آی‌پی ارث پدرمه و از این جور چیزهای خارج از بحث که واقعا جوابی براش ندارم. نظر ندیم یه وقت فک نکنید فک می‌کنیم بابامون بهمون گفته دراکمن ایده Tlou رو از اون دزدیه؟ یا اگه کسی نظرش مخالفمون باشه دلمون می‌خواد اعدامش کنیم؟ ولمون کنید خواهشا. من نظر خودمو می‌گم. شما هم اگه در دفاع از بازی چیزی داری بگی ریپلای کن وگرنه اینجوری حرف زدن با منطق‌های ضعیف و شخصی کردن مسئله‌م نیست.
می‌تونه بیسبال بسازه و ما هم بازی بیسبال نمیخریم ، سونی هم بهش میگه ما خودمون تو یه استودیو دیگه بیسبال می‌سازیم .... :lol::lol::lol:

اون گروه انقدر در اقلیت هستند که رضایت و محبوبت بین اونها به هیچ وجه ارزش این هجم از هیت رو نداره ، مگر اینکه به کاری که می‌کنی باور داشته باشی ...

، شما هر وقت راجع به بازی حرف زدی ، منم راجع به بازی باهات حرف میزنم ، شما ها فقط یه چی دیدید و یه چی شنیدید ، دارید نقاره میزنید ، که ای عشقمون و شاهکارمون رو خراب کردن ، ولی حتی تصوری از چیزی که بازی واقعا هست ندارید

درست مثل این میمونه که ویدئو سر بریدن تماشا کنی ، در عوض اینکه یه چاقو بدن بهت بگن ببر ....

یعنی توصیف تفاوت نسخه پلتفرم توییتر و یوتیوبی بازی با نسخه پلتفرم پلی استیشن ۴ در همین حدیه که گفتم...

وقتی شما از کار ها و طرز فکر نیل دراکمن بدتون میاد ، چه تفاوتی براتون می‌کنه چی بسازه ...؟

آخرین ویرایش:
دیجیاتو (در واقع سایت گیمش ویجیاتو) بیش از یک ساله که امتیازاش تو OpenCritic ثبت نمیشن.

جالبه به نظرم حضور در حال حاضر ۵ وبسایت فارسی تو اپن‌کریتیک عدد خوبی به نظر میرسه.در واقع با نگاه اجمالی ای که انداختم؛ تقریبا با کل وبسایت های عربی حاضر برابری میکنه و من یه دونه سایت ترکی بیشتر ندیدم (مناطقی که صنعت و بازار گیمینگ به صورت رسمی وجود داره).

چقدر جالب میشد علاوه بر بازی‌سنتر که دیگه خونمونه ، یه مجله گیم فارسی هم تو متا بود و حکم EDGE رو میداشت :D، به جاش دونه به دونه تعطیل شدن... .

آخرین ویرایش:

از تمام این اگزجره‌ها و فیلم‌فارسی‌ها که به بازی چسبوندی بگذریم. بازی کردی؟ یا حتی اگه بازی نکردی، ویدیوهارو کامل دیدی این ۳۰ ساعتو؟ یعنی تک تک گیم‌پلی هم دیدین شما؟ به نظر شما پایان فیلم فارسیه ولی به نظر خیلی‌ها پایان دقیقا چیزی بود که داشت به سمتش می‌رفت و میشه با مدرک از جاهای بازی هم گفت. بازی‌ای که ترس از نشون دادن هیچی نداره رو نمیتونی به شعاری و فیلم‌فارسی بودن متهم کنی.

حقیقتش من حاضرم قسم بخورم با این ذره‌بینی که برای ایرادات پارت ۲ جلوش چشمتون گرفتین از تمام بازی‌های نسل هم میشه ایراد گرفت. علاقه‌ای ندارم یک بازی رو بکشم پایین برای بالا بردن بقیه بازی‌ها ولی حقیقتش چرا برای اون یکی بازی‌ها این ذره‌بین رو نیوردین؟ جوابش دو کلمست: " انحصاری نبودن" و "عدم وجود حاشیه". توجه کنین این داستان بازی داره توی مدیوم ویدیوگیم روایت میشه و توی مدیوم سینما نیست که اینطوری ایراد میگیرین ازش. اگر یک چیزی که به کمال رسیده و اصلا بگیم ساخته دست خداست هم با دید منفی برین سراغش ازش میتونین ایراد دربیارین. خواهشا ذره‌بیناتونو بندازین دور و اول بازی کنین بعد مخلصتونم هستیم و بحث میکنیم راجبش

حقیقتش من حاضرم قسم بخورم با این ذره‌بینی که برای ایرادات پارت ۲ جلوش چشمتون گرفتین از تمام بازی‌های نسل هم میشه ایراد گرفت. علاقه‌ای ندارم یک بازی رو بکشم پایین برای بالا بردن بقیه بازی‌ها ولی حقیقتش چرا برای اون یکی بازی‌ها این ذره‌بین رو نیوردین؟ جوابش دو کلمست: " انحصاری نبودن" و "عدم وجود حاشیه". توجه کنین این داستان بازی داره توی مدیوم ویدیوگیم روایت میشه و توی مدیوم سینما نیست که اینطوری ایراد میگیرین ازش. اگر یک چیزی که به کمال رسیده و اصلا بگیم ساخته دست خداست هم با دید منفی برین سراغش ازش میتونین ایراد دربیارین. خواهشا ذره‌بیناتونو بندازین دور و اول بازی کنین بعد مخلصتونم هستیم و بحث میکنیم راجبش
مگه اون موقع بحثی هم باقی میمونه ؟؟؟

Last edited by a moderator:
یعنی اینقدر طرفدار سینه چاک نسخه اول بازی تو این چند روز یک جا دیدم تو تمام عمرم جدا جدا ندیده بودم. :D طرف حاضرم قسم بخورم تا قبل از رلیز تلو 2 حتی نمیدونست داستان نسخه اول چی بوده. الان چنان میگه نسخه اولم خراب کردن آدم در عجب میمونه. :D اینقدر که تو این چند وقت در مورد بازی تحقیق کردن که بتونن بکوبنش رو دانشگاشون کذاشته بودن الان چنتا مقاله تو ISI چاپ کرده بودن:D

مگه متوجه نشدی خارج از اون 17 میلیون نفری که بازی خریدن یک سری هم عاشق سینه چاک فیلم روی یوتیوب بودن الان فیلم نسخه جدید اکران شده طرفدار های سینه چاک نسخه اول از یوتیوب از نسخه بعدی فیلم خوششون نیومده چرا چون یکی از اول تا اخرش داره حرف میزنه روی فیلم بعدش هم پارازیت میندازه و بعد انتظار دارن که فیلم بار احساسی بازی و داستان و احساس ترس و ... انتقال بده.

من هنوز حاضرم قسم بخورم که داستان نسخه اول هم نمیدونه چی بوده . :D جول الی گرفته راه افتادن رفته جول همه کشته تمام تا فیلم دوم بیاد . :D خدایش کاش حداقل تحقیق میکردن درست تحقیق میکردن حتی فلسفه پشت داستان نسخه اول درک نکرده . :|

بعدش جوری میگن دارکمن فلان کرد انگار خالق بازی نمیدونه بازی خودش چطور میخواسته بسازه اینها از خود خالق بازی بهتر میفهمن حتی فلسفه بازی نفهمیده چی فهمیده هیچی انگار وقتی MGS2 امد ملت به کوجیما میپریدن به خاطر وجود ریدن اصلا مهم بوده برای کوجیما یا DMC نیو به جای دانته امد ... بوده نه آقا خالق نمیفهمه داره چیکار میکنه اینهای که اسم خودشون گزاشتن طرفدار از خالق های بازی بهتر متوجه میشن . :|

ویرایش این هم برای کسایی که میگن دارکمن نویسنده نیست و بازی خراب کرده :D:)):

150216

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or