آخرین ویرایش:
قیمت قطعا تاثیر گذار هست برای همه عناوین ولی نه به صورتی که بخواد 30 نمره اینور اونورش کنه، همونطوری که دوستان بالاتر گفتن برای پارت 1 شاید 10 نمره تاثیر بزارهبعید میدانم قیمت یک بازی روی نمراتش تاثیر بگذاره یعنی مثلا اگر Saints Row قیمتش 20 دلار بود امتیازش می شد 90 به بالا؟
بعید میدانم قیمت یک بازی روی نمراتش تاثیر بگذاره یعنی مثلا اگر Saints Row قیمتش 20 دلار بود امتیازش می شد 90 به بالا؟
میزاره، من تو چند تا نقد دیدم که تو قسمت + یا - قیمت و لحاظ کردن.بعید میدانم قیمت یک بازی روی نمراتش تاثیر بگذاره یعنی مثلا اگر Saints Row قیمتش 20 دلار بود امتیازش می شد 90 به بالا؟
این پست هم قضیه ش همون جوکه هست که یه بنده خدایی (بسیار باهوش و راستگو!) وسط خیابون یه طرفه داره فحش خوار مادر میده به همه ماشینا که چرا اشتباه میرن و فقط خودش درست میره!حالا یه نمره ای بهش میدن ولی زیادی روی هوش و راستگویی منتقدین حساب باز کردید.
همین چند ماه پیش سونی نسخه تکی UNCHARTED 4 / UNCHARTED: TLLنسخه ریمستر بازی نه تنها از استور حذف نشده (برخلاف برخی ناشران دیگر که نسخه قدیمی را حذف میکنند) بلکه مدتهاست که روی سرویس های پلی استیشن قابل بازی و در دسترس هست.
گالیله 400 سال پیش بهت سلام میرسونه.این پست هم قضیه ش همون جوکه هست که یه بنده خدایی (بسیار باهوش و راستگو!) وسط خیابون یه طرفه داره فحش خوار مادر میده به همه ماشینا که چرا اشتباه میرن و فقط خودش درست میره!
اختیاری که معلومه اختیاریه شما الان اختیار داری پلی استیشن یک بخری یا پنجهنوز نمیتونم درک کنم چرا بازسازی این بازی میتونه باعث ناراحتی برخی شده باشه. این بازسازی فقط یه گزینه اختیاری هست.
نسخه ریمستر بازی نه تنها از استور حذف نشده (برخلاف برخی ناشران دیگر که نسخه قدیمی را حذف میکنند) بلکه مدتهاست که روی سرویس های پلی استیشن قابل بازی و در دسترس هست.
پارت ۱ فقط طول عمر این بازیو به معنای واقعی کلمه در نسل جدید و با استانداردهای روز افزایش میده ولی کماکان نقطه قوت اینه که ریمستر هنوز برای همه در دسترس است.
من شخصاً، مشتاقانه منتظر بازی هستم چون ویژگی های جدید بازی واقعا برام هیجان انگیز هست که بعد از ۸ سال، مجددا تجربه بازی با کرکتر جول را امتحان کنم ولی این بار در دنیایی به مراتب واقع گرایانه تر،پر جزئیات تر و هوشمند تر.
من بازیو بصورت ظرفیتی گرفتم اما بابت قیمت ۷۰ دلاری ناراحتی خاصی ندارم چون این اختیار با خود فرد هست که کدوم نسخه را بازی کنه.