امتیازات Sly Cooper: Thieves in Time

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
wyihbosqezuuccbkmlgh.png

Gameinformer -9/10

Playstation Universe : 8.5/10
Hardcore Gamer Magazine : 8/10
EGM : 6.5/10

EUROGAMER:6/10

Gamesradar : 9/10
Game Revolution : 6/10
Games Beat : 8.9/10
TotalPlaystation : 7/10
Machinima : 7/10
Gaming Nexus : 8.5/10

Gamespot : 7/5

آخرین ویرایش:
نمی دونم متای بالای 75 که یعنی خوب، اینو خود متا مشخص کرده اونوقت یه عده می گن 75 تا 85 یعنی متوسط و ضعیف!
اگه کسی از دوستان منتقد لطف کنه اینو برامون مشخص کنه که چرا 75 تا 85 بده (اونم برای یه بازی که درجه یک نیست) ممنون می شم.

من سیستم کلی رو توضیح بدم

کلا بازی های پلتفرم کنسولی مایکروسافت ، هرجی که باشند مهم نیست، متای زیر 90 بگیرن یعنی گند زدن
پلتفرم مایکروسافت که بازی نداره :-?? اههههههه نکنه اون 4 تا قورباقه رو می گی؟؟؟؟

بازی های پلتفرم کنسولی سونی، هر کدوم متای بالا بگیرن انتظار ازشون می رفته و حقشون بوده
هر کدوم که متای پایین گرفتن اصلا کسی هایپشون نکرده بوده، کسی هم ازشون انتظار بیشتر از این نداشته

متاي بازي 75 هست و كلي امتياز زير 7 هم داره و اين يعني بازي اونطور كه بايد خوب نيس.....حالا چه ميخواد فلان بازي باشه و چه ميخواد بهمان بازي باشه ....امتياز پايين پايينه ديگه
بازي ضعيف و آشغال و ...نيس ولي ديگه استفاده از لفظ "واقعا قشنگ" و خيلي خوب و ....براي اين متا زياده

بازي هم نه يه بازي اركيد ١٠ دلاري بوده و نه يه بازي مثلا با move كه بگيم انتظار ميرفت اينجوري بشه.....شماره هاي قبليش متاشون تا حدود ٨٥ هم رفته و اين متا افت تقريبا ١٠ نمره اي بازيو نشون ميده....(من فكر كنم سوني يه مدت قابل توجهي به اين بازي هم استراحت خواهد داد)

البته براي كسي كه از بازي ميخواد لذت ببره و دنبال پز دادن با متا نيس از انجام بازي لذت مي بره (دقيقا مثه مني كه از انجام بازي fable the journey با اون متاش لذت بردم:x

+

آوردن پاي بلك ليستي هم كه هنوز عرضه نشده يا هيلو وقتي كه كسي مقايسه اي نكرده و نامي برده كار جالبي نيس

.

بازي هم نه يه بازي اركيد ١٠ دلاري بوده و نه يه بازي مثلا با move كه بگيم انتظار ميرفت اينجوري بشه.....شماره هاي قبليش متاشون تا حدود ٨٥ هم رفته و اين متا افت تقريبا ١٠ نمره اي بازيو نشون ميده....(من فكر كنم سوني يه مدت قابل توجهي به اين بازي هم استراحت خواهد داد)
بازی،بازی 60 $ــیی هم نیست ، هرچند عملکردشون راضی کننده نیست و میراث دار خوبی نبودن
شماره 3 بازیش متاش 83 بوده
بالاترین هم 88 بوده که شماره دو بوده
گذشته اش اینجا هستش
آوردن پاي بلك ليستي هم كه هنوز عرضه نشده يا هيلو وقتي كه كسي مقايسه اي نكرده و نامي برده كار جالبي نيس

کلاً یکسری اتفاقاتی افتاده که بهتره SC : BL متاش زیر 90 نباشه :دی

با عرض معذرت از محمد و یکی دو نفراز ماکرو فنای دیگه :

اینا همه از گردن کلفتیه . گردن ما کلفته و هر بازی ماکرو همشون آشغاله واسه ما و اصلا ماکرو رو به رسمیت نمیشناسیم . شما هم تلاش میکردین و گردنتون کلفت میشد و شما هم اینجوری میشدین . پس دیگه بیش از این در افشانی نکنین .

شرمنده دیگه جواب اونایی که اسلای هم ناراحتشون میکنه همینه . البته درک میکنم سال سختی رو در پیش دارین . انرژیتون رو به نظرم نیگه دارین واسه ماه های بعدی .

آخه sly cooper هم ترول داره آخه . آخه کسی سنگ اسلای رو به سینه میزنه که اینجوری دارین خودتونو خالی میکنین ؟ هیچی دیگه ...! واقعا الان از پست خودم پشیمون شدم .

===
halflife g
نه خیر با اونایی ام که همیشه نوشته ی Only on Playstation ناراحتشون میکنه .

آخرین ویرایش:
با عرض معذرت از محمد Eru :
اینا همه از گردن کلفتیه . گردن ما کلفته و هر بازی ماکرو همشون آشغاله واسه ما . شما هم تلاش میکردین و گردنتون کلفت میشد و شما هم اینجوری میشدین .
آخه sly cooper هم ترول داره آخه . آخه کسی سنگ اسلای رو به سینه میزنه که اینجوری دارین خودتونو خالی میکنین ؟
اگه منظرتون با من نبود كه هيچ.....ولي اگه با من بوديد خواستم بگم بنده فن مايكرو و هيتر سوني و كلا جزو جبهه بنديها و سنگر بنديهاي سايت نيستم و داخل جنگ شما نيستم.....
فقط اومدم نظرمو در مورد متاي بازي گفتم چون بازي خاطره انگيزي برام بوده و حس كردم درست نيس با وجود اين همه افت بازي بازم بگم خيلي خوب و قشنگه و فلان.....(تو تاپيك دد اسپيس ٣ هم دوستان انتقادي كردن كه عشاق بازي جفت پا حمله كردن)

خلاصه خواستم بگم كسي رو نديده و نشناخته در موردش قضاوت نكنيد;)

+

نوشته شده توسط kaizershauze;2475352 کلاً یکسری اتفاقاتی افتاده که بهتره SC : BL متاش زیر 90 نباشه [/QUOTE:

من خودم اصلا فن سم فيشر نيستم(زياد ميونه اي با اين سبك ندارم) ولي اينكه بازي نيومده نمرشم بدي بره ظلم خداييش:d

این یه جمله رو ثابت کن برام تا ادامه بدیم. معلومه که نمیشناسی منو چون اگه میشناختی اولا این حرف رو نمیزدی دوما میدونستی که دوست ندارم اینطور چیزا بهم نسبت داده بشه.

فردین جان اینو همه میدونن جنابعالی یه سونی هیتر هستی ! ثابت کردن نمیخواد ! پُست های شما در این مدت میخونم مستقیم یا غیرمستقیم به سونی و سونی فن ها می توپی !

البته به من مربوط نیست هر کس میخواد فن یه بازی باشه ! اما شما اومدی وسط تاپیک یه بازی انحصاری که نمرات قابل قبولی گرفته داری ترول میکنی !
اینا کافی نیست ؟ GameSpot 7.5 ---- IGN 8 ---- Gameinformer 9 ---- GameTrailers 8

پ.ن : خواهشاً حریم بحث ها رو در حد همون PSN .vs. Live نگه دارین و بحث به انحصاری ها نکشه چون مایکرو در مقابل سونی هیچ حرفی برای گفتن نداره ! هم در کیفیت هم در کمیت ! خلاص !

همین SLY برای کمیت کافیه ! انتظارات از اینجور بازی ها در حد همین 75 ایناست ! اگه نمره بالا میخوای صبر کن تا The Last of Us و God of War و Beyond بیان ! :)

اها گرفتم. پس چون هایپش زیاد نبوده در حد گوش کر کن پس عذرش موجه هست. انحصاری بودنش هم مهم نیست و عناوین قدیمش هم مهم نیست. فقط این وسط هایپ مسئله مهمیه. گرفتم چی شد. یادم نگه میدارم >:d
فردين جان تاحالا چندبار ميخواستم اين جمله رو بگم ولي بيخيال ميشدم اما حالا ميخوام بگم
فردين شما ناظم هستي بين كاربرها يه احترام خاصي داري خواهاش با اينجور پستها احترام و اون شخصيت خوبي كه پيش ما داري رو خراب نكن
والله واسه خودت ميگم

یه چیزی رو راجع به متا بگم
Generally favorable reviews:75-89
پس هنوز متای بازی سبزه و نمیشه خیلی بش گیر داد،هرچند گیر میشه داد:دی
اگه منظرتون با من نبود كه هيچ.....
نه شما رو نمیگفت همه از نام کاربری و آواتارت میفهمن شما فن کدوم بازی و چی هستی :>
من خودم اصلا فن سم فيشر نيستم(زياد ميونه اي با اين سبك ندارم) ولي اينكه بازي نيومده نمرشم بدي بره ظلم خداييش:d

سم فیشر بچه خوبی بود!
ولی من که نمره ای ندادم !؟ :-o
داشتم میگفتم خلاصه روز به روز حلقه ی محاصره تو BC برای SC داره تنگ و تنگ تر میشه;)

بی خیال این Sly بشید جان من :d
اگر براتون این بازی مهم بود،از وقتی که معرفی شده بود حداقل یک پست توی تاپیکش میدادید اظهار نظری چیزی میکردید(با هر 2 طرف میباشم :-" ) نه اینکه بنده خدا تا همین یک ماه پیش در حال خاک خوردن بودش :d
بزارید تاپیک امتیازات هم راه همون تاپیک بازی رو پیش بگیره و خاک بخوره! :d

Cheat Code Central: 6.6 / 10

18627378441371560450.png

پ.ن:نمیدونم کسی این نمره رو گذاشته یا نه من که تو صفحه 1 ندیدمش ! :d

پ.ن: به شدّت از بازی ایراد های الکی گرفتن !

آخرین ویرایش:
فردین جان اینو همه میدونن جنابعالی یه سونی هیتر هستی ! ثابت کردن نمیخواد ! پُست های شما در این مدت میخونم مستقیم یا غیرمستقیم به سونی و سونی فن ها می توپی !

البته به من مربوط نیست هر کس میخواد فن یه بازی باشه ! اما شما اومدی وسط تاپیک یه بازی انحصاری که نمرات قابل قبولی گرفته داری ترول میکنی !
اینا کافی نیست ؟ GameSpot 7.5 ---- IGN 8 ---- Gameinformer 9 ---- GameTrailers 8

پ.ن : خواهشاً حریم بحث ها رو در حد همون PSN .vs. Live نگه دارین و بحث به انحصاری ها نکشه چون مایکرو در مقابل سونی هیچ حرفی برای گفتن نداره ! هم در کیفیت هم در کمیت ! خلاص !

همین SLY برای کمیت کافیه ! انتظارات از اینجور بازی ها در حد همین 75 ایناست ! اگه نمره بالا میخوای صبر کن تا The Last of Us و God of War و Beyond بیان ! :)
شما یا این حرفای بی اساس و بی پایه و مسخره رو اثبات میکنی یا شرمنده اخلاق ورزشیت میشم. قبلا هم گفتم پست بیار سند و مدرک کن الکی رو هوا حرف نزن.
فردين جان تاحالا چندبار ميخواستم اين جمله رو بگم ولي بيخيال ميشدم اما حالا ميخوام بگم
فردين شما ناظم هستي بين كاربرها يه احترام خاصي داري خواهاش با اينجور پستها احترام و اون شخصيت خوبي كه پيش ما داري رو خراب نكن
والله واسه خودت ميگم
عزیز من لازم نیست به من درس اخلاق بدی. من چیزی نگفتم. من فقط یه سوال ساده پرسیدم که به جوابم هم رسیدم شماها خودتون سوتی دادین الان میخواین سوتیتون رو جمع و جورش کنید که فردا پسفردا علیه خودتون استفاده نشه. احترامی هم که من دارم برای کسانی که من و میشناسن جاش محفوظه و نیاز به احترام یه عده همسنگر تابلوی سایت ندارم که به غیر از خودشون هیچ کس رو قبول ندارن.

شما یا این حرفای بی اساس و بی پایه و مسخره رو اثبات میکنی یا شرمنده اخلاق ورزشیت میشم. قبلا هم گفتم پست بیار سند و مدرک کن الکی رو هوا حرف نزن.
.

من بیکار نیستم بشینم بین 7000 پُستی که داری برات مدرک جور کنم ! شما سونی هیتر نیستی ؟ اومدی توی تاپیک جروبحث میندازی خودش یه مدرکه دیگه !

اونروز هم توی تاپیک PS4 گفتی من حاضر نیستم وقتمو توی PSN تلف کنم ! به اینا میگن پُست تشنج زا , که هرکسی بفرسته ایرادی نداره , اما از یه ناظم بعیده

پُست منو که اصلاً با هیچ کسی کاری نداشتم رو نقل قول کردی , یه سری چیز میز نوشتی انتظار داری کسی جوابتو نده !

ضمناً من از تهدید و اینجور چیزا خوشم نمیاد ! جنابعالی هرکاری که دلت میخواد نجام بده

اره همه هفت هشت ها قشنگن >:d<
یادم باشه این پست رو نگه دارم تا ببینیم آیا این هفت هشت ها همه بازی ها رو قشنگ میکنه؟! :biggrin1:

من بیکار نیستم بشینم بین 7000 پُستی که داری برات مدرک جور کنم ! شما سونی هیتر نیستی ؟ اومدی توی تاپیک جروبحث میندازی خودش یه مدرکه دیگه !

اونروز هم توی تاپیک PS4 گفتی من حاضر نیستم وقتمو توی PSN تلف کنم ! به اینا میگن پُست تشنج زا , که هرکسی بفرسته ایرادی نداره , اما از یه ناظم بعیده

پُست منو که اصلاً با هیچ کسی کاری نداشتم رو نقل قول کردی , یه سری چیز میز نوشتی انتظار داری کسی جوابتو نده !

ضمناً من از تهدید و اینجور چیزا خوشم نمیاد ! جنابعالی هرکاری که دلت میخواد نجام بده
منم بیکار نیستم با اشخاصی مثل شما دهن به دهن بشم. وقتی نمیتونی مدرک جمع کنی پس بهتری الکی نپری بهم. Ok ؟ وقتی من پستی میدم با دلیل میدم. تو اونیکی تاپیک هم گفتم دلایل خاصی دارم که فعلا میخوام روی Live ادامه بدم بازی آنلاینم رو. الان 2 تا پست دیدی از من بهم برچسب چسبوندی؟ بورو عمو خودا روزیتو جای دیگه بده. قرار هم نیست کاری انجام بدم. از این به بعد لحنم رو در مورد برخورد باهات تغییر میدم. اون پستی هم که دادم معلومه چقدر بهت فشار آورده که فکر کردی چی گفتم. به زبون خیلی ساده و به فارسی روان گفتم. نه ابهامی توش هست نه کنایه ای. خیلی هم با خنده و روی خوش گفتم اما شماها و هم قاطاراتون، مثل گلوله RPG بهتون برخورد کرد این حرفم. پس بهتره شما خودتون اول مواظب باشید چی میگید که بعدا از حرفاتون در آینده علیه خودتون استفاده نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or