امتیازات Sonic Fontiers

پیشبینی شما از امتیازات این بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    82
  • نظرسنجی بسته شده است .

Persia Tech

کاربر سایت
sonic-frontiers.large.jpg

TITLE: Sonic Frontiers
GENRE: Action, Adventure
DEVELOPER: Sonic Team
PUBLISHER: SEGA
FRANCHISE: Sonic the Hedgehog
RELEASE DATE: 7 Nov, 2022
1668436302327.png

Attachments

• 1667857849604.png
    1667857849604.png
    278 KB · مشاهده: 108
آخرین ویرایش:
به شخصه امیدوارم نسخه های سونیک زمین بخورن که برگردن به سری کلاسیک
یکی از سخت ترین پیشبینی های متا همین بازی هست کلا سبکش عوضش شده مبارزتش تغییر کردن اپگرید هم بهش اضافه شده باید صبر کرد تا فهمید

• Like
Reactions: darkworld
من مثل خیلی از دوستان بعد دیدن اولین نمایش بازی فکر میکردم یکی از مزخرف ترین بازی های سونیکه، یه چیز بی سر و ته، محیط های خالی از جزییات و به شدت زباله، گیم پلی گنگ و به شدت سر در گم، اما به مرور با نمایش های بیشتر بازی و وقتی تونستن کامل تر و بهتر توضیح بدن دارن چی کار میکنن و چی میسازن، یه جورایی خوشم امد ازش. فکر میکنم پتانسیل تبدیل شدن به یه سونیک خیلی خوب رو داره. اینجا هم پیش بینی کردم 83 تا 85. امیدوارم بازی خوبی در بیاد.

پ.ن: تمام شخصیت ها و ورژن های مختلف سونیک ضمن چرخش تو ماتحت رییس EA.

من از وقتی شنیدم بازی رو کلا 80 نفر ساختن دلم خیلی سوخت
کی میده بازی اوپن ورلد رو 80 نفر بسازن تو سال 2022؟

دلم به بازی یخورده روشنه ولی نه خیلی
به نظرم مشکل تنوع محیطی تو نقدها بیشترین چیزیه که پدر بازی رو در میاره

ایده و ساختار بازی بدک نیست. ولی گرافیک هنری تو دیواره. نمیدونم چقدر میتونن اجراش کنن ولی اصولا نباید به Sonic Team اعتماد کرد.

خیلی هم بد نیست، بیشتر خالی از جزییات محیط هاش. انگار تو انجین یه پلین رو انداختی چهار تا آشغال ول دادی توش شده لول. ولی در کل امیدوارم بازی خوبی بشه.

کلیت بازی جالبه ولی بالاتر از 78 تا 80 نمیبینم امتیازش رو
چون محیط بخش جهان بازش خیلی بی روحه و پر از پاپ این و صد در صد تاثیر میزاره روش, از طرف دیگه با اینکه جهان بازش باس فایت ها و کمبت خوبی داره ولی کی فعالیت هاش تکراری و خسته کننده بشه معلوم نیست
تازه مشخصه که بعضی از مراحل سایبر اسپیس ریمیکس لول های قدیمین.

به هرحال سونیک تیم تو مصاحبه ها به این بازی اطمینان زیادی داشته, ما هم خوشحال میشیم اگه بازی خوب باشه
خیلی از پیش نمایش ها هم نظر مثبتی نسبت به بازی داشتن.

• Like
Reactions: Persia Tech
تو این همه سال یعنی حتی دو سه نفر هم از نینتندو جدا نشدن که سگا جذبشون کنه تیم سونیک از این فلاکت تاریخی دربیاد؟ Origins بازی خوبی بود ولی فقط بازسازی گذشته‌ی سونیک بود اما وقتی با SM odyssey مقایسه می کنی وضعیت سگا رو انگار نه انگار که دوتا تیم مال یه کشورن، انگار اودیسی رو فوررانر ها ساختن و بازی های سونیک دست یه تیم از گرانت های انتحاری کاوننت بوده :دی

حقیقت من همین 70-75 می خواستم بزنم اما برای سونیک دستم به این نمره ها نمی ره چون فن دو اتیشه ش هستم

همین که متاش بالای 70 بشه خوبه اگر بازی مشابه RECORE متاش زیر 70 شد اونقدر بهم چسبید اینم نباید بازی بدی باشه متای بالای 70 برای سونیک و کلا پلتفرم ها خوب محسوب می شه

• Smile
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or