امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

نمیشه درک کرد یکسری از نظرات رو .

بازی رو داریم میریم ، اکثر کسایی که تو تاپیکش پست میدن نصف بیشتر بازی رو رفتن ، گیم پلی و مخصوصا گان پلی بازی بشدت نفس گیر و فرای گیراست ، لول دیزاین پایه هاش بشدت محکمه ، گرافیک که رسما یه چیز دیوانه ای هست و مهمتر داستان و روایتش ، واقعا یه جاهایی آدم میمونه این داخل مدیوم گیم داره اتفاق میوفته یا نشستیم وسط سالن سینما ؟!

قاعدتا هر شخصی میتونه از بازی راضی باشه یا نباشه بنا به سلیقه اش ولی یه لطفی به “ خودتون “ بکنید و نظر فلان شخص ، یوتیوب و بقیه رو ول کنید ، کنسول رو تهیه کنید و بازی رو ران کنید و ببینید خیلی از حرف‌هایی که اینجا زده میشه دیگه اسمی هم ازش نمیاد .

بازی یه استانداردی رو پایه گذاری میکنه که بقیه عناوین جلوش شبیه یه شوخی محسوب میشن ، حتی انحصاری های خود سونی .

پ.ن‌ : لطفا هم به بقیه برچسب نزنید ، بازی با اینهمه حواشی و اتفاقات از ۹۶ اومده رو ۹۵ ، اینکه بازیسنتر و ده ها سایت دیگه نمره کامل دادن دلیلش ساده است :

“ بازی رو بازی کردن “ !
عجیبه این حرف از شما ! فرومر دنبال تجربه و بازی کردن نیست اصلا ، فرومر کارش فقط کامنت گذاشتن و کل کل کردنه. فرقی نمیکنه قراره راجع به چه چیزی بحث بشه . فقط و فقط هدف فرومر کامنت گذاشتن و کل کل کردنه بیهوده است ! تفاوت فاحشی هم با یه گیمری داره که هدف اولش تجربه و بازی کردنه .

p.s : در رابطه با گرافیک بعضی وقت ها مجبور میشم وسط بازی چند ثانیه زیاد مکث کنم و فقط از حجم و کیفیت تکسچر ها چشمام گرد بشه :| فرای تصور هست این حجم از کیفیت و جزییات !

بچه ها. اخر giant bomb نقد میکنه بازیو? یکی گفت که نقد رو کنسل کردن که?
الان کدوم مجله یا سایت خفن و مهم و پر ضریب باقی مونده برا نقد بازی?

بچه ها. اخر giant bomb نقد میکنه بازیو? یکی گفت که نقد رو کنسل کردن که?
الان کدوم مجله یا سایت خفن و مهم و پر ضریب باقی مونده برا نقد بازی?
نه اون بعید میدونم نقد کنه. Opm uk مونده که ضریبش بالاست تقریبا مثل اج. البته فک کنم ۱۳ ۱۴ تایی نمره میاد هنوز تا یه ماه اینده

از معجزات نیل دراکمن و پارت ۲ اینه که همه اونایی (دقیقا همشون) هم که میگفتن لست ۱ یه بازی اورریتد و در بهترین حالت یه بازی معمولیه ،
الان میگن پارت ۱ بهترین بازی زندگیشون بوده و باهاش زندگی کردن و دراکمن خاطرات خوششون رو با پارت ۲ خراب کرده ... :lol:

ایمان نمی آورید

149683

از معجزات نیل دراکمن و پارت ۲ اینه که همه اونایی (دقیقا همشون) هم که میگفتن لست ۱ یه بازی اورریتد و در بهترین حالت یه بازی معمولیه ،
الان میگن پارت ۱ بهترین بازی زندگیشون بوده و باهاش زندگی کردن و دراکمن خاطرات خوششون رو با پارت ۲ خراب کرده ... :lol:

ایمان نمی آورید

View attachment 149683
دقیقا
یه رفیق گاد فن دارم هیتر ناتی داگ کلا دیروز اومده بهم پیام داده چقدر آشغاله این لست 2 چجوری از ابرشاهکاری مثل لست 1 رسیدن به این :|
و همین رفیقم تمام سال های اخیر مشغول ترول لست یک بود و الان شد ابرشاهکار
ورداشتم تمام حرفاش راجب لست یک فرستادم براش کلا دیگه از دیروز پیام نداده =))
خیلی خوبن یه سری که کلا معتقد بودن لست یک بازی بدرد نخوری بود الان کردنش بت برای کوبیدن لست 2
حاظرم قسم بخورم 7 سال دیگه لست 3 بیاد همینا میان میگن چجوری از شاهکاری مثل لست 2 رسیدیم به این آشغال :D

ایمان نمی آورید

View attachment 149683
همین افراد کسانی بودن که می گفتن پایان last 1 ساده و بی معنی بود و کلی ایراد گرفتن

نمیشه درک کرد یکسری از نظرات رو .

بازی رو داریم میریم ، اکثر کسایی که تو تاپیکش پست میدن نصف بیشتر بازی رو رفتن ، گیم پلی و مخصوصا گان پلی بازی بشدت نفس گیر و فرای گیراست ، لول دیزاین پایه هاش بشدت محکمه ، گرافیک که رسما یه چیز دیوانه ای هست و مهمتر داستان و روایتش ، واقعا یه جاهایی آدم میمونه این داخل مدیوم گیم داره اتفاق میوفته یا نشستیم وسط سالن سینما ؟!

قاعدتا هر شخصی میتونه از بازی راضی باشه یا نباشه بنا به سلیقه اش ولی یه لطفی به “ خودتون “ بکنید و نظر فلان شخص ، یوتیوب و بقیه رو ول کنید ، کنسول رو تهیه کنید و بازی رو ران کنید و ببینید خیلی از حرف‌هایی که اینجا زده میشه دیگه اسمی هم ازش نمیاد .

بازی یه استانداردی رو پایه گذاری میکنه که بقیه عناوین جلوش شبیه یه شوخی محسوب میشن ، حتی انحصاری های خود سونی .

پ.ن‌ : لطفا هم به بقیه برچسب نزنید ، بازی با اینهمه حواشی و اتفاقات از ۹۶ اومده رو ۹۵ ، اینکه بازیسنتر و ده ها سایت دیگه نمره کامل دادن دلیلش ساده است :

“ بازی رو بازی کردن “ !
لطفا ‏‎تعصب رو کنار بذارید و یکم بررسی‌ حرفه‌ایی بخونید

149705
‏این بررسی اینقدر دقیقه من از دیروز دارم رمزگشایی و یادداشت می‌کنم راجبش
‏‎حالا شما برو 3000 کلمه بنویس بگو خوبه فلانه...
این فهمیده ، وقت گذاشته تو یک ساعت بازی 30 ساعته رو تموم کرده و سریع نوشته که خرج اضافی رو دستمون نیفته

آخرین ویرایش:
داستان 1 چیز سلیقه ای هست اما چون این بازی الهام گرفته شده از سریال walking dead هست ندید می گم مشابه فیلمش پایان بازی به شدت تلخ و بد هست من چون عاشق این سریالم هستم اینکه پارت 2 خیلی بیشترم شبیه این فیلم شده برای من جذاب تره.
هر چند به شخصه در این شرایط سوپر افتضاح ایران اصلا پایه دیدن 1 داستان تلخ نیستم.
اما فرای داستان دیالوگ نویسی این بازی محشره دیگه خبری از دیالوگ های کلیشه ای فیلم ها نیست و حتی بعضا برخی دیالوگ ها ادم به فکر فرو می بره.

لطفا ‏‎تعصب رو کنار بذارید و یکم بررسی‌ حرفه‌ایی بخونید

‏این بررسی اینقدر دقیقه من از دیروز دارم رمزگشایی و یادداشت می‌کنم راجبش
‏‎حالا شما برو 3000 کلمه بنویس بگو خوبه فلانه...
این فهمیده ، وقت گذاشته تو یک ساعت بازی 30 ساعته رو تموم کرده و سریع نوشته که خرج اضافی رو دستمون نیفته
ینی فقط میتونم بگم خاک تو سر ما سونی فنای با تعصب که این نکات واضحو متوجه نشدیم و چشامونو رو حقیقت بستیم...:no::Crying1:

داستان 1 چیز سلیقه ای هست اما چون این بازی الهام گرفته شده از سریال walking dead هست ندید می گم مشابه فیلمش پایان بازی به شدت تلخ و بد هست من چون عاشق این سریالم هستم اینکه پارت 2 خیلی بیشترم شبیه این فیلم شده برای من جذاب تره.
هر چند به شخصه در این شرایط سوپر افتضاح ایران اصلا پایه دیدن 1 داستان تلخ نیستم.
اما فرای داستان دیالوگ نویسی این بازی محشره دیگه خبری از دیالوگ های کلیشه ای فیلم ها نیست و حتی بعضا برخی دیالوگ ها ادم به فکر فرو می بره.
خیلی آف تاپیک میشه ولی "الهام گرفته شده از سریال walking dead"؟؟؟ اصلا همچین چیزی نیست. بیشتر به فیلم (The Road (2009 میخوره تا Walking dead

تنها چیزی که این باز ازش الهام نگرفت همین سریال والکینگ دِد هست. بازی طبق گفته خودشون از کتاب City of Thieves و فیلم No Country for Old Men الهام گرفت. حالا هر سریال و فیلم زامبی وار نچسبانید به این بازی ...

قسمتی از نقد Forbes :

But it’s stunning. It’s important. And it’s a deeply well-told story to the point where I genuinely cannot fathom why anyone who has fully beaten the game, not just heard the spoilers, not just watched a streamer snark their way through it or watched ripped YouTube cutscenes, doesn’t appreciate what it has achieved here. But again, I can only offer my own opinion and my own defense of what I think is a must-play as a huge fan of the original, even as someone who loved the characters they’ve murdered and maimed and morally compromised here. It’s remarkable, and it will stay with me a long while, just like the first

Forbes - Review Score: 9.5 out of 10
راضیم ازش، هرچند به نظرم اگه ناتی داگ نسخه نقدو براش میفرستاد الان ۱۰ میداد. حتی اول نقدشم اشاره میکنه که نسخه نقدو دریافت نکردم :D

راضیم ازش، هرچند به نظرم اگه ناتی داگ نسخه نقدو براش میفرستاد الان ۱۰ میداد. حتی اول نقدشم اشاره میکنه که نسخه نقدو دریافت نکردم :D
این paul tassi خیلی بچه خوبیه :))
از این عقده ای بازی ها ندیدم تا حالا در بیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or