امتیازات Ryse: Son of Rome

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
29825041398818016683.jpg
سازنده: Crytek
ناشر: Microsoft
پلتفرم: Xbox One
//
////////////////خوب////////////////
Venturebeat - 8.6/10
Xbox360achievements - 8/10
EGNNow.com - 7.5/10
Gameswelt - 7.5/10
EveryEye.it - 7.5/10
Kotaku - Yes

////////////////متوسط////////////////
GameTrailers - 7/10
polygon - 6/10
Destructoid - 5/10
ShackNews - 5/10
Gamereactor.eu - 5/10
Joystiq - 5/10
CVG - 5/10

////////////////ضعیف////////////////
Gameplanet - 4.5/10
Gamespot - 4/10
metro - 3/10

میانگین امتیازات: 61

نکات مثبت و منفی از دیدگاه برخی از منتقدین:
IGN
36401239245808632600.png

Kotaku
75099544533077231462.png

Gamespot
60363495487331551308.png

Gameinformer
71616964275600729367.png

oxm.co.uk
56259760954970269953.png

آخرین ویرایش:
مشکل اصلی Ryse اینه که اومده سبک مبارزات رو به صورت واقع گرایانه طراحی کرده که خیلی به این سبک نمیخوره و احتمال خیلی زیاد بازی بعد از یه مدتی تکراری میشه. به نظر هم میاد گیم پلی بازی فقط محدود به مبارزات باشه که خب کار رو بدتر میکنه :دی هایپ این بازی هم اکثرا به خاطر گرافیک فوق العاده ـش بود که همین بابایی که 4 داده هم تنها نکته مثبت رو همون گرافیک عالی دونسته :دی به هر حال این بازی از اولش هم معلوم بود نمرات عجیب و غریب می گیره، حالا باید دید نمرات مثبتش بیشتر میشه یا نمرات منفی ولی به نظرم فاصله نمرات خوب با نمرات بدش خیلی زیاد میشه، در حد همون 3 و 9 :دی

حاضری 5 خط توضیح بنویسی ولی اون کلمه " سلیقه ای " رو بکار نبری:-":d

تو رو خدا اینو با Beyond مقایسه نکن.
این بازی تا اینجای کار نشون داده فقط و فقط و فقط گرافیک داره.(البته انشالله که گرافیکش بی مشکل باشه)

من مقایسه نکردم فقط دارم میگم این بازی هم سلیقه ای هست.من خودم فن Beyond هستم عزیز.

بیاند بازی ای هست تو سبک دراما که تمرکز اصلیش روی داستان پیاده شده، توی این سبک میگنجه که گیم پلیش این طوری که میبینیم باشه! حالا یکی این سبک رو دوست داره، یکی نداره! سلیقه ای به این میگن!

حالا ما اینجا با یک بازی تقریبا H&S و اکشن طرفیم! که گیم پلی خسته کننده داره! اینجا بحث سلیقه که میگید با Beyond زمین تا آسمون فرق داره به نظرم، چون بازیه اکشن، گیم پلی اکشن و هیجانی رو میطلبه!

فکر نمیکنم تو بهترین شرایط متای این بازی از 65 بیشتر بشه!

یه منبع آگاه گفته که مثل اینکه gamespot به بازی 6 داده. یک ساعت دیگه مشخص میشه :(

ای کاش یک گیم پلی مثل gow روش میزاستند دیگه نور علی نور میشد
بیاد ببینیم بازیش چجوره

دوستان نمرات دقیقا ساعت چند میاد؟

ضمنا متا رو شخصا بین 70 تا 75 پیش بینی میکنم:d

بیاند بازی ای هست تو سبک دراما که تمرکز اصلیش روی داستان پیاده شده، توی این سبک میگنجه که گیم پلیش این طوری که میبینیم باشه! حالا یکی این سبک رو دوست داره، یکی نداره! سلیقه ای به این میگن!
اونم همچین سلیقه ای نبود چون قبلش HR تو همین سبک اومد و امتیازات خیلی خوبی هم گرفت. اگه به مشکل باشه پس مطمئن باش Beyond هم قطعا مشکل داشته که این امتیازات رو گرفت. حالا این بازی خیلی ربطی به تاپیک نداره، تو یه تاپیک مناسب میشه در موردش صحبت کرد :دی چیزی که من گفتم در مورد سلیقه نبود، در مورد طرز فکر متفاوت منتقدها بود که خب میتونه در مورد همین Beyond هم صدق کنه.

این که نسل قبل کیلویی نمره دادن واقعا درسته. همون موقع اون دست و دلبازی ها رو به خرج دادن که کار به اینجا کشید
بازی هم باید کینکتی میموند. به نظر میرسه از همه لحاظ جز ویژوال مشکل داره- من فکر میکنم دیگه ثابت شده که کلا کرایتک مشکل داره :d
"سلیقه ای" هم واژه ی خوبی نیست. نه برای این نه برای بیاند
به نظرم میانگین نمراتش بین 60 تا 70 بشه

اونم همچین سلیقه ای نبود چون قبلش HR تو همین سبک اومد و امتیازات خیلی خوبی هم گرفت. اگه به مشکل باشه پس مطمئن باش Beyond هم قطعا مشکل داشته که این امتیازات رو گرفت. حالا این بازی خیلی ربطی به تاپیک نداره، تو یه تاپیک مناسب میشه در موردش صحبت کرد :دی چیزی که من گفتم در مورد سلیقه نبود، در مورد طرز فکر متفاوت منتقدها بود که خب میتونه در مورد همین Beyond هم صدق کنه.

بیاند یه بازی هست که دو حالت داره، یا بعد بازی کردنش، تبدیل میشه به یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادی، یا ازش بدت میاد و حاظر نیستی ادامش بدی! یعنی کلا حد وسط نداره، توی نقدها و نمره ها هم کاملا مشخصه و کاملا هم سلیقه ای هستش به نظر من!

ولی رایز به عنوان به بازی اکشن هیچ چیزی برای جذب مخاطب نداره، گیم پلی خاصی هم نداره که بگیم سلیقه ای باشه، کل بازی خلاصه میشه به گرافیک که فکر نمیکنم باعث بشه امتیاز های بالایی رو بگیره!

بیاند یه بازی هست که دو حالت داره، یا بعد بازی کردنش، تبدیل میشه به یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادی، یا ازش بدت میاد و حاظر نیستی ادامش بدی! یعنی کلا حد وسط نداره، توی نقدها و نمره ها هم کاملا مشخصه و کاملا هم سلیقه ای هستش به نظر من!

ولی رایز به عنوان به بازی اکشن هیچ چیزی برای جذب مخاطب نداره، گیم پلی خاصی هم نداره که بگیم سلیقه ای باشه، کل بازی خلاصه میشه به گرافیک که فکر نمیکنم باعث بشه امتیاز های بالایی رو بگیره!
حد وسط تو نقد یعنی چه نمره ای دقیقا؟
اگه 60 تا 70 رو حد وسط در نظر بگیریم، 30% نمره های Beyond حد وسط بودن.
اگه 70 تا 80 رو حد وسط در نظر بگیریم، 35% نمره های Beyond حد وسط بودن.
در اینکه Beyond مشکل داشته که نمراتش این شده هیچ شکی نیست، Ryse هم متاش مثلا بشه 65 یعنی قطعا مشکل داشته که نمراتش این شده، خیلی واضحه دیگه :دی اگر هم به همون بحث بازی خاص و اینا هست که بازم باید HR و در ادامه Walking Dead و Wolf Among Us و Gone Home و اینا رو مثال بزنم که نمرات خیلی خوبی گرفتن. Ryse هم نزدیکترین بازی بهش Shadow of Rome هست، یعنی سیستم مبارزات بازی Ryse مثل DMC و GoW و ... نیست که خب این دیگه مشکل منتقد نیست، مشکل سازنده هست که باید یه سیستم مبارزات درست و حسابی واسه بازیش انتخاب می کرد :دی تاپیک داره منحرف میشه پس بحث از طرف من تمومه.

پ.ن: در مورد Beyond اون چند تا منتقدی که معلوم بود 3 و 4 میدن رو کاری ندارم، جمیع منتقدین منظورم بود :دی

آخرین ویرایش:
دوستان همونطور که خودتون بهتر میدونید سبک h&s هیچ ارتباطی با بازی دیویدکیج نداره لطفا بحث اونو تموم کنید چون واقعا دوبازی قابل مقایسه با هم نیستن,

:: اولین بار با دیدن جو و اتمسفر Ryse واقعا به بازی علاقه مند شدم, یکی از بهترین بازی هایی که با پلی استیشن 2 تجربه کردم شاهکار سایه ی روم بود , و این بازی منو واقعا به یاد اون شاهکار مینداخت , تا اینکه معلوم شد از نظر گیم پلی بازی میلنگه ! واقعا حیفه اون زمان (( رم باستان )) اون اتمسفر اما بازی شکست بخوره! امیداورم اینطور نشه و حداقل 75_80 رو کسب کنه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or