امتیازات Sleeping Dogs

Kavigne

کاربر سایت
درود ... برای شروع فوق العادست .

بازی 14 آگوست امسال ، یعنی 24 مرداد و برای PS3 ، X360 و PC عرضه می شه .

87240928216428827960.jpg

آخرین ویرایش:
IGN نداره :دی !

جدیداً این سایت تو بعضی از موارد کاملاً خوشحال نمره میده. مثلاً Silent Hill Downpour.

بالاخره بعضی از سایت‌ها هم بعضی وقت‌ها می‌لنگند.

در کل برای انجام حداقل این بازی در قید و بند نمره نباشید.

داونپور حتی ،از هومکامینگ هم چیپ تر بود !

البته این نظر شخصی شماست، نگاهی به متا بندازید، در ضمن DP رو با ORC و NG3 مقایسه نکنید لطفاً :d

آخرین ویرایش:
جدیداً این سایت تو بعضی از موارد کاملاً خوشحال نمره میده. مثلاً Silent Hill Downpour. بالاخره بعضی از سایت‌ها هم بعضی وقت‌ها می‌لنگند.
سایلنت هیل ،نینجا گایدن 3 و رزیدنت اویل :عملیات راکوون سیتی این نمراتی که IGN داد بهشون به شدت برازندشون بود ... داونپور حتی ،از هومکامینگ هم چیپ تر بود !حالا بیخیال ،تاپیک به فنا رفت ... شما نظرت اینه که آی جی ان شیرین میزنه ،من میگم دست کم از گیمسپات خیلی بهتره .

من که به شخصه میگم Edge از همه بهتر نمره میده. هیچ وقت هم تو جو نبوده. الکی هم به یک بازی 10 نداده بعد به غلط کردن بیوفته مثل GS الکی هم نزده تو سر یک بازی مثل IGN . . .
همیشه نمره های معقولی داده. چه سر AW چه سر Halo چه سر AC من حمایتش کردم :دی.

این بازی رو هم میگیرم بازی میکنم روی PC البته، چون گرافیکش اینجور که بوش میاد خیلی فرق میکنه روی کنسول و PC ولی در کل، بازی ای نبود که 10 بخواد بگیره. تو بازی های Open World چون اکثرن استاندارد رو میزارن GTA معلومه هیچ بازی ای در سطح و اندازه اون نمیشه :دی.

این ماجرای کنترل ماشین رو نمیدونم چیه ولی خیلی مهمه، یعنی Saints Row هم یک کم کنترل ماشیناش بیخوده. یعنی این مسئله کنترل رو اکثر بازیا توی Open World ها گند میزند :|.

چون معتبرترین سایت مخصوص به گیمه!!!

کی گفته ؟ نکنه برا نقداشون جایزه ای چیزی درو کردن ؟ یا جایی نظرسنجی ای چیزی شده که این سایت رو شما به عنوان معتبرترین سایت گیم معرفی میکنی؟ اگه شده که بگو ما هم مطلع شیم.
ولی فعلا تا شما به من منبعی چیزی بدید، من تمامی سایتهایی رو که توی متاکریتیک نقدشون ثبت میشه ، معتبر میدونم و شخصا هم ارزش نقدها و نمرات game informer رو به مراتب بهتر و بالاتر از سایتی مثل گیم اسفالت میدونم.

تمام سایتها ارزشمند هستن و چیزی که یه بازی وضعیتش رو روشن میکنه مجموع تمام اینا یعنی متاکریتیک هست که میشه باهاش تصمیم نهایی رو گرفت متاکریتیک هم فلسفش همینه چون میانگینه تمام نقداس و یکی دو تا سایتم اگه نمره بد بدن به نا حق نهایتا خیلی چیزیو عوض نمی کنه

Gamespot فقط تو ایرانه که انقد محبوبه ، در کل بقیه جاها یه سایت معمولی رو به بالا حساب میشه :دی IGN فرق داره از لحاظ تجاری هم خیلی بزرگتر از GS ـه .

واقعیت اینه که نمره هیچ سایتی مطلقا قابل قبول نیست .چیزی که مهمه متنی هست که تحت عنوان نقد ، نوشته شده .منتقدای سایت های GS - IGN _ EDGE و.... به هر حال مثل هر کسی دیگه آدم هستن و نمره نهایی رو تا حدود نسبتا زیادی با دخالت دادن سلایق شخصی خودشون میدن .ولی متن نقدشون تقریبا به طور کامل بی طرفانه است چون برای هر اظهار نظرشون مجبورن دلیل بیارن تا کاربرای اون سایت با کامنتای زیباشون از خجالت منتقد اون سایت در نیان :dمثلا سایت GS معمولا میونه چندان خوبی با بازی های Hack & Slash نداره واسه همین بالاترین نمره ای که به سری God Of War داده 9.3 بوده !!!!!! یا نمره عجیب و غر منصفانه 7.5به Castlevania LOS!!!ولی در عوض به بازیای شوتر خوب نمره میده .مثلا خود من با اینکه از فن های دو آتیشه Gears Of War هستم ولی از نمره 9.5 نسخه سوم خیلی تعجب کردم (واقعا زیادی بالا بود !!) .بعضی وقتا هم که احساساتی میشه یه نمره 10 خوشگل میندازه تنگ بازی (که این یه مورد اعصاب منو بهم میزنه )xحتی اگه فن اون بازی باشم!!)

IGN هم که یه زمانی به نمره دادن های زیادی بالا معروف بود .بعد که دید اوضاع خیلی خیطه و داره از اعتبارش کم میشه شروع کرد به دادن نمره های زیادی پایین !!!:))(شاید فکر میکرد با این کارا گیمرا میگن ببین عجب سایت دقیقی هست که این قدر سختگیرانه نمره میده !!:-o)

اصلا منظورم این نیست که یه نمره حق یه بازی هست یا نه ، منظورم اینه که این نمره ها هیچ وقت نمیتونه ملاک باشه ! از طرفی هر بازی میتونه مخاطبای خاص خودشو داشته باشه و هر کسی رو ساعت ها مشغول خودش بکنه پس بهترین منتقد خود گیمره و نه هیچ کس دیگه . به نظر من این نمره ها بیشتر از اینکه برای ما مهم باشن باید برای سازنده های بازی اهمیت داشته باشن!!!

آخرین ویرایش:
Gamespot فقط تو ایرانه که انقد محبوبه ، در کل بقیه جاها یه سایت معمولی رو به بالا حساب میشه :دی IGN فرق داره از لحاظ تجاری هم خیلی بزرگتر از GS ـه .

خب اگه بخوايم از لحاظ تجاري و معروفيت و بزرگي بودن حساب كنيم كه اينا حتي به گرد پاي Eurogamer هم كه نميرسند !!:d

کلا به نقدا نگاه کنید نه نمره ببینید تو کل نقد ازچه چیزای تعریف کرده از چه چیزای بد گفته بعد مقایسه کنید کدومش مشترک با هم تو نقدا:dبهضی موقع از نظر فنی یک بازی افتضاحه اما خیلی حال میده فقط نمره نگاه نکنید جزییات نقد که مینویسن مهم تره

به نظرم اگه تو خرید بازی شک دارید فقط یک یا دو نقد رو نگاه نکنید.حدود 10 نقد رو یک نگاهی بندازید 100 درصد در بعضی نکات مثبت و منفی حرفشون مشترکه ولی به نظرم حالا که بازی ها اینقدر تو ایران ارزون هست(3 یا 4 هزار تومان)دیگه اونقدر خودتون رو زحمت ندید و بخریدش دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or