امتیازات The Evil Within

Infected Area

کاربر سایت
r82btnxgrxodw1abncnz.jpg

سازنده: Tango Gameworks
ناشر: Bethesda Softworks
تاریخ عرضه: 14 اکتبر 2014
پلتفرم: PS4,PS3,PC,Xbox One, Xbox 360

IGN - 8.7/10
The Evil Within Review - IGN

GameInformer - 9/10
http://www.gameinformer.com/games/t.../10/13/a-masterwork-of-absolute-insanity.aspx

Hardcoregamer - 8/10
Review: The Evil Within | Hardcore Gamer

Polygon - 6.5/10
The Evil Within review: head games | Polygon

Joystiq - 5/10
The Evil Within review: Keep out | Joystiq

Escapist - 6/10
http://www.escapistmagazine.com/art...itorials/reviews/12435-The-Evil-Within-Review

TheSixthAxis - 8/10
The Evil Within Review

PS LifeStyle - 8/10
The Evil Within Review (PS4) -- PlayStation LifeStyle

God Is A Geek - 8/10
The Evil Within Review

CheatCC - 8/10
The Evil Within Review for PlayStation 4 (PS4) - Cheat Code Central

Multiplayer.it- 8.5/10
The Evil Within - Recensione - PS4 - 138874

Push Square - 7/10
The Evil Within (PlayStation 4) Review - Push Square

Shacknews - 6/10
The Evil Within Review: Taking Residence | Shacknews

IGN Italia - 7.3/10
Recensione The Evil Within PS4: The Evil Within - la recensione

Metro - 6/10
The Evil Within review – old-fashioned horror | Metro News

VideoGamer - 8/10
The Evil Within Review - VideoGamer.com

Gameblog.fr - 8/10
TEST. The Evil Within (PS4)

0koqvdxu8ds0mkqbh99v.jpg

آخرین ویرایش:
من این بازی رو دارم بازی میکنم و اصلا حس ترسناک بودن بهم دست نمیده .
بازی خیلی شبیه به re 4 هستش از محیط روستا گرفته تا زامبی هاش
معایب بازی
سیستم شوتینگ بازی که واقعا افتضاحه و کنترلش خیلی بد هستش انگار داری بین حالت سوم شخص و اول شخص تیر اندازی میکنی که تیر اکثر مواقع میخوره به در و دیوار
صفحه نمایش به صورت CinemaScope هستش که خیلی بد هست و طرافتون رو به خوبی نمیتونین ببینین
جالب ترین قسمتش هم تله هاش هست بصورتی که با یه تله میتونین همهشون رو بکشین
یه چیز بازی بدم میاد اونم اسحه داشتن موجوداتش هست اگه سرد بود مشکلی نبود ولی اسلحه گرم حس یه بازی ترسناک رو میگیره جالبه تک تیرانداز هم دارن و شما رو هد شات میکنن
ولی اگه قسمت ترسناک بودن رو در نظر نگیریم بازی قشنگی هستش
یکی دشمنها که شباهت بسیاری زیادی به Dr. Salvador در بازی re4 داره و فقط تنها فرقشون نبودن گونی روی صورت هست که وقتی تو the evil within میفته دنبال کارکتر باعث بالا رفتن ادرینالین میشه چون به این راحتی ها نمیمیره
سیستم sprit بازی که از همه بدتره نمیزاشتن سنگین تر بود دو ثانیه میدویه سریع خسته میشه و در اون حالت حتی شلیک هم نمیشه کرد

خیلی جالبه !

دقیقا تمام نکاتی که از نظر شما منفی بوده برای من بزرگترین مزیت ها هستند ! دقیقا به معنای اینه که با یه Survival Horror کلاسیک روبرو هستم .

پست اون بنده خدا کجاش شبیه sh کلاسیکه ؟
من که چیزی پیدا نمیکنم.

منظور ایشون اینه که اگر مثلا شوتینگ یه حالت خاصی داره و سخته ترس رو بیشتر می کنه و یا سرعت دویدن سباستین اتمام میشه و خسته میشه و دقت شلیکش کم میشه ترس و حساسیت بیشتری رو داره

پست اون بنده خدا کجاش شبیه sh کلاسیکه ؟
من که چیزی پیدا نمیکنم.

خودم الان دارم تموم میکنم بازی رو :دی بیشتر جمله خبری بود و کلا تو این چند ساله و از طرف Dead Space 1 به اینور تنها بازی SH هست که میتونه خاطرات کلاسیک ها رو زنده کنه . دشمن های سرسخت ، یه جو بسیار جلب و یاد اور RE4 . اون Aspect Ratio هم خیلی تو گیرایی فضا تاثیر گذاشته .

انیمیشن های کاراکتر و سیستم شوتینگ دقیقا یاداور حس بازی های SH Classic هست و خیلی حس خوبی میدن . سیستم دوندگی کاراکتر هم دقیقا یاداور همون سخت گیری های خاص میکامی هست که مثلا اجازه نمیداد در حال دویدن یا راه رفتن تیراندازی کنیم .

در کل بازی فوق العادست و بالاخره جادوی میکامی رو تو بازی های ترسناک ادم میبینه .

از گیم پلی و تله و اینا نگفتم چون دیگه به اندازه کافی تعریف شده .

من این بازی رو دارم بازی میکنم و اصلا حس ترسناک بودن بهم دست نمیده .
بازی خیلی شبیه به re 4 هستش از محیط روستا گرفته تا زامبی هاش
معایب بازی
سیستم شوتینگ بازی که واقعا افتضاحه و کنترلش خیلی بد هستش انگار داری بین حالت سوم شخص و اول شخص تیر اندازی میکنی که تیر اکثر مواقع میخوره به در و دیوار
صفحه نمایش به صورت CinemaScope هستش که خیلی بد هست و طرافتون رو به خوبی نمیتونین ببینین
جالب ترین قسمتش هم تله هاش هست بصورتی که با یه تله میتونین همهشون رو بکشین
یه چیز بازی بدم میاد اونم اسحه داشتن موجوداتش هست اگه سرد بود مشکلی نبود ولی اسلحه گرم حس یه بازی ترسناک رو میگیره جالبه تک تیرانداز هم دارن و شما رو هد شات میکنن
ولی اگه قسمت ترسناک بودن رو در نظر نگیریم بازی قشنگی هستش
یکی دشمنها که شباهت بسیاری زیادی به Dr. Salvador در بازی re4 داره و فقط تنها فرقشون نبودن گونی روی صورت هست که وقتی تو the evil within میفته دنبال کارکتر باعث بالا رفتن ادرینالین میشه چون به این راحتی ها نمیمیره
سیستم sprit بازی که از همه بدتره نمیزاشتن سنگین تر بود دو ثانیه میدویه سریع خسته میشه و در اون حالت حتی شلیک هم نمیشه کرد
شما اومدی از یه قسمتهای بازی بد گفتی خصوصا بخش گیم پلی بازی و جز معایب بازی در نظر گرفتی که دقیقا برای اشخاصی مثل من و خیلی از گیمر های قدیمی جز نکات کاملا مثبت بازی هستش !!!

واقعا دستت درد نکنه ، تا باشه از این جور معایب در بازی :d

در مورد ترس بازی چی گفتند؟ ترس بازی از نوع عمیق و روانشناسانه است یا به آدم شوک های لحظه ای وارد میکنه؟

از روی تریلر ها تا حدی میشه فهمید شامل دو نوعش هم میشه ولی فکر کنم شوکه های لحظه ای بیشتر باشه:-s
بازی مخلوطی از RE4 و سریه SH و خیلی از فیلم های ترسناک مثله اره هست :D

در مورد ترس بازی چی گفتند؟ ترس بازی از نوع عمیق و روانشناسانه است یا به آدم شوک های لحظه ای وارد میکنه؟

شاید بد نباشه یک نکته ای رو به سوال شما اضافه تر کنم من , اشخصای که رفتند بازی رو , به نظرشون ترسناک بودنش تا چه حدی هست ؟ کمه یا زیاده؟
ممنون

شاید بد نباشه یک نکته ای رو به سوال شما اضافه تر کنم من , اشخصای که رفتند بازی رو , به نظرشون ترسناک بودنش تا چه حدی هست ؟ کمه یا زیاده؟
ممنون
در حد مناسبه
مثل سایلنت هیلز نیست که باعث بشه شلوارتو......

Sent from my HTC One max using Tapatalk

با این حرف خیلی نا امید شدم ....
اسلحه گرم دارن و حتی تک تیرانداز هم دارن و شما رو هد شات میکنن
میکامی :(
تو RE4 هم بعضی از دشمن ها اسلحه داشتند که اگر اشتباه نکنم شاملش تک تیرانداز و البته ماشین گان و .... هم میشد.

خوشم میاد از Bethesda که میاد ریسک میکنه IP جدید میزنه ! و همینطور خوب نمره میگیره
این بازی هر چی باشه ارزش بالاست چون یه بازی جدید هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or