امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

من اگه 95 بمونه یه اکانت دیابلو ظرفیت 3 دارم ، میدم که به دو نفر جایزه بدن ، به شرطی که 95 بمونه ،
مازیار من 95 زدم اگه برنده شم همین جا اعلام میکنم جایزمو میدم به تو چون خودم بازی را روی سوئیچ جویدم.
به پاس زحمت چند سالت توی جبهه حق (سونی) علیه باطل(جعبه) :D

خوبه رتبش دوتا آورد بالا در بیابان لنگه کفش هم غنیمته :D
از 61 اومد 59
دلخوش به این مقدار نباش با gc و qtt میاد رو ۹۴ :D مگر اینکه ضریبشون رو کمتر کرده باشن.فقط پنچ شش تا ۱۰ میتونن گندشون رو بشورن.مگر اینکه هر کدوم یه هشت بدن و شرشون رو کم کنن

دلخوش به این مقدار نباش با gc و qtt میاد رو ۹۴ :D مگر اینکه ضریبشون رو کمتر کرده باشن.فقط پنچ شش تا ۱۰ میتونن گندشون رو بشورن.مگر اینکه هر کدوم یه هشت بدن و شرشون رو کم کنن
qtt نقد نمیکنه احتمالش یک درصد هم نیست
فقط گیم کرایتیک خطری اگه کس دیگه ای هم نخواد دلقک بازی دربیاره :D

چیزی که غیره منتظره بود نمره ZTGD بود
که هم منتقدش یهو نظرش عوض شد هم خود سایتش تا الان سابقه نداشته به یه بازی بلاکباستر کمتر از 9 بده
ینی قشنک منتقدش از ترس مخالفین بازی که کلا فضای مجازی رو قرق کردن نظرش عوض کرد نمره کم داد
واقعا الان شجاعت میخواد نمره 9.5 یا 10 بدی به این بازی
اون منتقدی که این کارو میکنه و روی نظر خودش وای میسه و نمره کامل میده من شجاعتش رو تحسین میکنم

دوستان IP مورد علاقه‌شون رو Neil برداشته ‌عملا سافت ریبوت کرده با یه Revenge استوری معمولی و محافظه‌کار(ولیو پروداکشن هیولا، بازی رو از داستان‌های در سطح مشابه جدا کرده و نذاشته خیلی خنده دار به نظر بیاد یا حتی باعث شده به راحتی بیش از حد جدی گرفته بشه) که برعکس شماره اول خالی از روحه به جاش اگزوتیک‌بازی ازش میریزه و می‌زنه توی ذوق آدم بعد میان می‌گن شما چهارتا بازی AAA دیگه‌ی همین امسال رو بازی کن داستان و روایتشون رو ببین بعد Part II رو بکش رو چِشت!
چَشم! ببخشید که بعد از سخنرانی‌هایی که Neil در مورد اینکه "اگه داستانی پیدا نمی‌کردیم که ارزش گفتن داشت بازی رو نمی‌ساختیم" حالا که بازی رو می‌بینیم و نمی‌فهیمم نویسنده‌ها تو چه عوالمی بودن که همچین ترواشاتی داشتن شاکی هستیم و به نظرمون این رویه ایه که نباید بهش میدون داد و باهاش اوکی بود.

پ.ن: هنوز نفهمیدیم این کسایی که انتقادات رو به این نسبت می‌دن که بازی انتقادکننده‌ها رو از نظر احساسی یا اقتصادی یا سیاسی یا هرچی در موضع قدرت و تعصبشون تحت فشار قرار داده و حالا تریگر شدن و دارن انتقاد می‌کنن چرا هیچ اشاره‌ی دقیقی نمی‌کنن تا بفهمیم کجای بازی برای ما قرار بوده تلنگر بزنه تا به موضع کوته فکرانه یا ظالمانه‌مون بر بخوره و مارو خشمگین کنه؟ چی؟ کجا؟ کو؟

دوستان IP مورد علاقه‌شون رو Neil برداشته ‌عملا سافت ریبوت کرده با یه Revenge استوری معمولی و محافظه‌کار(ولیو پروداکشن هیولا، بازی رو از داستان‌های در سطح مشابه جدا کرده و نذاشته خیلی خنده دار به نظر بیاد یا حتی باعث شده به راحتی بیش از حد جدی گرفته بشه) که برعکس شماره اول خالی از روحه به جاش اگزوتیک‌بازی ازش میریزه و می‌زنه توی ذوق آدم بعد میان می‌گن شما چهارتا بازی AAA دیگه‌ی همین امسال رو بازی کن داستان و روایتشون رو ببین بعد Part II رو بکش رو چِشت!
چَشم! ببخشید که بعد از سخنرانی‌هایی که Neil در مورد اینکه "اگه داستانی پیدا نمی‌کردیم که ارزش گفتن داشت بازی رو نمی‌ساختیم" حالا که بازی رو می‌بینیم و نمی‌فهیمم نویسنده‌ها تو چه عوالمی بودن که همچین ترواشاتی داشتن شاکی هستیم و به نظرمون این رویه ایه که نباید بهش میدون داد و باهاش اوکی بود.

پ.ن: هنوز نفهمیدیم این کسایی که انتقادات رو به این نسبت می‌دن که بازی انتقادکننده‌ها رو از نظر احساسی یا اقتصادی یا سیاسی یا هرچی در موضع قدرت و تعصبشون تحت فشار قرار داده و حالا تریگر شدن و دارن انتقاد می‌کنن چرا هیچ اشاره‌ی دقیقی نمی‌کنن تا بفهمیم کجای بازی برای ما قرار بوده تلنگر بزنه تا به موضع کوته فکرانه یا ظالمانه‌مون بر بخوره و مارو خشمگین کنه؟ چی؟ کجا؟ کو؟

قبل اینکه ip مورد علاقه شما باشه ،، اثر خود نیل دراکمنه .... اگه نیل تصمیم می‌گرفت اصلا الی رو بگیرن دست جمعی بهش تجاوز کنن و با اره برقی جرش بدن این کار رو میتونست بکنه ،، مخاطب می‌تونه تصمیم بگیره همچین چیزی رو میخره. یا نه ، خدا رو شکر بازی کاملا لیک شد و چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد تا جماعت شما حداقل این بهونه رو نداشته باشید که ۶۰ دلار پول دادیم ...

مخاطب ، حتی اگه ۲۰۰۰۰ دلار خرج اون اثر و محتویاتش مثل پوستر و اکشن فیگور و غیره کرده باشه ... یا شبا با بالشتک الی بخوابه ...
هیچ حقی روی اثر یا محتوای اثر نداره ...

دم نیل دارکمن حتی با اینکه مضخرف ترین داستان رو نوشته (به فرض) نیومد ببینه ، فن بیس چی میخواد ، هر چی دلش خواسته و تصوراتی رو نوشته که از دنیایی که خودش خلق کرده داشته ، نه اینکه چی یه مشت مدعی رو خوشحال می‌کنه ‌‌.

ده ها اثر میتونم اسم ببرم که به خاطر همین جلب رضایت فن ها به فنا رفتن و شکل فرم و محتوی کاملا تغییر کرد ...

نمونش آخرین حرف مارتین راجع به سریال ، فلان کارکتر محبوب تره ، نقش بیشتر و کارای بزرگتری بهش بدیم ... طرفداراش حال کنن ....

ایشالله که از است ۲ به بعد هیچ کس حس مالکیت و ارث پدری بودن نسبت به بازی های ناتی داگ نداشته باشه .... شما فقط میتونی تصمیم بگیری حمایت کنی یا نکنی ... این ناله ها نه بازی رو تغییر میده ، نه فضای حاکم بر استودیو رو ، فقط برای اینه که حالا که من خوشم نیومده ، هیچ کس حق ندارد خوشش بیاد

قبل اینکه ip مورد علاقه شما باشه ،، اثر خود نیل دراکمنه .... اگه نیل تصمیم می‌گرفت اصلا الی رو بگیرن دست جمعی بهش تجاوز کنن و با اره برقی جرش بدن این کار رو میتونست بکنه ،، مخاطب می‌تونه تصمیم بگیره همچین چیزی رو میخره. یا نه ، خدا رو شکر بازی کاملا لیک شد و چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد تا جماعت شما حداقل این بهونه رو نداشته باشید که ۶۰ دلار پول دادیم ...

مخاطب ، حتی اگه ۲۰۰۰۰ دلار خرج اون اثر و محتویاتش مثل پوستر و اکشن فیگور و غیره کرده باشه ... یا شبا با بالشتک الی بخوابه ...

دم نیل دارکمن حتی با اینکه مضخرف ترین داستان رو نوشته (به فرض) نیومد ببینه ، فن بیس چی میخواد ، هر چی دلش خواسته و تصوراتی که از دنیای داشته رو نوشته ، نه اینکه چی یه مشت مدعی رو خوشحال می‌کنه ‌‌.

ده ها اثر میتونم اسم ببرم که به خاطر همین جلب رضایت فن ها به فنا رفتن و شکل فرم و محتوی کاملا تغییر کرد ...

نمونش آخرین حرف مارتین راجع به سریال ، فلان کارکتر محبوب تره ، نقش بیشتر و کارای بزرگتری بهش بدیم ... طرفداراش حال کنن ....

ایشالله که از است ۲ به بعد هیچ کس حس مالکیت و ارث پدری بودن نسبت به بازی های ناتی داگ نداشته باشه .... شما فقط میتونی تصمیم بگیری حمایت کنی یا نکنی ... این ناله ها نه بازی رو تغییر میده ، نه فضای حاکم بر استودیو رو ، فقط برای اینه که حالا که من خوشم نیومده ، هیچ کس حق ندارد خوشش بیاد
انتظاراتی داری مازیار، من چندجا دیدم که علنا یکی نوشته بود باید هرکاری از دستمون برمیاد برای خراب کردن این "لجن" بکنیم که این قضیه به بازی‌های دیگه کشیده نشه :| اینکه " من خوشم نیومد کسی حق نداره خوشش بیاد" تو مرحله اوله.

دم نیل دارکمن حتی با اینکه مضخرف ترین داستان رو نوشته (به فرض) نیومد ببینه ، فن بیس چی میخواد ، هر چی دلش خواسته و تصوراتی رو نوشته که از دنیایی که خودش خلق کرده داشته ، نه اینکه چی یه مشت مدعی رو خوشحال می‌کنه ‌‌.

این حرفت هم درست نیست پس طبق این کلا کسی نباید به چیزی انتقاد کنه نه به بازی نه به فیلم نه به هرچیزی چون طرف دوست داشته اونجوری بسازه! هیچ اثری هم خالی از اشکال نیست و به هرچیزی میشه انتقاد کرد

انتظاراتی داری مازیار، من چندجا دیدم که علنا یکی نوشته بود باید هرکاری از دستمون برمیاد برای خراب کردن این "لجن" بکنیم که این قضیه به بازی‌های دیگه کشیده نشه :| اینکه " من خوشم نیومد کسی حق نداره خوشش بیاد" تو مرحله اوله.
من چند روز پیشم گفتم ،تعجب نکنید اگه دایورسیتی شدیدتری تو بازی بعدی دراکمن دیدید و شک نکنید به خاطر همین اتفاقاته، اگه حتی بازی بعدی قرار بود یه بازی مثل انچارتد باشه بدون محتوای lgbt باشه ... به شخصه خودم رو جای دراکمن میزارم میگم اگه بازی بعدیم این محتوی رو نداشته باشه هیتر ها فکر میکنن اعتراضاتشون موفق بوده ... ، به عبارتی این کار ها چیزی رو تغییر نمی‌ده که بدتر می‌کنه

آخرین ویرایش:
این حرفت هم درست نیست پس طبق این کلا کسی نباید به چیزی انتقاد کنه نه به بازی نه به فیلم نه به هرچیزی چون طرف دوست داشته اونجوری بسازه! هیچ اثری هم خالی از اشکال نیست و به هرچیزی میشه انتقاد کرد
انتقاد بکنه ، بره بازی رو بخره بازی کنه ، انتقاد بکنه، بیاد بگه اینجا و اونجاش خوب نبود ، نه این شکل ، این حس طلبکارانه مشکل داره ، نیل دراکمن به هیچ کس تعهد نداده بازی که شما دوست داری بسازه ...

الان من شک ندارم ، جای الی و جوئل عوض شده بود ، همین دوستان میومدن اینجا اشک ها میرختن و از ابر شاهکار حرف میزدن ، چون این کلیشه به عنوان واقعیت تو ذهنشون هک شده ...
فقط اگه همین به اتفاق میوفته ، چند ضلعی های جوئل و الی عوض میشد ... یعنی داستان همین ، گیم پلی همین ، پیسینگ همین ، اونت پلنینگ همین ... اندینگ هم همین

من الان خودمم بازی رو تموم کنم اول میام ایراداتی که بهش برخوردم رو میگم ، بعد میرم سر محاسنش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or