امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
thisgengaming 8/10

“Is the game scary?” That is one of the many big questions that people have asked about this game, so I feel it’s necessary to start off the review with my answer to that question. I can say that this game does have its scary moments as well as parts that will make you jump

The Final Verdict
+Great atmosphere
+Intense encounters
+Varied levels
+/- Stealth is good and bad in parts
-Long loading times
-Framerate issues

از روی تریلر ها تا حدی میشه فهمید شامل دو نوعش هم میشه ولی فکر کنم شوکه های لحظه ای بیشتر باشه:-s
بازی مخلوطی از RE4 و سریه SH و خیلی از فیلم های ترسناک مثله اره هست :D
مخلوط اویل 4 و سایلنت هیل باشه خوبه ولی فیلم اره باشه افتضاحه :D همونطور که از نمرش هم مشخص بود 5 گرفته از 10 و یعنی فاجعه , در کل فیلم ترسناک آنچنان موفق زیادی نداشتیم و همچنین بازی ترسناک موفق داریم ولی کم

Long loading times
-Framerate issues
این دو مورد واقعن عجیبه!
تو این نسل تو همچین بازی نباید میبود.
هر چند با این وجود هم باز بنظرم بازی ارزش خرید و امتحان رو داره چون فعلن تو سبک خودش بی رقیبه.

thisgengaming 8/10

The Final Verdict
+Great atmosphere
+Intense encounters
+Varied levels
+/- Stealth is good and bad in parts
-Long loading times
-Framerate issues
مشکل فریم با اپدیت 70 مگی که اول کار کردیم حل شد
لودینگ طولانی هم خیلی طولانی نیست که اعصاب خورد کن باشه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

به دست گرفتن اسلحه ها اونم به دست enemy ها خیلی کم پیش میاد. خودم تا به حال فقط 3 بار دیدم همچین اتفاقی بیوفته..

کلا ایده ی جالبی نیس ، تو همون RE4 هم چیزه خوبی نبود .
1 - زامبی ابتدا هدف رو میبینه
2- هدف رو شناسایی میکنه
3- اون دشمن زامبی های دیگس، پس دشمن منم هست
4- اسلحه و مهمات رو بررسی میکنه
5- از دوربین اسلحه نشونه میگره
6- یه نفس عمیق میکشه و سپس نفسش رو واسه چند ثانیه حبس میکنه
7- شلیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Readersgambit 8/10

Pros (نکات مثبت)

اتمسفر بسیار عالی
دشمنان ترسناک

• - Great Atmosphere
  • - Terrifying Enemies

Cons (نکات منفی)

باگ در بازی
زاویه دوربین خسته کننده.

• - Buggy
  • - Frustrating Camera Angles
Overall The Evil Within returns the horror genre to its grass-roots, cramped in tight spaces hoping to god you weren’t spotted. It has all the features we have missed and have been asking for since Resident Evil 4 and Mikami has delivered on his promise of making a truly terrifying game

آخرین ویرایش:
Readersgambit 8/10

Pros (نکات مثبت)

اتمسفر بسیار عالی
دشمنان ترسناک

• - Great Atmosphere
  • - Terrifying Enemies

Cons (نکات منفی)

زاویه دوربین خسته کننده.

• - Frustrating Camera Angles
نقطه قوت بازی واسه این منتقد نقطه ضعف بوده :d
معلومه چیزی پیدا نکرده خواسته یه دو تا نقطه منفی هم بنویسه :dجالبه 2 نمره هم بخاطر اینا کم کرده:|

ایراد "زاویه دوربین"بنظرم خیلی چرند ه...
اتفاقا زاویه دوربین توی بقا خیلی مهم تر از شوتر هم هست...

- - -ویرایش - - -

نقطه قوت بازی واسه این منتقد نقطه ضعف بوده :d
معلومه چیزی پیدا نکرده خواسته یه دو تا نقطه منفی هم بنویسه :dجالبه 2 نمره هم بخاطر اینا کم کرده:|

ط یقه ی نمره دادن این نیست که از 10 شروع کنن و نمره کم کنن از صفر با در نظر گرفتن المانهای بازی نمره اضافه می کنن...
برای مثال ممکنه گیم پلی یه بازی خوب باشه ولی از2 بهش 1.5 بدن.

خب دقیقا از رزیدنت 4 گند کشیده شد به این سبک : دی

پ.ن : در این که بازی فوق العادیه بود شکی نیس !

کجاش از RE4 گند کشید به این سبک ؟ همون موقع که نسخه سوم اومد داد خیلی ها دراومد و خیلی ها به فحش کشیدنش که چرا همش هی یه چیز تکراری رو به خرد ملت میدی و هیچ هیجانی بهش اضافه نمیکنی و هیچ تنوعی نداره و ...

بعد که نسخه چهارم اومد همه به به چه چه کردند, نمرات بازی اومد دهن همه باز میونده بود و همه از بازی راضی بودند, بعد که نسخه پنجم اومد کم کم اعتراضات شروع شده و با افتضاح RE6 هم اعتراضات به اوج خودش رسید و بعد یه دفعه RE4 شد بد, میکامی هم شد آدم بده داستان ! :دی :| !

گرچه خودم 3 نسخه اول RE رو خیلی دوست دارم, خصوصا نسخه سوم که کلی باهاش خاطره دارم و حتی الان آرزومه تو این نسل یه نسخه کلاسیک دقیقا مثل سه نسخه اول بسازند ولی خوب شدنی نیس ... میکامی هم زحمت خودش رو کشیده این چند ساله, تغییراتی که توی نسخه چهارم ایجاد کرد ضرروی بود, مطمئنا اگر زمان برگرده به عقب باز هم همون کارو میکرد, اما مشکل اصلی اینجاست که بعد رفتنش بیش از پیش بازی رو به سمت اکشن پیشش بردن, نسخه پنجم غیر از داستان هیچی دیگه نداشت! (البته اگر به دید یه بازی اکشن نگاه میکردی بازی خیلی خوبی بود!) نسخه ششم هم کلا هیچی نداشت!

باز حداقل دمش گرم اومد یه IP جدید رو خلق کرد و تونست یه بازی SH رو توی این نسل بیرون بده, خودم که هنوز تجربش نکردم ولی اینطور که بچه ها تعریف میکنند مطمئنا تونسته انتظارات خیلی ها رو برآورده کنه ... :x:d

کجاش از RE4 گند کشید به این سبک ؟ همون موقع که نسخه سوم اومد داد خیلی ها دراومد و خیلی ها به فحش کشیدنش که چرا همش هی یه چیز تکراری رو به خرد ملت میدی و هیچ هیجانی بهش اضافه نمیکنی و هیچ تنوعی نداره و ...

بعد که نسخه چهارم اومد همه به به چه چه کردند, نمرات بازی اومد دهن همه باز میونده بود و همه از بازی راضی بودند, بعد که نسخه پنجم اومد کم کم اعتراضات شروع شده و با افتضاح RE6 هم اعتراضات به اوج خودش رسید و بعد یه دفعه RE4 شد بد, میکامی هم شد آدم بده داستان ! :دی :| !

گرچه خودم 3 نسخه اول RE رو خیلی دوست دارم, خصوصا نسخه سوم که کلی باهاش خاطره دارم و حتی الان آرزومه تو این نسل یه نسخه کلاسیک دقیقا مثل سه نسخه اول بسازند ولی خوب شدنی نیس ... میکامی هم زحمت خودش رو کشیده این چند ساله, تغییراتی که توی نسخه چهارم ایجاد کرد ضرروی بود, مطمئنا اگر زمان برگرده به عقب باز هم همون کارو میکرد, اما مشکل اصلی اینجاست که بعد رفتنش بیش از پیش بازی رو به سمت اکشن پیشش بردن, نسخه پنجم غیر از داستان هیچی دیگه نداشت! (البته اگر به دید یه بازی اکشن نگاه میکردی بازی خیلی خوبی بود!) نسخه ششم هم کلا هیچی نداشت!

باز حداقل دمش گرم اومد یه IP جدید رو خلق کرد و تونست یه بازی SH رو توی این نسل بیرون بده, خودم که هنوز تجربش نکردم ولی اینطور که بچه ها تعریف میکنند مطمئنا تونسته انتظارات خیلی ها رو برآورده کنه ... :x:d

هر غلطی کرد چرا زامبی ها رو Sniper کرد : ))
کل بحث اینه فقط : ))

+ داد هیچکی درنیومد سر رزیدنت 3
هنوزم همون Remake رو به 4 ترجیح میدم

به نظرم ایراد اساسی این بازی سبک داستانی بازی هست که بیشتر سایلنت هیلی شده تا اویلی.
یعنی در بازی مثل اویل یا لست اف اس با این که تخیلی و ترسناک هستند .شما در اون منطق را میبینید.
یعنی بالاخره یک ویروسی بوده و جهش ژنتیکی رخ داده .یعنی امکانش غیر ممکن نیست .خارج از قوانین فیزیک نیست.
اصلا دلیلی که سریالی مثل walking dead این قدر موفق هست این هست که با این که موضوع غیر واقعی هست ولی داستان با منطق انسان روایت میشه
یعنی در اویل شما نمیبینید یک دفعه در یک محیطی باشی و یک دفعه از اونجا بری یک محیط دیگه.یک دفعه در تبدیل به دیوار بشه.یا بری تو اینه و از این چیز ها.
همین منطقی که در داستان هست باعث حس واقعی بودن و ترس در ما میشه.
باز هم میگم دلیل اینکه اویل از سایلنت هیل موفق تر بوده و یا سریال والکینگ دد از خیلی از سریال ارواح دیگه موفق تر هست همینه که گفتم

- - -ویرایش - - -

در بازی وقتی تله ها را از کار میندازیم به ما ایتمی میده.
من الان 40 تا از این ایتم دارم ولی نمیدونم چطوری از اون استفاده کنم.
برای چه کاری هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or