امتیازات The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی دقیق شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    369
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
146004

The Last of Us Part II

Release Date: 19 June 2020
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Platforms: PS4, PS4 Pro

SmartSelect_20240127_112654_Samsung Internet.jpg
KeenGamer-----------------100
The Digital Fix-------------100
BaziCenter-----------------100
Gaming Age----------------100
The Sydney-----------------100
Digital Chumps------------100
Games.cz-------------------100
Screen Rant----------------100
GameOver.gr--------------100
Washington Post---------100
GRYOnline.pl---------------100
Digital Trends--------------100
Gamer.nl--------------------100
Comicbook.com----------100
Vgames---------------------100
Gamersky-------------------100
Power Unlimited----------100
Everyeye.it-----------------100
SpazioGames-------------100
Malditos Nerds------------100
Game Rant------------------100
Impulsegamer--------------100
Telegraph-------------------100
Guardian---------------------100
DarkStation-----------------100
Shacknews------------------100
Gameblog.fr-----------------100
VG247------------------------100
IGN-----------------------------100
Game Informer--------------100
Trusted Reviews------------100
VGC-----------------------------100
We Got This Covered------100
JeuxActu----------------------100
M3-------------------------------100
PlayStation LifeStyle-------100
PlayStation Universe-------100
Post Arcade------------------100
Push Square------------------100
TheSixthAxis-----------------100
GameSpew--------------------100
GamesRadar+----------------100
GamingTrend-----------------100
God is a Geek----------------100
Hardcore Gamer------------100
Attack of the Fanboy-------100
Carole Quintaine-------------100
COGconnected--------------100
Critical Hit--------------------100
Daily Star----------------------100
Digitally Downloaded------100
EGM----------------------------100
Eurogamer Italy-------------100
Areajugones-----------------100

Hobby Consolas-------------99
Game Over Online-----------98
XGN------------------------------98
Atomix--------------------------98
GamePro Germany----------97
Vandal---------------------------97
Multiplayer.it------------------97
Cheat Code Central----------96
Forbes--------------------------95
LevelUp-------------------------95
Worth Playing-----------------95
Gaming Nexus----------------95
3DJuegos----------------------95
Merlin'in Kazan---------------95
The Games Machine--------95
Jeuxvideo.com---------------95
Millenium-----------------------95
Easy Allies----------------------95
Wccftech------------------------95
Press Start Australia--------95
PSX-Sense.nl------------------95
GamesBeat---------------------95
IGN Italia------------------------95
4Players.de--------------------94
Meristation---------------------93
AusGamers--------------------92
Player 2--------------------------91
DualShockers-----------------90
Noisy Pixel---------------------90

Edge Magazine---------------90
USgamer------------------------90
VideoGamer--------------------90
Video Chums-------------------90
Metro GameCentral----------90
CGMagazine--------------------90
Gamer.no------------------------90

Destructoid----------------------85
Gamers Heroes----------------80
New York Daily News---------80
Digital Spy-----------------------80
New Game Network-----------80
Stevivor---------------------------80
GameSpot------------------------80

ZTGD------------------------------75
Riot Pixels------------------------72
TheGamer------------------------70
Game Revolution---------------70
GAMINGbible--------------------70
IGN Japan------------------------70
Cultured Vultures---------------65

من نقد بازیسنتر خوندم خوب از 1 سایت فول سونی فن انتظاری جز 10 نداشتم که حتی همه ی مدیرهاشم بر همین مبنا انتخاب شدن
بد نیست ادم بفهمه چی میگه و اول حرف رو مزمزه کنه و بچشه بعد بده بیرون

این از همون گروهی هست که اینجا بهشون اشاره کردم:

اون رفیق‌مون Skill Up که به جز موارد خیلی خاص اکثر ویدیوهاش زیر یک میلیون بیننده داشتن، ویدیوی TLoU2ـش داره به دو میلیون بیننده می‌رسه. حالا حساب کنین یه سایتی که تا امروز خیلی‌ها یه بار هم اسمش رو نشنیده بودن، به خاطر نقد TLoU2 چقدر بازدید می‌گیره و بازدید بیشتر هم مساویه با معروف‌تر شدن و در نتیجه تبلیغات بیشتر! :D
به نظرم دیگه پرونده متای بازی بسته شده و بین ۹۳_۹۵ احتمال بسته شدنش هست ... بعیده پایین تر بشه ، مگر چند تا انتحاری دو و سه بدن ...

بریم برای فصل جوایز ...

یجوری از 10 بازیسنتر ایراد میگیرن انگار به knack نمره کامل داده!
بازی رو کنسول 1.8 ترافلاپسی با سخت افزار 7 سال پیش داره اجرا میشه و این خروجی رو میده!
که کمترین کلمه واسش میتونه شاهکار و همین نکات مثبت نقد باشه.
راجب اقای طالبیان هم باید بگم تنها موردی که بهشون نمیخوره همین جو زدگی و ... این عبارت های بی ربطه.
چه خوب قبل از اتهام زنی به افراد به کارنامه و سابقه شون یه نگاه بندازیم.

متاسفانه فن بوی بازی و طرفداری کور باعث میشه بعضی ها وقتی زیباترین اثر های هنری جهان هم جلوشون بزاری بخوان بازم از توش یه چیزی دربیارن....

یجوری از 10 بازیسنتر ایراد میگیرن انگار به knack نمره کامل داده!
بازی رو کنسول 1.8 ترافلاپسی با سخت افزار 7 سال پیش داره اجرا میشه و این خروجی رو میده!
که کمترین کلمه واسش میتونه شاهکار و همین نکات مثبت نقد باشه.
راجب اقای طالبیان هم باید بگم تنها موردی که بهشون نمیخوره همین جو زدگی و ... این عبارت های بی ربطه.
چه خوب قبل از اتهام زنی به افراد به کارنامه و سابقه شون یه نگاه بندازیم.

متاسفانه فن بوی بازی و طرفداری کور باعث میشه بعضی ها وقتی زیباترین اثر های هنری جهان هم جلوشون بزاری بخوان بازم از توش یه چیزی دربیارن....
بازی تقریبا بالای ۵۰درصد امتیازاتش ۱۰/۱۰، حدود ۳۰ درصدش ۹.۵ به بالا، حدودا بالای ۱۰ درصد ۹/۱۰ و تقریبا ۶-۷ درصدش هم ۸ و زیر ۸ هست با میانگین ۹۵/۱۰۰ بعد یجوری انتقاد میکنن چرا بازیسنتر یا زومجی نمره کامل دادن انگار بقول شما دارن در مورد نک یا فولان بازی با میانگین ۸۴ حرف میزنن!

آخرین ویرایش:
من نقد بازیسنتر خوندم خوب از 1 سایت فول سونی فن انتظاری جز 10 نداشتم که حتی همه ی مدیرهاشم بر همین مبنا انتخاب شدن اما اینقدر نقد مغرضانه هم انتظار نداشتم.
1 جورایی نقد خیلی غیر حرفه ای و کژوال نوشته شده کلمات و ادبیات به شدت ایراد دارن و انگار همه چیز از ذوق بچگانه نوشته شده نقد نوشتن 1 سری اصولی داره که باید منتقد بهش اگاه باشه.
این بازی گرافیکش جز بهترین ها هست اما بهترین نیست ایرادات گرافیکی بازی کاملا مشهود هست که بزرگ ترینش نورپردازی کاملا استاتیک بازی هست(به جز چراغ قوه) که در خیلی از موارد خطای زیادی هم دارن و من فیلمش هم گرفتم مورد بعدی سایه ها هستن که برخی از جاها کیفیت پایینی دارن تعریف می کنید بکنید اما ایراداتشم حین ذوق کردن بگید.
نه همش تعریف قشنگه نه همش بدی گفتن 1 بالانسی باید بینشون باشه.

همین متنی که نوشتی پر از ایراد ادبی هست بعد به نوع نوشتار بقیه گیر میدی؟! بعد میشه بفرمایید گرافیک بالاتر TLOU PART II چی هست که ما هم آگاه بشیم؟ البته با توجه به شناختی که ازت دارم قراره الان درجواب بری از سیستم nمیلیونی که بستی عکس بزاری :))

رسیدن به همچین دستاوری روی کنسول تاریخ مصرف گذشته سال ۲۰۱۳ شاهکار تیم سازنده است و باید کلاه از سر برداشت بابت رسیدن به همچین سطحی از زیبایی بصری.

من نقد بازیسنتر خوندم خوب از 1 سایت فول سونی فن انتظاری جز 10 نداشتم که حتی همه ی مدیرهاشم بر همین مبنا انتخاب شدن اما اینقدر نقد مغرضانه هم انتظار نداشتم.
1 جورایی نقد خیلی غیر حرفه ای و کژوال نوشته شده کلمات و ادبیات به شدت ایراد دارن و انگار همه چیز از ذوق بچگانه نوشته شده نقد نوشتن 1 سری اصولی داره که باید منتقد بهش اگاه باشه.
این بازی گرافیکش جز بهترین ها هست اما بهترین نیست ایرادات گرافیکی بازی کاملا مشهود هست که بزرگ ترینش نورپردازی کاملا استاتیک بازی هست(به جز چراغ قوه) که در خیلی از موارد خطای زیادی هم دارن و من فیلمش هم گرفتم مورد بعدی سایه ها هستن که برخی از جاها کیفیت پایینی دارن تعریف می کنید بکنید اما ایراداتشم حین ذوق کردن بگید.
نه همش تعریف قشنگه نه همش بدی گفتن 1 بالانسی باید بینشون باشه.
خواستم یه چند تا سایت فووول سونی فن دیگه هم بهت معرفی کنم :
IGN - Game Informer - EuroGamer (Digital Faundry) - GamesRadar - Guardian - Gaming Age و حدود 50 تا سایت دیگه .
بنظرم اینا رو هم راهنمایی کنید بلکه درست شن ...

اینم یه سری دانشمند و منتقد طراز اول جهت قدردانی :

امتیاز بازی سنتر تو OpenCritic ثبت شد.

سامری انگلیسیش (احتمالا برا متا هم همین سامری باشه و در واقع نگاه یوزرای دنیا از اینکه رسانه و کامیونیتی گیم ایرانی نظرش چی بوده، همین پاراگرافه :D):

The Last of Us Part 2 shows us one thing, that the video games industry (unlike Cinema which is moving forward at a much slower pace) has a lot more unexplored potential. Part 2 raised the standards of video games so much, and in almost every aspect including gameplay, visuals and [an insane] amount of attention to details, that you would wonder how this much progress on a 7 year old hardware is even possible, and the good news is that this is not the cap, and we can even have better titles in the very bright future of this industry. Just imagine what Naughty Dog (and other elite studios) can do with the next generation of hardwares.

جدی جدی هر چی سایته که ثبت نمیشن ده دادن
Meta دیگه فهمیده که اینا همشون فول سونی فن هستن ، ثبت نمیکنه ... ممکنه اون 50 تایی که ثبت شده هم حذف کنه ، قراره به جاش چندتا از نقدهای یوزرها رو بذارن .

خواستم یه چند تا سایت فووول سونی فن دیگه هم بهت معرفی کنم :
IGN - Game Informer - EuroGamer (Digital Faundry) - GamesRadar - Guardian - Gaming Age و حدود 50 تا سایت دیگه .
بنظرم اینا رو هم راهنمایی کنید بلکه درست شن ...

اینم یه سری دانشمند و منتقد طراز اول جهت قدردانی :
اره very funny خلاصه
اتفاقا این سایت هایی که گفتی اصلا فن نیستن منتقد فن دارن اما فن نیستن من خودم کسی بودم که اول از همه از نقد گیم اسپات با نمره پایینش انتقاد کردم یعنی کلا سال هاست بعد از اون گندش نمره هاش چرند شدن. اینکه شما هم 10 بدید خیلیم منطقیه برای 1 بازی با متای 95 شاید خودمم 10 دادم اما در اینکه خود نقد بوی فن بویسیم شدیدی داره هم شکی نیست فن بوی باشید اما اینقدر تابلو نباشید:D
ضمنا خودتم از اون فن بوی شدیدا سونی هستی نیازی هم به اثباتش نیست(از نوع فعالیتت مشخصه یا اصلا اگه فن سونی نبودی که مدیر سبز نمی شدی:D)
حالا اگر می خواید مشابه سری قبل منو باز بن کنید بکنید جدا برام اهمیتی نداره

من 19 ساعت تو دنیای بازی وقت گذروندم و تقریبا وسط بازیم، و هنوز نمی‌تونم به خودم اجازه بدم راجب کیفیت داستانش نظر بدم. ولی خیلی جالبه تقریبا همه‌ی کسایی که تو این تاپیک شاکین و در حال کوبیدنش هستن Part II رو بازی نکردن و از یوتوب و اینور اونور ویدئوهاش رو دیدن. ینی جدای از کیفیت داستان و خوب و بد بودنش، این همه تلاش برای کوبیدن بازی‌ای که بازیش نکردین واقعا ستودنیه. من تو مخیله‌م نمی‌گنجه یه روزی برم کل کات‌سینای یه بازی طولانی رو تو یوتوب تماشا کنم که بعدش بیام تو تاپیک امتیازاتش و بازی رو با نقدِ بی‌طرفانه‌م مزین کنم و نقدای کسایی که بازی رو تموم کردن رو هم بکوبم. تازه بعضیاتونم که کل بازی رو دیدید و بقیه هم که ماشالا مشکلات گرافیکیش رو هم ضبط کردید گذاشتید یه گوشه برای روز مبادا! خلاصه خدا قوت واقعا. خسته نباشید! :))

آخرین ویرایش:
اره very funny خلاصه
اتفاقا این سایت هایی که گفتی اصلا فن نیستن منتقد فن دارن اما فن نیستن من خودم کسی بودم که اول از همه از نقد گیم اسپات با نمره پایینش انتقاد کردم یعنی کلا سال هاست بعد از اون گندش نمره هاش چرند شدن. اینکه شما هم 10 بدید خیلیم منطقیه برای 1 بازی با متای 95 شاید خودمم 10 دادم اما در اینکه خود نقد بوی فن بویسیم شدیدی داره هم شکی نیست فن بوی باشید اما اینقدر تابلو نباشید:D
ضمنا خودتم از اون فن بوی شدیدا سونی هستی نیازی هم به اثباتش نیست(از نوع فعالیتت مشخصه یا اصلا اگه فن سونی نبودی که مدیر سبز نمی شدی:D)
حالا اگر می خواید مشابه سری قبل منو باز بن کنید بکنید جدا برام اهمیتی نداره
فن بوی سونی بودن خودش یه افتخاره چون میتونیم با شاهکاری مثه tlou2 پز بدیم?

آخرین ویرایش:
کاربر گرامی ، احتمالا مشکل گرافیکی شما ، به خاطر ایرادات پلتفرمی هست که ازش استفاده میکنید ، بعد از باز شدن صفحه ، در پایین سمت راست گزینه Settings رو بزنید عکسش شبیه چرخ دنده هستش ، و از اون گزینه ، کیفیت ویدیو رو به ۱۰۸۰ به بالاتر تغییر بدید ، احتمالا کیفیت شما روی Mobile بوده .

ممنون از حسن توجه شما ، در مقاله بعدی آموزش های بعدی پلتفرم یوتوب را برای شما عزیزان قرار خواهیم داد .

چه میکنه این پرحاشیه ترین بازی تاریخ :D

خوب بازی تمام شد نظر کلیم میتونین داخل بخش امتیاز بخونین :

امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین PlayStation 4

بریم سر اصل مطلب حالا میخواین صحبت مکنیم بیاین ببینم چی میگین 32 ساعت طول کشید بازی تمام کنم . :D

یعنی تمام 10 های که گرفته براش کمه بازی شاهکار بود .

داستان بازی نه تنها ایرادی نداره نه شخصیت ها نه روایت نه ... بلکه همچی در بهترین حالت خودش که میخواد احساسات مختلف در ملت بوجود بیاره که به نظر من به بهترین حالت ممکن این کار انجام داده.

کسی که از این سبک خوشش نیاد قابل قبول بازی نمیکنه اون کسی هم که بازی کرده خوشش نیومده سلیقه طرف اما اینکه سلیقه خودش بخواد بگه چون من خوشم نیومده بازی افتضاح با بقیه که خوششون امده کل کل الکی کنه بحث فرق میکنه یا داستان سنگین بازی درک نکرده یا بازی نکرده بهتره نظرش برای خودش نگه داره چون چیزی که من بازی کردم با هیچ کدوم از نظر های که شنیدم این چند وقته نمیخوره حتی پایان بازی که بهش گیر میدادن من لیک قدیمی چند دقیقه پیش دیدم که ببینم ملت از روی چی نظر میدادن قشنگ out of context قشنگ داستان و شخصیت های بازی نادیده گرفته این به نظر من کوته فکری ملت میرسون که طرح کلی نمیبینن و فقط دارن از روی تعصب و کوچیک شمردن دختران و زنان و ... نظر میدن راجب شخصیت زن و حق های که داره و انتخاب های که میتونه به عنوان یک انسان داشته باشه یا به خاطر دوست داشتن یک شخصیت بخوای رفتار غیر منطقی از خودت نشون بدی .

پیشنهاد میکنم حتما اگه میتونین بازی انجام بدین حتی اگه از این سبک خوشتون نمیاد بازی قشنگ یک لول دیگه هستش در مقایسه با بقی بازی ها حتما اگه تونستین یک بار تمامش کنین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or