امتیازات Star Wars: The Old Republic

Squidward

کاربر سایت
u2sxgs5rolckhfm4h41j.png

2bexaqepmyl74vrdy4k.png

همچین میگی انگار کسی نمیدونسته تابحال استار وارز چی هست ! :d
میانگین امتیازاشم که بالاتر از WoW ـه .
من خودم از این بازی خوشم میاد و امیدوارم بلیزارد را از این عرصه بی رقابتش بیاره بیرون
از نظر نمره هم چند سال پیش نمره ها خیلی سختگیرانه تر بود(البته من این فکر رو میکنم)
تعداد نقد های wow هم فعلا خیلی بیشتر.هر چه نقد ها بالاتر باشن میانگین کمی افت میکنه.از 5 تا سایت میانگین 8.8 گرفتن کار سختی نیست.

نمیدونم این خبر رو شنیدین یا نه که ...

جدیدترین عنوان از مجموعه‌ی Star Wars و پرهزینه‌ترین بازی چند سال اخیر(حدود 135 میلیون دلار) شروعی طوفانی داشته‌است.
old_republic.jpg

The Old Republic پس مدت‌ها در بیست دسامبر یعنی پنج روز پیش برای سیستم عامل ویندوز منتشر شد و در این مدت کوتاه آمار خیره‌کننده‌ای را از خود به‌جا گذاشته‌است. در عرض پنج روز یک میلیون کاربر آنلاین به عضویت رسمی این بازی درآمده‌اند و جنگ ستارگان سریع‌ترین آمار فروش را بین بازی‌های نقش‌آفرینی آنلاین چند نفره کسب کرده‌است.
تا‌کنون نزدیک به چهار میلیون شخصیت جدید در بازی توسط کاربران ایجاد شده که 550 هزار نفر آن‌ها مبارز سیت و 510 هزار نفر شوالیه جدای اند. میانگین زمان این بازی برای کاربران بالای پنج ساعت در روز است و دو میلیارد از شخصیت‌های غیرقابل انتخاب هم در محیط بازی کشته شده‌اند. اما جالبترین آمار مدت زمان حضور در محیط این بازی است که به 28 میلیون ساعت رسیده، یعنی زمانی معادل تماشای هر شش فیلم جنگ ستارگان برای دو میلیون مرتبه!
به‌نظر می‌رسد این عنوان جدید از استودیوی لوکاس آرتز که توسط شرکت BioWare طراحی شده، رقیبی جدی برای غولی مانند World of Warcraft خواهد بود.

واقعا واجبه بر هر گیمری که این رو امتحان کنه ... هزینه تولیدش من رو کف بر کرده ... :-o

جدیدترین عنوان از مجموعه‌ی Star Wars و پرهزینه‌ترین بازی چند سال اخیر(حدود 135 میلیون دلار) شروعی طوفانی داشته‌است.
فقط 300 ملیون دلار تا 2011 براش خرج شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or