امتیازات Shadows of the damned

میشه لینک review رو بزارید ؟!

لینک نقد در کار نیست! مجله بریتانیاییه!

منبع من هم سایت یوروگیمرِِ که در بخش تبلیغات خودش این بازی رو تبلیغ کرده با اوردن امتیاز این مجله و یه نقل قول از اونا "nothing short of a revelation"

از یوروگیمر منبع موثق تری لازم داری؟:d

qxakgdvc03a2zdvscda.jpeg

این اولیش ...

پس همین طور که انتظار داشتم داره فوق العاده در می یاد !!! همین طوری پیش بره خیلی عالی میشه :d

مگه سر اون Vanquish مزخرف هم همین امتیاز ها رو ندادن ؟ :d تازه این اولیش بود ، منتظر بقیه هستیم :d

کجاش مزخرف بود !!؟؟:|

مگه سر اون Vanquish مزخرف هم همین امتیاز ها رو ندادن ؟ :d تازه این اولیش بود ، منتظر بقیه هستیم :d
کجاش مزخرف بود !!؟؟:|
نیما رو ول کن :دی هر بازی مولتی پلتفرمی جز بتمن مزخرفه براش :دی
کسی که بگه ونکوئیش مزخرفه کاملا معلوم الحاله :دی !lol

بسی عالی . ولی 9 فک کنم دیگه کمتر بگیره . میانگین 8 هم راضیم من خو !
--------------
تو هر تاپیکی میری اسم این میکامی و بازی ...ِش هست :d ولمون کنین تو روخّدا !

نیما رو ول کن :دی هر بازی مولتی پلتفرمی جز بتمن مزخرفه براش :دی
کسی که بگه ونکوئیش مزخرفه کاملا معلوم الحاله :دی !lol
ون کو ایش خوب بود ؟ :-/:|
من انتظارات تو رو از یه گیم نمیدونم ولی ون کو ایش برای من جاش تو سطل اغشال بود :>

کی ( who ) گفته ؟ :| بتمن خوبه ( عالیه ) مس افکت خوبه ( عالیه ) کین و لینچ خوبه ( عالیه ) هیتمن خوبه ( عالیه ) اساسینز کرید خوبه ( خوبه !! ) کال او دیوتی 1 و 2 خوبه ( عالیه ) بتلفیلد : بد کمپانی خوبه ( خوبه !! ) ار دی ار خوبه ( عالیه ) فیبل 1 خوبه ( عالیه ) فیفا خوبه ( عالیه ) دِد اسپیس خوبه ( خوبه !! ) اِم کِی خوبه ( عالیه ) تِکِن خوبه ( عالیه ) و ...

حالا دیدی بچه :>
حالا میکامی این بازیو نساخته که vanquish میکشین وسط
تهیه کنندشه دیگه ، گیر میدی ها !!

خیلی بازی هاش سرعتیو بی سر و صدا میاد(نسبتا) امتیازهای غولم می گیره فقط نمی دونم چطوری با این گرافیکا 9 می گیره گیم پلیش شاید 9 باشه اما گرافیکش 7 هم نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or