آخرین ویرایش:
شد شبیه داستان اون بنده خدا که باباش پاسبون سر محل بود که...پ.ن: البته ما که یه ظرفیتی میگیریم مرور خاطرات میکنیم
یعنی یَک عقده گشایی هایی بکنن یکسری از عوامل معلوم الحال (reviewer های خارجی مد نظره) که تا کنون رخ نداده باشه. (از اعماق قلبم امیدوارم اشتباه کنم و امتیاز ریمیکش از خود نسخه ای وانیلا هم بیشتر بشه حتی، از بس همه چیز این نسخه، بخصوص داستانش بینظیره)البته من خودم کماکان معتقدم بازی +90 میشه و دوست دارم متصور باشم ND و تیم مارکت سونی حواسشون هست چی دارن میسازن و به همین سادگی و سر دوشیدن پلیرها نمیان گند بزنن به پرستیژ بازی، و امیدوارم دو سه روز بعد و با امدن نمرات بازی متوجه نشم تصوراتم چقدر اشتباه و فی الواقع تباه بوده
اول اینکه اجباری برای شرکت در نظرسنجی وجود نداره که الان ژست طلبکاری برداشتینچرا گزینه 80 به پایین در نظرسنجی قرار داده نشده؟! شاید کسی چنین امتیازی رو میخواست پیش بینی کنه. یعنی چی محدوده 86 تا 93 انتخاب شده!
بیا من کارِت رو ساده تر کنم. دو گزینه بزار به این شکل:اول اینکه اجباری برای شرکت در نظرسنجی وجود نداره که الان ژست طلبکاری برداشتین
ساده اس، میتونین شرکت نکنید
ثانیا همون -86 محدوده ی 0 الی 85 رو پوشش میده
شاید یه نفر نظرش 50 باشه، واس اون نفر باید 18 متر نظرسنجی رو طولانی تر کنیم؟
جای دوری نمیره اگر یه مقدار قبل از دادن کامنت فکر کنید
شما اگر دنبال ته خیار نبودی، وقتی گزینه ی مد نظرت در نظرسنجی رو پیدا نمیکردی، به صورت کامنت نظرتو اعلام میکردیبیا من کارِت رو ساده تر کنم. دو گزینه بزار به این شکل:
95+
95-
مثبتش تا 100 رو پوشش میده و منفیش تا 0 رو در بر میگیره. به مقام والای ناتی داگ هم خدشه ای وارد نمیشه.
آرایشگر من تو موهام میگفت آرایشگری هنره 150 تکمی باربط و اندکی بیربط
تا وقتی که منتقدین و گیمرها عنصر قیمت رو تو ارزشگذاری یک محصول در نظر میگیرن این صنعت به هنر تبدیل نمیشه.
پس بی خودی نگیم صنعت گیم هنره وقتی هنوز خودمون هم پس ذهنمون قیمت اون اثر رو یکی از المانهای ارزش گذاری می دونیم.
تا پست بعدی تو سال ۲۰۲۳ خدا یار و نگهدارتون.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
واسم جای سواله که چرا همین اعتراض ها به قیمت ریمیک Demon's Souls نشداین بازی هم به نظرم قیمت منطقیش 30-40$
بازی جدیدی خلق نشده همونه با همون خط داستان و محیط
جالبه نمیدونستمواسم جای سواله که چرا همین اعتراض ها به قیمت ریمیک Demon's Souls نشد
داداش علتش تفاوت ۲ نسخه اسواسم جای سواله که چرا همین اعتراض ها به قیمت ریمیک Demon's Souls نشد
برای این ریمیک حقیقا بحث متا مطرح نیست متا و جوایزش رو همون موقع ریلیز اوریجینال گرفته تمومچقدر نظرات منفی میدین. اگه کسی ندونه بیاد ببینه فکر میکنه فن های اکس باکس ریختن دارن نظر میدن
به نظر من متای بازی باید بالا بشه چرا چون همون بازی رو ساختن. بازی دیگه ای نیست که
حالا شاید خیلیهاشون به انمیشن های حرکتی قدیمی و گرافیک نه چندان نسل نهمی ایراد الکی بگیرن. ولی خوب هر چقدر بیشتر به متا توجه کنید بیشتر فکرتون به هم میریزه اگه فن بازی باشید. به نظرم زیاد سخت نگیرید. متاش بالا میشه