امتیازات Star Wars Jedi: Survivor

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
star-wars-jedi-survivor.jpg

Star Wars Jedi: Survivor

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: Electronic Arts
سبک: Action-Adventure
پلتفرم‌ها: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Microsoft Windows
تاریخ انتشار: April 28, 2023 مصادف با هشتم اردبیهشت 1402

Metacritic

Opencritic

IMG_20230428_222937_847.jpg

IMG_20230427_020643.jpg

آخرین ویرایش:
نسخه قبلی یکی از بهترین تجربه های نسل قبل بود برای من. فکر میکنم نسخه جدید حتی از بازی قبلی هم بهتر عمل کنه. 8->
دقیقا برای منم همینطور بود و خیلی به این نسخه امیدوارم.
امیدوارم حماسی تر باشه مثل نبرد با Taron Malicos

150 گیگ تو دو روز با نت ذغالی ایران.8-|
ی خبری دیدم که انگار نسخه فیزیکی بازی هم 10مگ بیشتر نیست مثل کاد باید دانلود بشه همش
من نمی فهمم چرا فیزیکی می فروشن! اونی که فیزیکی می خره فقط دیسک و جعبه اشو نمی خواد که :دی

نسخه قبل بسیار دوست داشتنی بود. خصوصا BD1. امیدوارم همون حس و حال رو داشته باشه.

تنها نقطه ضعف بازی بنظرم مپ و کلا نبود فست تراول بود. اگه یکمی هم مبارزات چالشی تر باشه بهتره. بازی پتانسیل سولزلایک بودنش خیلی بالاست و تو نسخه قبلی کاملا استفاده نکرده بودن.

نسخه قبل بسیار دوست داشتنی بود. خصوصا BD1. امیدوارم همون حس و حال رو داشته باشه.

تنها نقطه ضعف بازی بنظرم مپ و کلا نبود فست تراول بود. اگه یکمی هم مبارزات چالشی تر باشه بهتره. بازی پتانسیل سولزلایک بودنش خیلی بالاست و تو نسخه قبلی کاملا استفاده نکرده بودن.
چه اصراری هست که همه چیز سولز لایک تر بشه؟ انصراف دولوپرها از سایر اشکال گیم پلی Melee combat به بهانه‌ی سوار موج سولز شدن واقعا تاسف آوره. امیدوارم ریسپاون بیشتر از این نرفته باشه سمت مبارزات سولزبورنی.

چه اصراری هست که همه چیز سولز لایک تر بشه؟ انصراف دولوپرها از سایر اشکال گیم پلی Melee combat به بهانه‌ی سوار موج سولز شدن واقعا تاسف آوره. امیدوارم ریسپاون بیشتر از این نرفته باشه سمت مبارزات سولزبورنی.
اصراری نیست. سبک نسخه قبلی بازی اینطور بوده و خروجی هم خوب بوده. جا داره بهتر هم بشه. حالا اینکه بقیه سازنده ها موج سواری میکنن ربطی به این بازی نداره.

ایراد نسخه اول در بخش مبارزات کم بود کمبو و رمز و فنون و ... بود و دو تا شمشیر داشت و دو سه مدل فن میزد که از این نظر در بخش مبارزه بنظرم یه مقدار تکراری میشد .

• Like
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or